Athens Pride 2018!

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Re: Athens Pride 2018!

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 09 Ιουν 2018, 16:21

Λαχουρένιος έγραψε:Βρισκω μεγιστο καραγκιοζιλικι το πραιντ με τον τροπο που γινεται, αλλα προφανως οι πολεμιοι του ειναι ακομα χειροτεροι.

Καταφέρνουν και οι δύο πλευρές να γελοιοποιούνται. Η κάθε μία με τον τρόπο της.

Λαχουρένιος έγραψε:Πολιτιζμικοι μαρξιστες. Ολη μερα με τον Μαρκουζε στο χερι.

Ναι ρε. Πάει ο καιρός που η επαναστατική πρωτοβουλία ήταν στα χέρια της εργατικής τάξης. Σήμερα επαναστατικό υποκείμενο είναι οι ''καταπιεσμένες μειονότητες''. Οι υπόλοιποι έχουμε αλλοτριωθεί από τον καταναλωτισμό που επιβάλλει ο καπιταλισμός. Γι αυτό σήμερα θα πήξει η Αθήνα από άντρες με στρινγκ. Η κοινωνική αλλαγή πλέον δε θα γίνει με την αλλαγή ιδιοκτησίας των μέσων παραγωγής αλλά με την αλλαγή φύλου. :D
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 09 Ιουν 2018, 16:27

Ραν ταν πλαν έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Βρισκω μεγιστο καραγκιοζιλικι το πραιντ με τον τροπο που γινεται, αλλα προφανως οι πολεμιοι του ειναι ακομα χειροτεροι.

Καταφέρνουν και οι δύο πλευρές να γελοιοποιούνται. Η κάθε μία με τον τρόπο της.

Gay Pride για να πήζουν τα "αυθόρμητα" τάγματα εφοδου, που πότε τα βρίσκεις να την πέφτουν στο Pride, πότε σε Δημάρχους :yesyes:

0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 09 Ιουν 2018, 16:49

Ας πήξει όποιος θέλει. Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα, αντίθετα υποστηρίζω το δικαίωμα στην όποια επιλογή.
Εκείνο που με ενοχλεί είναι ο τρόπος που προβάλλεται αυτό το δικαίωμα από τους οπαδούς του πολιτιστικού μαρξισμού, που αναγνωρίζουν ως πρωτοπορία το ''λουμπεναριό'' προβάλλοντας τη σεξουαλική διαφορετικότητα ως εκείνο το κοινωνικό στάτους που θα αλλάξει τις κοινωνικές δομές και τον τρόπο σκέψης των δυτικών κοινωνιών.

* Λουμπεναριό με την έννοια του ότι οι ίδιοι με την προκλητική συμπεριφορά τους βάζουν τον εαυτό τους απέναντι από την κοινωνία.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 09 Ιουν 2018, 17:08

Ραν ταν πλαν έγραψε:με την προκλητική συμπεριφορά τους

Γιατί ειναι προκλητικό δλδ να κυκλοφορεί ένας άνδρας χορεύοντας με στρινγκ και πολύχρωμα φτερά; Ή δύο άνδρες να πιάνονται χέρι-χέρι και να δίνουν και κανένα φιλάκι; :hmmm
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 09 Ιουν 2018, 17:11

Διάδοχος έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:με την προκλητική συμπεριφορά τους

Γιατί ειναι προκλητικό δλδ να κυκλοφορεί ένας άνδρας χορεύοντας με στρινγκ και πολύχρωμα φτερά; Ή δύο άνδρες να πιάνονται χέρι-χέρι και να δίνουν και κανένα φιλάκι; :hmmm

Γιατί ο συντηρητισμός δεν πρόκειται ποτέ να πάψει να υπάρχει. :)
0 .

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Cavaliere » 09 Ιουν 2018, 17:17

Μια φορά συμμετείχα σε gay pride, το 2000, κατά τα άλλα, σιχαίνομαι τα καρναβάλια, και τις παρελάσεις και τις βλακείες. Το τι βάζω στον κώλο μου δεν έχει σχέση με καρναβάλια, ούτε πρέπει να ντυθώ παλιάτσος και να βγω στους δρόμους για να γιορτάσω τη χαρά του πρυμηκύρη μου. Και την έχω φουρνίσει την φρατζόλα, δεν είμαι άγιος. Αλλά όλα αυτά είναι ηλιθιότητες.
0 .
Ordem e Progresso.
Σκληρή αρχή μιας σκληρής μέρας.
Δόξα τω Θεώ.

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 09 Ιουν 2018, 17:21

Cavaliere έγραψε:Μια φορά συμμετείχα σε gay pride, το 2000, κατά τα άλλα, σιχαίνομαι τα καρναβάλια, και τις παρελάσεις και τις βλακείες. Το τι βάζω στον κώλο μου δεν έχει σχέση με καρναβάλια, ούτε πρέπει να ντυθώ παλιάτσος και να βγω στους δρόμους για να γιορτάσω τη χαρά του πρυμηκύρη μου. Και την έχω φουρνίσει την φρατζόλα, δεν είμαι άγιος. Αλλά όλα αυτά είναι ηλιθιότητες.

Εικόνα
Εικόνα

Όταν ντύνονται παλιάτσοι και δείχνουν σάρκα οι στρέητ, δεν ενοχλεί :-/
0 .

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Cavaliere » 09 Ιουν 2018, 17:22

Δεν πάω ούτε σε καρναβάλια, όταν μια πόλη έχει καρναβάλι, φεύγω, τα σιχαίνομαι. Μόνο στης Βενετίας έχω συμμετάσχει, ως όμως εργαζόμενος καλλιτέχνης. Ήταν δουλειά. Κατά τα άλλα, μου φέρνουν εμετό τα καρναβάλια.
0 .
Ordem e Progresso.
Σκληρή αρχή μιας σκληρής μέρας.
Δόξα τω Θεώ.

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 09 Ιουν 2018, 17:26

Cavaliere έγραψε:ούτε πρέπει να ντυθώ παλιάτσος και να βγω στους δρόμους για να γιορτάσω τη χαρά του πρυμηκύρη μου. Και την έχω φουρνίσει την φρατζόλα, δεν είμαι άγιος. Αλλά όλα αυτά είναι ηλιθιότητες.

Και εγω έτυχε να βρεθώ κάποτε σε συντηρητικό πραιντ που αν δεν το ξερες δεν καταλάβαινες καν ότι πρόκειται για πραιντ και ήταν σκέτη ματαιότητα..... απλώς ένα πανηγύρι να φαμε και να πιουμε και να παμε σπίτι μας. Ε όχι λοιπόν. Αυτού του είδους οι εκδηλώσεις χρειάζονται την "τρέλα" την "προκλητικότητά" και το "καραγκιοζιλίκι" τους αλλιώς δεν λένε τίποτα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 09 Ιουν 2018, 17:31

BaKXOS_Lysios έγραψε:
Διάδοχος έγραψε:Γιατί ειναι προκλητικό δλδ να κυκλοφορεί ένας άνδρας χορεύοντας με στρινγκ και πολύχρωμα φτερά; Ή δύο άνδρες να πιάνονται χέρι-χέρι και να δίνουν και κανένα φιλάκι; :hmmm

Γιατί ο συντηρητισμός δεν πρόκειται ποτέ να πάψει να υπάρχει. :)

Στις δυτικές χώρες τέτοιου είδους συντηρητισμός βρίσκεται στα όρια του ποινικού κώδικα, σε πολλές περιπτώσεις τα ξεπερνά κιόλας.

Στην σχολή γερμανικών ένα απο τα πρώτα πράγματα που μας είπαν είναι ότι κοιτάξτε, εδώ υπάρχει ανοχή στην διαφορετικότητα και να προσέχουμε γιατί άγνοια νόμων δεν γίνεται δεκτή στα δικαστήρια.

Ας πούμε, προχθές πήγα να πάρω γυαλιά ηλίου. Στο μαγαζί μπήκαν χεράκι-χεράκι δύο 60άρδες χιπστερογκέη και σε κάποια στιγμή, σκάσαν και ένα τρυφερό φιλάκι. Κανείς απο το μαγαζί ή τους πελάτες δεν έδειξε το παραμικρό ενδιαφέρον, μπίζνες ας γιούζουαλ. Αν εκεί ως πατριώτης γνήσιος άνδρας απο την βαλκαναραβία, τους κοιτούσα με αηδία και τους έριχνα και κανένα ούστ ρε παλιοπούστηδες, να πάτε σπίτια σας να τα κάνετε αυτά, όλοι οι παρεβρισκόμενοι θα με κοιτούσαν σαν λεπρό με αηδία και θα καλούσαν την αστυνομία για περεταίρω.

Αυτά, ο μέσος ΕΛ δεν καταλαβαίνει ότι είναι αδιαπραγμάτευτα πράγματα στον δυτικό κόσμο. Όταν βλέπεις χορηγούς την ΕΕ και πρεσβείες των πιο ανεπτυγμένων δυτικών κρατών να στηρίζουν το Athens Pride, καταλαβαίνεις αμέσως ότι πρόκειται για ρομαντικούς χαζούς φιλέλληνες που θέλουν να εκπολιτίσουν και να καταστήσουν μέρος της δύσης την Ελλάδα.

Ο κύριος λχ αμερικάνος διπλωμάτης στην φώτο που μπήκε απο το Pride, είναι ένας σύγχρονος Λόρδος Βύρων και Φαβιέρος.
1 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”