Βοήθειαααααα, το αυτιιιιιι μουουουουουου!!!!
-
vallon
- Supreme poster

Re: Βοήθειαααααα, το αυτιιιιιι μουουουουουου!!!!
αν είναι έτσι θέλει αντιβίωση
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
Στύγιος
Περαστικά βρε Όργι. Έχω πικρή εμπειρία από μαθητής ακόμα με μερική ρήξη τυμπάνου στο δεξί ,εξωτερική και μέση ωτίτιδα. Ευτυχώς ένας πολύ καλός ωριλά μου έδειξε μια τεχνική για να αποφράσω τις ευσταχιανές σάλπιγγες: κλείνοντας την μύτη και απαλά, προοδευτικά βγάζοντας τον αέρα απ' τα αυτιά.,Προσοχή,η τεχνική δεν ενδείκνυται αν υπάρχει ρήξη τυμπάνου ή αν υπάρχει ήδη μόλυνση από ωτίτιδα.Τα τελευταία 7 χρόνια ευτυχώς δεν ξαναέπαθα κάτι..
0 .
-
Στύγιος
Πολύ καλή δουλειά κάνει επίσης μια φορά το δίμηνο αυτό:

0 .
-
Διάδοχος
- Danchō

Όργι, ζεις ακόμη;
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
-
Οργισμένος
- Extreme poster

Διάδοχος έγραψε:Όργι, ζεις ακόμη;
Ζω.
Δεν ειχα παθει ποτε ως προχτες ωτιτιδα στη ζωη μου . Ομως ηρθε η αποφραδα ημερα κατα την οποια αναγκαστηκα να δοκιμασω το πικρο τουτο αγγούρι.
Λοιπον
ΑΠο κυριακη πρωι επαιρνα την αντιβιωση και τις σταγονες που μου εγραψαν στο νοσοκομειο αλλα το βραδυ παρατηρησα πως ο πόνος εξαπλώθηκε και περα απο το αυτί. Πλέον δεν μπορούσα να ανοιξω καλα καλα το στόμα απο τον πόνο. Ετσι την ψιλοάκουσα , πηρα 3 φορες την αντιβιωση την Κυριακη αντι για 2, , ενω το βραδυ προς δευτερα ήταν βραδιά αναστεναγμών. Προωι πρωι σημερα ετρεξα στον ωρυλα που γνωριζω και ειναι ιδιωτης και εμπειρος. μου καθαρισε τα αυτια (σε περιπτωση ωτιτιδας εξωτερικης βοηθα ο καθαρισμος καθως αεριζεται καλυτερα τα αυτι) και μου είπε πως το μικροβιο της φλεγμονης ειναι ισχυρο και εχει προχωρησει ταχύτατα (το πρωι ηδη αρχισα να νιωθω ενοχλησεις και στο λαιμο, δλδ μια ενιαια ενοχληση-πονο που ξεκινα απο τα αυτι κατηφοριζει στους μυς αναμεσα στα 2 σαγονια και παει πιο κατω στο λαιμο ατόφια) ενω ολο το αυτί μου ειναι γεμάτο πύον.
Ο ιδιωτης ωλρ Μου αλλαξε αντιβιωση, μου δωσε κοιλοσπορινες ή καπως ετσι , μου αλλαξε και το υγρο καθως αυτο που πηρα αρχικα ειπε πως ειναι παιδικο και επισης μου συνεστησε για αντιφλεγμονωδες τα ισχυρα αλγκοφρεν. Αυτη τη στιγμη αρχιζει να περναει η δραση του μεσημεριανου αλγκοφρεν αλλα νιωθω καλυτερα συνολικα ενω το πρηξιμο μεταξυ φαβοριτας και αυτιου φαινεται να υποχωρει ελαφρά. Επίσης στο ανοιγμα στοματος νιωθω ελαφρυτερο πονο , αν και συνεχιζω να νιώθω ολο το εσωτερικο συστημα ακοης.
Ειμαι αρκετα ανθεκτικος στις ιωσεις-φλεγμονες κτλ ειδικα εφέτος που ξεκινησα το τρεξιμο (δεν με εχει κτυπησει ουτε καν συναχι προς το παρον) αλλα τετοιο γαμησι δεν εχω ξαναφαει. Προσεξτε τα αυτια σας. Με το παραμικρο πονακι τρεχουμε στον ιατρο.
Ετοιμαζομαι να παρω σε λιγο το 2ο αλγκοφρεν καθως και το αντιβιωτικο μου.
Κατι τετοιες στιγμες αναλογιζομαι τι καλα που περνουσαν οι ανθρωποι πριν 100-150 χρονια. Σε μια τετοια περιπτωση ωτιτιδας αυριο θα ερχοταν ο παπας σπιτι για εξομολογηση (λεμε τωρα) και μεχρι το τελος της εβδομαδας θα με περιμεναν... Ψεκαστε σκουπιστε τελειωσατε...
Παρολες τις κακουχιες θα σφιξω τα δοντια για να συνεχισω την ιστοριουλα του 2027. Ευχαριστω για τις ευχες σας.
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
Οργισμένος
- Extreme poster

Συνεχιζω να χυνω απο το αυτι (πυον).
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
Οργισμένος
- Extreme poster

vallon έγραψε:να βάλεις μπαμπάκι με λίγο ζεστό λάδι
θα δεις διαφορά
το εκανα αυτο αλλα απαγορευεται οταν ηδη εχει ξεκινησει η φλεγμονη. Μην το κανετε παρα μονο αν ειστε σιγουροι οτι δεν εχετε φλεγμονη.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
Οργισμένος
- Extreme poster

Στύγιος έγραψε:Περαστικά βρε Όργι. Έχω πικρή εμπειρία από μαθητής ακόμα με μερική ρήξη τυμπάνου στο δεξί ,εξωτερική και μέση ωτίτιδα. Ευτυχώς ένας πολύ καλός ωριλά μου έδειξε μια τεχνική για να αποφράσω τις ευσταχιανές σάλπιγγες: κλείνοντας την μύτη και απαλά, προοδευτικά βγάζοντας τον αέρα απ' τα αυτιά.,Προσοχή,η τεχνική δεν ενδείκνυται αν υπάρχει ρήξη τυμπάνου ή αν υπάρχει ήδη μόλυνση από ωτίτιδα.Τα τελευταία 7 χρόνια ευτυχώς δεν ξαναέπαθα κάτι..
Ευχαριστω. Ναι μου το πανε κι εμενα και το εκανα ενω ηδη ειχα φλεγμονη .
Δεν μου ειπαν βεβαια να το κανω προοδευτικα. θα μπορουσα να χα προκαλεσει διατρηση τυμπανου.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
Διάδοχος
- Danchō

Οργισμένος έγραψε:Ο ιδιωτης ωλρ Μου αλλαξε αντιβιωση, μου δωσε κοιλοσπορινες ή καπως ετσι
Κεφαλοσπορίνες, ρε, αντιβιοτικά ευρέος-φάσματος. Πειράματατα κάνουν οι γιατροί. Αναλογίσου ότι δεν σε έκαναν εξέταση για να ξέρουν τι ακριβώς προκάλεσε την λοίμωξη, αρχικά σε έδωσαν για το πιο συνηθισμένο βακτήριο, δεν έπιασε, και τώρα σε δίνουν ευρέος φάσματος μπας και το πετύχουν. Εν τω μεταξύ, όλη την δουλειά για την όποια βελτίωση, θα την έκανε το ανοσοποιητικό.
Οργισμένος έγραψε:Κατι τετοιες στιγμες αναλογιζομαι τι καλα που περνουσαν οι ανθρωποι πριν 100-150 χρονια. Σε μια τετοια περιπτωση ωτιτιδας αυριο θα ερχοταν ο παπας σπιτι για εξομολογηση (λεμε τωρα) και μεχρι το τελος της εβδομαδας θα με περιμεναν... Ψεκαστε σκουπιστε τελειωσατε...
Σε λίγα χρόνια θα γυρίσουμε εκεί. Πλέον τα βακτήρια που δεν τα πιάνουν τα αντιοβιοτικά αυξάνονται με δραματικούς ρυθμούς. Για ρίξε μια ματιά στα σχετικά ιατρικά νέα.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
-
Διάδοχος
- Danchō

Antibiotic resistance is rising to dangerously high levels in all parts of the world. New resistance mechanisms are emerging and spreading globally, threatening our ability to treat common infectious diseases. A growing list of infections – such as pneumonia, tuberculosis, blood poisoning, gonorrhoea, and foodborne diseases – are becoming harder, and sometimes impossible, to treat as antibiotics become less effective.
Where antibiotics can be bought for human or animal use without a prescription, the emergence and spread of resistance is made worse. Similarly, in countries without standard treatment guidelines, antibiotics are often over-prescribed by health workers and veterinarians and over-used by the public.
Without urgent action, we are heading for a post-antibiotic era, in which common infections and minor injuries can once again kill.
http://www.who.int/news-room/fact-sheet ... resistance
Μeanwhile τα greek farmakeia και οι γιατροί τα μοιράζουν σαν κουφέτα σε βαφτίσα.
0 .