Eπαγγελμα:Αντιεμβολιαστης

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: Eπαγγελμα:Αντιεμβολιαστης

Δημοσίευσηαπό vallon » 13 Ιουν 2021, 13:32

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
vallon έγραψε:Εσεις φταίτε νεοφίλι
εσείς μοιράσατε τον κορωνοιό και καταστρέψατε την ανθρωπότητα
είσαστε ότι χειρότερο έχει δει ο πλανήτης

Εγω που δεν εχω κολλησει και εχω εμβολιαστει ηδη με την 1η δοση μοιρασα τον ιο;
Βλαμμενος εισαι;

Ξέρεις πολύ καλά ότι δεν αναφέρομαι σε εσένα και μην κάνεις την παπια ...
ξέρεις ποιοι αμόλησαν τον κορωνιό και ποιοι καταστρέφουν την ανθρωπότητα

ποιοι καταστρέφουν το ελληνικό έθνος όπου πιθανόν ;;;;; να ανήκεις κι εσύ..
αυτό βέβαια δεν το ξέρουμε..
υποθέσεις κάνουμε
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 13 Ιουν 2021, 18:48

Που να ξερω ρε αν αμολησαν καποιοι τον ιο και για ποιον λογο το εκαναν;
Τι ειμαι;
Ο προεδρος των ΗΠΑ;
Ο Αριστος;
Η Μυθηρα;

Δεν εχω προσβαση σε τετοια δεδομενα
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 13 Ιουν 2021, 20:06

Στανταρακι ηταν εμβολιασμενος αλλα σιγα μη πουν την αλήθεια.
Τεσπα, αφου τα περιστατικά πληθαίνουν, κάποτε θα χρειαστούν να δωσουν τις εξηγήσεις γιατι θελανε να μπολιασουν τους νεους που δεν κινδυνεύουν καθόλου απο το κοροδοιο :yesyes:
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 14 Ιουν 2021, 00:30

Αριστο που εισαι ρε
Καθολου τσιπα δεν εχεις;
0 .
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 14 Ιουν 2021, 00:32

Καλα που κρατησα σκρινσοτ
Του το σβησαν
Το εχω αποθηκευσει στον ιδιο φακελο με εκεινο το επικο σχολιο με το οποιο ζητουσε βομβαρδισμο ολοκληρων πολεων σε χωρες που εχουν μεγαλο ρυθμο γεννησεων γιατι αποτελουν απειλη επειδη γεννανε πολυ!!!!
absolute epicness
0 .
..

nrg wrote:

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 14 Ιουν 2021, 02:36

Ο Αριστος παντα δικαιώνεται στο τελος, μη τα βαζετε ποτέ με αυτον γιατι θα χασετε.
1 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 17 Ιουν 2021, 05:32

ВладимирВладимирович έγραψε:Ο Αριστος παντα δικαιώνεται στο τελος, μη τα βαζετε ποτέ με αυτον γιατι θα χασετε.

Ετσι είναι Βλαντ,

έρχονται τώρα κάτι..ερασιτέχνες να προσπαθούν να συγκριθούν με τους ...επαγγελματίες

Μα δεν το καταλαβαίνουν ότι φαίνονται από μακριά σαν πολύ ...λίγοι;
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 17 Ιουν 2021, 06:56

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Αριστος το παπαγαλακι των τιτλων:Εμβολιασμένος με Pfizer ή Moderna o Κρίστιαν Έρικσεν!
Screenshot_11.jpg

α) Εβαλα και την πηγη της ειδησης αλλα στα σκρηνσοτς λειτουργεις επιλεκτικα, οτι δεν σε συμφερει το κανεις αβαβα. Εγραψα οτι το ειπε ο ραδιοφωνικος σταθμος P3 της Δανιας (ειναι γνωστος σταθμος της Κοπεγχαγης). Ο σταθμος ειπε οτι ολοι οι παιχτες της Εθνικης Δανιας ειχαν εμβολιαστει πριν το Γιουρο. Μαλιστα ο προπονητης της ΔΑνιας εκανε παραπονα γιατι αρκετες εθνικες ομαδες κατεβηκαν στο Γιουρο χωρις να ειναι εμβολιασμενοι οι παιχτες τους, κατι που σημαινει πως θεωρουσε πως η Εθνικη Δανιας ηταν εμβολιασμενη ενω αλλες ομαδες δεν ηταν.

β) Οταν λιγες ωρες μετα την αναρτηση μου ανεβηκε διαψευση ειδικα για τον Ερικσεν απο τον προεδρο της Ιντερ την ανεβασα κι εγω. Δεν πιστευω να το εκανες εσυ η καποιου του συναφιου σου, εγω ειχα την αξιοπρεπεια να το κανω. Ωστοσο διαψευση απο την Εθνικη Ομαδα της Δανιας και απο την οικογενεια του Ερικσεν δεν υπηρξε!

γ) Μεχρις στιγμης παντως δεν υπαρχει καμια εξηγηση γιατι συνεβηκε αυτο στον Ερικσεν, ουτε ειχε παρελθον καρδιακων προβληματων.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 17 Ιουν 2021, 07:58

Αρίστος έγραψε:

α) Εβαλα και την πηγη της ειδησης αλλα στα σκρηνσοτς λειτουργεις επιλεκτικα, οτι δεν σε συμφερει το κανεις αβαβα. Εγραψα οτι το ειπε ο ραδιοφωνικος σταθμος P3 της Δανιας (ειναι γνωστος σταθμος της Κοπεγχαγης).

Και το Μακελειο και η Ελευθερη Ωρα γνωστα ειναι αλλα δε σημαινει οτι ειναι αξιοπιστες πηγες :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 17 Ιουν 2021, 09:06

Εγω ομως δεν ειπα οτι ο Ερικσεν εμβολιαστηκε. Στο σκρηνσοτ που εβαλε το βλαμμενο ειχα κανει αμεσως edit και εγραψα οτι το ταδε ραδιοφωνο της Δανιας λεει οτι εμβολιαστηκε. Οποτε ως προς αυτο ημουν πολυ ακριβης. Και εξισου σωστος ημουν οταν λιγες ωρες μετα που βγηκε η διαψευση απο τον προεδρο της Ιντερ την ανεβασα.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”