Αγαμία στην Ελλάδα

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Αγαμία στην Ελλάδα

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 11 Μαρ 2025, 15:47

nemo έγραψε:αδυναμα ατομα χωρις καμια πρωτοβουλια που ψαχνουν δικαιολογιες

εγω ηθελα να παντρευτω απο τοτε που αρχισα να σκεφτομαι
οταν βρηκα την ψεκασμενη και αφου μελετησα το ιστορικο της
της ειπα θα σε παρω ακομη και αν δεν θες ...τελος και ακολουθησε με

Παντρεύτηκες μόρτη? :D
0 .

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 12 Μαρ 2025, 19:19

η ασεξουαλικοτητα ειναι τροπος ζωης ...και σταση ιδεολογια ..αν και στη βαση της μπορει να βρισκεται μια δυσμορφια δυσλειτουργια σεξουαλικη η αρρωστεια ... η γηρανση ...πχ υπερβολικο παχος, μαστεκτομημενη η χωρις ωοθηκες γυναικα ,, αντρας με ελλειματικη στυση η μικρο πεος ,,η χειρουργημενος του προστατη ... ψυχολογικες διαταραχες και στρες

...αλλα η συνειδητη αποχη για την σεξουαλικη πραξη μπορει να κρυβει ενα εραστη αλλου επιπεδου μια φιλοσοφικη αναζητηση για την ερωτικη συνευρεση και τις δυνατοτητες της ,,, ενας ασεξουλικος μπορει να ψαχνεται πχ στον ενεργειακο ερωτα ..μεσω διαλογισμου ...που πιστεψτε με ειναι αλλο πραγμα καμια σχεση με το ψεκαστε σκουπιστε τελειωσατε της γεννετησια πραξης ....

κουνα κουνα το κοπελι
κανει την κερα να θελει..

μα αυτο που εκεινη θελει
δε το ξερει το κοπελι ...

την ψυχη για να ανυψωσεις
δεν αρκει να της το χωσεις ...
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5843
ΤΡΕΜΟΥΝΤΑΝΑ, ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ ΒΑΡΥΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5865&p=182131#p182131
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
viewtopic.php?f=23&t=12429

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 12 Μαρ 2025, 19:57

Προέλλην έγραψε:
Singles: Γιατί ολοένα και περισσότεροι Έλληνες λένε «πιο καλή η μοναξιά» - Οι φυλές των εργένηδων

Περισσότεροι Έλληνες και Ελληνίδες από ποτέ επιλέγουν σήμερα να ζουν παρέα με τη... μοναξιά τους - Περίπου 1,4 εκατ. νοικοκυριά εμφανίζονται ως μονοπρόσωπα - Τα κατοικίδια αντικαθιστούν την ανθρώπινη συντροφικότητα

Παλαιότερα, στην Ελλάδα οι singles θα βρίσκονταν αντιμέτωποι όχι μόνο με την πίεση των γύρω τους για να ακολουθήσουν τα παραδοσιακά μονοπάτια της ζωής, αλλά θα βίωναν κι ένα τεράστιο κοινωνικό στίγμα γι’ αυτή τους τη διαφορετική επιλογή. Ωστόσο, σήμερα οι φράσεις «θα μείνεις στο ράφι», «θα γίνεις καλόγρια ή καλόγερος» ή το «Εσύ πότε θα παντρευτείς και θα κάνεις παιδιά;» δεν έχουν πια την ίδια δυναμική.

https://www.protothema.gr/stories/artic ... ergenidon/

δεν τα λες ολα η ΕΛΣΤΑΤ στην τακτικη τετραμηνιαια εκδοση της < Η Ελλαδα σε αριθμους> συγκεκριμενα αναφερει

στην σελ. 27 ... περιπου 1, 4 εκ. νοικοκυρια μονοπροσωπα χμμμ...και κοντα 3.000.000 νοικοκυρια απο δυο μελη και πανω ...και καθολου μονοπροσωπο νοικοκυρο δεν σημαινει αγαμια ...ουτε πολυπροσωπο γαμικη ζωη σιγουρη ....

https://www.statistics.gr/documents/201 ... 8a170f7a13

πραγματικα η σεξουαλικη ζωη ενος πληθυσμου εινα πολυ δυσκολο να διερευνηθει ,,καθως δεν ρωτιουνται ευκολα αυτα τα θεματα και δεν δινονται αληθεις απαντησεις ...ενα 40αρης αντρας δνε θα ομολογησει οτι δεν εχει παει με γυναικα τα τελευταια δεκα χρονια η ποτε ....και το ιδιο με τις γυναικες ...η αγαμια δεν αποκαλυπτεται ευκολα ...

....το μονο σιγουρο ειναι οι γαμοι ...δηλαδη αφου εχουμε πανω απο 4,8 εκατομμυρια παντρεμενους με θρησκευτικο η πολιτικο γαμο η με συμφωνο συμβιωσης ...αυτα τα ατομα εχουν συχνη σε ετησια βαση τουλαχιστον σεξουαλικη ζωη ..σιγουρα αν αφαιρεσουμε τους μεσηλικες και υπερηλικες ,,,για τα 4 εκατομμυρια αγαμων δεν μπορουμε να εχουμε στοιχεια ...αναμεσα τους ποσες χιλιαδες η εκατομμυρια ειναι οι απεχοντες ενηλικοι .. εχουμε και τους χηρους και σε διασταση ή διαζευγμενους που ξεπερνουν το 1,5 εκ που δεν γνωριζουμε επισης την σεξουαλικη ζωη τους ..και δεν ειναι ευκολο να εξακριβωθει ...

... εξαιρετικα ενδιαφερον θα ηταν ο αριθμος των παρθενων ενηλικων αντρων και γυναικων που δε ειχαν ποτε σεξουαλικη ζωη ,,,η που ειχαν στα νειατα τους πολυ λιγη επαφη ...κι εκτοτε τιποτε ,,,αυτους ας τους πουμε ασεξουαλικους ....

....η σεξουαλικη ζωη δειχνει την ψυχολογικη συνθεση ενος πληθυσμου.. ειναι καλο ενδεικτης ...

εσεις που ανηκετε ????
εγω στους ασεξουαλικους δευτερου τυπου λογω σωματικων και ψυχολογικων προβληματων ....εσεις ???
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 13 Μαρ 2025, 15:37

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:....το μονο σιγουρο ειναι οι γαμοι ...δηλαδη αφου εχουμε πανω απο 4,8 εκατομμυρια παντρεμενους με θρησκευτικο η πολιτικο γαμο η με συμφωνο συμβιωσης ...αυτα τα ατομα εχουν συχνη σε ετησια βαση τουλαχιστον σεξουαλικη ζωη ..σιγουρα αν αφαιρεσουμε τους μεσηλικες και υπερηλικες ,,,για τα 4 εκατομμυρια αγαμων δεν μπορουμε να εχουμε στοιχεια ...αναμεσα τους ποσες χιλιαδες η εκατομμυρια ειναι οι απεχοντες ενηλικοι .. εχουμε και τους χηρους και σε διασταση ή διαζευγμενους που ξεπερνουν το 1,5 εκ που δεν γνωριζουμε επισης την σεξουαλικη ζωη τους ..και δεν ειναι ευκολο να εξακριβωθει ...

... εξαιρετικα ενδιαφερον θα ηταν ο αριθμος των παρθενων ενηλικων αντρων και γυναικων που δε ειχαν ποτε σεξουαλικη ζωη ,,,η που ειχαν στα νειατα τους πολυ λιγη επαφη ...κι εκτοτε τιποτε ,,,αυτους ας τους πουμε ασεξουαλικους ....

....η σεξουαλικη ζωη δειχνει την ψυχολογικη συνθεση ενος πληθυσμου.. ειναι καλο ενδεικτης ...

εσεις που ανηκετε ????
εγω στους ασεξουαλικους δευτερου τυπου λογω σωματικων και ψυχολογικων προβληματων ....εσεις ???

Mπράβο σου Μύθηρα για την ειλικρίνεια.

Οι διάφορες μελέτες που εμφανίζουν τους ΕΛς ως δήθεν σεξουαλικά ενεργούς, είναι κυρίως γιατί δηλώνουν ψέματα.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 13 Μαρ 2025, 15:39

nemo έγραψε:αδυναμα ατομα χωρις καμια πρωτοβουλια που ψαχνουν δικαιολογιες

εγω ηθελα να παντρευτω απο τοτε που αρχισα να σκεφτομαι
οταν βρηκα την ψεκασμενη και αφου μελετησα το ιστορικο της
της ειπα θα σε παρω ακομη και αν δεν θες ...τελος και ακολουθησε με

:good:

0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 14 Μαρ 2025, 10:29

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:
εσεις που ανηκετε ????

Εγώ ανήκω στους ασεξουαλικούς τρίτου τύπου γιατί όταν ήμουν στο λύκειο με στρίμωξε η χοντρή
ψιλικατζού της γειτονιάς που ήταν πεντέξι χρόνια μεγαλύτερη και 120+ κιλά, συγκαμένη, με αιμορροΐδες
και βρόμαγε η σέλα της σαν ψαροκασέλα και με ανάγκασε να κάτσει στη μούρη μου με τη βρομοκωλάρα της.
Να επισημάνω ότι κατά τη διάρκεια του βασανισμού μου από τη χοντρή έκλασε και δυο τρεις φορές
στη μούρη μου πράγμα που επιδείνωσε περαιτέρω τον ψυχικό τραυματισμό μου.
Από τότε δεν ξαναπλησίασα θηλυκό και όταν πήρε χαμπάρι η μάνα μου ότι δεν έχω νταραβέρια με
γκόμενες με τρεχε η φουκαριάρα στους παπάδες να με διαβάσουν για να μη γίνω γκέι (σημειώνω ότι οι
περισσότεροι παπάδες που με πήγε το γυάλιζαν το πόμολο), με πήγε σε ψυχολόγους, σε ξεματιάστρες
και χαρτορίχτρες αλλά εγώ έμεινα πιστός στην αρχική μου απόφαση να μην ξαναϋποστώ εκείνη την
τραυματική και δυσώδη εμπειρία της πρώτης νιότης μου και από τότε (όπως έλεγε σε ένα από τα
ποιηματάκια του ο τρελός της γειτονιάς μας) δε γμ κώλο που κλάνει και μνι που κατουρεί
τηνε παίζω με το χέρι και την έχω καθαρή.
Από αυτό το δυσάρεστο συμβάν της νιότης μου απορρέει και το άκυρο που ρίχνω στη Μύθηρα
στις σεξουαλικές προκλήσεις που μου κάνει συνεχώς.
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 15 Μαρ 2025, 10:22

Ραν ταν πλαν έγραψε:Εγώ ανήκω στους ασεξουαλικούς τρίτου τύπου γιατί όταν ήμουν στο λύκειο με στρίμωξε η χοντρή
ψιλικατζού της γειτονιάς που ήταν πεντέξι χρόνια μεγαλύτερη και 120+ κιλά, συγκαμένη, με αιμορροΐδες
και βρόμαγε η σέλα της σαν ψαροκασέλα και με ανάγκασε να κάτσει στη μούρη μου με τη βρομοκωλάρα της.
Να επισημάνω ότι κατά τη διάρκεια του βασανισμού μου από τη χοντρή έκλασε και δυο τρεις φορές
Από τότε δεν ξαναπλησίασα θηλυκό και όταν πήρε χαμπάρι η μάνα μου ότι δεν έχω νταραβέρια με
γκόμενες με τρεχε η φουκαριάρα στους παπάδες να με διαβάσουν για να μη γίνω γκέι (σημειώνω ότι οι
περισσότεροι παπάδες που με πήγε το γυάλιζαν το πόμολο), με πήγε σε ψυχολόγους, σε ξεματιάστρες
και χαρτορίχτρες αλλά εγώ έμεινα πιστός στην αρχική μου απόφαση να μην ξαναϋποστώ εκείνη την
τραυματική και δυσώδη εμπειρία της πρώτης νιότης μου και από τότε (όπως έλεγε σε ένα από τα
ποιηματάκια του ο τρελός της γειτονιάς μας) δε γμ κώλο που κλάνει και μνι που κατουρεί
Από αυτό το δυσάρεστο συμβάν της νιότης μου απορρέει και το άκυρο που ρίχνω στη Μύθηρα

Λύγισε το φόρουμ από την περιγραφή των σκληρών εικόνων κακοποίησης. Εγώ αδερφέ μου σε πιστεύω.
1 .

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 15 Μαρ 2025, 10:45

Ραν ταν πλαν έγραψε:
ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:
εσεις που ανηκετε ????

Εγώ ανήκω στους ασεξουαλικούς τρίτου τύπου γιατί όταν ήμουν στο λύκειο με στρίμωξε η χοντρή

παραξενο ....για να σου την πεσει με βρωμοπορδηματα η χοντρη ...παει να πει οτι ειχες πραμα για την μπαζα παρτη της...εδω μεσα ομως μια αθλια σκουληντερα βλεπουμε ..πως και το υπερωκεανιο που το ζηλεψε για την πλαδαρη μναρα της η χοντρη,, εγινε σκουληκαντερα ....θα μα πεις ???....στο διελυσε με ο βαρος της ???
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 15 Μαρ 2025, 10:58

να επισημανω οτι ως ασεξουαλικοτητα δεν οριζουμε μοναχα την αποχη απο την γεννητισια πραξη με ετερο συντροφο . ..αλλα γενικα την αποσυρση καθε ενδιαφεροντος ηδονης απο τα σεξουαλικα οργανα ..

ο ορος δυσεξουαλικος ειναι ενας αλλος ορος ... ο αυνανιζομενος δεν ειναι ασεξουαλικος αλλα δυσεξουαλικος ,, επισης αυτος που δεν ευχαριστιεται το σεξ δεν εχει οργασμο εινα δυσεξουαλικος ,,η αυτος που η σεξουαλικη ηδονη του στηριζετια σε βοηθηματα διεστραμμενες φαντασιωσεις ως δεκτης η δοτης βιας η λαγνειας διεστραμμενης με ζωα η με αντικειμενα περιττωματα αποβλητα κτλ

επισης ο ανεραστος ειναι αλλος ορος ...γατι μπορει καποιος ασεξουαλικος να μη ειναι και ανεραστος ..γκεε???

εχουμε λοιπον τρεις ορους ...
ασεξουαλικος ..δυσεξουαλικος ...ανεραστος..

περιμενω σχολια ...χα ....συμφωνειτε με τη διακριση?? ....
1 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 15 Μαρ 2025, 22:15

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:να επισημανω οτι ως ασεξουαλικοτητα δεν οριζουμε μοναχα την αποχη απο την γεννητισια πραξη με ετερο συντροφο . ..αλλα γενικα την αποσυρση καθε ενδιαφεροντος ηδονης απο τα σεξουαλικα οργανα ..

Aπ τώρα Μύθηρα μας βάζεις σε πολύ βαθιά νερά.

Ένας μύστης μπάρμπας που είχε δισκάδικο απ όπου αγοράζαμε δίσκους όταν είμεθα μικροί, μας είχε πει κάποτε ότι «μία πετυχημένη μα...κία ισοδυναμεί με δέκα ...μήσια».
0 .
Ich bereue nichts

Επιστροφή σε “Κοινωνία”