Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 17 Ιουν 2021, 06:56
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Αριστος το παπαγαλακι των τιτλων:Εμβολιασμένος με Pfizer ή Moderna o Κρίστιαν Έρικσεν!
Screenshot_11.jpg
α) Εβαλα και την πηγη της ειδησης αλλα στα σκρηνσοτς λειτουργεις επιλεκτικα, οτι δεν σε συμφερει το κανεις αβαβα. Εγραψα οτι το ειπε ο ραδιοφωνικος σταθμος P3 της Δανιας (ειναι γνωστος σταθμος της Κοπεγχαγης). Ο σταθμος ειπε οτι ολοι οι παιχτες της Εθνικης Δανιας ειχαν εμβολιαστει πριν το Γιουρο. Μαλιστα ο προπονητης της ΔΑνιας εκανε παραπονα γιατι αρκετες εθνικες ομαδες κατεβηκαν στο Γιουρο χωρις να ειναι εμβολιασμενοι οι παιχτες τους, κατι που σημαινει πως θεωρουσε πως η Εθνικη Δανιας ηταν εμβολιασμενη ενω αλλες ομαδες δεν ηταν.
β)
Οταν λιγες ωρες μετα την αναρτηση μου ανεβηκε διαψευση ειδικα για τον Ερικσεν απο τον προεδρο της Ιντερ την ανεβασα κι εγω. Δεν πιστευω να το εκανες εσυ η καποιου του συναφιου σου, εγω ειχα την αξιοπρεπεια να το κανω. Ωστοσο διαψευση απο την Εθνικη Ομαδα της Δανιας και απο την οικογενεια του Ερικσεν δεν υπηρξε!
γ) Μεχρις στιγμης παντως δεν υπαρχει καμια εξηγηση γιατι συνεβηκε αυτο στον Ερικσεν, ουτε ειχε παρελθον καρδιακων προβληματων.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.