Στο ίδιο πνεύμα κινείται ο Ανδρουτσόπουλος και στους καταγεγραμμένους διαλόγους που αποκαλύπτει σήμερα το «Εθνος της Κυριακής». Μόνο που στις συνομιλίες αυτές ο Περίανδρος δεν μασάει τα λόγια του και μιλάει με ονόματα:
«Δεν μπορούν να μου κάνουν τίποτα (σ.σ.: οι χρυσαυγίτες). Με τρέμουν. Και δεν με τρέμουν επειδή μπορώ να τους γαμ... με τα χέρια και όχι μόνο. Εχω και τον νόμο στα χέρια μου. Αν ανοίξω το στόμα μου στέλνω φυλακή τον Παναγιώταρο για φυσικό αυτουργό για τα επεισόδια του '98 και ηθικό αυτουργό στέλνω φυλακή τον Μιχαλολιάκο», λέει στον συνομιλητή του με το όνομα Αστέριος.
Ο Περίανδρος όμως προχωρά σε ακόμη μία κρίσιμη διαπίστωση: «Η υπόθεσή μου εμένα τελειώνει το 2018. Εγώ καταδικάστηκα ότι έκανα μία βίαιη έκνομη ενέργεια με άλλα 10 άτομα. Ποιοι είναι τα άλλα 10 άτομα; Από τη στιγμή που υπάρχει τελεσίδικη απόφαση, αυτοί τους οποίους εγώ θα ισχυριστώ ότι το έκαναν πάνε φυλακή. Τέλος. Αν πω λοιπόν την αλήθεια ότι ένας από αυτούς ήταν ο Παναγιώταρος και ότι εμένα με έβαλε ο Μιχαλολιάκος να το κάνω, ειδικά αυτήν την περίοδο, τώρα που καίγεται ο κ... τους, τελειώνουν αυτοί».
Οπως σημειώνει, ο Περίανδρος δεν θέλει να μπει στη διαδικασία να κατονομάσει τα υπόλοιπα μέλη του Τάγματος Εφόδου του 1998. Για τον λόγο αυτόν επισημαίνει: «Καταρχήν μόνος του μπορεί ο εισαγγελέας και ο ανακριτής να ζητήσουν να ανοίξει η υπόθεση του '98. Εκκρεμεί φίλε, δεν έχει τελειώσει. Αυτό το ξέρει η Χρυσή (σ.σ: Αυγή)», σημειώνει με νόημα.
http://www.topontiki.gr/article/86840/p ... toli-video