Ομάδα Ηλίθια
-
ΓΑΛΗ
- Crazy poster

-
nemo
- Supreme poster

Re: Ομάδα Ηλίθια
ουτε καταλαβα το νοημα του νηματος δηλαδη δεν καταλαβαινω γιατι πραγμα μιλούν
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Γιατι?
Μπας και απαντησει κατι επι του θεματος
ΓΑΛΗ έγραψε:Κάνε bump και μη ρωτάς γιατί η απάντηση θα είναι ακόμη πιο ηλίθια.
Αν δεν παψεις να βριζεις εγω θα αρχιζω να παταω ρουφιανοκουμπι. Δεν εισαι στα σχολια ΠΘ, εδω τα πληρωμενα μποτακια δεν εχουν ασυλια.
nemo έγραψε:ουτε καταλαβα το νοημα του νηματος δηλαδη δεν καταλαβαινω γιατι πραγμα μιλούν
Τα μποτακια φτιαχνουν ψευτικα προφαϊλς για να λιβανιζουν τα αφεντικα τους. Και βαζουν τις φωτογραφίες, κλεμμενες στο ιντερνετ. Fail.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Το ''γιατι?'' δεν πηγαινε για το bump αλλα στο γιατι θα εξαφανιστουν.
Η συγκεκριμενη χωρις να την ενοχλει κανεις εχει αρχισει να τα βαζει με ολο το φορουμ πλην των ΧΑ/ΝΔτων για καθαρα κομματικους λογους. Αποδειχθηκε δυστυχως τελειως πορωμενο και φανατικο με την ΝΔ και την ευρυτερη ντεξια ατομο.
Η συγκεκριμενη χωρις να την ενοχλει κανεις εχει αρχισει να τα βαζει με ολο το φορουμ πλην των ΧΑ/ΝΔτων για καθαρα κομματικους λογους. Αποδειχθηκε δυστυχως τελειως πορωμενο και φανατικο με την ΝΔ και την ευρυτερη ντεξια ατομο.
0 .
-
nemo
- Supreme poster

και παλι δεν καταλαβα τιποτα ...μηπως εννοειτε οτι ενοχλει η Γαλη;
ισως να μην ειναι η μερα μου..
ισως να μην ειναι η μερα μου..
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
-
Άρης Κλάρας
- Extreme poster

Στύγιος έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Οχι ρε πστη μου!!![]()
![]()
BTW, θεωρω το ''Ομαδα Αλητειας'' πιο ευστοχο, καθως ολοι αυτοι της ΟΝΝΕΔοΝΔΑΠ ειναι κυριως αληταραδες και δευτερευοντως ηλιθιοι.
Τοσα μουνακια εχει στην ΟΝΝΕΔ, δεν μπορουσαν να βαλουν καμια απο κει εστω?
Μέχρι κι εγώ ο αριστερός μάμησα- πριν 30 χρόνια- φοιτήτρια ΟΝΝΕΔ, αυτοί ..δεν το κόβω

ΟΝΝΕΔ - ΛΑΡΣΑΣ
Ποιοι είναι οι αρχικοί χρόνοι
του ρήµατος «πάρειµι»;
Πάρειµι, Γδύσιµι, Στήσιµι κι
Κάνι µι Δικήςςς!

ΛΑΡΣΑ-ΛΑΡΣΑ ΣΕ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΛΑΧΤΑΡΣΑ

Ο Κατσικογαμης Επιθεωρητης στο ΚΤΕΛ τς Λαρσας παει στου χουριο να δι τς γιδες.

0 .
-
ΓΑΛΗ
- Crazy poster

ВладимирВладимирович έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Γιατι?
Μπας και απαντησει κατι επι του θεματοςΓΑΛΗ έγραψε:Κάνε bump και μη ρωτάς γιατί η απάντηση θα είναι ακόμη πιο ηλίθια.
Αν δεν παψεις να βριζεις εγω θα αρχιζω να παταω ρουφιανοκουμπι. Δεν εισαι στα σχολια ΠΘ, εδω τα πληρωμενα μποτακια δεν εχουν ασυλια.nemo έγραψε:ουτε καταλαβα το νοημα του νηματος δηλαδη δεν καταλαβαινω γιατι πραγμα μιλούν
Τα μποτακια φτιαχνουν ψευτικα προφαϊλς για να λιβανιζουν τα αφεντικα τους. Και βαζουν τις φωτογραφίες, κλεμμενες στο ιντερνετ. Fail.
Καλό μου παιδί, εσύ ανεβάζεις μήνυμα ότι έχω ψεύτικο προφίλ, ότι είμαι πληρωμένο μποτάκι, κάνεις μαντεψιές για το πότε θα μπω μετά τις αποκαλύψεις σου και λες σε μένα ότι βρίζω επειδή σε θεωρώ ηλίθιο;
Πάτα ό,τι θες, πιο έξυπνος δεν θα γίνεις.
0 .
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

Δεν εχω σκοπό να ανεβαζω το δικο μου νοητικο επιπεδο αλλα να περιοριζω την αγενεια σου.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
ΓΑΛΗ
- Crazy poster

Αυτό είναι πολύ εύκολο καλό μου.
Σταμάτα να αναφέρεσαι σε μένα γράφοντας βλακείες -και μάλιστα σε θέματα που δεν έχω καν γράψει κάτι- και η αγένεια μου προς εσένα θα περιοριστεί.
Διαφορετικά, είτε γουστάρεις είτε όχι, θα την υποστείς.
...Ισχύει όχι μόνον για σένα αλλά για όλους που έχουν το δικό σου νοητικό επίπεδο.
Σταμάτα να αναφέρεσαι σε μένα γράφοντας βλακείες -και μάλιστα σε θέματα που δεν έχω καν γράψει κάτι- και η αγένεια μου προς εσένα θα περιοριστεί.
Διαφορετικά, είτε γουστάρεις είτε όχι, θα την υποστείς.
...Ισχύει όχι μόνον για σένα αλλά για όλους που έχουν το δικό σου νοητικό επίπεδο.
0 .
-
Διάδοχος
- Danchō

0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»