ΚΝΑΤ

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: ΚΝΑΤ

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Δεκ 2017, 15:05

Στο ίδιο πνεύμα κινείται ο Ανδρουτσόπουλος και στους καταγεγραμμένους διαλόγους που αποκαλύπτει σήμερα το «Εθνος της Κυριακής». Μόνο που στις συνομιλίες αυτές ο Περίανδρος δεν μασάει τα λόγια του και μιλάει με ονόματα:

«Δεν μπορούν να μου κάνουν τίποτα (σ.σ.: οι χρυσαυγίτες). Με τρέμουν. Και δεν με τρέμουν επειδή μπορώ να τους γαμ... με τα χέρια και όχι μόνο. Εχω και τον νόμο στα χέρια μου. Αν ανοίξω το στόμα μου στέλνω φυλακή τον Παναγιώταρο για φυσικό αυτουργό για τα επεισόδια του '98 και ηθικό αυτουργό στέλνω φυλακή τον Μιχαλολιάκο», λέει στον συνομιλητή του με το όνομα Αστέριος.

Ο Περίανδρος όμως προχωρά σε ακόμη μία κρίσιμη διαπίστωση: «Η υπόθεσή μου εμένα τελειώνει το 2018. Εγώ καταδικάστηκα ότι έκανα μία βίαιη έκνομη ενέργεια με άλλα 10 άτομα. Ποιοι είναι τα άλλα 10 άτομα; Από τη στιγμή που υπάρχει τελεσίδικη απόφαση, αυτοί τους οποίους εγώ θα ισχυριστώ ότι το έκαναν πάνε φυλακή. Τέλος. Αν πω λοιπόν την αλήθεια ότι ένας από αυτούς ήταν ο Παναγιώταρος και ότι εμένα με έβαλε ο Μιχαλολιάκος να το κάνω, ειδικά αυτήν την περίοδο, τώρα που καίγεται ο κ... τους, τελειώνουν αυτοί».

Οπως σημειώνει, ο Περίανδρος δεν θέλει να μπει στη διαδικασία να κατονομάσει τα υπόλοιπα μέλη του Τάγματος Εφόδου του 1998. Για τον λόγο αυτόν επισημαίνει: «Καταρχήν μόνος του μπορεί ο εισαγγελέας και ο ανακριτής να ζητήσουν να ανοίξει η υπόθεση του '98. Εκκρεμεί φίλε, δεν έχει τελειώσει. Αυτό το ξέρει η Χρυσή (σ.σ: Αυγή)», σημειώνει με νόημα.

http://www.topontiki.gr/article/86840/p ... toli-video
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 04 Δεκ 2017, 15:33

Λαχουρένιος έγραψε:Παντως στην μπουζου αλλοι εχουν παει για επιθεσεις σε αριστεριστες

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Βλέπω και η ΧΑ έχει καλή περιφρούρηση Ρεκ--μας .... να ένα κοινό του ΚΚΕ και της ΧΑ, μπορείτε να συνβρεθείτε και να ανταλλάξετε τεχνογνωσία.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

pan
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό pan » 04 Δεκ 2017, 16:12

οι χουντικοί μόλις τους έφτυσε ο λαός,
κρύφτηκαν πίσω από τους κουκουλοφόρους, και ψελίζουν κνατ.
κουκουλοφόροι-ναζί το ίδιο μαγαζί, δηλαδή
1 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Δεκ 2017, 17:26

Κανενα κοινο δεν υπαρχει μεταξυ της ναζιστικης συμμοριας και του ΚΚΕ
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 04 Δεκ 2017, 18:34

Λαχουρένιος έγραψε:Κανενα κοινο δεν υπαρχει μεταξυ της ναζιστικης συμμοριας και του ΚΚΕ

ο πλούτωνας εξισώνει, για τη δημιουργία εντυπώσεων, τους επί πληρωμή φασίστες φονιάδες και ακροδεξιούς μπράβους που δέρνουν ανυπεράσπιστους πακιστανούς, με τον συνειδητό εθελοντή υπερασπιστή των συγκεντρώσεων του κόμματος κομμουνιστή από τους ακροδεξιούς ασφαλίτες προβοκάτορες. αλλά ο μόνος που τον πιστεύει είναι ο εαυτός του. :D :fico:
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 04 Δεκ 2017, 18:47

Απλα παιζει την θεωρία δυο ακρων που ομως απετυχε και στις Βρυξέλλες. Τον ηπιε δηλαδη ακομα και στην φωλια του αντικομμουνισμου αλλά συνεχίζει την μαλακια αφου τιποτα αλλο δεν ξερει και δεν γουστάρει.
1 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 05 Δεκ 2017, 21:04

ВладимирВладимирович έγραψε:Απλα παιζει την θεωρία δυο ακρων που ομως απετυχε και στις Βρυξέλλες. Τον ηπιε δηλαδη ακομα και στην φωλια του αντικομμουνισμου αλλά συνεχίζει την μαλακια αφου τιποτα αλλο δεν ξερει και δεν γουστάρει.

Η "θεωρία των δύο άκρων" ή «θεωρία των δύο πόλων» που την βρήκες αυτή.... αυτή είναι μια ατάκα του Ν Ζαχαριάδη μόλις τον έφεραν οι Σύμμαχοι καλοθρεμμένο από το Νταχάου, είπε τότε ο Ν Ζαχαριάδης ότι θα εφαρμόσει την «θεωρία των δύο πόλων» έγινε και σχετική δημοσίευση στον Ριζοσπάστη.

Στο "δίχτυ" είχε δημοσιευτεί αυτό για τους Κνιτόμπατσους:

η ΠΚΣ θέλει να κάνουμε απλά μια εθιμοτυπική πορεία με μια μέρα μισο –«κατάληψη». ΠΑΝΤΑ ήταν ενάντια στο φοιτητικό κίνημα τώρα τι να λέμε ο Μάης/Ιούνης δεν είναι και μακριά. Γι’ αυτό και θέλει, όπως όλοι οι ρεφορμιστές, να διαβρώσουν το κίνημα από μέσα -μην ξεχνάμε πώς μπαχάλεψε το τελευταίο συντονιστικό- «ο ρεφορμισμός είναι η πολιτική αστυνομία της αστικής τάξης μέσα στο εργατικό κίνημα», ακόμα τον τρέμετε κνιτόμπατσε.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

pan
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό pan » 05 Δεκ 2017, 21:16

pluton έγραψε:Νταχάου, είπε τότε ο Ν Ζαχαριάδης

Εικόνα
Ο ΓΓ του ΚΚΕ Νίκος Ζαχαριάδης κρατούμενος στο Νταχάου, εντοπίζεται μεταξύ των επιζώντων.
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 06 Δεκ 2017, 00:59

pluton έγραψε:Η "θεωρία των δύο άκρων" ή «θεωρία των δύο πόλων» που την βρήκες αυτή.... αυτή είναι μια ατάκα του Ν Ζαχαριάδη μόλις τον έφεραν οι Σύμμαχοι καλοθρεμμένο από το Νταχάου, είπε τότε ο Ν Ζαχαριάδης ότι θα εφαρμόσει την «θεωρία των δύο πόλων» έγινε και σχετική δημοσίευση στον Ριζοσπάστη.

Κολλημένος στο εμφυλιο εισαι (ή μαλλον κανεις την παπια επίτηδες), η θεωρια δυο ακρων είναι καινουργια σας πουστια που προσπαθουσε να ισωνει κομμουνισμο με ναζισμο.
Δεν σας βγηκε βεβαια γι'αυτο και παριστάνεις ανηξερο :whatever45:
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 06 Δεκ 2017, 07:39

Δεν ειναι απλα κολλημενος Βλαντ, τον βολευει να τον βλεπουμε ετσι

Ο κυριος εχει αποστολη να χυνει αντικομμουνιστικο δηλητηριο σε αυτο το φορουμ

Εχει ανοιξει τοσα θεματα και σχεδον κανενα δεν εχει σχεση με την επικαιροτητα