Λαχουρένιος έγραψε:Στις ΗΠΑ, την Κινα και την Ρωσια εχουν δαπιτες δηλαδη? Δεν υπαρχει επιστημονικη βαση σε αυτα που λες. Απλως θελεις να υποτιμησεις τον αριθμο των θανατων απο κοβιντ για να δικαιολογησεις την αποψη σου οτι τα εμβολια ειναι πιο επικινδυνα απο ιο. Δεν ειναι στραβος ο γυαλος.
Μάλλον δεν κατάλαβες τί έγραψα.
Όλοι οι φοιτητές Ιατρικής τα διδάσκονται αυτά (που δεν έχουν σχέση με τα περί αιτιώδους συνάφειας που ανέφερε ο Νίκος). Αν εφαρμοζόταν τα περί αιτιώδους συνάφειας στην περίπτωση του ιού, ούτε 1/100 θανάτους «από κορωνοϊό» δεν θα καταγραφόταν ως τέτοιος.
Οι δαπίτες απλά είναι από εκείνους που πχ θα πας με προστατίτιδα και θα σε βγάλουν ότι είσαι έγκυος. Αν τώρα περιμένεις να σου πει υπεύθυνη γνώμη κάνας τέτοιος, ΧΕΘΕ ΜΕΘΑ.
Ραν ταν πλαν έγραψε:Όχι βέβαια.
Αντίθετα σε όλες αυτές τις ομάδες συστήνεται ανεπιφύλακτα από τους θεράποντες ο εμβολιασμός όταν πρόκειται για διαγνωσμένα και υπό αγωγή περιστατικά τα οποία δε διατρέχουν κανέναν κίνδυνο από τα εμβόλια.
Δεν είδα πουθενά να αναφέρεται τίποτα για θεράποντες ιατρούς που θα αποφασίσουν αν πρέπει να μπολιαστείς (όπως επιτάσσει η ιατρική δεοντολογία και όχι η επιστήμη της πούτσας που πρεσβεύουν κάποιοι).
Κάτι κλόουν που ουρλιάζουν όλη μέρα ότι πρέπει όλοι ανεξαιρέτως να μπολιαστούν βλέπω. Που μετά παριστάνουν ότι δεν ξέρουν τίποτα όταν κόσμος πεθαίνει ή μένει ανάπηρος μετά το μπόλι.
bizeli έγραψε:Εγώ να δεχθώ ότι το εμβόλιο έχει παρενέργειες και ρίσκο κτλ και μπορεί να οδηγήσει στον θάνατο αν κάποιος το κάνει.
ΑΛΛΑ
Αν κάποιος οδηγηθεί στον θάνατο επειδή ΔΕΝ έκανε το εμβόλιο, όλοι εσείς που έχετε βαλθεί στον αντιεμβολιαστικό σας αγώνα και παροτρύνετε κόσμο να μην το κάνει θα αναλάβετε την ηθική ευθύνη;
Δεν είπαμε ποτέ εμείς (εγώ τουλάχιστον) να μην κάνετε τα εμβόλιά σας.
Να τα κάνετε, όλα.
Και αντιγριπικό κι ό,τι άλλο δυνατό κυκλοφορεί στην αγορά.
Και μη λουφάξετε και δεν πάτε να κάνετε την 3η, 4η, 5η κλπ δόση.
Εσείς είστε που θέλετε όλοι να κάνουν ό,τι κάνετε εσείς. Εσείς θέλετε να μπολιαστούν οι πάντες γιατί μπολιαστήκατε εσείς.
Εγώ εξ αρχής είπα ο καθένας να συζητήσει με το γιατρό του και να αποφασίσει τί θα κάνει.