High scores ελεύθερο

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: High scores ελεύθερο

Δημοσίευσηαπό vallon » 20 Αύγ 2024, 13:17

είναι εκτός συναγωνισμού

:D

η αλήθεια είναι ότι τώρα τελευταία δεν γράφει και την ξέχασα...
επανορθώνω
bizeli
Εγγραφή:21 Μαρ 2015, 16:40Τελευταία επίσκεψη:-Συνολικές δημοσιεύσεις:9760 | Αναζήτηση δημοσιεύσεων μέλους
(2.49% επί συνόλου / 2.84 δημοσιεύσεις ανά ημέρα)LikesΛίστα likesΣυνολικά θέματα:144 | Αναζήτηση θεμάτων
(1.00% όλων των θεμάτων / 0.04 θέματα ανά ημέρα)
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 20 Αύγ 2024, 14:28

Κλεομένης έγραψε:Αφού και το μπιζέλι γράφει συχνά. Γιατί δεν αναφέρεται;

Η αλήθεια είναι ότι κατά καιρούς κάνω κάτι τεράστια χρονικά διαστήματα αποχής, όχι γιατί έχω βαρεθεί τα φόρουμς ή το οτιδήποτε, αλλά γιατί ο χρόνος μου μοιράζεται και απορροφάται και από άλλα σημαντικά πράγματα στη ζωή μου.
Ξέρω ότι δεν έχω φερθεί τίμια σε πολλούς χρήστες εδώ μέσα που έχω αφήσει συζητήσεις στη μέση κι έχω εξαφανιστεί ξαφνικά και ξέρω ότι χρωστάω πολλές απαντήσεις σε πολλά ανοιχτά θέματα αλλά μου είναι δύσκολο όταν επανέρχομαι μετά από καιρό να μπαίνω στο ίδιο mood συζήτησης όταν ήμουν εκεί που τα αφήνω κάθε φορά.
Αν ήμουν στη θέση σας κι εγώ θα απέφευγα να ανοίγω συζήτηση μαζί μου αν ήξερα ότι ο συγκεκριμένος χρήστης (δλδ εγώ) θα μπει και θα μου απαντήσει μετά από 2 μήνες ή θα εξαφανιστεί ξαφνικά.
Οπότε ζητώ συγγνώμη σε όσους το έκανα ή σε όσους τυχόν το κάνω στο μέλλον αλλά too much going on in my life και δεν μπορώ να το ελέγξω και όσο μεγαλώνω με δυσκολεύει το multitasking. Μπορώ να αφιερώνομαι σε ένα πράγμα τη φορά.
Όσον αφορά τα συντονιστικά μου καθήκοντα,προφανώς και μόνο που είμαι απούσα για μεγάλα χρονικά διαστήματα κρίνομαι ανεπαρκής. Προσωπικά δεν έχω θέμα να συνεχίσω να είμαι συντονίστρια αν θεωρεί ο αντμίν και ο ραν αλλά και το υπόλοιπο φόρουμ ότι συνεισφέρω κάπως έστω κι έτσι αλλά δέχομαι δικαίως και την καρατόμησή μου αν θεωρείτε ότι δεν μπορώ να ανταποκριθώ πλέον στα καθήκοντά μου.
Εγώ έτσι κι αλλιώς δέχθηκα τη θέση της συντονίστριας πρώτα απ΄όλα γιατί εκτιμώ αυτό το φόρουμ και τους χρήστες του και δεύτερον εφόσον μπορούσα να κάνω κάτι για να βοηθήσω το έκανα. Όχι για τον τίτλο πάντως.
Αλλά ναι δεν είμαι κολλημένη στην καρέκλα ίσα ίσα το να είσαι συντονιστής το λες και λίγο αγγαρεία...
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 20 Αύγ 2024, 14:53

vallon έγραψε:είναι εκτός συναγωνισμού

:D

η αλήθεια είναι ότι τώρα τελευταία δεν γράφει και την ξέχασα...
επανορθώνω
bizeli
Εγγραφή:21 Μαρ 2015, 16:40Τελευταία επίσκεψη:-Συνολικές δημοσιεύσεις:9760 | Αναζήτηση δημοσιεύσεων μέλους
(2.49% επί συνόλου / 2.84 δημοσιεύσεις ανά ημέρα)LikesΛίστα likesΣυνολικά θέματα:144 | Αναζήτηση θεμάτων
(1.00% όλων των θεμάτων / 0.04 θέματα ανά ημέρα)

Αδερφέ και φίλε vallon, δε θα σου κρύψω ότι παλιά είχα στο νου μου αυτό το ποστόμετρο να μην το ανεβάζω ανουσιωδώς με άσκοπα ποσταρίσματα και φαίνομαι καμένη χρήστρια τύπου περνάει όλη τη μέρα της στα φόρουμ :LoL:
Οπότε σπανίως θα με έβλεπες να ποστάρω μόνο ένα σκέτο ιμότικον ξέρω γω κάτω από μια απάντηση και να το έκαιγα έτσι. Έκανα συνετή χρήση των ποσταρισμάτων μου ώστε να μην ανεβαίνει ο μετρητής ασκόπως.
Τώρα πλέον δε με νοιάζει πλέον αυτός ο δείκτης αν ανεβαίνει ή αν δεν ανεβαίνει, αν θα φανώ καμένη περίπτωση από τον αριθμό των ποσταρισμάτων μου κτλ (ας φανώ στα τέτοια μου) και πάνω απ'όλα συνειδητοποίησα ότι ακόμα και ένα σκέτο ιμότικον μπορεί να είναι μια χαρά απάντηση ή και πολλές φορές χρήσιμο σε κάτι που θες να απαντήσεις.
Δε λέω να απαντάς συνεχώς μόνο με ιμότικονς σαν χαζοχαρούμενο αλλά πολλές φορές και μόνο αυτό ή ένα gifaki εξυπηρετούν τον σκοπό σου πολλές φορές και πολύ καλύτερα από το να απαντάς με λόγια.
Οπότε στην καταμέτρηση των ποσταρισμάτων μας πολλά ποστς είναι και τέτοιου είδους, αυτά που λέω εγώ "καμένα ποστς", με την έννοια ότι θα μπορούσες να τα κρατήσεις και να πεις κάτι ουσιαστικότερο αντί να προσμετρηθούν στην αυτόματη καταμέτρηση αλλά και από την άλλη ποιος χέστηκε;
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 21 Αύγ 2024, 07:36

bizeli έγραψε:Αδερφέ και φίλε vallon, δε θα σου κρύψω ότι παλιά είχα στο νου μου αυτό το ποστόμετρο να μην το ανεβάζω ανουσιωδώς με άσκοπα ποσταρίσματα και φαίνομαι καμένη χρήστρια τύπου περνάει όλη τη μέρα της στα φόρουμ :LoL:
Οπότε σπανίως θα με έβλεπες να ποστάρω μόνο ένα σκέτο ιμότικον ξέρω γω κάτω από μια απάντηση και να το έκαιγα έτσι. Έκανα συνετή χρήση των ποσταρισμάτων μου ώστε να μην ανεβαίνει ο μετρητής ασκόπως.

Το να κάθεσαι να παρακολουθείς το ποστόμετρο είναι μεγαλύτερη καμενιά ακόμα και από το να ποστάρεις πολύ :D

ΥΓ Καλώς μας βρήκες πάλι :ciao5:
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 21 Αύγ 2024, 10:30

Λαχουρένιος έγραψε:
Το να κάθεσαι να παρακολουθείς το ποστόμετρο είναι μεγαλύτερη καμενιά ακόμα και από το να ποστάρεις πολύ :D

Δεν το κάνω πια αυτό σε λέω. Στις πολύ αρχές το έκανα.

Λαχουρένιος έγραψε: ΥΓ Καλώς μας βρήκες πάλι :ciao5:

Καλέ δε φεύγω ποτέ στην ουσία. Ακόμα και όταν λείπω πάντα σας έχω με κάποιον τρόπο στην ατζέντα μου.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”