'Ελληνες μετανάστες στην Γερμανία.

Μετανάστευση και ζωή στο εξωτερικό.
Άβαταρ μέλους
Perseus
Basic poster
Basic poster

Re: 'Ελληνες μετανάστες στην Γερμανία.

Δημοσίευσηαπό Perseus » 09 Μαρ 2015, 04:10

μαλλον τα αφεντικα των γκαστερμπαιτερ μπαινουν στα φορα .
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 09 Μαρ 2015, 10:09

libre έγραψε:
Metranion έγραψε:
libre έγραψε: Απορώ τι ταλαιπωρείται με εστιατόρια.

Τα λεφτά είναι περισσότερα και μηδέν έξοδα γι αυτό και δεν είναι τυχαίο που πήγε στον νότο οι μισθοί είναι διπλάσιοι
Δεν εννοούσα αυτό Metranion. Αυτός ο ανθρωπος έχει συγγραφικό ταλέντο, το οποιον φαινεται να μην αξιοποιεί. Η ιστορια της μεταναστευσης του αρχισε πριν 5 χρονια. Θα επρεπε παράλληλα με τη δουλειά να ειχε ήδη γραψει και κανενα βιβλιο.
Σύμφωνα με τα γραφόμενα του δεν φαινεται να εχει βελτιωθει και πολύ η κατασταση του.

Θα ειχα τετοιο ταλεντο και θα το άφηνα; Jamais.

Δεν υπάρχει ταλέντο, υπάρχει μορφωμένος, ο οποίος το πήρε πρέφα τι παίζει Γερμανία.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 09 Μαρ 2015, 15:01

Την είχα αγορασει το 2008 οταν πήρα τα πρώτα μου λεφτά απο τον χωριάτη. Ακόμα θυμάμαι τη χαρά που είχα τότε. Δεν είχα αγοράσει στη ζωή μου ακριβό ρούχο και ας είχα τη δυνατότητα μια φορά το χρόνο να το κάνω. Κοιτούσα μονάχα να σπαταλάω στα λεφτά μου σε διάφορα πραγματικά άχρηστα πράγματα μόνο και μόνο για να μπορέσω να “μοιάσω” στους άλλους. Έπαιρνε μηχανή κάποιος φίλος; Έπρεπε να πάρω και γω, δεν μπορούσα να μείνω έτσι και να με κοροιδεύουν.. Αγόραζε κάποιος καινούργιο υπολογιστή; Εννοείται πως θα πάρω και γώ! Έκανε αγορές με πιστωτική; Να βγάλω και γω μια ντε! Τι με νοιάζει πως θα τα βγάλω πέρα.. Αυτοί πως τα βγάζουν; Στο τέλος ήμουν μαζί με αυτούς που ζήλευα. Τα κατάφερα! Μαζί με αυτούς! Όλοι μαζί τώρα ψάχναμε δανεικά να πληρώσουμε ενοίκιο και δόσεις για την πιστωτική ή το δάνειο της μηχανής.. Κατάφερα να ζω όπως εκείνοι! Δεν είχαν για τσιγάρα; Ούτε και γώ! Ήμουν ένας απο κείνους.. Τους ψάχνανε στα τηλέφωνα απ τις τράπεζες; Ήμουν και γω ένας τέτοιος! Ένας ΜΑΛΑΚΑΣ! Αυτό κατάφερα να γίνω μετα απο 25 σκληρά χρόνια! Ότι προσπαθούσα να χτίσω στα χαλάσματα που μου άφησε κληρονομιά η ζωή, τα κατάφερα σχεδόν μόνος μου να τα καταστρέψω! Έψαχνα να βρώ που έκανα λάθος.. Αφού τα είχα υπολογίσει ρε γαμώτο μου! Τα έβγαζα πέρα μια χαρά! Ίσα ίσα θα μου μένανε και λίγα στο τέλος του μήνα να κάνω καμια ΑΓΟΡΑ ΑΚΟΜΑ!! Γιατί όλα αυτά που είχα δεν μου φτάνανε! Δεν μου φτάνανε τα 700+ που έβγαζα! Δεν μου έφτανε η μηχανή που είχα και ήταν το ΜΟΝΟ περιουσιακό στοιχείο που είχα! Που με πήγαινε στη δουλειά και όπου αλλού ήθελα! ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙ!!! Ήθελα κάτι πιο καινούργιο. Μη με βλέπουν οι άλλοι και λένε ¨Ακόμα αυτό έχεις;” Δεν μου έφτανε η τηλεόραση που σχεδόν μου χάρισε ο Γιώργος, δεν μου έφτανε το απλό ίντερνετ που είχε δωρεάν ο δήμος, ήθελα να πληρώνω άλλα 50ε το μήνα για να μπορώ να κατεβάζω γρήγορα και να παίζω παιχνίδια! Τραγούδια που τα άκουσα μονάχα όταν έχασα τη δουλειά μου και παιχνίδια που έπαιζα τις μέρες που δεν δούλευα ενώ έπρεπε να είμαι κάπου ΕΞΩ και να ψάχνω για κάτι άλλο ή με φίλους να περνάω καλά! Αλλά όχι.. Τι να ψάξω; Δεν πείνασε κανένας απο τους γνωστούς μου. Σιγά μην είμαι τόσο άτυχος εγώ. Και να μαστε πάλι στη πραγματικότητα.. Σε ένα βενζινάδικο κάπου στα νοητά σύνορα Γερμανίας – Αυστρίας να ταξιδεύω για την πατρίδα.

:s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl

1000 ΧΡΟΝΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

libre

Δημοσίευσηαπό libre » 09 Μαρ 2015, 15:27

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl

ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
1000 ΧΡΟΝΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

Εισαι καλά; οι κακοί ευρωπαίοι φταίνε για όλα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 09 Μαρ 2015, 17:28

ВладимирВладимирович έγραψε:

Κατάντια, απελπισία, παρακμή. Και μετά αυτοί οι γκαστάρμπαϊτερς μπαίνουν στα φορoυμς και το παίζουν ντεμέκ ευρωπαίοι :LoL:

Αυτοί είναι σχετικά νορμάλ, απελπισμένοι άνθρωποι. Πρέπει να γνωρίσεις αυθεντικό λαζοντόιτς για να καταλάβεις τι σημαίνει η λέξη πεταμένος.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Perseus
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Perseus » 10 Μαρ 2015, 00:12

capital.gr

Statos!!!
0 .

Χαοτικός

Δημοσίευσηαπό Χαοτικός » 10 Μαρ 2015, 10:10

libre έγραψε:
Metranion έγραψε:
libre έγραψε: Απορώ τι ταλαιπωρείται με εστιατόρια.

Τα λεφτά είναι περισσότερα και μηδέν έξοδα γι αυτό και δεν είναι τυχαίο που πήγε στον νότο οι μισθοί είναι διπλάσιοι
Δεν εννοούσα αυτό Metranion. Αυτός ο ανθρωπος έχει συγγραφικό ταλέντο, το οποιον φαινεται να μην αξιοποιεί. Η ιστορια της μεταναστευσης του αρχισε πριν 5 χρονια. Θα επρεπε παράλληλα με τη δουλειά να ειχε ήδη γραψει και κανενα βιβλιο.
Σύμφωνα με τα γραφόμενα του δεν φαινεται να εχει βελτιωθει και πολύ η κατασταση του.

Θα ειχα τετοιο ταλεντο και θα το άφηνα; Jamais.

Μπορεί να μη γουστάρει.
0 .

Χαοτικός

Δημοσίευσηαπό Χαοτικός » 10 Μαρ 2015, 10:16

libre έγραψε:
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl

ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
1000 ΧΡΟΝΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

Εισαι καλά; οι κακοί ευρωπαίοι φταίνε για όλα.

Ναι φταίνε τα κέντρα εξουσίας. Είτε σε χαλάει είτε όχι. Τι να κάνουμε;
0 .

libre

Δημοσίευσηαπό libre » 10 Μαρ 2015, 10:38

Χαοτικός έγραψε:
libre έγραψε:Εισαι καλά; οι κακοί ευρωπαίοι φταίνε για όλα.

Ναι φταίνε τα κέντρα εξουσίας. Είτε σε χαλάει είτε όχι. Τι να κάνουμε;

Προσωπικά δεν έχω κανένα λόγο να χαλιέμαι. Ο,τι σπέρνει κανεις θερίζει. Κι ο μεταναστης που εγραψε το επιμαχο νημα κανει την αυτοκριτική του κι αναγνωρίζει τα λάθη του.
0 .

Χαοτικός

Δημοσίευσηαπό Χαοτικός » 10 Μαρ 2015, 16:03

Το θέμα είναι ότι αυτά τα κέντρα πράγματι πλήτουν λαούς. Ασχέτως αν έχει κάνει μαλακία στη ζωή του ο καθένας.
Εμένα δεν μου φταίει ο άλλος που είχε ψώνιο και κοίτα ζε τι θα πουν οι άλλοι. Δεν είναι αυτός η αιτία για την κατάσταση που ζούμε.
0 .

Επιστροφή σε “Μετανάστευση”