μπιζελάκι μπράβο ρε
το έχεις
γράφεις ωραία σουξεδάκια

Μουσικές, στιχάκια και λοιπά εδώδιμα και αποικιακά.
- 
				vallon
 - Supreme poster

Re: Άντρες και χορός
		0 .  
			Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
						- 
				bizeli
														 - Moderator

vallon έγραψε:μπιζελάκι μπράβο ρε
το έχεις
γράφεις ωραία σουξεδάκια
Τι μπράβο ρε; Με δουλεύεις;
Είναι πανδύσκολο να γράφεις στίχους και για τραγούδι κιόλας.
Μετά από αυτό, ο στίχος "Αν πας με άλλη θα σου σπάσω το κεφάλι" απέκτησε άλλη βαρύτητα για μένα.
Πώς μπορούν και γράφουν στίχους ρε;
Πέρα από αυτό δεν ήμουν και στο κατάλληλο mood για να γράψω.
Μόνο όταν έχω νεύρα έχω έμπνευση.
Και τώρα δεν είχα νεύρα.
Πραγματικά πιέστηκα να βγάλω κάτι.
		0 .  

- 
				bizeli
														 - Moderator

Ο eminem πώς γράφει τους στίχους του, ρε παιδιά, που τραγουδάει 3.000 λέξεις το δευτερόλεπτο;
Πω πω και βασικά πώς τους θυμάται;

Πω πω και βασικά πώς τους θυμάται;
		0 .  

- 
				NikosVy
														 - Extreme poster

Δυστυχώς δεν μπορώ να ανεβάζω δικά μου βίντεο ή youtube.
		1 .  
			Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".
						- 
				Λαχουρένιος
														 - Ultimate Stalker

Μουσικές, στιχάκια και λοιπά εδώδιμα και αποικιακά.
NikosVy έγραψε:Περιμένουμε να κάνουν δηλώσεις ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ και ο διαδικτυακός κλώνος του για τον άδικο χαμό του ομοϊδεάτη τους και συμπαθούς δημοσιογράφου.
Γενικά στο μωσαϊκό του elefthero, με εξαίρεση δύο κομμουνιστές (ένα συντονιστή που δεν θίγει τον ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΩΝ και αφήνει για το τι γίνεται με τους γονείς Ισραηλινούς στο κεφάλαιο "ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ" και έναν ήσυχο που εμβολιάζεται κανονικά) οι υπόλοιποι είναι ακροδεξιοί που υποστηρίζουν την 21 Απριλίου και τη συνέχειά της με τους έντιμους αξιωματικούς που απομάκρυναν την Μεραρχία από την Κύπρο, ανέτρεψαν τον Μακάριο, και υποστήριζαν αυτούς που συμφώνησαν με τους Τούρκους να κάνουν εισβολή στην αποκεφαλισμένη Κύπρο.
Ο ησυχος ειμαι εγω? Δεν με λες και ησυχο
 Στο μωσαϊκό, υπάρχει και μια γυναίκα που σκέφτεται για μερικά δευτερόλεπτα για να φτιάξει τραγούδι, το παραθέτει, αλλά το παρατάει όταν βλέπει ότι τις βάζουμε νότες και δεν παραθέτουμε και ολόκληρη τη μπάντα για να τη συνοδεύει ή και τεχνητό υποκατάστατο της φωνής της ώστε να δει πως ακούγεται η ίδια αν τραγουδήσει μπροστά στο κοινό.
Εσυ μου χρωστας (καπου 2 χρονια υπολογιζω) προτασεις για κομματια κλασικης σε πιανο. Κανενα καλο κονσερτο ξερεις?
		0 .  

- 
				NikosVy
														 - Extreme poster

Re: Πέθανε από κορωνοϊό ο Γιώργος Τράγκας
Λαχουρένιος έγραψε:Εσυ μου χρωστας (καπου 2 χρονια υπολογιζω) προτασεις για κομματια κλασικης σε πιανο. Κανενα καλο κονσερτο ξερεις?
Εντάξει, αρκεί να μου δώσεις και κάποια κατευθυντήρια γραμμή στο περίπου. Στο ενδιάμεσο με είχες αποκαλέσει κάποτε "ζωον" οπότε θεώρησα ότι παραγράφτηκε η αξίωσή σου.
Θα σου βρω
		0 .  
			Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".
						- 
				Λαχουρένιος
														 - Ultimate Stalker

NikosVy έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Εσυ μου χρωστας (καπου 2 χρονια υπολογιζω) προτασεις για κομματια κλασικης σε πιανο. Κανενα καλο κονσερτο ξερεις?
Εντάξει, αρκεί να μου δώσεις και κάποια κατευθυντήρια γραμμή στο περίπου. Στο ενδιάμεσο με είχες αποκαλέσει κάποτε "ζωον" οπότε θεώρησα ότι παραγράφτηκε η αξίωσή σου.
Θα σου βρω
Στην μουσικη τα βρισκουμε, στην πολιτικη μου τα χαλας
 Δεν εχω ακουσει πολυ κλασικη μουσικη. Απο τα ελαχιστα που εχω ακουσει μου αρεσουν ο Σατι, ο Σοπεν και ο Ντεμπισι. Απο κονσερτα εχω ακουσει το δευτερο του Σοστακοβιτς και το δευτερο του Ραχμανινοφ.
		0 .  

- 
				NikosVy
														 - Extreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:NikosVy έγραψε:Εντάξει, αρκεί να μου δώσεις και κάποια κατευθυντήρια γραμμή στο περίπου. Στο ενδιάμεσο με είχες αποκαλέσει κάποτε "ζωον" οπότε θεώρησα ότι παραγράφτηκε η αξίωσή σου.
Θα σου βρω
Στην μουσικη τα βρισκουμε, στην πολιτικη μου τα χαλας![]()
Δεν εχω ακουσει πολυ κλασικη μουσικη. Απο τα ελαχιστα που εχω ακουσει μου αρεσουν ο Σατι, ο Σοπεν και ο Ντεμπισι. Απο κονσερτα εχω ακουσει το δευτερο του Σοστακοβιτς και το δευτερο του Ραχμανινοφ.
Εντάξει, θα το έχω υπόψη μου. Είμαι και εγώ σε φάση που πιέζομαι με τα μουσικά γιατί προσπαθώ να εφαρμόσω τα γραφόμενα από τον Άρνολντ Σένμπεργκ στο βιβλίο του "Αρχές Μουσικής Σύνθεσης" και πιέζομαι και από διάφορους καθ' έξη και κατ' επάγγελμα παίκτες του μπριτζ να παίζουμε διαδικτυακά σε παιχνίδια ομάδων (δεν πάω με φυσική παρουσία στα ... ζωντανά, σαν τους τρελούς), οπότε έχω χάσει την ιδέα του ωραίου και του ευχάριστου στη μουσική, καταπιανόμενος με τα Θεωρητικά (ποιες συγχορδίες θα βάλουμε εδώ και εκεί για να έχει αγωνία και αναμονή πριν τη λύση το κομμάτι).
		1 .  
						- 
				bizeli
														 - Moderator

NikosVy έγραψε:Στο μωσαϊκό, υπάρχει και μια γυναίκα που σκέφτεται για μερικά δευτερόλεπτα για να φτιάξει τραγούδι, το παραθέτει, αλλά το παρατάει όταν βλέπει ότι τις βάζουμε νότες και δεν παραθέτουμε και ολόκληρη τη μπάντα για να τη συνοδεύει ή και τεχνητό υποκατάστατο της φωνής της ώστε να δει πως ακούγεται η ίδια αν τραγουδήσει μπροστά στο κοινό.
Μπαρδόν;
Σου έγραψα τους στίχους όπως ακριβώς μου ζήτησες,σου ξαναέγραψα κι άλλους (όπως μου ξαναζήτησες) και στο τέλος το μόνο που ανέβασες ήταν μια φωτογραφία από κάποιο πεντάγραμμο.
Και συνέχεια έλεγες δεν μπορώ να το κάνω και δεν μπορώ να το κάνω.
Δεν μας παρατάς ρε Νίκο;
		0 .  

- 
				nemo
														 - Supreme poster

bizeli έγραψε:NikosVy έγραψε:Στο μωσαϊκό, υπάρχει και μια γυναίκα που σκέφτεται για μερικά δευτερόλεπτα για να φτιάξει τραγούδι, το παραθέτει, αλλά το παρατάει όταν βλέπει ότι τις βάζουμε νότες και δεν παραθέτουμε και ολόκληρη τη μπάντα για να τη συνοδεύει ή και τεχνητό υποκατάστατο της φωνής της ώστε να δει πως ακούγεται η ίδια αν τραγουδήσει μπροστά στο κοινό.
Μπαρδόν;
Σου έγραψα τους στίχους όπως ακριβώς μου ζήτησες,σου ξαναέγραψα κι άλλους (όπως μου ξαναζήτησες) και στο τέλος το μόνο που ανέβασες ήταν μια φωτογραφία από κάποιο πεντάγραμμο.
Και συνέχεια έλεγες δεν μπορώ να το κάνω και δεν μπορώ να το κάνω.
Δεν μας παρατάς ρε Νίκο;
μπιζελι γραψε στίχους και θα σου στείλω εγω τις νοτες
 εικονογραφημένες
		0 .  
			το απόλυτο ένα  που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες 
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
						επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου