Λαχουρένιος έγραψε:
Έχω συναντήσει αρκετά μπάζα (και από τα δύο φύλα) στην κανονική ζωή, έχω βγει ο ίδιος αποτυχημένα ραντεβού με γραφικές, έχω ακούσει διάφορες ιστορίες από φίλους/φίλες κλπ. Αυτά που βλέπω εκεί δεν μου φαίνονται παρατραβηγμένα αν εξαιρέσεις μερικά, οπότε για αυτό λέω ότι δεν υπάρχει σημαντική επέμβαση της παραγωγής.
Αν βάλεις δυο γραφικούς μαζί που δεν ταιριάζουν δε θέλει και πολύ για να γίνουν μαλακίες. Και στα ριάλιτι εγκλεισμού κάτι αντίστοιχο κάνουν. Εδώ σφάζονται μεταξύ τους οικογένειες, δε θα σφαχτούν 20 διαφορετικοί χαρακτηρές που είναι κλεισμένοι σε ένα σπίτι και πολλοί εξ αυτών είναι για το τρελοκομείο? Δε θέλει και πολύ.
Ναι καταλαβαίνω το ρητό όλα βγαλμένα μέσα από τη ζωή είναι αλλά μην ξεχνάς ότι μιλάμε για ένα τηλεοπτικό σόου οπότε υποβοηθιούνται κάποια πράγματα.
Άσε που και οι ίδιοι οι παίκτες έχουν καταλάβει τι πουλάει και το παίζουν και αυτοί λίγο παραπάνω.
Ρε συ πολλοί παίκτες βγαίνοντας από τέτοια παιχνίδια έχουν παραδεχθεί ότι δεν είναι τελείως αυθόρμητα όλα.
Κάποια παιχνίδια είναι τελείως στημένα, κάποια λιγότερο, κάποια καθόλου, κάποια ένας συνδυασμός.
Τα reality εγκλεισμού είναι τελείως άλλη φάση. Όχι ότι και σε αυτά η παραγωγή δεν επεμβαίνει με τον έναν ή άλλον τρόπο.