Χρόνια Πολλά Ελς μου!!

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Re: Χρόνια Πολλά Ελς μου!!

Δημοσίευσηαπό Adminović » 01 Απρ 2017, 17:35

pluton έγραψε:Μα βουλευτής ΙΣΟΝ καλοπληρωμένος ψεύτης.

Σωστός ο παίκτης.
Ενώ αν είχαμε δικτατορία, στρατιωτικό νόμο και πλήρη λογοκρισία του τύπου, θα διαβάζαμε μόνο τα ψέμματα που θέλει να διαβάσουμε ο αφεντης πεφωτισμένος ηγέτης μας.

Ένας Γερμανός βασιλιάς και ένας Τουρκαλβανός στρατόκαυλος αγραμματος καραβανας είναι η ιδανική λύση για τα Ελς. :enamorado:

Εικόνα
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 01 Απρ 2017, 18:12

pluton έγραψε:Το ζήτημα δεν είναι βρε Λαχουρένιε αν ένα από τα 4 βίντεο που έβαλα είναι της ΟΝΝΕΔ (να σου πω επίτηδες το έβαλα το λογίδιο αυτό ήξερα ότι εκεί θα επικεντρωθείτε).... το ζήτημα είναι αν είναι αλήθεια αυτά που δείχνουν ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ και που φυσικά δεν τα είδες.... πες μου τα είδες;

Έτσι για να μη μιλάμε για ψεύτες Ελς, όταν οι ψεύτες στων Ελ την λάας (ΕΛΛΑΣ) είναι δεδομένοι.

Οι ΟΝΝΕΔιτες ειναι οι μεγαλυτεροι ψευταραδες μετα τους φασιστες. Παντα ρουφιανοι και γλειφτες. Δε θα δωσω views στα βιντεακια τους.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 01 Απρ 2017, 19:08

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:Το ζήτημα δεν είναι βρε Λαχουρένιε αν ένα από τα 4 βίντεο που έβαλα είναι της ΟΝΝΕΔ (να σου πω επίτηδες το έβαλα το λογίδιο αυτό ήξερα ότι εκεί θα επικεντρωθείτε).... το ζήτημα είναι αν είναι αλήθεια αυτά που δείχνουν ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ και που φυσικά δεν τα είδες.... πες μου τα είδες;

Έτσι για να μη μιλάμε για ψεύτες Ελς, όταν οι ψεύτες στων Ελ την λάας (ΕΛΛΑΣ) είναι δεδομένοι.

Οι ΟΝΝΕΔιτες ειναι οι μεγαλυτεροι ψευταραδες μετα τους φασιστες. Παντα ρουφιανοι και γλειφτες. Δε θα δωσω views στα βιντεακια τους.

Ειλικρινά δηλαδή στα μέζεά μου και η ΟΝΝΕΔ και η ΝΔ και όλο το κοινοβουλευτικό σκυλολόι.

Δες Αντμίν όταν γίνεται μια δικτατορία βγαίνει το Επαναστατικό συμβούλιο και λέει "ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ από σήμερα ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του" ΤΕΛΟΣ δεν βγήκε ούτε ο Πάγκαλος, ούτε ο Μακρυγιάννης, ούτε ο Καποδίστριας, ούτε ο Παπαδόπουλος, ούτε ο Μεταξάς, ούτε ο Κονδύλης, ούτε ο Παπανδρέου, ούτε ο Ζορμπάς, ούτε ο Βενιζέλος, ούτε ο Παπάγος, ούτε ο Πλαστήρας να σου πουν ότι έχουν δημοκρατία .... άρα ήταν απόλυτα ειλικρινείς... στις δημοκρατίες λέγονται τα ψέματα έτσι δεν είναι; Κάνω κάπου λάθος;
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 01 Απρ 2017, 19:25

Πρωταπριλιάτικο ιντερνετικό ψέμα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Φράκαραν τα ΕΛΤΑ και εταιρίες κούριερ λόγω Σώρρα – Σε αμόκ οι υπάλληλοι

Εικόνα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του crashonline.gr από το πρωί έχουν πάθει πανικό οι υπάλληλοι των ΕΛΤΑ και των εταιριών κούριερ καθώς δεν ξέρουν που να στείλουν- σε ποια διεύθυνση- τις 600 τούρτες που έχουν στείλει υποστηρικτές και θαυμαστές του για τον κ. Σώρρα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι υπάλληλοι των εταιριών ζητούν από την αστυνομία την διεύθυνση του κ. Σώρρα προκειμένου να αποσταλούν άμεσα οι τούρτες, λόγω της ημέρας, πριν χαλάσουν.

Πάντως αν μέχρι το τέλος της ημέρας οι υπάλληλοι δεν μπορέσουν να εντοπίσουν τον κ. Σώρρα ώστε να του παραδώσουν τα πεσκέσια του, θα αναγκαστούν να στραφούν στην άμεση βοήθεια τόσο της Αγγελικής Νικολούλη όσο και της Βίκυς Χατχηβασιλείου με το πάμε πακέτο.

http://www.crashonline.gr/%ce%b1%cf%80% ... %84%ce%b1/

Εικόνα

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που πίστεψαν το φετινό πρωταπριλιάτικο ψέμα των Burger King, που κυκλοφόρησε λίγες μέρες νωρίτερα απ' ό,τι συνηθίζεται. Η αμερικανική αλυσίδα fast food διαφήμισε μια νέα... οδοντόκρεμα με γεύση μπέργκερ, την Whopper Toothpaste (δείτε το βίντεο).

https://www.youtube.com/watch?v=-fCRqsQBvPY

Ο λόγος που το πίστεψαν δεν ήταν μόνο ότι έγινε γνωστό πριν την Πρωταπριλιά, αλλά και το γεγονός ότι τα συνεχή πειράματα της βιομηχανίας fast food στην αναζήτηση νέων πρωτότυπων γεύσεων, κάνουν δύσκολο τον διαχωρισμό της αλήθειας από το ψέμα. Τα Burger King πέρυσι λάνσαραν δύο νέες γεύσεις με γαριδάκια Cheetos (μακαρόνια και τηγανητό κοτόπουλο). Τα McDonald's στην Ιταλία βάζουν Nutella στα ψωμάκια τους. Ενώ τα KFC παρουσίασαν πέρυσι τον Μάιο στο Χονγκ Κονγκ βερνίκια νυχιών με γεύση τηγανητού κοτόπουλου! Στην οδοντόκρεμα θα κολλήσουμε;

Πρωταπριλιάτικο αστείο του Άδωνι Γεωργιάδη στον Γιώργο Παπαδάκη

Εικόνα

Εικόνα

Με ένα πρώιμο πρωταπριλιάτικο αστείο ο πρόεδρος του ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. Παναγιώτης Ψωμιάδης κατάφερε να προκαλέσει «πανικό». Συγκεκριμένα εχθές στην προσωπική του ιστοσελίδα ανάρτησε μία ανακοίνωση στην οποία ανέφερε την επικείμενη συνάντηση που θα είχε σήμερα με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμο.

Εικόνα

Πάσχα μαζί θα κάνουν η Άνγκελα Μέρκελ και ο Αλέξης Τσίπρας. Την πρόταση, μάλιστα, έκανε ο πρωθυπουργός κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στο Βερολίνο.

0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 01 Απρ 2017, 21:43

pluton έγραψε:Ειλικρινά δηλαδή στα μέζεά μου και η ΟΝΝΕΔ και η ΝΔ και όλο το κοινοβουλευτικό σκυλολόι.

Αυτο το ''στα μεζεα μου'' δε γινεται πιστευτο οταν συνεχως μας κοτσαρεις δημοσιευσεις απο συνδικαλιστικα οργανα της ΝΔ, οπως η ΟΝΝΕΔ και η Oμαδα Αλητειας...εεε Αληθειας θελω να πω.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”