Λαχουρένιος έγραψε:pluton έγραψε:Που υπερασπίστηκα τον Λιγνάδη;
Ελεγες οτι θα αθωωθει σιγουρα και παρουσιαζες την διωξη του ως υποκινουμενη
pluton έγραψε:Ότι πει η ανεξάρτητη και αδέσμευτη δικαιοσύνη, εξ άλλου στην Ελλάδα η δικαιοσύνη όπως είναι γνωστόν δεν βγάζει ποτέ αποφάσεις κινούμενη από ταπεινούς λόγους και κυρίως δεν έχει καμιά εξάρτηση από πολιτικά πρόσωπα. Ο όχλος δεν επηρεάζει καθόλου τις δικαστικές αποφάσεις.
Στην Ελλάδα η διάκριση των εξουσιών (ειδικά στην μεταπολιτευτική δημοκρατία) τηρείται με θρησκευτική ευλάβεια.

viewtopic.php?f=6&t=12554&start=20#p312135pluton έγραψε:
Απ ότι φαίνεται την υπόθεση Λιγνάδη θα την κερδίσει, το πάρθειο βέλος του δεν το έχει ρίξει.... απ ότι φαίνεται έχει ανατρέψει όλο το κατηγορητήριο.
viewtopic.php?f=6&t=12554#p312053Και που έβρισα τον Μουτσινά;
Eδω
pluton έγραψε:ΣAΡΑΝΤΟΣ ΚΑΡΓΑΚΟΣ: ΕΚΠΟΥΣΤΕΥΣΗ και ΕΚΠΟΥΤΑΝΕΥΣΗ του ΕΘΝΟΥΣ – ΣΠΕΚΟΥΛΑΔΟΡΟΙ και ΚΙΝΑΙΔΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΝ την ΧΩΡΑ
Νίκος Βουτσινάς: Θέλω δύο παιδιά - Αν μπορούσα θα ήθελα να τα κυοφορήσω
Α! το έχεις χάσει εντελώς εσύ... είμαι υπεύθυνος για αυτά που είπε ο Καργάκος;
Για τον Λιγνάδη που βλέπεις σε αυτά που έβαλες υποστήριξη;
Εγώ βλέπω μια παρακολούθηση της υπόθεσης, τι πρέπει να κάνω να πάρω θέση για κάτι που ακόμα δεν έχει δικαστεί και δεν υπάρχει απόφαση;
Εσύ έχεις βγάλει απόφαση σ αυτή την υπόθεση;
Ξέρεις το κατηγορητήριο τις θέσεις της υπεράσπισης;
Τι ξέρεις;
Ότι και εγώ μια θολούρα και κουτσομπολιά τα πράγματα θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν στο δικαστήριο κάτσε να δούμε κύριε εισαγγελέα, για ρώτα και κανένα νομικό (υπάρχουν ανάμεσά μας) υπάρχει και κάτι που λέγεται ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΑΘΩΩΤΗΤΑΣ... όλοι είμαστε αθώοι μέχρι να υπάρξει καταδίκη, ξέρεις εσύ καμιά καταδίκη για τον Λιγνάδη;
Και πάλι ... Υπάρχουν αποφάσεις που καταδικάστηκαν κάποιες παρατάξεις για προδοσία και σήμερα το παίζουν και πατριώτες....
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».