Δοξαρι 9
...ο κοσμος μας ειναι ενας Τελειος Κοσμος ...ετσι διαδιδουμε εμεις απο το
Ταγμα των Κορακων ...
....ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ ΚΙ ΥΛΟΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ... ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΔΩ ΕΞΩ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΔΟΜΗΘΗΚΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΤΟΥ ΒΑΘΟΣ ...αρα ξεκινησε η Δημιουργια του απο τα μεσα προς τα εξω ...
..κι αν θεωρησουμε τον Κοσμο μας σαν μια γιγατιαια Οικοδομη τοτε μπορουμε να πουμε ...
....ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΘΕΙΚΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ΕΡΙΞΑΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ..ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΔΩΜΑΤΑ ...ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΙΞΑΝ ΤΙΣ ΜΕΣΟΤΟΙΧΙΕΣ ...τελος καποια Πληρωματα εριξαν τον σοβα και καναν τα μπογιαΤισματα ....εεεε λοιπον ..
το Πληρωμα αυτου που λεμε Παλαιος Σαθωνας ηταν οι σοβατζηδες και μπογιατζηδες για τον κοσμο μας !!!.....καταλαβαινετε τι μεγεθη θεικων οντοτητων ειχαν προηγηθει ??? τι Τιτανια και Γιγαντια μεγεθη Θεοτητων απο αυτα που η Δυναμη Τους εκτεινεται σε ολες τις υλοενεργειακες διαστασεις ... κι ομως ο Σοβατζης -Μπογιατζης μας ..υψωσε το μποι του και ειπε
<<ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΖΩΝ ΘΕΟΣ ΩΣ ΕΝΣΑΡΚΟΣ ...ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΘΕΟΣ ΠΛΗΝ ΕΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ>> καταλαβαινετε το μεγεθος της γελοιοτητας, της θρασυτητας και της Αποστασιας Του???..
...οταν το ειπε αυτο ειχε ηδη στο μυαλο του ενα
Σχεδιο της Αποκλισης του Τελειου Κοσμου μας ...ενα Σχεδιο που θα εβγαζε τον κοσμο μας απο το απαρεγκλιτο πεπρωμενο του ....
<< θα κανω αυτο που οι προηγουμενοι της σειρας μου δεν μπορεσαν ...θα εκτρεψω απο το Νομο της Απαρεγκιτης Κεντρομολου Τροχιας ενα Τελειο Κοσμο και θα ζησω για παντα εκει μεσα στο κουφαρι μου το ενσαρκο, θα αναστρεψω τις κινησεις των αστρων , θα παρεμποδισω την τρομερη καταρα τη Επιστροφης της Ζωης στο γαλαξιακο κεντρο θα κρατηθω εδω στα εξωτατα πεδια, στο Πυρ το Εξωτατον Απολυτος Δεδοξασμενος Μοναρχης αυτος που τα εβαλε με την Μοιρα των Κοσμων >>...για Σαθωνα ο Νομος της Ζωης, το Ταο, το Ζεν, το Νταρμα ηταν απλα τρομερη καταρα οπως καταρες ηταν κι εκεινοι που μαχονταν για τα Δικαια του Νομου αυτου και λειτουργουσαν ως εξισορροπητες του ...οι ενσαρκωμενοι μεσσιες-χριστοι , ιμαμηδες, αβαταρς, μποντισαττβα, τζενται κτλ ....
...ο Παλαιος Σαθωνας φοβοταν την
Πληρωση του Προγεγραμμενου Χρονου ...
....ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΜΕΤΟΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΜΕΝΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΕΒΛΟΜΕΝΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΙΟ ΜΟΝΑΡΧΗ ΚΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΘΕΟΤΗΤΑ την στιγμη που δεν ηταν για τον κοσμο μας παρα ενας ...χμμ... σοβατζης και μπογιατζης οχι
Τιτανας ουτε καν
Γιγαντας Θεος αλλα ενας
νανος θεος που διενυε τα πρωτα σκαλια της θεικης του εξελικτικης κλιμακας !!!
*η Νεομυθολογια μας συνεχιζεται ...κουραγιο σε ολους τους νεοσατανιστες να ευχηθουμε να μπορεσουν να μαθουν ως το τελος τι ειναι ο θεος που λατρευουν ...και να αποφασουν να ανηκουν σε αυτον η οχι ....jpg)