Δημοσκοπηση TVXS: 6,7% μπροστα η ΝΔ

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: Δημοσκοπηση TVXS: 6,7% μπροστα η ΝΔ

Δημοσίευσηαπό vallon » 24 Νοέμ 2018, 12:50

δώστε άρτο και θεάματα στο λαό..!!!!!
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 24 Νοέμ 2018, 14:27

Για να δειτε με τι αναξιοπιστα λαμογια εχουμε να κανουμε...

και γιατι αυτες οι δημοσκοπησεις ειναι μονο για κωλοχαρτο.

Σημερινη δημοσκοπηση στα Νεα.

Λενε στον τιτλο οτι η δημοσκοπηση της Metron Analysis δειχνει τη ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ διαφορα που εχει πετυχει η ΝΔ με το Συριζα.

Εικόνα

Και η διαφορα ειναι η MIKΡΟΤΕΡΗ στις δημοσκοπησεις της ιδιας εταιριας απο το 2017.

07/07/2017 Διαφορά 14,8%
21/04/2018 Διαφορά 13,0%
30/06/2018 Διαφορά 14,1%
22/09/2018 Διαφορά 11,7%
24/11/2018 Διαφορά 10,9%

https://olympia.gr/2018/11/24/%ce%ba-%c ... %bd-faken/

.
1 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 24 Νοέμ 2018, 14:31

Αλλο ενδεικτικο καραμπινατου ψευδους ειναι οτι βαζουν το ΚΙΝΑΛ ψηλοτερα απο το ΚΚΕ ενω το ΚΙΝΑΛ πρεπει να ειναι 2 μοναδες κατω απο το ΚΚΕ.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 24 Νοέμ 2018, 14:33

Ολα αυτα ειναι ενδειξεις πανικου απο τη ΝΔ.

Στη δημοσιογραφικη πιατσα ακουγεται οτι μολις στη ΝΔ εμαθαν πως ο Τσιπρας εσωσε τις συνταξεις παραγγειλαν τρεις δημοσκοπησεις να σκασουν τις επομενες μερες που να δειχνουν μεγαλη διαφορα της ΝΔ.

Με στοχο να περασει στον κοσμο οτι η νικη της ΝΔ δεν αμφισβητειται.

.
0 .

.

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 24 Νοέμ 2018, 16:23

Αρίστος έγραψε:Ολα αυτα ειναι ενδειξεις πανικου απο τη ΝΔ.

Στη δημοσιογραφικη πιατσα ακουγεται οτι μολις στη ΝΔ εμαθαν πως ο Τσιπρας εσωσε τις συνταξεις παραγγειλαν τρεις δημοσκοπησεις να σκασουν τις επομενες μερες που να δειχνουν μεγαλη διαφορα της ΝΔ.

.

Φως φανάρι είναι ότι έγινε έτσι.Είμαι πολύ συγκρατημένος ως προς το αποτέλεσμα των εκλογών,αλλά ειδικά μετά την κατάργηση των αρνητικών μέτρων εκβιασμού των ξένων,βλέπω όλο και πιο πολύ το κλίμα να αλλάζει.
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 24 Νοέμ 2018, 16:51

Aυτά να τα λέτε μεταξύ σας ,να παίρνετε κουράγιο. Ο Κούλης θα βγει έστω και με 2-3% διαφορά ,έστω κι αν είναι "κουτσό άλογο", αν είχε η ΝΔ άλλον αρχηγό μπορεί να χτυπούσε διψήφια διαφορά και αυτοδυναμία.
1 .

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 24 Νοέμ 2018, 17:25

Καθόλου κουτσό άλογο δεν είναι,είναι συνειδητοποιημένος 100% αν θες τη γνώμη μου τόσο αυτός όσο και κάθε ψηφοφόρος του.Αλλά για κακή σου τύχη δε θα γίνει πρωθυπουργός.Τώρα τα άλλα για ΝΔ και αυτοδυναμίες είναι για τα πανηγύρια,σε μια χώρα που έχει αριστερή ταυτότητα είναι απλά αστείο να ισχυρίζεσαι ότι ο συνασπισμός του σατανά με αρχηγό τον ίδιο θα πήγαινε καλύτερα χωρίς αυτόν στο τιμόνι.Εγώ είμαι 1000% σίγουρος ότι η ΝΔ έχει έναν συνειδητοποιημένο αντικομμουνιστή στην αρχηγία και κάποιοι εντός και εκτός αυτής κάνουν όνειρα να γαμήσουν την κοινωνία ολάκερη.Μητσοτάκης πρωθυπουργός έγινε στις αρχές μιας πολύ συγκεκριμένης εποχής,αυτής που κατέρρεσε και τυπικά η ΕΣΣΔ.Σήμερα η εποχή είναι τελείως διαφορετική και οι συσχετισμοί εντός και εκτός εστίας είναι πλήρως αντεστραμένοι.Θα το καταλάβει τόσο ο ίδιος και πάνω απόλα οι ίδιοι του οι ψηφοφόροι.Φανεροί ή κρυφοί.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 24 Νοέμ 2018, 17:30

Αρίστος έγραψε:Ολα αυτα ειναι ενδειξεις πανικου απο τη ΝΔ.

Λολ, ενδειξεις πανικου της ΝΔ η δημοσκοπηση ενος ευρωβουλευτη του ΣΥΡΙΖΑ? :laugh1: :laugh1:

Καλη προσπαθεια αλλα μαλλον η αληθεια ειναι οτι απλα τον πινετε

Στύγιος έγραψε:Aυτά να τα λέτε μεταξύ σας ,να παίρνετε κουράγιο. Ο Κούλης θα βγει έστω και με 2-3% διαφορά ,έστω κι αν είναι "κουτσό άλογο", αν είχε η ΝΔ άλλον αρχηγό μπορεί να χτυπούσε διψήφια διαφορά και αυτοδυναμία.

Λιγοτεροι βουλευτες, λιγοτερη κρατικη επιχορηγηση, λιγοτεροι μετακλητοι και αλλοι χαραμοφαηδες.
Το σκατο στην καλτσα :D :pardon:
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 24 Νοέμ 2018, 17:56

'71 έγραψε:Καθόλου κουτσό άλογο δεν είναι,είναι συνειδητοποιημένος 100% αν θες τη γνώμη μου τόσο αυτός όσο και κάθε ψηφοφόρος του.Αλλά για κακή σου τύχη δε θα γίνει πρωθυπουργός.Τώρα τα άλλα για ΝΔ και αυτοδυναμίες είναι για τα πανηγύρια,σε μια χώρα που έχει αριστερή ταυτότητα είναι απλά αστείο να ισχυρίζεσαι ότι ο συνασπισμός του σατανά με αρχηγό τον ίδιο θα πήγαινε καλύτερα χωρίς αυτόν στο τιμόνι.Εγώ είμαι 1000% σίγουρος ότι η ΝΔ έχει έναν συνειδητοποιημένο αντικομμουνιστή στην αρχηγία και κάποιοι εντός και εκτός αυτής κάνουν όνειρα να γαμήσουν την κοινωνία ολάκερη.Μητσοτάκης πρωθυπουργός έγινε στις αρχές μιας πολύ συγκεκριμένης εποχής,αυτής που κατέρρεσε και τυπικά η ΕΣΣΔ.Σήμερα η εποχή είναι τελείως διαφορετική και οι συσχετισμοί εντός και εκτός εστίας είναι πλήρως αντεστραμένοι.Θα το καταλάβει τόσο ο ίδιος και πάνω απόλα οι ίδιοι του οι ψηφοφόροι.Φανεροί ή κρυφοί.

Εχμμμ ,εγώ ΚΚΕ είμαι ,οπότε στα παπάρια μου, ο πόνος είναι σε σας τους Συριζαίους. :s_cool
0 .

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 24 Νοέμ 2018, 18:43

Ναι φαίνεται.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”