2 "λειτουργικά" στον ίδιο υπολογιστή.
-
Χαοτικός
-
Perseus
- Basic poster

Re: 2 "λειτουργικά" στον ίδιο υπολογιστή.
τα 7 μου αρεσουν ,ανα ανγκαζομουν να παω στα 8 σιγουρα θα πηγαινα Λινουξ.
0 .
-
Χαοτικός
Perseus έγραψε:τα 7 μου αρεσουν ,ανα ανγκαζομουν να παω στα 8 σιγουρα θα πηγαινα Λινουξ.
Να πας. Να γίνεις άντρας.
0 .
-
θα δούμε μωρέ
- Rookie poster

τα 8.1 με classic shell (απαραίτητα) είναι πιο ωραία και γρήγορα από τα 7. έχουν και ωραίο theme με λουλούδια στο background. απορώ γιατί τα θεωρούν όλοι τόσο χάλια. παρόλα αυτά αυτόν τον καιρό χρησιμοποιώ linux mint.
0 .
-
θα δούμε μωρέ
- Rookie poster

το mate έχω, αν και δεν βλέπω το λόγο. και το xfce μια χαρά είναι και πιο ελαφρύ. βασικά πέρασα ένα εφιαλτικό μήνα, με μπλε οθόνες στα windows, κρασαρίσματα στο λίνουξ. τα πράγματα έστρωσαν όταν καθάρισα τις επαφές από τα modules των μνημών και τα slot τους στο Motherboard. έβαλα το cinnamon 17.1 και παρόλα αυτά παρατηρούσα πολλά περίεργα μηνύματα στο syslog και κάποια κολλήματα. τώρα είμαι με το mint 13/mate και όλα πάνε καλά για την ώρα. έχω αρχαίο πισί σχετικά και μπορεί να φταίει οτιδήποτε. ακόμα και ένας φουσκωμένος πυκνωτής. 

0 .
-
mixaliss
- Rookie poster

Στύγιος έγραψε:Κι όμως γίνεται ,εγώ π.χ έχω win 7 σε εσωτερικό σκληρό ,ταυτόχρονα -με μια απλή αλλαγή εκκίνησης στο BIOS- win 8.1 σε εξωτερικό ( με το WIN TO USB ) και σε φορητή μορφή . Λίγο ψάξιμο θέλει και πειραματισμό![]()
εγώ έχω 5-6 λειτουργικά. Αυθεντικά βίστα, σπασμένα 8άρια, Ubuntu 12.04, ubuntu 14.04, opensuse..μερικές φορές ξεχνάω και τι ακριβώς έχω

0 .
-
θα δούμε μωρέ
- Rookie poster

Χαοτικός έγραψε:Να πάρεις καινούργιο.
είμαι συναισθηματικά δεμένος.

0 .
-
Χαοτικός
Να πάρεις καινούργιο, να ξυρίσεις το κεφάλι σου και να φοράς μαύρα. :s_dunno
0 .