Εδώ θα κρατάμε το επίπεδο μας.

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Re: Εδώ θα κρατάμε το επίπεδο μας.

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 09 Νοέμ 2015, 18:34

Admin έγραψε:Χαρά στο κουράγιο σου Μαντη, εγώ πραγματικά δεν θα άντεχα να κάνω κάτι τέτοιο.

Εγώ αυτό που παρατηρουσα είναι ότι πχ έβλεπες έναν νέο λογαριασμό, ο οποίος όμως ήξερε πολύ καλά πρόσωπα και πράγματα, ότι πχ έβλεπες έναν που έμπαινε συστηματικά και έγραφε στα νήματα που είχε ανοίξει κάποιος άλλος ή ότι έβλεπες κάποιον που έχει 300 ποστ σε 5 χρόνια και σε μια μέρα ξαφνικά έγραφε 30 ποστ και μετά πάλι εξαφανιζολ.

Δεν θέλω να πω περισσότερα και κυρίως δεν θέλω να αποκαλύψω τα όσα κάνουν αυτοί και καρφώνονται, διότι έτσι θα κοιτάξουν να τα διορθώσουν. Πάντως πραγματικά υπάρχουν άτομα ακόμα και με 20 λογαριασμούς σε εκείνο το φόρουμ.

Έχω μια ιδιαίτερη ευαισθησία στα παιδάκια. Θεωρώ ότι αν από ατυχία ένας πιτσιρικάς , ένας έφηβος μπεί σε κάποιο νήμα εκεί , άνετα μπορούν να τον επηρεάσουν με τις διάφορες δημοσιεύσεις τους που έχουν συγκεκριμένη γραμμή και να βγάλει μια διαστρεβλωμένη αντίληψη για την κοινωνία ,.. Ακόμα μέχρι σήμερα το θεωρώ πολύ σοβαρό και πιστεύω ότι είναι αδίκημα . Για αυτό ξεκίνησα τόσο σοβαρά και αφιέρωσα τόσο χρόνο είχα σκοπό να τους ξεμπροστιάσω , αφιέρωσα πολύ χρόνο και πολλά φύλλα εξελ είχα τα μέσα και τον τρόπο να το κάνω , μετά θές ότι παντρεύτηκα θές ότι θα γινόμουν πατέρας τα παράτησα ίσως να είναι μεγάλο μου λάθος αλλά πιστεύω ότι από κάποιον άλλον θα την βρούνε .
Αισθάνονται κυρίαρχοι του παιχνιδιού αλλά είναι βλάκες , εγώ είχα φτάσει στο σημείο να ξέρω από πριν τι θα γίνει αν ανοίξω ένα νήμα με θέμα τάδε την ώρα που θα είναι ο συντονιστής ω ποιοι θα γράψουν στο νήμα τι θα γράψουν και που θα καταλήξει το νήμα και σε πόση ώρα.

Άντε να έπεφτα έξω κανένα πεντάλεπτο.
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 09 Νοέμ 2015, 18:37

Πχ, ο βαγκαμπόντο, χρήστης με 670 πόστ από το 2012, μπαίνει στο βόθρο και "ανασύρει" από το περί ανέμων και υδάτων νήμα που το τελευταίο πόστ ήταν πριν 6 μέρες (αντιλαμβάνεται κανείς πόσο "έπεσε" αυτό το νήμα σ' αυτό το χρόνο) για να βάλει λίνκ σ' εμάς, σε νήμα που είχε ήδη πάει τρίτο-τέταρτο, με σκοπό να μου "την πεί" για το πόσο γνωρίζω το φόρουμ μας (που προφανώς ως εντελώς νουμπάς αντμίν, δεν θα γνώριζα τίποτα).
Το κερασάκι στην τούρτα? Ο συγκεκριμένος χρήστης, με τον οποίον ζήτημα να είχα μιλήσει εγώ 2-3 φορές σ' όλα τα χρόνια που ήμουν στο βόθρο, είναι κι αυτός "ιταλιάνος". Οχι, δεν είναι το ίδιο άτομο με τον Δείριο. :s_rofl :s_rofl :s_rofl

Ρε, αυτοί καρφώνονται μονάχοι τους.

Υ.Γ. προς βοθρουμικούς, υπάρχουν και screenshots.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 09 Νοέμ 2015, 18:46

τρου στόρι. μια φορά πιο παλιά μια τεκνατζού με πεντέξι λογαριασμούς την έπεφτε ταυτόχρονα σε 10 τεκνά. έτσι νόμιζε. :fico:
τσίμπησαν τα εφτά τεκνά. το πρώτο τεκνό το έφαγε με τον έναν λογαριασμό, με το δεύτερο τεκνό κανόνισε καφέ γνωριμίας με άλλον λογαριασμό και στο ραντεβού την περίμενε το πρώτο φαγωμένο τεκνό που και αυτό είχε πεντέξι λογαριασμούς. κόκκαλο και οι δύο. :fico:
στα υπόλοιπα ραντεβού η κυρία δεν πήγε.: :D
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 09 Νοέμ 2015, 18:51

Ρεκ_ _μας έγραψε:τρου στόρι. μια φορά πιο παλιά μια τεκνατζού με πεντέξι λογαριασμούς την έπεφτε ταυτόχρονα σε 10 τεκνά. έτσι νόμιζε. :fico:
τσίμπησαν τα εφτά τεκνά. το πρώτο τεκνό το έφαγε με τον έναν λογαριασμό, με το δεύτερο τεκνό κανόνισε καφέ γνωριμίας με άλλον λογαριασμό και στο ραντεβού την περίμενε το πρώτο φαγωμένο τεκνό που και αυτό είχε πεντέξι λογαριασμούς. κόκκαλο και οι δύο. :fico:

να σαι καλά με έκανες και γέλασα :yesyes: :ciao5:
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 09 Νοέμ 2015, 20:01

Μάντης έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Πως το καταλαβες?Πμ αν δεν θες να πεις εδω.

Ξέρω πολύ καλά ότι γνωρίζεις τι παίζει αλλά δεν με νοιάζει θα σου γράψω.
Με είχαν προβληματίσει πολύ , έλεγα δεν γίνετε τόσοι άρρωστοι μαζεμένοι έτσι μια εποχή που είχα χρόνο δτην διάθεση μου -επειδή το θεωρούσα σοβαρό ,παράνομο και ανήθικο - έκανα ένα εξελακι για να μπορέσω να βγάλω άκρη τι παίζει.
Μετά ήτανε αστεία εύκολο.
Λογάριαζα να τους κάνω ζημιά αλλά μετά λέω δεν πάνε στα τσακίδια.
Έτσι έβαζα τα δεδομένα μου .
Το μέλος Χ γράφει υπέρ της Ν.Δ και το μέλος Ψ γράφει υπέρ της Ν.Δ και ο συντονιστής ω γράφει υπέρ της Ν.Δ.
Όταν ο ω είναι συντονιστής είναι πάντα μέσα και ο ψ και ο χ.
Ο ψ, ο χ , και ο ω την φράση μαλάκα την γράφει μ@λ@κ@. (δεν θα του ξεφύγει ποτέ να την γράψει αλλιώς (συνήθεια συντονιστή ) και το δείγμα γραφής χ, ψ είναι πάντα εσκεμμένα και προσεγμένα ιδιαιτέρως να είναι διαφορετικό από τον ω .Αλλά ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους π.χ ;ό,τι .
Στις γρήγορες δημοσιεύσεις ο χ και ο ψ βάζουν φατσούλες και τρολλάρουν (έλλειψη χρόνου.)
Ο ω συντονιστής το παίζει π.χ καθηγητής.
Αλλά διαφημίζεται και βαυκαλίζεται σαν καθηγητής από τον ψ και τον χ.
Όποτε έρθει σε κόντρα ο χ ή ο ψ με κάποιο μέλος ο συντονιστής που διαγράφει το νήμα είναι ο ω πάντα.
Ο ω συντονιστής αν τα βρεί σκούρα από κάποιο μέλος η κάποιο νήμα θα βάλει τον χ και τον ψ πάντα να τον βρίσουν για να βρεί δικαιολογία να διαγράψει το νήμα.
Ο ω συντονιστής όταν βρίζει ο χ και ο ψ σε ένα νήμα δεν διαγράφει ποτέ τις δημοσίευσεις του χ και του ψ αλλα σύντομα διαγράφει το νήμα ολόκληρο έτσι δεν μένουν οι βρισιές του χ και του ψ.
Όταν πλησιάζει η ονομαστική εορτή του ω συντονιστή του εύχονται από πρίν ο χ και ο ψ. και ο ε ,δ (θα καταλάβεις πιο κάτω.
Την ημέρα της γιορτής του ω π,χ δεν μπαίνει μέσα τότε ούτε και ο χ ούτε και ο ψ ούτε και ο δ ούτε ο ε (θα καταλάβεις πιο κάτω) θα μπούνε μέσα και αυτό γίνετε όποτε λείπει ο συντονιστής ω.
Υπάρχουν φορές που ο ω συντονιστής έχει άλλες δουλειές να κάνει είναι μέσα 6 ώρες π.χ αλλά δεν γράφει ούτε μία δημοσίευση ε…εκείνη την μέρα δεν γράφουν ούτε ο χ ούτε ο ψ ενώ είναι μέσα και αυτοί όταν είναι μέσα ο συντονιστής ω και ανοίξεις ίδιο νήμα που ήδη υπάρχει τότε θα έρθει ο χ να σου πεί ότι το νήμα υπάρχει και ο ψ να παρακαλεί τους συντονιστές να το συγχωνεύσουν .
Το ό,τι (σαν οτιδήποτε δείχνει καλή γνώση γραμματικής ) με κόμμα το γράφουν και ο συντονιστής και ο χ και ο ψ (και ο δ και ο ε θα καταλάβεις πιο κάτω ) όταν πρέπει πάντα σωστά.
Αλλά ο χ και ο ψ (και ο δ και ο ε θα καταλάβεις πιο κάτω ) κάνουν εσκεμμένα ορθογραφικά λάθη σε άλλα πιο εύκολα θέματα.
Ξαφνικά εξαφανίζεται για ένα μήνα ο χ και ο ψ ταυτόχρονα .
Αλλά μαζί με τον συντονιστή ω έρχονται ο δ, και ε (μέλη ) που είχαν εξαφανιστεί για τέσσερεις μήνες π,χ σαν δορυφόροι του ω και λειτουργούν απόλυτα με τον ίδιο τρόπο που λειτουργούσαν ο χ και ο ψ.
Μετά από αρκετό διάστημα εξαφανίζονται ο δ και ο ε δορυφόροι του ω και επανέρχονται ο χ και ο ψ.
Σε σημαντικά γεγονότα όπως το κάψιμο της Αθήνα ο χ, ο ,ψ ο ,δ ο ,ε και ο ω συντονιστής είναι όλοι ταυτόχρονα μέσα.
Τότε είναι και άλλοι δορυφόροι άλλων μέσα , καταλαβαίνεις εύκολα ότι δόθηκε γραμμή να φαίνονται πολλά άτομα μέσα.
Τότε είναι που γίνετε πάρτυ και μπλέκουν τα μπούτια τους.
Ενώ ο συνονιστής Α παράδειγμα έχει τέσερεις δορυφόρους να γράφει και σαν συντονιστής δεν γράφει τίποτα του στέλνεις ένα μήνυμα αργεί να σου απαντήσει όταν σου απαντά του στέλνεις και άλλο και άλλο και τον καθυστερείς και βλέπεις ότι δεν γράφουν εκείνη την ώρα οι τέσσερεις δορυφόροι του και κάνεις επαλήθευση και πολλά άλλα.

Τέλος ο χ ο ψ, ο δ, και ο ε σαν μέλη πολύ σπάνια άνοιξαν νήμα κάποιοι από αυτούς και ποτέ αν και έχουν κάτι 1000 δες δημοσιεύσεις.
Πηγαίνεις σε παλιές δημοσιεύσεις τους και βρίσκεις ότι από παλιά γινότανε το ίδιο πράγμα.

Επιλέγεις ένα δορυφόρο κάποιου του την λές εσκεμμένα και περιμένεις απάντηση από τον συντονιστή η τον άλλον δορυφόρο και κάνεις επαλήθευση.

Με λίγα λόγια θα πειράξω τον χ και περιμένω να μου την πούνε ο ω συντονιστής και ο ψ.
συνήθως θα σου την πεί πρώτα ο ψ και αν συνεχίσεις την κόντρα τότε θα επέμβει και ο ω συντονιστής να πάρει το μέρος του ψ.

Αυτά.

Υ.Γ .

Θεωρούσα πάρα πολύ σημαντικό και σοβαρό αυτό το οποίο έκανα και αφιέρωσα πολύ χρόνο .
Γιατί πίστευα και ακόμα το πιστεύω ότι με τον τρόπο τους προσπαθούν να επηρεάσουν κόσμο και να τον χειραγωγήσουν στις δικές τους ιδέες. Είμαι σίγουρος ότι στο εξωτερικό θα την είχανε πληρώσει ακριβά.
Θεωρείται ηλεκτρονικό έγκλημα. Στην χώρα μας είναι ακόμα χαλαρά τα πράγματα ,.
Ήξερα ότι κατασταλαγμένοι ενήλικες δεν επηρεάζονται τόσο εύκολα ούτε χειραγωγούνται.
Η ανησυχία μου ήτανε τα πιτσιρίκια .
Τέλος πάντων είπα ας την βρούνε από κάποιον άλλον.
Τώρα κάποιοι από τους υπαλλήλους που έγραφαν πράγματα που μπορεί και οι ίδιοι να μην τα πίστευαν δεν με ενοχλούσε απλά τους κόντραρα για να κάνω κάποιες επαληθεύσεις των λογαριασμών .
Όχι ότι είχα κάτι ιδιαίτερο εναντίον τους απλά μου χρειαζόντουσαν διάφορες επαληθεύσεις για το εξελάκι.
Αν και η δημοσίευση μου αυτή σίγουρα θα τους κάνει πιο προσεκτικούς στο τέλος τίποτα δεν είναι αδύνατον.
Αν εγώ με ένα εξελακι κατάφερα να ξέρω από πρίν ότι πατώντας τον κάλο του χ θα πονέσει ο ψ η ο δ, ή ο ε, και ο ω φαντάσου κάποιοι με πιο πολλά μέσα τι μπορούνε να βρούνε.

Ωραιος!Ευχαριστω για τη διευκρινιση :ciao5:
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 10 Νοέμ 2015, 11:44

Μάντης έγραψε:
Ρεκ_ _μας έγραψε:τρου στόρι. μια φορά πιο παλιά μια τεκνατζού με πεντέξι λογαριασμούς την έπεφτε ταυτόχρονα σε 10 τεκνά. έτσι νόμιζε. :fico:

να σαι καλά με έκανες και γέλασα :yesyes: :ciao5:

φιλάρα στα φόρα έχουν συμβεί κωμιτραγικά πράγματα. μια περίοδο πριν το 10-11 δεν ήξεραν ποιος πηδάει ποιον. :s_crazy
να φανταστείς σε ένα φόρουμ όλα τα τεκνά που έγραφαν εκεί τα πήρε η ίδια τεκνατζού και το κάθε τεκνό νόμιζε ότι πρόκειται για άλλη και καμάρωναν τα φουκαριάρικα που έβγαλαν γκόμενα.
μέχρι να καταλάβουν τα τεκνά τι έπαιζε με τα δεκαπλά προφίλ γινόταν της πουτάνας το κάγκελο. :fico:
και τώρα τα φόρα είναι φίσκα από παντρεμένες που χτυπάνε τεκνά αλλά πλέον τριπλοτσεκάρουν τα νέα νικ για να είναι σίγουρες ότι δεν θα πέσουν πάλι σε κανέναν που πήραν την περασμένη δεκαετία.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 10 Νοέμ 2015, 11:50

Καλά, να πάει ο άλλος με την ίδια τεκνατζού που νόμιζε ότι ήταν πολλές, πάει κι έρχεται.

Για σκέψου όμως και τον άλλο που μιλάει με ένα γυναικείο προφίλ και πίσω του κρύβεται κάποιος νταλικέρης. :LoL:

Γι' αυτό πολλή προσοχή όσοι κάνετε καμάκι στα φόρα, δεν ξέρετε τί θα χτυπήσετε. :LoL: :LoL: :LoL:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 10 Νοέμ 2015, 13:38

Α, σε παρακαλώ. Ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει. Αν κανονίσουμε για ραντεβού με γυναικείο προφίλ, και μας προκύψει τεκνατζού, τεκνατζού. Αν μας προκύψει νταλικιέρης, τί να κάνουμε, θα κανονίσουμε τον νταλικιέρη.
:s_crazy

(προς τους κρυόκωλους βοθρουμάκηδες που διαβάζουν, πλάκα κάνω, ζώα).
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 10 Νοέμ 2015, 19:12

btw, ο συγκεκριμένος τυπάκος, μια φορά που θα ήταν, λέει, στην πόλη μου για ένα συνέδριο, μου έλεγε να συναντηθούμε (μάλλον για να με "δείρει"). Λες και θα μπορούσα εγώ να τον αναγνωρίσω μέσα σ' ένα συνέδριο. Αν ήταν με την κοπέλα του, με την οποία έχουμε γνωριστεί, φυσικά, θα μπορούσα να αναγνωρίσω εκείνη, αλλά σιγά μην ερχόταν να γίνει ξεφτίλα μπροστά στην κοπέλα του.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 10 Νοέμ 2015, 19:39

Ελάτε ρε σεις, ακόμα με το κωλοχανείο ασχολείστε;

Φόρουμ που είχε και έχει κρυφή ενότητα αποκλειστικά για τις "μεγάλες" κυρίες που σύχναζαν και συχνάζουν εκεί, ώστε αυτές να μπορούν να σχολιάζουν ή να κουτσομπολεύουν ανενόχλητες τα "τεκνά" του φόρουμ και να κανονίζουν ραντεβουδάκια μαζί τους. :LoL: :LoL: :LoL:

Έλεος δηλαδή, σοβαρευτείτε κι ασχοληθείτε με τίποτα πιο σημαντικό. ;)
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”