Πήρα τηλέφωνο τον κτηνίατρο που παρακολουθούσε τον σκύλο μου παλαιότερα.
Μου είπε ότι και από 20 χιλιόμετρα έρχονται πίσω τα ποντίκια γιατί έχουν πολύ στενούς δεσμούς με την οικογένεια τους.
Να μην τον αφήσω ελεύθερο γιατί με δύο φορές στην φάκα θα μαθει και μετά δεν θα πιάνεται με τίποτα.
Την Δευτέρα θα του τον πάω και θα τον τακτοποιήσει αυτός έτσι μου είπε .
Υ,Γ,
Το ιατρείο του είναι και pet shop , μάλλον σε καμιά γάτα θα τον δώσει.
Δεν θέλω να ξέρω περισσότερα.
Και τώρα τι ;
-
Μάντης
- Basic poster

Re: Και τώρα τι ;
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.
-
Kauldron
- Supreme poster

Έλα ρε, πώς θα βρεί το δρόμο να γυρίσει πίσω αν τον πάς μακριά?
Μήπως αν τον ψέκαζες με κανένα αποσμητικό να μπερδευόταν?
Μήπως αν τον ψέκαζες με κανένα αποσμητικό να μπερδευόταν?
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.
-
Freisinniger
- Maître des anions

ρίξτου αμμωνία να μην μπορεί να μυρίζει τα ίχνη επιστροφής
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.

-
Freisinniger
- Maître des anions

Μάντης έγραψε:Έχω και ένα φιλαράκι που με πρήζει να του τον δώσω να τον αφήσει ελεύθερο την δευτέρα μέσα στα γραφεία της εφορίας .![]()
Τι να κάνω;
η καλυτερη λυση

0 .

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Μάντης έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Eισ' ωραιος Μαντη![]()
Και γω τα λυπαμαι αν και δυστυχως ειναι βρωμερα τα ατιμα.
Φίλε άλλο να λές θα το πιάσω στην φάκα και άλλο το μετά.
Ο άλλος μου λέει πέταξε τον στα σκουπίδια με την φάκα μαζί να τον λιώσει το μηχάνημα .
Ανατριχιάζω με όσα μου λένε.
Ισως μενεις σε αγροτικη περιοχη που εκει αν και ζουν κοντα στα ζωα,ειναι πιο σκληροι απεναντι τους.
0 .
-
Freisinniger
- Maître des anions

Στην επαρχία βάζουν σιτάρι ποτισμένο με δηλητήριο, χρώματος κόκκινο, το αγοράζουν από γεωπονικό κατάστημα. Επίσης υπάρχουν ταμπλέτες που μοιάζουν με τυρί και είναι δηλητήριο, δεν χρησιμοποιούν φάκες, είναι λίγο ξεπερασμένο αυτό. Πάντως οι περισσότεροι που ζουν επαρχία αν είχαν ένα ποντίκι μέσα στην φάκα του βάζουν φωτιά με οινόπνευμα. Τώρα αυτά τα ψυχοπονιάρικα των μεγάλων πόλεων δεν τα μπορώ ώρες ώρες που γράφονται στο ίντερνετ.
0 .

-
ΓΑΛΗ
- Crazy poster

Metranion έγραψε:Στην επαρχία βάζουν σιτάρι ποτισμένο με δηλητήριο, χρώματος κόκκινο, το αγοράζουν από γεωπονικό κατάστημα. Επίσης υπάρχουν ταμπλέτες που μοιάζουν με τυρί και είναι δηλητήριο, δεν χρησιμοποιούν φάκες, είναι λίγο ξεπερασμένο αυτό. Πάντως οι περισσότεροι που ζουν επαρχία αν είχαν ένα ποντίκι μέσα στην φάκα του βάζουν φωτιά με οινόπνευμα. Τώρα αυτά τα ψυχοπονιάρικα των μεγάλων πόλεων δεν τα μπορώ ώρες ώρες που γράφονται στο ίντερνετ.
Αυτό που ποτέ δεν κατάλαβα είναι γιατί θα πρέπει να υποστεί μαρτυρικό θάνατο το οποιοδήποτε ζώο είναι ή θεωρείται επικίνδυνο για τον α ή β λόγο.
Μπορώ να καταλάβω ότι ένας κτηνοτρόφος π.χ. δεν μπορεί να αντιμετωπίσει με ρομαντική άποψη έναν λύκο ή ότι τα ποντίκια είναι μολυσματικά αλλά δεν καταλαβαίνω με τίποτα το σαδισμό στην εξόντωση τους.
Το θεωρώ απολύτως αρρωστημένο.
0 .
-
Freisinniger
- Maître des anions

Και οι κτηνοτρόφοι κάνουν εξαιρέσεις εκτός από τις αλεπούδες τις τουφεκάνε, τώρα για λύκους λίγο σπάνιο αυτό, κατά τ' άλλα ασβοί, φίδια, ποντίκια, τυφλοπόντικοι, σκορπιοί, δηλητηριώδη βατράχια κλπ θεωρούνται κόκκινο πανί. Αλλά να πάρουν ένα ποντίκι και να το πάνε 20 χιλιόμετρα μακρυά, ε δεν θα γινόταν ποτέ αυτό.
ΥΓ Αρρωστημένο είναι να τρως κρέας, ενώ ξέρεις πως ο κτηνοτρόφος έχει κόψει το κεφάλι του ζώου. Έτσι είναι όποιος δεν το αντέχει γίνεται χοτροφάγος. By the way, δεν το περίμενα εδώ στην Γερμανία να έχουμε τόσους πολλούς χοτροφάγους.
ΥΓ Αρρωστημένο είναι να τρως κρέας, ενώ ξέρεις πως ο κτηνοτρόφος έχει κόψει το κεφάλι του ζώου. Έτσι είναι όποιος δεν το αντέχει γίνεται χοτροφάγος. By the way, δεν το περίμενα εδώ στην Γερμανία να έχουμε τόσους πολλούς χοτροφάγους.
0 .

-
ΓΑΛΗ
- Crazy poster

Metranion έγραψε:Και οι κτηνοτρόφοι κάνουν εξαιρέσεις εκτός από τις αλεπούδες τις τουφεκάνε, τώρα για λύκους λίγο σπάνιο αυτό, κατά τ' άλλα ασβοί, φίδια, ποντίκια, τυφλοπόντικοι, σκορπιοί, δηλητηριώδη βατράχια κλπ θεωρούνται κόκκινο πανί. Αλλά να πάρουν ένα ποντίκι και να το πάνε 20 χιλιόμετρα μακρυά, ε δεν θα γινόταν ποτέ αυτό.
Αναφέρθηκα στο σαδισμό και μου λες άλλα αντ' άλλων.
0 .
-
Μάντης
- Basic poster

Το ποντίκι χαίρει άκρας υγείας μέσα στην φάκα με το νερό του και το φαγητό του.
Είναι ιδιαίτερα φρόνιμος.
Αύριο θα πάει στον κτηνίατρο ο οποίος θα δώσει λύση.
Δεν είναι κακό να μην μπορείς να σκοτώσεις ένα ποντίκι που το έχεις πιάσει στην φάκα.
Είναι αιχμάλωτο αδύναμο ευάλωτο ,μπορώ να σας πώ ότι το βρίσκω και χαριτωμενο.
Πάμε τώρα για το θέμα της απομάκρυνσης του.
Όπως μου είπανε οι διάφοροι<< ποντικό ειδήμονες >> αν έπαιρνα το ποντίκι π.χ 6 χιλιόμετρα μακριά όπως την πρώτη φορά μπορεί να το πήγαινα απλά κοντά στην φωλιά του.
Δηλαδή η ακτίνα που κινείται είναι πολύ μεγάλη για αυτό έχουν εξαπλωθεί και σε όλο τον πλανήτη.
Είναι ιδιαίτερα φρόνιμος.
Αύριο θα πάει στον κτηνίατρο ο οποίος θα δώσει λύση.
Δεν είναι κακό να μην μπορείς να σκοτώσεις ένα ποντίκι που το έχεις πιάσει στην φάκα.
Είναι αιχμάλωτο αδύναμο ευάλωτο ,μπορώ να σας πώ ότι το βρίσκω και χαριτωμενο.
Πάμε τώρα για το θέμα της απομάκρυνσης του.
Όπως μου είπανε οι διάφοροι<< ποντικό ειδήμονες >> αν έπαιρνα το ποντίκι π.χ 6 χιλιόμετρα μακριά όπως την πρώτη φορά μπορεί να το πήγαινα απλά κοντά στην φωλιά του.
Δηλαδή η ακτίνα που κινείται είναι πολύ μεγάλη για αυτό έχουν εξαπλωθεί και σε όλο τον πλανήτη.
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.