Μάντης έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Πως το καταλαβες?Πμ αν δεν θες να πεις εδω.
Ξέρω πολύ καλά ότι γνωρίζεις τι παίζει αλλά δεν με νοιάζει θα σου γράψω.
Με είχαν προβληματίσει πολύ , έλεγα δεν γίνετε τόσοι άρρωστοι μαζεμένοι έτσι μια εποχή που είχα χρόνο δτην διάθεση μου -επειδή το θεωρούσα σοβαρό ,παράνομο και ανήθικο - έκανα ένα εξελακι για να μπορέσω να βγάλω άκρη τι παίζει.
Μετά ήτανε αστεία εύκολο.
Λογάριαζα να τους κάνω ζημιά αλλά μετά λέω δεν πάνε στα τσακίδια.
Έτσι έβαζα τα δεδομένα μου .
Το μέλος Χ γράφει υπέρ της Ν.Δ και το μέλος Ψ γράφει υπέρ της Ν.Δ και ο συντονιστής ω γράφει υπέρ της Ν.Δ.
Όταν ο ω είναι συντονιστής είναι πάντα μέσα και ο ψ και ο χ.
Ο ψ, ο χ , και ο ω την φράση μαλάκα την γράφει μ@λ@κ@. (δεν θα του ξεφύγει ποτέ να την γράψει αλλιώς (συνήθεια συντονιστή ) και το δείγμα γραφής χ, ψ είναι πάντα εσκεμμένα και προσεγμένα ιδιαιτέρως να είναι διαφορετικό από τον ω .Αλλά ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους π.χ ;ό,τι .
Στις γρήγορες δημοσιεύσεις ο χ και ο ψ βάζουν φατσούλες και τρολλάρουν (έλλειψη χρόνου.)
Ο ω συντονιστής το παίζει π.χ καθηγητής.
Αλλά διαφημίζεται και βαυκαλίζεται σαν καθηγητής από τον ψ και τον χ.
Όποτε έρθει σε κόντρα ο χ ή ο ψ με κάποιο μέλος ο συντονιστής που διαγράφει το νήμα είναι ο ω πάντα.
Ο ω συντονιστής αν τα βρεί σκούρα από κάποιο μέλος η κάποιο νήμα θα βάλει τον χ και τον ψ πάντα να τον βρίσουν για να βρεί δικαιολογία να διαγράψει το νήμα.
Ο ω συντονιστής όταν βρίζει ο χ και ο ψ σε ένα νήμα δεν διαγράφει ποτέ τις δημοσίευσεις του χ και του ψ αλλα σύντομα διαγράφει το νήμα ολόκληρο έτσι δεν μένουν οι βρισιές του χ και του ψ.
Όταν πλησιάζει η ονομαστική εορτή του ω συντονιστή του εύχονται από πρίν ο χ και ο ψ. και ο ε ,δ (θα καταλάβεις πιο κάτω.
Την ημέρα της γιορτής του ω π,χ δεν μπαίνει μέσα τότε ούτε και ο χ ούτε και ο ψ ούτε και ο δ ούτε ο ε (θα καταλάβεις πιο κάτω) θα μπούνε μέσα και αυτό γίνετε όποτε λείπει ο συντονιστής ω.
Υπάρχουν φορές που ο ω συντονιστής έχει άλλες δουλειές να κάνει είναι μέσα 6 ώρες π.χ αλλά δεν γράφει ούτε μία δημοσίευση ε…εκείνη την μέρα δεν γράφουν ούτε ο χ ούτε ο ψ ενώ είναι μέσα και αυτοί όταν είναι μέσα ο συντονιστής ω και ανοίξεις ίδιο νήμα που ήδη υπάρχει τότε θα έρθει ο χ να σου πεί ότι το νήμα υπάρχει και ο ψ να παρακαλεί τους συντονιστές να το συγχωνεύσουν .
Το ό,τι (σαν οτιδήποτε δείχνει καλή γνώση γραμματικής ) με κόμμα το γράφουν και ο συντονιστής και ο χ και ο ψ (και ο δ και ο ε θα καταλάβεις πιο κάτω ) όταν πρέπει πάντα σωστά.
Αλλά ο χ και ο ψ (και ο δ και ο ε θα καταλάβεις πιο κάτω ) κάνουν εσκεμμένα ορθογραφικά λάθη σε άλλα πιο εύκολα θέματα.
Ξαφνικά εξαφανίζεται για ένα μήνα ο χ και ο ψ ταυτόχρονα .
Αλλά μαζί με τον συντονιστή ω έρχονται ο δ, και ε (μέλη ) που είχαν εξαφανιστεί για τέσσερεις μήνες π,χ σαν δορυφόροι του ω και λειτουργούν απόλυτα με τον ίδιο τρόπο που λειτουργούσαν ο χ και ο ψ.
Μετά από αρκετό διάστημα εξαφανίζονται ο δ και ο ε δορυφόροι του ω και επανέρχονται ο χ και ο ψ.
Σε σημαντικά γεγονότα όπως το κάψιμο της Αθήνα ο χ, ο ,ψ ο ,δ ο ,ε και ο ω συντονιστής είναι όλοι ταυτόχρονα μέσα.
Τότε είναι και άλλοι δορυφόροι άλλων μέσα , καταλαβαίνεις εύκολα ότι δόθηκε γραμμή να φαίνονται πολλά άτομα μέσα.
Τότε είναι που γίνετε πάρτυ και μπλέκουν τα μπούτια τους.
Ενώ ο συνονιστής Α παράδειγμα έχει τέσερεις δορυφόρους να γράφει και σαν συντονιστής δεν γράφει τίποτα του στέλνεις ένα μήνυμα αργεί να σου απαντήσει όταν σου απαντά του στέλνεις και άλλο και άλλο και τον καθυστερείς και βλέπεις ότι δεν γράφουν εκείνη την ώρα οι τέσσερεις δορυφόροι του και κάνεις επαλήθευση και πολλά άλλα.
Τέλος ο χ ο ψ, ο δ, και ο ε σαν μέλη πολύ σπάνια άνοιξαν νήμα κάποιοι από αυτούς και ποτέ αν και έχουν κάτι 1000 δες δημοσιεύσεις.
Πηγαίνεις σε παλιές δημοσιεύσεις τους και βρίσκεις ότι από παλιά γινότανε το ίδιο πράγμα.
Επιλέγεις ένα δορυφόρο κάποιου του την λές εσκεμμένα και περιμένεις απάντηση από τον συντονιστή η τον άλλον δορυφόρο και κάνεις επαλήθευση.
Με λίγα λόγια θα πειράξω τον χ και περιμένω να μου την πούνε ο ω συντονιστής και ο ψ.
συνήθως θα σου την πεί πρώτα ο ψ και αν συνεχίσεις την κόντρα τότε θα επέμβει και ο ω συντονιστής να πάρει το μέρος του ψ.
Αυτά.
Υ.Γ .
Θεωρούσα πάρα πολύ σημαντικό και σοβαρό αυτό το οποίο έκανα και αφιέρωσα πολύ χρόνο .
Γιατί πίστευα και ακόμα το πιστεύω ότι με τον τρόπο τους προσπαθούν να επηρεάσουν κόσμο και να τον χειραγωγήσουν στις δικές τους ιδέες. Είμαι σίγουρος ότι στο εξωτερικό θα την είχανε πληρώσει ακριβά.
Θεωρείται ηλεκτρονικό έγκλημα. Στην χώρα μας είναι ακόμα χαλαρά τα πράγματα ,.
Ήξερα ότι κατασταλαγμένοι ενήλικες δεν επηρεάζονται τόσο εύκολα ούτε χειραγωγούνται.
Η ανησυχία μου ήτανε τα πιτσιρίκια .
Τέλος πάντων είπα ας την βρούνε από κάποιον άλλον.
Τώρα κάποιοι από τους υπαλλήλους που έγραφαν πράγματα που μπορεί και οι ίδιοι να μην τα πίστευαν δεν με ενοχλούσε απλά τους κόντραρα για να κάνω κάποιες επαληθεύσεις των λογαριασμών .
Όχι ότι είχα κάτι ιδιαίτερο εναντίον τους απλά μου χρειαζόντουσαν διάφορες επαληθεύσεις για το εξελάκι.
Αν και η δημοσίευση μου αυτή σίγουρα θα τους κάνει πιο προσεκτικούς στο τέλος τίποτα δεν είναι αδύνατον.
Αν εγώ με ένα εξελακι κατάφερα να ξέρω από πρίν ότι πατώντας τον κάλο του χ θα πονέσει ο ψ η ο δ, ή ο ε, και ο ω φαντάσου κάποιοι με πιο πολλά μέσα τι μπορούνε να βρούνε.