ΕΟΦ για το εμβόλιο της Johnson & Johnson: Προκαλεί θρομβοπενία! - Οι ευθύνες της κυβέρνησης (βίντεο)

Τα πάντα σχετικά με τη νόσο Covid19.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: ΕΟΦ για το εμβόλιο της Johnson & Johnson: Προκαλεί θρομβοπενία! - Οι ευθύνες της κυβέρνησης (βίντεο)

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 22 Ιούλ 2021, 05:30

1 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: ΕΟΦ για το εμβόλιο της Johnson & Johnson: Προκαλεί θρομβοπενία! - Οι ευθύνες της κυβέρνησης (βίντεο)

Δημοσίευσηαπό vallon » 22 Ιούλ 2021, 08:58

Πάντως για να λέμε και την αλήθεια όταν μου ρίξανε τη ντόπα μέσα μου έσπασαν κάτι φλέβες στο χέρι χαμηλά , μετά απο κάνα μήνα έφτιαξαν όμως
Βέβαια για καλό και για κακό , συνέχισα να αθλούμαι μέρα παρά μέρα, τρέξιμο , κολύμπι , γεωργικές δουλειές και έτσι δεν ξέρω αν αποτελώ καλό δείγμα για το πως συμπεριφέρεται αυτή η κολοουσία του διαβόλου

να σήμερα μόλις γύρισα έκανα έξι χλμ τρέξιμο δίπλα στη θάλασσα , πολύ όμορφο σκηνικό και μετά τρία χλμ κολύμπι * εντάξει με διακοπές γιατί δεν μου ταιριάζουν καλά τα γυαλιά ...
πάντως αντέχω ακόμα
κουφάλες
:)
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 22 Ιούλ 2021, 09:01

Λοιπόν διάβαζα ξαναά το τοπικ και λέω μέσα μου

να γιατί τον πάω τον Αρίστο
είναι πραγματικός ερευνητής
κάνει δουλειά πως να το κάνουμε

πιάνει ένα θέμα και το αναλύει..
ωραίος
και πάλι ωραίος

ΥΓ
έχεις και κάτι μπαγλαμάδες σαν το γγ που θέλουν ντέ και καλά να τον κοντράρουν

τσ τσ τσ
τράβα ρε νεοφίλι να βοσκήσεις καμιά κατσίκα που θες να μας το παίξεις και ιντελεκτουελ ότι ξέρεις να φας και ψάρι..
:D
1 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 22 Ιούλ 2021, 23:47

Λαχουρένιος έγραψε:Εμβολιασου με Πφαιζερ ή Μοντερνα τοτε που ειναι μια χαρα. Το λεει και ο φιλος σου ο Κουβελας.

πηδαω απο τον 5ο καλυτερα. θα ειναι μη βασανιστικος ο θανατος
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Επιστροφή σε “Κορωνοϊός - Covid19”