Πολιτικός σεισμός Part 2

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Πολιτικός σεισμός Part 2

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 29 Οκτ 2018, 07:47

Αρίστος έγραψε:Ποιες αποτυχημενες προβλεψεις;

Ο πολιτικος σεισμος ξεκινησε με την φυλακιση του Παπαντωνιου και θα συνεχιστει με ΚΕΕΛΠΝΟ και Novartis.

.

Ειχες πει οτι θα συλλαβουν 25 ατομα στις 20/9. Τελικα συνελαβαν 2 ατομα ενα μηνα μετα και μαλιστα διαφορετικα απο οσα φωτογραφιζες γιατι αναφεροσουν σε εμπλεκομενους με το ΚΕΕΛΠΝΟ και την Νοβαρτις οχι στον Γιαννο.

Αργοτερα μετεθεσες τις προβλεψεις σου μεχρι το τελος της χρονιας, οποτε περιμενουμε αλλες 23 συλληψεις μεχρι τις 31/12 :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 29 Οκτ 2018, 09:11

Το ζητουμενο ειναι αν ειχα προβλεψει πολιτικο σεισμο με φυλακισεις πολιτικων και αλλων επωνυμων.΄

Το ειχα προβλεψει απο τον Ιουλιο.

Αν οι φυλακισεις δεν ξεκινησαν το Σεπτεμβριο αλλα τον Οκτωβριο και συνεχισουν μεχρι και το Δεκεμβριο δεν νομιζω να απασχολει κανενα.

Εδω δεν κρινεται ενα φετιχ με ημερομηνιες αλλα να τιμωρηθουν οι υπευθυνοι για τη χρεωκοπια αυτης της χωρας.

Και χρειαζεται ΠΟΛΥ θρασος να με εγκαλουν τυποι που ελεγαν οτι δεν θα γινουν ποτε αυτες οι φυλακισεις.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 29 Οκτ 2018, 09:26

Ελεγε ο λαχουρ για τον παπαντωνιου; Δεν είπε..
ακομη και ο simiti πρεπει να παει φυλακη
αυτο αν γινει σημαινει οτι ο καθε λαχουρ
ειναι κατι αλλο απο αυτο που ειναι;
Λοιπον η μιση δεξια πρεπει να παει φυλακη και ολοκληρο το παλιο πασοκ
αυτο δεν θα σας ξεχρεωσει απο τα δικα σας εγκληματα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 29 Οκτ 2018, 12:58

Ειχες δωσει συγκεκριμενη ημερομηνια και αριθμο συλληφθεντων που ουδεποτε επιβεβαιωθηκαν

Αρίστος έγραψε:Nαι εχω μια πληροφορια.

20 Σεπτεμβριου.

Γυρω στις 25 συλληψεις.

Οι δυο θα ειναι πολιτικοι.

Μετα δεν θα μεινει τιποτα ορθιο απο το πολιτικο συστημα οπως το ξεραμε.

viewtopic.php?f=5&t=8638&p=204493#p204493

Θα μπορουσες απλα να χες πει οτι θα γινουν καποιες συλληψεις πολιτικων προσωπων μεχρι το τελος της χρονιας. Απο την στιγμη ομως που ηθελες να το παιξεις εξυπνος και να δωσεις συγκεκριμενες ημερομηνιες και αριθμους (που επεσαν εντελως εξω) θα δεχθεις και την αντιστοιχη κριτικη.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 29 Οκτ 2018, 15:03

Εγω ξερω οτι απο τον Ιουλιο προβλεψα πολιτικο σεισμο λογω συλληψεων.

Επισης ξερω οτι καποιοι αμφισβητησατε οτι θα γινουν φυλακισεις και ειπατε οτι θα γελαει ο κοσμος μαζι μου.

Ε λοιπον ο κοσμος γελαει μαζι σας τωρα.

ΕΠΙΚΟΣ Σταμάτης Κραουνάκης » Να πάτε όλοι φυλακή Φωφάρα..Να πάτε όλοι φυλακή θέλω! Φυλακή..Τ’ακούς Φωφάρα; Φυλακή θέλω..Και θέλω ο «τυφων Πολάκης» να σηκώσει κι αλλο λαμόγιο να το πάει φυλάκα..Τα τραγουδια της φυλάκας σήμερα..»

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 29 Οκτ 2018, 16:22

Αρίστος έγραψε:Εγω ξερω οτι απο τον Ιουλιο προβλεψα πολιτικο σεισμο λογω συλληψεων.

Προεβλεψες αυτο εδω...
ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Αρίστος έγραψε:Nαι εχω μια πληροφορια.

20 Σεπτεμβριου.

Γυρω στις 25 συλληψεις.

Οι δυο θα ειναι πολιτικοι.

Μετα δεν θα μεινει τιποτα ορθιο απο το πολιτικο συστημα οπως το ξεραμε.

viewtopic.php?f=5&t=8638&p=204493#p204493

..το οποιο δεν επαληθευτηκε διοτι ουδεις συνεληφθη στις 20/9, ποσο μαλλον 25 ατομα
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 29 Οκτ 2018, 17:13

Οταν ολοκληρωθουν οι συλληψεις ο καθενας θα βγαλει τα συμπερασματα του για το ποιος δικαιωθηκε και ποιοι ρουφηξαν τρομπονι.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 29 Οκτ 2018, 17:19

Βγηκαν ηδη, 29/10 εχουμε, πανω απο ενα μηνα οπου δηθεν θα μποζουριαζαν 25 πολιτικους
0 .

Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πρετεντέρης » 29 Οκτ 2018, 18:04

Τον Άδωνι πότε θα τον συλλήψουνε; Κρατάμε την ανάσα μας τόσο καιρό που έχουμε μπλαβιάσει.
0 .
Να γίνει το Κιναλ ο δεύτερος πόλος.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 31 Οκτ 2018, 16:32

Αυριο το πορισμα της Εξεταστικης για ΚΕΕΛΠΝΟ, Ντυναν και φαρμακευτικη δαπανη. Μην ξεχασετε να παρετε τα χαπακια σας.

.
0 .

.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”