Γιατι δεν ειμαστε ειλικρινεις?

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Γιατι δεν ειμαστε ειλικρινεις?

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Ιούλ 2015, 14:52

Δεν καταλαβαινεις την εννοια του πρ. συμφεροντος τοτε.Εσυ νομιζεις οτι εννοω το βολεμα και το ρουσφετι.
Πχ το να μαι μισθωτος και να μη θελω να πεσουν οι μισθοι του ΙΤ ειναι συμφωνο με το προσωπικο μου συμφερον.
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 13 Ιούλ 2015, 11:43

Σ' αυτό (τουλάχιστον, να μην πω κι άλλα) συμπίπτει το συμφέρον του κράτους με το συμφέρον του ΙΥ. Γιατί αν πέσουν κι άλλο οι μισθοί, ο ΙΥ θ' αναγκαστεί να περιορίσει κι άλλο τα έξοδά του (δεν έχω, δεν ξοδεύω-περιορίζομαι στα απολύτως απαραίτητα), και αυτό θα έχει συνέπεια να κλείσουν κι άλλες επιχειρήσεις, δηλαδή ν αυξηθεί η ανεργία. Αυτό που λένε οι νεοφίλ, θα μειώσω τον μισθό του ΙΥ, αλλά μ' αυτόν τον τρόπο θα καταπολεμηθεί η ανεργία, γιατι θα μπορώ να προσλάβω κι άλλους υπαλλήλους είναι τελείως βλακεία, και ισχύει ΜΟΝΟ στην περίπτωση που θα μειώσεις και το κόστος διαβίωσης, κάτι που ΔΕΝ συμβαίνει (μάλλον το αντίθετο).
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
Diego
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Diego » 13 Ιούλ 2015, 11:50

Λαχουρένιος έγραψε:Ειναι κατι που εχω παρατηρησει πολυ καιρο τωρα,και τον καιρο των μνημονιων εχει γινει πιο εντονο.

Σχεδον κανεις δεν παραδεχεται τον αληθινο λογο για τον οποιο ψηφιζει κατι.Παρτε για παραδειγμα το δημοψηφισμα.

Ακους τους ΝΑΙδες να λενε οτι θελουν να ανηκουν στην Ευρωπη,τον ανεπτυγμενο κοσμο,δε θελουν να ριξουν τη χωρα στα βραχια κοκ.
Λιγοι θα πουν οτι θελουν ΝΑΙ επειδη πχ περιμενουν ΕΣΠΑ ή εχουν καταθεσεις μεσα στην Ελλαδα και δε θελουν να τις χασουν,που ειναι και ο πραγματικος λογος που ψηφιζουν ΝΑΙ αλλωστε.

Ακους τους ΟΧΙδες να κανουν παραλληλισμους με το '21 και το '40,να βγαζουν πατριωτικες κορωνες κοκ
Λιγοι παλι θα πουν οτι θελουν ΟΧΙ επειδη δε τα βγαζουν περα (προσωπικα οχι σα χωρα),αν και για αυτο ψηφιζουν ΟΧΙ.

Εγω εχω μια ερμηνεια για ολο αυτο το θεατρο,αλλα θα θελα να ακουσω και τη δικη σας γνωμη.

Υπάρχουν ΠΟΛΛΟΙ που πιστεουν τις παραπανω πιπες περι αναπτυγμενου κοσμου/εθνικης υπερηφανειας.Το διδυμο Χελωνος Ποντιξ ειναι ενα ΚΡΑΥΓΑΛΕΟ παραδειγμα.
0 .
Αποχώρηση από το peg, δραχμή συνδεδεμένη με το χρυσό, άγριες ιδιωτικοποιήσεις,μικρό δημόσιο και εταιρική φορολογία κάτω του 14% με υψηλό κατώτατο.Οχι στον ευρωκομμουνισμό,στους ΔΕΚΟτζήδες των 3500 ευρω και τα υπερτιμολογημένα δημόσια έργα σε ευρώ.

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 13 Ιούλ 2015, 11:55

Ποιά εθνική υπερηφάνια ρε Ντιέγκο, εγώ ενδιαφέρομαι να είναι αυτάρκης η χώρα μου, τουτέστιν να μπορεί να καλύπτει μόνη της τις ανάγκες της τουλάχιστον σε αγαθά/είδη πρώτης ανάγκης και κάποια βιομηχανικά προϊόντα. Γι' αυτόν τον λόγο είμαι κατά της Ε.Ε., τί δεν καταλαβαίνεις?
0 .

Άβαταρ μέλους
Diego
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Diego » 13 Ιούλ 2015, 11:57

Και εγω ενδιαφερομαι να εχω καθε μερα την Camille Cerf στο κρεβατι μου, δεν σημαινει πως ΜΠΟΡΩ.Οσες πιπες λεει ο Σατανικ ως ευρωκομμουνιστης αλλο τοσο παραλογα λες και συ απαιτωντας απο μια νησιωτικη βραχωδη χωρα να ειναι αυταρκης.Λες και ηταν αυταρκης ποτε ενας παραδοσιακα φτωχος χωρος ή μπορει να γινει με μαγικα ραβδια.

Οταν ξεπερασετε το διπλο αναπτυγμενος κοσμος/εθνικη υπερηφανεια, θα μπορεσουμε να μιλησουμε λιγο πιο σοβαρα.
0 .
Αποχώρηση από το peg, δραχμή συνδεδεμένη με το χρυσό, άγριες ιδιωτικοποιήσεις,μικρό δημόσιο και εταιρική φορολογία κάτω του 14% με υψηλό κατώτατο.Οχι στον ευρωκομμουνισμό,στους ΔΕΚΟτζήδες των 3500 ευρω και τα υπερτιμολογημένα δημόσια έργα σε ευρώ.

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 13 Ιούλ 2015, 12:01

Diego έγραψε:Και εγω ενδιαφερομαι να εχω καθε μερα την Camille Cerf στο κρεβατι μου, δεν σημαινει πως ΜΠΟΡΩ.Οσες πιπες λεει ο Σατανικ ως ευρωκομμουνιστης αλλο τοσο παραλογα λες και συ απαιτωντας απο μια νησιωτικη βραχωδη χωρα να ειναι αυταρκης.Λες και ηταν αυταρκης ποτε ενας παραδοσιακα φτωχος χωρος ή μπορει να γινει με μαγικα ραβδια.

Οταν ξεπερασετε το διπλο αναπτυγμενος κοσμος/εθνικη υπερηφανεια, θα μπορεσουμε να μιλησουμε λιγο πιο σοβαρα.

Μα αυτή η χώρα ΑΚΡΙΒΩΣ μέχρι μερικές δεκαετίες πριν ήταν αυτάρκης σε αγροτικά προϊόντα (δηλαδή κυρίως τρόφιμα) και είχε μέχρι και δική της αυτοκινητοβιομηχανία. Ποιά ΦΥΣΙΚΗ αλλαγή έγινε στο μεταξύ? Άλλαξε το κλίμα της Ελλάδας? Έγινε πιο βραχώδης η χώρα? Οχι, πολύ απλά άρθηκαν οι δασμοί στα εισαγώμενα, και γεμίσαμε ολλανδικά αγροτικά προϊόντα και ξένα αυτοκίνητα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Diego
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Diego » 13 Ιούλ 2015, 12:12

Παπάρια αυτάρκης ήταν Χελώνε.Είχε πετρέλαια; Είχε αρκετά ορυκτά (πχ σιδηρομεταλλεύματα) για να ειναι αυτάρκης ή έκανε απλά σκραπ τα πλοία των εφοπλιστών; Είχε επάρκεια σε αυτοκίνητα ή απλά φτιάχνανε κατι τριτοκλασσάτα τρακτέρ και τρίκυκλα; Ειχε ΛΙΓΕΣ παραπανω βιομηχανιες αλλα μέχρις εκεί-δεν είχε δρόμους, φράγματα, υδροδοτήσεις, ηλεκτρισμούς ένα μεγάλο μέρος της χώρας.
Για να εισαι αυταρκης πρεπει να εισαι καμια χωρα οπως η Γαλλια,η Ρωσια κοκ με τεραστιες εκτασεις, ευφορες και πληθυσμο-οχι να παραγεις 5-6 φρουτα και επειδη ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να εισαγεις άλλα, να δηλώνεις αυτάρκης.
Φυσικα αυτο δεν δικαιωνει το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ πεος που εφαγε η χωρα εισερχομενη με πλαστα στοιχεια στην ΟΝΕ απο τον γιο του συνεγατη των ναζι Σημιτη, επειδή η ελίτ της χώρας ειναι βλαχαράπηδες κοσμοπολίτες με συμπλέγματα κόμπλεξ.

Εγώ έχω ξαναδηλώσει πως η χώρα φτιάχνετια μόνο με αποχώρηση από το νομισματικό peg,σκληρή δραχμή συνδεδεμένη με το χρυσό, άγριες ιδιωτικοποιήσεις,μικρό δημόσιο τομέα και εταιρική φορολογία κάτω του 14% για όσους αποφασίσουν το +11% (απο το 26%) να το δώσουν ως μισθολογικό κόστος.

Δεν θέλετε-θέλετε ευρώ, και ΔΕΚΟτζήδες με μισθούς 3500 και υπερτιμολογημένα δημόσια έργα σε ευρώ στο ταμείο του Μπόμπολα.Καθίστε στον άξονα τώρα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 13 Ιούλ 2015, 13:04

Παπάρια αυτάρκης ήταν Χελώνε.Είχε πετρέλαια; Είχε αρκετά ορυκτά (πχ σιδηρομεταλλεύματα) για να ειναι αυτάρκης ή έκανε απλά σκραπ τα πλοία των εφοπλιστών; Είχε επάρκεια σε αυτοκίνητα ή απλά φτιάχνανε κατι τριτοκλασσάτα τρακτέρ και τρίκυκλα; Ειχε ΛΙΓΕΣ παραπανω βιομηχανιες αλλα μέχρις εκεί-δεν είχε δρόμους, φράγματα, υδροδοτήσεις, ηλεκτρισμούς ένα μεγάλο μέρος της χώρας.

Εγώ ξέρω οτι επί Χούντας, δηλαδή σε καθεστώς εμπάργκο, είχαμε φτάσει να υπάρχει ρεύμα και νερό σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας, ενώ στους οτετζήδες είχαν πάρει φωτιά τα χέρια τους να περνάνε καινούργια τηλέφωνα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Diego
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Diego » 13 Ιούλ 2015, 13:06

Kauldron έγραψε:

Εγώ ξέρω οτι επί Χούντας, δηλαδή σε καθεστώς εμπάργκο, είχαμε φτάσει να υπάρχει ρεύμα και νερό σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας, ενώ στους οτετζήδες είχαν πάρει φωτιά τα χέρια τους να περνάνε καινούργια τηλέφωνα.

Με το συμπάθιο αλλά παπάρια ξέρεις.Απλά εκεί που είχε τηλέφωνο το 20%, αυτό πήγε στο 65%.Το υπόλοιπο 35% ; Η χώρα άρχισε να βλέπει σημάδια ευμάρειας με τον Ανδρέα, τα πακέτα ντελόρ και τις μεγάλες παροχές σε περιοχές όπως η Καλαμαριά, το Περιστέρι και λοιπές λαικές εκτάσεις.
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 13 Ιούλ 2015, 13:13

.Απλά εκεί που είχε τηλέφωνο το 20%, αυτό πήγε στο 65%.Το υπόλοιπο 35% ;

:LoL: :LoL: :LoL:
Ρε Ντιέγκο, τί μου λες τώρα? Πήγε στο +45% ο αριθμός κατόχων τηλ. γραμμής και αυτό ΔΕΝ είναι πρόοδος? Έλεος δηλαδή.

η Καλαμαριά

Θα μου επιτρέψεις την Καλαμαριά να την ξέρω λίιιιγο καλύτερα από 'σενα.
Είναι περιοχή που την έφτιαξαν οι ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ από Μικρά Ασία. Καμία σχέση με Αντρέα κλπ. Η περιοχή ήταν σχεδόν ακατοίκητη μέχρι το 1920. Κατά το 50-60 πλέον έγινε μια από τις πιο ωραίες περιοχές της Θεσσαλονίκης.
Δες τα κι από 'δω:
http://www.kalamaria.gr/index.php?Itemi ... &task=view
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”