Πάμε να τους γ…σουμε! Τέλειωσαν! Θα τους σκοτώσουμε!»
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

Re: Πάμε να τους γ…σουμε! Τέλειωσαν! Θα τους σκοτώσουμε!»
Παιζουν τα ρεστα τους οι ξεφτιλες, ξερουν οτι ερχεται η ΠΟΥΤΣΑ
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
nemo
- Supreme poster

υπαρχει βιντεο και το ειδα οτι ο αστυνομικος δεν χρησιμοποιει το γκλοπ παρα μονο οταν ο παραβατης
του πιανει το οπλο για να του το παρει εγω προσωπικα θα του τιναζα τα καρυδια στον απεναντι δημο
και να τι γραφει ενας φιλος
·
Στη σελίδα την δική μου μ@λακίες δεν έχει! Ούτε από δεξιά ούτε από αριστερά! Αν υπάρχει ένας πολίτης που έχει δεχτεί τόνους αστυνομικής βίας είμαι εγώ! Και σε στιγμές που βρέθηκα σχεδόν μόνος κι εγκαταλελειμμένος ακόμα κι από φίλους!
Δεν θα μπω όμως στο παιχνίδι ούτε των κατσαπλιάδων που το παίζουν αγανακτισμένοι πολίτες ενώ είναι γνωστά στοιχεία του αναρχικού χώρου και λάτρεις της τρομοκρατίας αλλά ούτε και στο παιχνίδι της Κυβέρνησης και του Χρυσοχοίδη !
Πολλοί αναρωτηθήκατε γιατί δεν έγραψα για τον ξυλοδαρμό του νεαρού στη πλατεία Νέας Σμύρνης! Δεν έγραψα γιατί τα μάτια τα δικά μου πλέον, μπορούν να ξεχωρίζουν ποιος είναι ο διαμαρτυρόμενος πολίτης και ποιος είναι απλά ένας κομματικός εγκάθετος που δουλεύει όχι για την Ελλάδα, αλλά για το κόμμα του!
ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ !!!
Τα χρόνια που έχω αφιερώσει στους δρόμους διαμαρτυρόμενος για την Μακεδονία και την Ελλάδα, με έχουν κάνει και ξέρω πια! Ξέρω καλά πλέον, πως παίζει η Αστυνομία και πως παίζουν οι κατσαπλιάδες! Αδέρφια, εδώ θα βρείτε μόνο αλήθειες! Γι αυτό άλλωστε με βρίζουν ταυτόχρονα και οι δεξιοί αλλά και οι αριστεροί! Πονάει αυτό που κάνω, το ξέρω! Αλλά ένα έχω να σας πω! Θα συνεχίσω να το κάνω....
ΥΓ.
Παρότι πολύ θα ήθελα να πάρω το "αίμα μου πίσω" για τους τόνους αστυνομικής αυθαιρεσίας που έγιναν πάνω μου, εν τούτοις, στέκομαι στο ύψος των περιστάσεων! Και για μένα, το ύψος των περιστάσεων ισούται πάντοτε με την πατρίδα μας, την Ελλάδα! Οχι με το ύψος των κομματικών καραγκιόζηδων που επιχειρούν να μας πάνε σε Εμφύλιο! Κι όποιος κατάλαβε , κατάλαβε ....
του πιανει το οπλο για να του το παρει εγω προσωπικα θα του τιναζα τα καρυδια στον απεναντι δημο
και να τι γραφει ενας φιλος
·
Στη σελίδα την δική μου μ@λακίες δεν έχει! Ούτε από δεξιά ούτε από αριστερά! Αν υπάρχει ένας πολίτης που έχει δεχτεί τόνους αστυνομικής βίας είμαι εγώ! Και σε στιγμές που βρέθηκα σχεδόν μόνος κι εγκαταλελειμμένος ακόμα κι από φίλους!
Δεν θα μπω όμως στο παιχνίδι ούτε των κατσαπλιάδων που το παίζουν αγανακτισμένοι πολίτες ενώ είναι γνωστά στοιχεία του αναρχικού χώρου και λάτρεις της τρομοκρατίας αλλά ούτε και στο παιχνίδι της Κυβέρνησης και του Χρυσοχοίδη !
Πολλοί αναρωτηθήκατε γιατί δεν έγραψα για τον ξυλοδαρμό του νεαρού στη πλατεία Νέας Σμύρνης! Δεν έγραψα γιατί τα μάτια τα δικά μου πλέον, μπορούν να ξεχωρίζουν ποιος είναι ο διαμαρτυρόμενος πολίτης και ποιος είναι απλά ένας κομματικός εγκάθετος που δουλεύει όχι για την Ελλάδα, αλλά για το κόμμα του!
ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ !!!
Τα χρόνια που έχω αφιερώσει στους δρόμους διαμαρτυρόμενος για την Μακεδονία και την Ελλάδα, με έχουν κάνει και ξέρω πια! Ξέρω καλά πλέον, πως παίζει η Αστυνομία και πως παίζουν οι κατσαπλιάδες! Αδέρφια, εδώ θα βρείτε μόνο αλήθειες! Γι αυτό άλλωστε με βρίζουν ταυτόχρονα και οι δεξιοί αλλά και οι αριστεροί! Πονάει αυτό που κάνω, το ξέρω! Αλλά ένα έχω να σας πω! Θα συνεχίσω να το κάνω....
ΥΓ.
Παρότι πολύ θα ήθελα να πάρω το "αίμα μου πίσω" για τους τόνους αστυνομικής αυθαιρεσίας που έγιναν πάνω μου, εν τούτοις, στέκομαι στο ύψος των περιστάσεων! Και για μένα, το ύψος των περιστάσεων ισούται πάντοτε με την πατρίδα μας, την Ελλάδα! Οχι με το ύψος των κομματικών καραγκιόζηδων που επιχειρούν να μας πάνε σε Εμφύλιο! Κι όποιος κατάλαβε , κατάλαβε ....
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

Για κατσε λιγο, επιστημονα, δηλαδη θες να μας πεις οτι ο ξυλοδαρμος του πολιτη δικαιολογειται αφου ο δαρμενος ειναι αριστερος; Και αμα π.χ. αυριο θα εχουμε την αριστερη κυβερνηση, οι μπατσοι να αρχιζουν να βαρανε δεξιους και θα τους πουμε μπραβο μονο κι μονο επειδη τα θυματα ειναι δεξιοι;
Αυτη η μαλακια καπως μου φαινεται παρατραβηγμενη ακομα και για την χωρα που μετα απο πενταμηνο λοκνταουν συνεχιζει να αναμασα το παραμυθι για τις επομενες "δυο εβδομαδες" που θα ειναι "κρισιμες"...
Αυτη η μαλακια καπως μου φαινεται παρατραβηγμενη ακομα και για την χωρα που μετα απο πενταμηνο λοκνταουν συνεχιζει να αναμασα το παραμυθι για τις επομενες "δυο εβδομαδες" που θα ειναι "κρισιμες"...

0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

ВладимирВладимирович έγραψε:Για κατσε λιγο, επιστημονα, δηλαδη θες να μας πεις οτι ο ξυλοδαρμος του πολιτη δικαιολογειται αφου ο δαρμενος ειναι αριστερος; Και αμα π.χ. αυριο θα εχουμε την αριστερη κυβερνηση, οι μπατσοι να αρχιζουν να βαρανε δεξιους και θα τους πουμε μπραβο μονο κι μονο επειδη τα θυματα ειναι δεξιοι;
Οταν ετρωγαν ξυλο στις πορειες με τις Πρεσπες κλαιγονταν. Για το 95% οι μπατσοι ειναι καλοι οταν δερνουν τους ''αλλους'' και κακοι οταν δερνουν τους ''δικους μας''. Ενα 5% ειναι υπερ ή κατα των γουρουνιων ιδεολογικα. Οπαδικο ειναι το ζητημα.
0 .
-
nemo
- Supreme poster

δεν ειμαι εναντιον μιας πορειας ή διαδηλωση ισα ισα που το γουσταρω και τρελα ομως οχι αυτο που γινεται κατευθυνομενο
απο τον συριζα και τους μπαχαληκηδες του τυπου -να παθανει η ελλαδα και να ζησουμε εμεις
και απο διπλα την εκαστοτε κυβερνηση να κυβερνα οπως θελει γιατι οπως γινονται τωρα οι πορειες
κανενας σωφρων ανθρωπος δεν συμμετεχει και οποτε την συμφερει να μην διαδηλωνει ο κοσμος
ακομα και γυναικες να διαδηλωσουν πχ για την τιμη του γαλα και του ψωμιου παλι θα χωθουν οι μπαχαλακηδες
και παλι θα εχουμε αστυνομικα μετρα ----απορω βρε παπαρες που δεν το σκεφτοσαστε
οποιος σιγοντάρει αυτο που γινεται ειτε ειναι βλακας ειτε συνειδητος καταστροφεας της κοινωνιας μας
προκειται για καθαρη βλακεια με προεκτασεις να ειμαστε συνεχως ενα μπαχαλο διοικητικά και κοινωνικα
τι δουλεια εχουν οι μολοτοφ σε μια πορεια ; και κατι αλλο αμα μου ζητησουν οι αστυνομικοι για εξακριβωση
στοιχειων θα τους ακολουθησω στο τμημα -δεν θα ορμησω να του αρπαξω το οπλο γιατι τοτε θα φαω ξυλο
που θα περισσεψει να δωσω και στους γειτονες
επισης αλλο κανω διαδηλωση για την μακεδονια για τον εγκλεισμο και αλλο να πεθανει η ελλαδα για να ζησουμε εμεις
μια σφαιρα οπως θα εκανε ο μεγαλος σταλιν ειναι αρκετη να τελειωσει με τους πληρωμενους
σκεφτείτε τι αντικρισμα εχει στην ψυχολογια μας σαν κοινωνια αυτο που γινεται τοσα χρονια
απο τον συριζα και τους μπαχαληκηδες του τυπου -να παθανει η ελλαδα και να ζησουμε εμεις
και απο διπλα την εκαστοτε κυβερνηση να κυβερνα οπως θελει γιατι οπως γινονται τωρα οι πορειες
κανενας σωφρων ανθρωπος δεν συμμετεχει και οποτε την συμφερει να μην διαδηλωνει ο κοσμος
ακομα και γυναικες να διαδηλωσουν πχ για την τιμη του γαλα και του ψωμιου παλι θα χωθουν οι μπαχαλακηδες
και παλι θα εχουμε αστυνομικα μετρα ----απορω βρε παπαρες που δεν το σκεφτοσαστε
οποιος σιγοντάρει αυτο που γινεται ειτε ειναι βλακας ειτε συνειδητος καταστροφεας της κοινωνιας μας
προκειται για καθαρη βλακεια με προεκτασεις να ειμαστε συνεχως ενα μπαχαλο διοικητικά και κοινωνικα
τι δουλεια εχουν οι μολοτοφ σε μια πορεια ; και κατι αλλο αμα μου ζητησουν οι αστυνομικοι για εξακριβωση
στοιχειων θα τους ακολουθησω στο τμημα -δεν θα ορμησω να του αρπαξω το οπλο γιατι τοτε θα φαω ξυλο
που θα περισσεψει να δωσω και στους γειτονες
επισης αλλο κανω διαδηλωση για την μακεδονια για τον εγκλεισμο και αλλο να πεθανει η ελλαδα για να ζησουμε εμεις
μια σφαιρα οπως θα εκανε ο μεγαλος σταλιν ειναι αρκετη να τελειωσει με τους πληρωμενους
σκεφτείτε τι αντικρισμα εχει στην ψυχολογια μας σαν κοινωνια αυτο που γινεται τοσα χρονια
0 .
-
nemo
- Supreme poster

Πώς η Αστυνομία σε λιγότερο από 24 ώρες κατάφερε να συλλάβει τους δράστες – Η καθοριστική συμβολή της υπηρεσίας Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους και το χαμένο πορτοφόλι που «πρόδωσε» τον πρώτο συλληφθέντα – Διώξεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας
Το «χουλιγκάνικο πέσιμο» στους αστυνομικούς της ομάδας ΔΡΑΣΗ,η παλιά σύλληψη για ναρκωτικά και το χαμένο πορτοφόλι, ήταν οι αιτίες που μέσα σε λίγες ώρες, ο 30χρονος «Ινδιάνος» σπρίντερ και ο 22χρονος οπαδός, έπεσαν στα χέρια της Ασφάλειας. Οι αναλυτές της Κρατικής, βλέποντας τα βίντεο από την δολοφονική επίθεση στον Άγγελο της ομάδας ΔΡΑΣΗ, κατάλαβαν ότι δεν έχουν να κάνουν με μπαχαλάκηδες αλλά με χούλιγκανς.
Έτσι, έβαλαν στο παιχνίδι την υπηρεσία Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους και ζήτησαν τη συνδρομή τους για να φθάσουν στα ίχνη των δεκάδων δραστών που επιτέθηκαν και έσπασαν στο ξύλο τον νεαρό αστυνομικό.
Μέσα σε λίγες ώρες ο «Ινδιάνος», ο τύπος δηλαδή που φαίνεται στα βίντεο να «εκτοξεύεται» από την πλατεία κοντά στην Εστία και με ένα σπρίντ 100 μέτρων να ορμάει στον αστυνομικό και να τον γκρεμίζει από τη μηχανή, είχε ταυτοποιηθεί.
Πρόκειται για έναν άνδρα γεννημένο το 1991 ιρακινής καταγωγής με παρελθόν, τόσο για υποθέσεις ναρκωτικών όσο και οπαδικής βίας που εργάζεται ως αποθηκάριος σε μεγάλο κατάστημα στην περιοχή του Ασπροπύργου και διαμένει στη Μαγούλα.
Το «χουλιγκάνικο πέσιμο» στους αστυνομικούς της ομάδας ΔΡΑΣΗ,η παλιά σύλληψη για ναρκωτικά και το χαμένο πορτοφόλι, ήταν οι αιτίες που μέσα σε λίγες ώρες, ο 30χρονος «Ινδιάνος» σπρίντερ και ο 22χρονος οπαδός, έπεσαν στα χέρια της Ασφάλειας. Οι αναλυτές της Κρατικής, βλέποντας τα βίντεο από την δολοφονική επίθεση στον Άγγελο της ομάδας ΔΡΑΣΗ, κατάλαβαν ότι δεν έχουν να κάνουν με μπαχαλάκηδες αλλά με χούλιγκανς.
Έτσι, έβαλαν στο παιχνίδι την υπηρεσία Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους και ζήτησαν τη συνδρομή τους για να φθάσουν στα ίχνη των δεκάδων δραστών που επιτέθηκαν και έσπασαν στο ξύλο τον νεαρό αστυνομικό.
Μέσα σε λίγες ώρες ο «Ινδιάνος», ο τύπος δηλαδή που φαίνεται στα βίντεο να «εκτοξεύεται» από την πλατεία κοντά στην Εστία και με ένα σπρίντ 100 μέτρων να ορμάει στον αστυνομικό και να τον γκρεμίζει από τη μηχανή, είχε ταυτοποιηθεί.
Πρόκειται για έναν άνδρα γεννημένο το 1991 ιρακινής καταγωγής με παρελθόν, τόσο για υποθέσεις ναρκωτικών όσο και οπαδικής βίας που εργάζεται ως αποθηκάριος σε μεγάλο κατάστημα στην περιοχή του Ασπροπύργου και διαμένει στη Μαγούλα.
0 .
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Οταν ετρωγαν ξυλο στις πορειες με τις Πρεσπες κλαιγονταν. Για το 95% οι μπατσοι ειναι καλοι οταν δερνουν τους ''αλλους'' και κακοι οταν δερνουν τους ''δικους μας''. Ενα 5% ειναι υπερ ή κατα των γουρουνιων ιδεολογικα. Οπαδικο ειναι το ζητημα.
Αν και δεν συμφωνω με μπατσοξυλο στις πορειες, ειναι κααααπως (με πολλους αστερισκους) δικαιολογημενο αφου στις πορειες παντα υπαρχουν καποιες εντασεις.
Εδω ομως σπασανε στο ξυλο εναν απλο περαστικο που μονο "κακο" που εκανε ειναι οτι εχει ανταλλασει καποιες κουβεντες με το "οργανο" που τρομοκρατουσε στο παρκο οικογενειες με παιδια. Και βγαινει ο προφεσορας Νεμο να μας πει οτι δεν τρεχει τιποτα αφου, για δες, ο δαρμενος ειναι συγκεκριμενων (αριστερων) φρονηματων.
Αλλα μουτζωνατε εμενα που εξ'αρχης ελεγα οτι ο Κουλης κρυφοφτιαχνει χουντικο καθεστως και το ΚΚΕ πεταει χαρταετο...

0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
Μέγας Αλέξανδρος
- Rookie poster

συγχαρητήρια στην ελληνική αστυνομία που για άλλη μια φορά,με αίσθηση ευθύνης απέναντι στην κοινωνία και το κοινό καλό
έκανε την δουλειά της προστατεύοντας μας
μπράβο στους λεβέντες μας
μπράβο στα παλικάρια μας
μη ξεχνάμε ότι ένα χρόνο πριν μας προστάτεψε από τους εισβολείς
https://www.youtube.com/watch?v=Dhc11P9yjqM
έκανε την δουλειά της προστατεύοντας μας
μπράβο στους λεβέντες μας
μπράβο στα παλικάρια μας
μη ξεχνάμε ότι ένα χρόνο πριν μας προστάτεψε από τους εισβολείς
https://www.youtube.com/watch?v=Dhc11P9yjqM
0 .
-
denplirono
- Extreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:ВладимирВладимирович έγραψε:Για κατσε λιγο, επιστημονα, δηλαδη θες να μας πεις οτι ο ξυλοδαρμος του πολιτη δικαιολογειται αφου ο δαρμενος ειναι αριστερος; Και αμα π.χ. αυριο θα εχουμε την αριστερη κυβερνηση, οι μπατσοι να αρχιζουν να βαρανε δεξιους και θα τους πουμε μπραβο μονο κι μονο επειδη τα θυματα ειναι δεξιοι;
Οταν ετρωγαν ξυλο στις πορειες με τις Πρεσπες κλαιγονταν. Για το 95% οι μπατσοι ειναι καλοι οταν δερνουν τους ''αλλους'' και κακοι οταν δερνουν τους ''δικους μας''. Ενα 5% ειναι υπερ ή κατα των γουρουνιων ιδεολογικα. Οπαδικο ειναι το ζητημα.
ετσι τα βλεπει ο βολεμενος....εγω ξερεις πως το βλεπω; για τον μισθο τους, τους δερνουν ολους αμα λαχει, μανες, πατεραδες, παιδια, ολους....το μηνιατικο να πεφτει και ας καει το πελεκουδι
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

denplirono έγραψε:ετσι τα βλεπει ο βολεμενος....εγω ξερεις πως το βλεπω; για τον μισθο τους, τους δερνουν ολους αμα λαχει, μανες, πατεραδες, παιδια, ολους....το μηνιατικο να πεφτει και ας καει το πελεκουδι
Οι μπατσοι για τα λεφτα θα εδερναν και την μανα τους, το ζητημα ειναι οτι οι περισσοτεροι φραπεδοελληνες εχουν νοοτροπια χουλιγκανου και τους πειραζει η αστυνομικη βια μονο οταν στρεφεται εναντιον των ''δικων τους''.
Γελαω εν τω μεταξυ που οι δεξιοι το παιζουν φιλελευθεροι και τους εχουν περι πολλου, οταν οι μπατσοι (και οι περισσοτεροι ενστολοι) ειναι το χειροτερο ειδος δημοσιου υπαλληλου. Δεν αξιολογουνται ποτε, δεν τους κουναει κανεις ο,τι μαλακια και αν κανουν, και εχουν την απαιτηση να τους προσκυνας επειδη φορανε δυο γαλονια. Μεγαλη απατη. Και αν γινει καμια στραβη κανουν μια ΕΔΕ του κωλου, δεν βρισκουν τιποτα και ολα καλα.
0 .