Ιορδάνης ποταμός

Συζήτηση για θεούς, θρησκείες, κοσμογονία κλπ.
Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Re: Ιορδάνης ποταμός

Δημοσίευσηαπό pluton » 09 Ιαν 2018, 13:36

Λαχουρένιος έγραψε:Οπως απεδειξε και ο Νανδρος ο ποταμος συνεχιζει να εχει την ιδια ροη και μετα το ριξιμο του σταυρου

Ο κοσμος δεν ειναι τοσο αγραμματος και ευκολοπιστος οσο μεχρι πριν 50 χρονια, οποτε η θρησκεια πεφτει συνεχως ολο και περισσοτερο σε ανυποληψια

Ενας ανθρωπος που εχει τελειωσει εστω και λυκειο δεν πιστευει τοσο ευκολα πιπες για φιδακια και ποταμους οσο ενας του δημοτικου

Εγώ τα πιστεύω όμως. Όπως πιστεύω και πολλά άλλα και αυτά τα νήματα που ανοίγεται με χυδαίες βρισιές για την Παναγία. Τα συζήταγα με κάποιο φίλο ... θλιβερά πράγματα, αναρωτιέμαι θα τολμούσε κάποιος από εσάς να αναρτήσει ένα σκίτσο του Αλλάχ;

Αστείο πράγμα... αλλά να χυδαιολογούμε στην πιο ανεκτική θρησκεία που υπήρξε ποτέ (εκ του ασφαλούς) αυτό είναι μαγκιά.... :) Όπως μαγκιά είναι ο χυδαίος αυτός αριστερός υπουργός που απευθύνεται με τον τρόπο που απευθύνεται σε ένα Ιεράρχη, ας πάει αυτός ο "μάγκας υπουργός" όπως τον χαρακτήρισε ο Ιεράρχης να μιλήσει ανάλογα σε ένα μουφτή.... τζάμπα μάγκες.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 09 Ιαν 2018, 13:42

pluton έγραψε:Εγώ τα πιστεύω όμως. Όπως πιστεύω και πολλά άλλα και αυτά τα νήματα που ανοίγεται με χυδαίες βρισιές για την Παναγία. Τα συζήταγα με κάποιο φίλο ... θλιβερά πράγματα, αναρωτιέμαι θα τολμούσε κάποιος από εσάς να αναρτήσει ένα σκίτσο του Αλλάχ;

Γιατι εχω ποσταρει ποτε σκιτσο που να σατιριζει τον Χριστο?

Αστείο πράγμα... αλλά να χυδαιολογούμε στην πιο ανεκτική θρησκεία που υπήρξε ποτέ (εκ του ασφαλούς) αυτό είναι μαγκιά.... :) Όπως μαγκιά είναι ο χυδαίος αυτός αριστερός υπουργός που απευθύνεται με τον τρόπο που απευθύνεται σε ένα Ιεράρχη, ας πάει αυτός ο "μάγκας υπουργός" όπως τον χαρακτήρισε ο Ιεράρχης να μιλήσει ανάλογα σε ένα μουφτή.... τζάμπα μάγκες.

Ναι ου πολυ ανεκτικη, που δεν αφησαν πετρα για πετρα αρχαιοελληνικου ναου

Εικόνα
1 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 09 Ιαν 2018, 13:42

Freisinniger έγραψε:Να τονίσω ότι οι Κεφαλλονίτες φημίζονται για τους μεγαλύτερους ψεύτες και πονηρούς

Μπορεί να μη έχεις άδικο ... αλλά το γεγονός είναι αληθινό, ο γιός μου έχει πάει και το έχει δει από κοντά........

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Ναι ου πολυ ανεκτικη, που δεν αφησαν πετρα για πετρα αρχαιοελληνικου ναου

Πέτρα πάνω στην πέτρα δεν άφησε ο κομμουνισμός.

Εικόνα
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 09 Ιαν 2018, 13:45

pluton έγραψε:Μπορεί να μη έχεις άδικο ... αλλά το γεγονός είναι αληθινό, ο γιός μου έχει πάει και το έχει δει από κοντά........

Στα @@ μας
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 09 Ιαν 2018, 13:59

pluton έγραψε:
Freisinniger έγραψε:Να τονίσω ότι οι Κεφαλλονίτες φημίζονται για τους μεγαλύτερους ψεύτες και πονηρούς

Μπορεί να μη έχεις άδικο ... αλλά το γεγονός είναι αληθινό, ο γιός μου έχει πάει και το έχει δει από κοντά........

Δεν έχω άδικο 100%, το ψεύτικο γεγονός είναι πραγματικό όντως, πετάνε οι χωρικοί τα φιδάκια, που ανήκουν στο είδος Telescopus fallax, ομοταξία Κολουβρίδες, ελληνικό όνομα Αγιόφιδο. Άλλες ονομασίες Γατόφιδο, Σταυρόφιδο, Φιδάκι της Παναγιάς, Ξυλόδρωπις.

http://www.herpetofauna.gr/index.php?mo ... 63&sid=142

https://en.wikipedia.org/wiki/European_cat_snake

ορίστε σε όλη την νότια Ευρώπη

Θαύμα! Θαύμα!!!

1 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 09 Ιαν 2018, 14:03

It occurs in Italy, Greece (Paros, Antiparos, Tourlos, Crete, Kalymnos, Samos, Milos, Corfu), Albania, coastal Slovenia, Croatia (including some Adriatic islands), Herzegovina, Montenegro, Republic of Macedonia, southern Bulgaria, Turkey, Malta, Cyprus, Iran, Iraq, Lebanon, Syria, Israel, southern Russia (Caucasus, Dagestan), Armenia, Georgia, and Azerbaijan.

Το φιδι αυτο εμφανιζεται σε διαφορες χωρες οι περισσοτερες των οποιων ειναι καθολικες, ή μουσουλμανικες

Τελικα αυτο το φιδι πιο πολυ για μωχαμετοφιδο το κοβω παρα για ''αγιοφιδο'' :laugh1: :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 09 Ιαν 2018, 14:10

Freisinniger έγραψε:
pluton έγραψε:

Δεν έχω άδικο 100%, το ψεύτικο γεγονός είναι πραγματικό όντως, πετάνε οι χωρικοί τα φιδάκια, που ανήκουν στο είδος Telescopus fallax, ομοταξία Κολουβρίδες, ελληνικό όνομα Αγιόφιδο. Άλλες ονομασίες Γατόφιδο, Σταυρόφιδο, Φιδάκι της Παναγιάς, Ξυλόδρωπις.

ορίστε σε όλη την νότια Ευρώπη

Θαύμα! Θαύμα!!!

Εγώ δέχομαι όπως το βάζεις το ζήτημα. Μπαίνω λοιπόν στο λινκ που έβαλες....

και διαβάζω......... "Γενικές πληροφορίες : Δηλητηριώδες, με ασθενές δηλητήριο κλπ"

Όλος αυτός ο κόσμος που τα παίρνει στα χέρια του ποτέ δεν δαγκώθηκε και δεν δηλητηριάστηκε έστω και με το ασθενές δηλητήριο........ τα φιδάκια εμφανίζονται στην εικόνα της παναγίας και τον ναό τις συγκεκριμένες μέρες και μετά εξαφανίζονται .... όλη την άλλη περίοδο κανείς δεν σκέπτεται καν να τα πλησιάσει διότι είναι δηλητηριώδη....... δώσε μου μια εξήγηση (όχι βρισιές και σαχλαμάρες εξήγηση).
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 09 Ιαν 2018, 14:17

https://www.cyprusisland.net/cyprus-sna ... pus-fallax

Δεν είναι δηλητηριώδης και άκακο για τους ανθρώπους, γι αυτό και τα αγκαλιάζουν
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 09 Ιαν 2018, 14:32

Freisinniger έγραψε:https://www.cyprusisland.net/cyprus-snakes/cat-snake-telescopus-fallax

Δεν είναι δηλητηριώδης και άκακο για τους ανθρώπους, γι αυτό και τα αγκαλιάζουν

Μα το λινκ που μου έβαλες εσύ ο ίδιος γράφει:

"Γενικές πληροφορίες : Δηλητηριώδες, με ασθενές δηλητήριο κλπ" μπες να το δεις, δηλαδή έχω μιλήσει με Κεφαλονίτες, ούτε που διανοούνται να τα πλησιάσουν πέρα από αυτές τις ημερομηνίες.

Επειδή βλέπω ότι έχεις κάποια σχέση με Γερμανία.

Είχα βρει μια ομάδα Γερμανών από το Πολυτεχνείο του Μονάχου σε αυτό το μέρος που μελετούσαν το φαινόμενο

Εικόνα

Είναι ο ναός της Αγίας Θεοδώρα Βάστα.. στην σκεπή υπάρχου 17 δένδρα κάποια είναι μικρά και κάποια είναι τεράστια.... στον ναό όσο και να ψάξεις δεν βλέπεις ρίζες ... το ζήτημα είναι πως αντέχει η σκεπή τέτοιο βάρος και πως δεν πέφτουν τα δένδρα (με τόσο μικρό ριζικό σύστημα) μιας και τον χειμώνα φυσούν δυνατοί άνεμοι.... Πάντως οι Γερμανοί μηχανικοί καθόντουσαν με μεγάλο σεβασμό και αντιμετώπιζαν το ζήτημα. Τώρα ο Λαχουρένιος κάτι θα έχει να πει.

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 09 Ιαν 2018, 14:37

pluton έγραψε:
Επειδή βλέπω ότι έχεις κάποια σχέση με Γερμανία.

Είχα βρει μια ομάδα Γερμανών από το Πολυτεχνείο του Μονάχου σε αυτό το μέρος που μελετούσαν το φαινόμενο

Υπάρχει γερμανικό πανεπιστήμιο που να μην κάνει έρευνες πάνε σε φίδια;
Εδώ κάνουν μελέτες για τους Νεάτερνταλ :yesyes:
0 .

Επιστροφή σε “Θεολογία”