Έρευνα αγοράς.

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Re: Έρευνα αγοράς.

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 12 Ιουν 2015, 00:06

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Βήχω, τραβάω καζανάκια, μετακινώ έπιπλα σέρνοντάς τα, ανοίγω παράθυρα. Μετά αμολάω ένα ερεβώδες βοθροειδές ρέψιμο, την κοιτάω στα μάτια και της λέω: 'Ξέχνα τα όλα. Ας κάνουμε έρωτα.'

Mε Ολλανδέζες πιστεύω πως θα πετυχαίνει.

Μάντης έγραψε:Παιδιά βοηθήστε λίγο στην έρευνα γιατί ένα φιλαράκι θα χάσει πολλά λεφτά.
Σχεδίασε και κατοχύρωσε ειδική συσκευή για τέτοιες περιπτώσεις.
Τώρα σκέφτεται να επενδύσει και να την βγάλει σε παραγωγή.

Πώς θα το διαφημίσει αυτό το πράγμα?
Και τί είδους συσκευή είναι αυτή? Δηλαδή τί κάνει, τον σταματάει απ' το να την αμολήσει?
Κάτι σαν τάπα είναι?

Πες του οτι είναι υπερβολικά εξιδεικευμένο για να πιάσει, ποιός θα πάρει τέτοια συσκευή για να εξασφαλίσει ένα τόσο μικρό ενδεχόμενο? Αυτό που θα μπορούσε να κάνει θα ήταν να επενδύσει σε κάτι πχ, που να μην μυρίζει η αναπνοή για πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 12 Ιουν 2015, 09:12

Ο φίλος υποστηρίζει ότι όλος ο κόσμος τραβάει το καζανάκι για να κρύψει ήχους στην τουαλέτα.
Με άμεσο αποτέλεσμα να μην φτάνει μετά για τα ούρα ή τα διάφορα.
Περιμένουν ξαναγεμίζει και το τραβάνε και δεύτερη φορά.
Έτσι υπάρχει μεγάλη σπατάλη νερού.
Σχεδίασε μία ηλεκτρονική συσκευή που αντιγράφει τον ήχο από το καζανάκι της συγκεκριμένης τουαλέτας καθώς επίσης και την βρύση ,ντούζ.
Έτσι κάθε φορά που κάποιος ανοίγει την πόρτα της τουαλέτας αρχίζει και αναπαράγει ήχους από μόνη της.
Σταματάει όταν ανοίξει ξανά η πόρτα για να φύγεις.
Εκτός από το αυτόματο έχει και την χειροκίνητη επιλογή δηλαδή αν δεν θές να λειτουργεί πάντα την γυρνάς στην χειροκίνητη επιλογή και όταν έχεις ανάγκη από θορύβους πατάς το κουμπί για κάλυψη.
Μάλιστα θεωρεί ότι η συσκευή του θα σώσει τον πλανήτη και την ανθρωπότητα.
1.Μειώνει τα διαζύγια.
2.Σώζει τον πλανήτη από περιττή σπατάλη νερού.
3.Οι άνθρωποι από τον φόβο των αερίων και των θορύβων μείωσαν την κατανάλωση οσπρίων έτσι με την συσκευή του θα συμβάλει και στην βελτίωση της διατροφής και της υγείας.

Μου είπε και άλλα πολλά καλά που θα φέρει η συσκευή του .

Επιμένει ότι στα μικρά γραφεία , στα μικρά διαμερίσματα η συσκευή θα είναι απαραίτητο αξεσουάρ.
Αλλά στο τέλος θα είναι σε όλες τις τουαλέτες του πλανήτη.

Παιδία δεν το μπορώ να το χωνέψω ότι κάποιος έκατσε και σκέφτηκε τόσο πολύ για την κλανιά.
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.

Άβαταρ μέλους
AZUREUS
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό AZUREUS » 12 Ιουν 2015, 09:41

Μάντης έγραψε:

Επιμένει ότι στα μικρά γραφεία , στα μικρά διαμερίσματα η συσκευή θα είναι απαραίτητο αξεσουάρ.

:s_cool

0 .
-Ενα κίνημα φασιστικό/ναζιστικό/εθνικιστικό/αυταρχικό/χουντικό/χιτλερικό/αυγοφιδίτικο
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.

Ελευθερία ή φασισμός.

Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 12 Ιουν 2015, 09:55

AZUREUS ας υποθέσουμε ότι πράγματι την βγάζει σε παραγωγή και η ανθρωπότητα εξοικειώνεται με την συσκευή του φίλου και την βρίσκεις πλέον παντού.

Είσαι χαλαρός μπαίνεις σε μία τουαλέτα σε ένα σπίτι κάποιου γνωστού σου και εκεί που έχεις ανάγκη από κάλυψη πατάς το κουμπί.

και ακούγετε.

Ώπα ρε σπίτι μου ήρθες να την αμολύσης ;

Γιατί ό ιδιοκτήτης είναι πλακατζής και έγραψε τέτοιο μήνυμα :D

Δεν θα αποκτήσεις ψυχολογικά με την συσκευή. :s_dunno
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.

Άβαταρ μέλους
AZUREUS
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό AZUREUS » 12 Ιουν 2015, 10:05

Μάντης έγραψε:
Είσαι χαλαρός μπαίνεις σε μία τουαλέτα σε ένα σπίτι κάποιου γνωστού σου και εκεί που έχεις ανάγκη από κάλυψη πατάς το κουμπί.

και ακούγετε.

Ο AZUREUS δεν κλάνει ποτέ.
0 .
-Ενα κίνημα φασιστικό/ναζιστικό/εθνικιστικό/αυταρχικό/χουντικό/χιτλερικό/αυγοφιδίτικο
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.

Ελευθερία ή φασισμός.

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 12 Ιουν 2015, 10:14

Μάντης έγραψε:Ο φίλος υποστηρίζει ότι όλος ο κόσμος τραβάει το καζανάκι για να κρύψει ήχους στην τουαλέτα.
Με άμεσο αποτέλεσμα να μην φτάνει μετά για τα ούρα ή τα διάφορα.
Περιμένουν ξαναγεμίζει και το τραβάνε και δεύτερη φορά.
Έτσι υπάρχει μεγάλη σπατάλη νερού.
Σχεδίασε μία ηλεκτρονική συσκευή που αντιγράφει τον ήχο από το καζανάκι της συγκεκριμένης τουαλέτας καθώς επίσης και την βρύση ,ντούζ.
Έτσι κάθε φορά που κάποιος ανοίγει την πόρτα της τουαλέτας αρχίζει και αναπαράγει ήχους από μόνη της.
Εκτός από το αυτόματο έχει και την χειροκίνητη επιλογή δηλαδή αν δεν θές να λειτουργεί πάντα την γυρνάς στην χειροκίνητη επιλογή και όταν έχεις ανάγκη από θορύβους πατάς το κουμπί για κάλυψη.
1.Μειώνει τα διαζύγια.
2.Σώζει τον πλανήτη από περιττή σπατάλη νερού.
3.Οι άνθρωποι από τον φόβο των αερίων και των θορύβων μείωσαν την κατανάλωση οσπρίων έτσι με την συσκευή του θα συμβάλει και στην βελτίωση της διατροφής και της υγείας.

Παιδία δεν το μπορώ να το χωνέψω ότι κάποιος έκατσε και σκέφτηκε τόσο πολύ για την κλανιά.

:o
0 .

Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 12 Ιουν 2015, 10:24

Κοίτα αν οι μισοί άνθρωποι όντως τραβάνε καζανάκι για καμουφλάζ η συσκευή του είναι χρήσιμη.

Εγώ πάντως έτυχε να τραβήξω καζανάκι για ηχητικό καμουφλάζ πολλές φορές.

Ίσως την αγόραζα την συσκευή αλλά σαν μήνυμα θα είχα ηχογραφήσει μια κλανιά πολύ δυνατή τόσο δυνατή που η πραγματική να φαίνεται χασμουρητό , έτσι να φοβούνται να κλάνουν σπίτι μου. :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 12 Ιουν 2015, 10:46

Αν μαζέψεις όλες τις φορές στη ζωή σου που το έχεις κάνει αυτό πόσες θα είναι? 30? 40? Πχ, θα κουβαλούσες τέτοια συσκευή στο σπίτι μιας γκόμενας, αν πήγαινες? Και όταν θα σε ρωτούσε η άλλη "τί είναι αυτό το μηχάνημα μωρό μου?" τί θα της έλεγες?
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 12 Ιουν 2015, 10:56

Η μεγαλύτερη πλάκα είναι οτι αν διαδίδονταν, ή αν το ανακάλυπταν οι γκόμενες (που θα το ανακάλυπταν), θα θεωρούσαν ΚΑΘΕ ήχο ως κάλυψη κλανιάς. :LoL: :LoL: :LoL:
0 .

Άβαταρ μέλους
tensor
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό tensor » 12 Ιουν 2015, 13:20

Μάντης έγραψε:Σχεδίασε μία ηλεκτρονική συσκευή που αντιγράφει τον ήχο από το καζανάκι της συγκεκριμένης τουαλέτας καθώς επίσης και την βρύση ,ντούζ.

Στην Ιαπωνία υπάρχουν εδώ και χρόνια τουαλέτες με ενσωματωμένη αυτή τη λειτουργία.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”