Best of anthellinism

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Best of anthellinism

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 12 Μαρ 2021, 17:20

Adminović έγραψε:Δεν είναι η θρησκεία αυτή που εξαφανίζει ή διατηρεί έναν πολιτισμό.

Η θρησκεία σίγουρα επηρεάζει τον πολιτισμό, αλλά δεν είναι από μόνη της αρκετή για την καταστροφή ενός πολιτισμού. Συνήθως έχουμε κατάκτηση από ξένο λαό και εισαγωγή ξένων ηθών και εθίμων εκεί που αφανίζεται ένας πολιτισμός. Εάν έχεις και εκτεταμένες σφαγές και εποικισμούς (όπως στην περίπτωση της Ελλάδας, αλλά σε μικρότερο βαθμό και της Αιγύπτου), τότε η μεταβολή επιταχύνεται και είναι ακόμη μεγαλύτερη.

Στην Ελλαδα δεν ειχαμε μια απλη αλλαγη θρησκειας αλλα βιαιη αποκαθηλωση του παγανισμου και συνοδευτηκε σε επιθεση απο την εκκλησια και το κρατος σε οτιδηποτε ελληνικο, ακομα και δεν ειχε αμεση σχεση με την αρχαια θρησκεια. Εκλεισαν θεατρα και φιλοσοφικες σχολες, εχτισαν εκκλησιες στην θεση των ναων, αγαλματα γκρεμιστηκαν και οι ολυμπιακοι αγωνες σταματησαν ενω η πολη-κρατος και μαζι της ο πολιτης/οπλιτης ειχαν προ πολλου εξαφανιστει ηδη απο τα ελληνιστικα χρονια.

Χωρις φιλοσοφια, θεατρο, εκκλησια του δημου και αλλα δεν μπορεις να εχεις ελληνικο πολιτισμο οπως ηταν στην αρχαιοτητα. Για τα περισσοτερα απο αυτα οφειλεται η πολιτικη του βιαιου εκχριστιανισμου που επεβαλλαν οι αυτοκρατορες του Βυζαντιου καθως και η κατακτηση απο τον Αλεξανδρο και τους ρωμαιους που κατεστρεψαν τις πολεις κρατη.

Ολα τα παραπανω εσπασαν την συνεχεια με τον αρχαιοελληνικο πολιτισμο και μονο λιγοι λογιοι μεσα στους αιωνες ειχαν την αναμνηση αυτου του πολιτισμου. Το ανατολικορωμαικο κρατος ηταν - οπως εβαλες στο μιμ πριν - οι οριτζιναλ ανθΕΛ.

Παράδειγμα αλλαγής θρησκείας που δεν εκθεμελιωσε έναν πολιτισμό είναι οι Πακιστανοί. Πολύ περισσότερο τους έχουν επηρεάσει ως πολιτισμό οι Άγγλοι που κατείχαν την περιοχή (όπως και τους Ινδούς), παρά το Ισλάμ.

Το αντίστροφο παράδειγμα είναι οι Εβραίοι. Παρότι έχουν όλοι την ίδια θρησκεία, οι πολιτιστικές διαφορές μεταξύ ενός Εβραίου με καταγωγή από την βόρεια Ευρώπη με έναν Εβραίο από αραβικές χώρες ή από Αφρική είναι πρακτικά πολύ μεγάλες.

Ξαναλέω λοιπόν ότι η ξένη κατοχή, σε συνδυασμό με σφαγές των ντόπιων πληθυσμών και τον εποικισμό με ξένους πληθυσμούς είναι αυτό που κυρίως εξαφανίζει και αντικαθιστά έναν πολιτισμό με κάποιο άλλο.

Ανάλογα παραδείγματα είναι και οι προκολομβιανοί πολιτισμοί. Μπορεί ο σημερινός Μεξικανός, ακόμα κι αν κατάγεται από τους Αζτέκους και μιλάει και τη γλώσσα των Αζτέκων, να πει ότι είναι η συνέχεια των Αζτέκων; :pardon: :rolleyes:

Οι ισραηλινοι ειναι ιδιαζουσα περιπτωση γιατι ειναι ενας λαος που ηταν διασκορπισμενος για 2000 χρονια σε δεκαδες χωρες πολυ διαφορετικες μεταξυ τους και μολις πριν 80 χρονια βρεθηκαν παλι σε ενα κοινο τοπο. Επισης δεν ειναι ακριβες οτι εχουν ολοι την ιδια θρησκεια, καθως ενα μεγαλο μερος του συγχρονου Ισραηλ αυτοπροσδιοριζεται ως κοσμικο και βλεπει τις θρησκευτικες τελετες απλα ως ενα εθιμο. Στην Ελλαδα δεν ειχαμε γενοκτονια των ντοπιων πληθυσμων οπως εγινε στην Λ. Αμερικη οποτε και αυτη δεν ειναι αντιστοιχη περιπτωση.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 12 Μαρ 2021, 18:08

Λαχουρένιος έγραψε:Στην Ελλαδα δεν ειχαμε μια απλη αλλαγη θρησκειας αλλα βιαιη αποκαθηλωση του παγανισμου και συνοδευτηκε σε επιθεση απο την εκκλησια και το κρατος σε οτιδηποτε ελληνικο, ακομα και δεν ειχε αμεση σχεση με την αρχαια θρησκεια. Εκλεισαν θεατρα και φιλοσοφικες σχολες, εχτισαν εκκλησιες στην θεση των ναων, αγαλματα γκρεμιστηκαν και οι ολυμπιακοι αγωνες σταματησαν ενω η πολη-κρατος και μαζι της ο πολιτης/οπλιτης ειχαν προ πολλου εξαφανιστει ηδη απο τα ελληνιστικα χρονια.

Χωρις φιλοσοφια, θεατρο, εκκλησια του δημου και αλλα δεν μπορεις να εχεις ελληνικο πολιτισμο οπως ηταν στην αρχαιοτητα. Για τα περισσοτερα απο αυτα οφειλεται η πολιτικη του βιαιου εκχριστιανισμου που επεβαλλαν οι αυτοκρατορες του Βυζαντιου καθως και η κατακτηση απο τον Αλεξανδρο και τους ρωμαιους που κατεστρεψαν τις πολεις κρατη.

Ολα τα παραπανω εσπασαν την συνεχεια με τον αρχαιοελληνικο πολιτισμο και μονο λιγοι λογιοι μεσα στους αιωνες ειχαν την αναμνηση αυτου του πολιτισμου. Το ανατολικορωμαικο κρατος ηταν - οπως εβαλες στο μιμ πριν - οι οριτζιναλ ανθΕΛ.

Στα λόγια μου έρχεσαι... ;)

Οι ισραηλινοι ειναι ιδιαζουσα περιπτωση γιατι ειναι ενας λαος που ηταν διασκορπισμενος για 2000 χρονια σε δεκαδες χωρες πολυ διαφορετικες μεταξυ τους και μολις πριν 80 χρονια βρεθηκαν παλι σε ενα κοινο τοπο. Επισης δεν ειναι ακριβες οτι εχουν ολοι την ιδια θρησκεια, καθως ενα μεγαλο μερος του συγχρονου Ισραηλ αυτοπροσδιοριζεται ως κοσμικο και βλεπει τις θρησκευτικες τελετες απλα ως ενα εθιμο.

Ε, προφανώς δεν αναφέρομαι στους άθεους (που έτσι κι αλλιώς ήταν λίγοι την εποχή που ενώθηκαν οι Εβραίοι για να δημιουργήσουν το Ισραήλ).

Στην Ελλαδα δεν ειχαμε γενοκτονια των ντοπιων πληθυσμων οπως εγινε στην Λ. Αμερικη οποτε και αυτη δεν ειναι αντιστοιχη περιπτωση.

Τα ιστορικά στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας άλλα λένε πάντως. Και σε αυτά τα στοιχεία έχουν βασιστεί κυρίως ο Φαλμεράιερ και άλλοι που κατέρριψαν την παραμύθα της συνέχειας των Νεορωμιών από τους αρχαίους Έλληνες.

Σήμερα έχουμε και το «εργαλείο» των αναλύσεων dna, που κι αυτό έχει επιβεβαιώσει τις αλλοιώσεις που υπήρξαν. Δεν έχει αλλοιωθεί το dna όσο λέει ο Φάλμι, αλλά δεν είναι και ασήμαντες αυτές οι αλλοιώσεις.

Εδώ όμως να επισημάνουμε κάτι πολύ σημαντικό:
Ενώ στην περίπτωση των ιθαγενών της Αμερικής είχαμε εισβολή και εποικισμό από πληθυσμούς εντελώς ξένους, μακρινούς και με πολύ διαφορετικό dna σε σχέση με τους ντόπιους (και άρα με τις αναλύσεις dna μπορούμε με σχετική ασφάλεια να κρίνουμε το βαθμό των αλλοιώσεων), στην Ελλάδα οι περισσότεροι εποικισμοί ήταν από λαούς κοντινούς, με τους οποίους οι αρχαίοι Έλληνες δεν είχαν σημαντικές διαφορές ως προς το dna. Άρα, στην περίπτωση της Ελλάδας είναι πολύ επισφαλές να κριθεί η αλλοίωση του πληθυσμού με μόνο κριτήριο το dna.

Αυτό το λέω γιατί κατά καιρούς βγαίνουν διάφοροι Ελλημπανς καθηγητές, που παίρνουν πχ ως δείγμα αναφοράς τους Ρώσους ή τους Πολωνούς για να κρίνουν το πόσοι σλάβικοι πληθυσμοί ήρθαν εδώ (αγνοώντας φυσικά ότι στην Ελλάδα είχαμε κυρίως Σλάβους από τα Βαλκάνια, που δεν είναι καθόλου το ίδιο με τους σημερινούς Πολωνούς και Ρώσους), και σου βγάζουν ένα αποτέλεσμα ότι είναι μικρό το ποσοστό και μετά χαίρονται τα Ελλημπάνς στα φόρα και γελάει μαζί τους όλος ο επιστημονικός κόσμος κι όποιος μπορεί να καταλάβει έστω τα βασικά. :laugh1: :laugh1: :laugh1:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 12 Μαρ 2021, 22:14

για τους εβραιους εχετε τελειως λαθος σε ολα οσα ειπατε αν ημουν δασκαλος οταν εισασταν μικρα θα σας τσακιζα
στις καρπαζες και στις φασκες και απο το τραβηγμα των αυτιων σημερα θα πεταγατε κανονικα σαν ελικοπτερα

πως σας αντεξαν οι γονεις σας αναρωτιεμαι
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 12 Μαρ 2021, 22:24

Adminović έγραψε:
nemo έγραψε:εδω εχουμε ενα ακομη παραδειγμα αφελειας εδω καλα καλα δεν γνωριζουμε τα δικα μας θα παμε σαν νεολ
τυχαρπαστοι να κανουμε και μαθηματα για τους μαγιας στο νεο μεξικο και να τους πουμε και αυτους
οτι δεν καταγοσαστε απο εκει που νομιζετε αλλα απο εκει που θα σας πουμε εμεις
γιατι εμεις τα ξερουμε ολα

Επίσης, ελληνικότατη θρησκεία έχουμε, καθόσον ο Ιησούς ήτο Έλλην.

Άντε ανίδεοι, ανθαίλυνες και ανιστόρητοι, που δεν ξέρετε ντιπ για ντιπ την πραγματική ιστορία που μας κρύβουν και τρώτε αμάσητο το σανό που σας σερβίρει ο Σόρος. :s_mad

βρε τα ατομα που εγραψαν για τον χριστιανισμο ειχαν σπουδασει σε ελληνικα σχολεια και με ελληνικη φιλοσοφια
οτιδηποτε εχει γραφτει στον χριαστιανισμο εχει τις ριζες στην ελ φιλοσοφια
ξε κο λα τε
0 .

Άβαταρ μέλους
Τλαξκαλτέκος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Τλαξκαλτέκος » 12 Μαρ 2021, 23:39

nemo έγραψε:
βρε τα ατομα που εγραψαν για τον χριστιανισμο ειχαν σπουδασει σε ελληνικα σχολεια και με ελληνικη φιλοσοφια
οτιδηποτε εχει γραφτει στον χριαστιανισμο εχει τις ριζες στην ελ φιλοσοφια
ξε κο λα τε

Ισχύει ! :okkey: :okkey: :okkey: Σε ένα ποίημά του ο Άγιος Γρηγόριος ο Θεολόγος ( ένας απ' τους Τρεις Ιεράρχες ) , συγκρίνοντας την άσημη επισκοπή που του έλαχε στην Καππαδοκία, συγκριτικά με την επισκοπή Καισάρειας που έλαχε στον συμφοιτητή του στην Αθήνα Μέγα Βασίλειο , λέει :

Έτσι ζούσαμε στην Αθήνα, κοπιάζοντας μαζί για μόρφωση,
κάτω απ την ίδια στέγη και στο ίδιο τραπέζι,
και μια ήταν η έγνοια μας, όχι δύο, το θαύμα της Ελλάδας.
...............
Όλα σκορπίστηκαν, ρίχτηκαν στη γη,
Αύρες φέρνουν τις παλιές ελπίδες.
Πού να πάει κανείς; Θα με δεχτούν τ᾿ αγρίμια,
που, καθώς νομίζω, τα πιο πολλά έχουν πίστη;

http://users.uoa.gr/~nektar/arts/tribut ... /index.htm

Απ' όσο ξέρω είναι ο μοναδικός πατέρας της Εκκλησίας που τολμά να ταυτίσει σχεδόν τον χριστιανισμό με τον ελληνισμό. Λέει σε μια επιστολή του :

Οὐ βάρβαρον τὸ ἐπίταγμα τῆς ἀμιμήτου σου καλοκἀγαθίας, ἀλλ' ἑλληνικόν, μᾶλλον δὲ χριστιανικόν. Ὁ δὲ Ἀρμένιος, ἐφ' ᾧ πάνυ φιλοτιμῇ, βάρβαρος ἄντικρυς καὶ πόρρωθεν τῆς ἡμετέρας φιλοτιμίας.

Οι χριστιανοί πατέρες κράτησαν ό,τι οφέλιμο βρήκαν στην αρχαία ελληνική φιλοσοφία. Κυρίαρχο ήταν αυτό που έκανε ο πατριάρχης Ιωάννης Ξιφλίνος όπως μαρτυρεί ο Ψελλός :

( της δε ελληνικής φιλοσοφίας ) … το μεν φαρμακώδες απέρριψε, το δε τρόφιμον εισεδέξατο.

Ο Κλήμης ο Αλεξανδρεύς λέει πως η αρχαία ελληνική φιλοσοφία ήταν για τους Έλληνες ότι η Πεντάτευχος ( ο Νόμος ) για τους Εβραίους. Προετοίμαζε τον χριστιανισμό :

( η ελληνική ) φιλοσοφία …επαιδαγώγει το ελληνικόν , ως ο νόμος τους Εβραίους εις Χριστόν … (και) προς σοφίας κτήσιν συνεργεί

O Σωκράτης ο Σχολαστικός λέει πως η ελληνική παιδεία δεν θεωρήθηκε θεόπνευστη απ' τον Χριστό και τους αποστόλους , αλλά δεν απορρίφθηκε και ως επιβλαβής. Κι αυτό γιατί πολλοί Έλληνες φιλόσοφοι δεν βρέθηκαν και πολύ μακριά απ' την αλήθεια του Θεού :

Ἡ ἑλληνική παίδευσις οὔτε παρά τοῦ Χριστοῦ, οὔτε παρὰ τῶν αὑτοῦ μαθητῶν, ἢ ὡς θεόπνευστος ἐδέχθη, ἢ ὡς ἐπιβλαβὴς ἐξεβλήθη. Καὶ τοῦτο ὡς ἡγοῦμαι, οὐκ ἀπρονοήτως ἐποίησαν· πολλοὶ γὰρ τῶν παρ᾽ Ἕλλησιν φιλοσοφησάντων οὐ μακρὰν τοῦ γνῶναι Θεὸν ἐγένοντο...τὸ γὰρ καλόν, ἔνθα ἂν ᾖ, ἴδιον τῆς ἀληθείας ἐστίν.

O (Ψευδο- ) Ιουστίνος λέει πως πολλοί αρχαίοι Έλληνες σαν τον Σωκράτη και τον Ηράκλειτο που έζησαν ενάρετα ήταν χριστιανοί κι ας ενομίσθησαν άθεοι. Όμοιοί τους απ' τους βαρβάρους ήταν ο Αβραάμ , ο προφήτης Ηλίας κ.α.

τὸν Χριστὸν πρωτότοκον τοῦ θεοῦ εἶναι ἐδιδάχθημεν καὶ προεμηνύσαμεν λόγον ὄντα, οὗ πᾶν γένος ἀνθρώπων μετέσχε. καὶ οἱ μετὰ λόγου βιώσαντες Χριστιανοί εἰσι, κἂν ἄθεοι ἐνομίσθησαν, οἷον ἐν Ἕλλησι μὲν Σωκράτης καὶ Ἡράκλειτος καὶ οἱ ὅμοιοι αὐτοῖς, ἐν βαρβάροις δὲ Ἀβραὰμ καὶ Ἀνανίας καὶ Ἀζαρίας καὶ Μισαὴλ καὶ Ἠλίας καὶ ἄλλοι πολλοί, ὧν τὰς πράξεις ἢ τὰ ὀνόματα καταλέγειν μακρὸν εἶναι ἐπιστάμενοι τανῦν παραιτούμεθα.

Ο άγιος Ιωάννης ο Μαυρόπους παρακαλάει τον Χριστό να σώσει τον Πλάτωνα και τον Πλούταρχο :

Αν θέλεις κάποιον απ' τους άλλους
να εξαιρέσεις από τον χαμό Χριστέ μου,
να μου εξαιρέσεις τον Πλάτωνα και τον Πλούταρχο.
Γιατί ήταν και οι δύο στον λόγο και στον τρόπο
κοντά στους νόμους σου .
Και αν αγνοούσαν ότι εσύ είσαι ο Θεός των όλων,
τότε τους πρέπει η καλοσύνη σου
με την οποία δωρίζεις σε όλους την σωτηρία.

ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
πρωτότυπο κείμενο :

εἴπερ τινός βούλοιο τῶν ἀλλοτρίων
τῆς σῆς ἀπειλῆς ἐξελέσθαι, Χριστέ μου,
Πλάτωνα καί Πλούταρχον ἐξέλοιό μοι,
ἄμφω γάρ εἰσι καί λόγον καί τόν τρόπον
τοῖς σοῖς νόμοις ἔγγιστα προσπεφυκότες,
εἰ δ’ ἠγνόησαν ὡς Θεός εἶ τῶν ὅλων,
ἐνταῦθα τῆς σῆς χρηστότητος δεῖ μόνον
δι’ ἥν ἅπαντας δωρεάν σῲζειν θέλεις.

Στον βίο του αγίου Ιωάννη του Σιναϊτη αναφέρεται το εξής περιστατικό. Ήταν ένας "σχολαστικός" χριστιανός που έβριζε συνέχεια τον Πλάτωνα. Τότε ένα βράδι του εμφανίστηκε ο Πλάτωνας στο όνειρό του και του είπε :

- Πάψε επιτέλους ανθρωπέ μου να με βλαστημάς. Την ψυχή σου βλάπτεις. Γιατί απ' όταν ο Χριστός κατέβηκε στον Άδη και κήρυξε, κανείς άλλος απ' τους νεκρούς δεν πίστεψε πριν από εμένα !
1 .
Τους μεν κενούς ασκούς το πνεύμα διίστησι , τους δε ανοήτους ανθρώπους το οίημα. ( Σωκράτης [ στον Στοβαίο ] )

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 15 Μαρ 2021, 01:07

Adminović έγραψε:
Οργισμένος έγραψε:Ρε μαλακα αντμινοβοτς, μας ταχεις κανει ουμπαλα με την καταγωγη των σημερινων ελληνων. Δεν παιζει ρολο ρε μαλακα το ντιενεη το οποιο αλλωστε σε ολους τους λαους ειναι μπασταρδεμενο. Η συνειδηση παιζει ρολο και η γλωσσα. Νισσαφι πια.

Αγαπούλα ηρέμησε.
Αν διαβάσεις τα ποστ μου, εγώ δεν αναφέρομαι μόνο στο dna (το οποίο σε τελική ανάλυση μπορείς να πεις ότι δεν έχει αλλάξει και πάρα πολύ). Το σύνολο των πολιτιστικών και λοιπών χαρακτηριστικών που έκαναν τους αρχαίους Έλληνες κάτι το ξεχωριστό και ιδιαίτερο, χάθηκε επί Βυζαντίου. Αυτό λέω εγώ τόσο καιρό. :pardon:

Το αν προστέθηκαν άλλες φυλές και αν άλλαξε το dna είναι αδιάφορο (αυτό το επισημαίνω κυρίως για όσους ονειρεύονται ότι είναι «γνήσιοι», ότι είναι «απόγονοι» κλπ :laugh1: ). Σημασία έχει ότι τα ελληνικά βασίλεια και ο πολιτισμός τους χάθηκαν. Στη θέση τους υπήρξε ο Ρωμιός κι εσύ αγαπούλα Ρωμιός είσαι επί της ουσίας, άσχετα αν φορέσεις χλαμύδες, πας και κάνεις θυσίες στο δωδεκάθεο και φαντασιώνεσαι ότι είσαι ο Λιονάιντας. :D

Η γλωσσική συνέχεια (η μόνη δηλαδή που υφίσταται) δεν λέει κάτι. Τα ελληνικά τότε ήταν κάτι σαν τα αγγλικά σήμερα. Κι αν λχ αύριο γίνει πυρηνικός πόλεμος και η Βρετανία γίνει σκόνη, ο κόσμος θα συνεχίζει να μιλάει αγγλικά, χωρίς απαραίτητα να έχει κάποια καταγωγή από την Αγγλία. :pardon:

Γραφεις παπαριες. ΑΝ εγω θελω να ειμαι αρχαιος ελληνας ή οτι αλλο και μιμουμαι αρκουντως την γλωσσα-φιλοσοφια-ηθη εθιμα κτλ τοτε ειμαι αρχαιος ελληνας ανεξαρτητως ντιενεη. Δεν ειμαι ρωμιος δλδ ορθοδοξος ανατολικορωμαιος ακριβως επειδη η φιλοσοφια μου ως ατομο δεν εχει καμια σχεση με αυτους και αρα ουτε και η εθνικη μου συνειδηση. Με τη λογικη σου κανενα εθνος δεν ειναι συνεχεια κατι αλλου. Ωραια συμφωνοι , και αρα τι;;; Λες τα ιδια απο την αντιστροφη με τους φυλετιστες, ο λογος σου ειναι βαθυτατα φυλετικος σε βαθμο μαλακιας.
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 15 Μαρ 2021, 01:09

Ο σημερινος ελληνας, εχει ασουμε ενα ντιενεη απο τους αρχαιους και μια γλωσσα, αν καταφερει και αντιγραψει τροπο σκεψης (γελαω εδω) τοτε θα ναι αρχαιος ελλην ειδαλλως θαναι ενα κραμα χριστιανορωμιου και ελληνα.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 15 Μαρ 2021, 01:11

Εκει ομως που πεφτει το χοντρο γελιο ειναι με οσους προσπαθουν να παντρεψουν χριστιανισμο με ελληνισμο. Δεν ντρεπεστε λιγακι ρε τσοπανηδες;;;;
Αντε να βοσκησετε κανα ζωντανο ρε...
1 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 16 Μαρ 2021, 10:20

Οργισμένος έγραψε:Εκει ομως που πεφτει το χοντρο γελιο ειναι με οσους προσπαθουν να παντρεψουν χριστιανισμο με ελληνισμο. Δεν ντρεπεστε λιγακι ρε τσοπανηδες;;;;

οταν ημουν αντιχριστιανός ειχα ενα φιλο πιστο χριστιανο αυτος μαλιστα θεωρουσε τον χριστο και απολλωνα
και εγω ειχα τοσες πολλες αποδειξεις να το υποδειξω οτι δεν ηταν ετσι
(εχεις δικιο σε μερικα σημεια ) αλλα στην ουσια το παντρεμα εγινε και υπαρχουν χιλιαδες αποδειξεις

και αυτο ζουμε - τα νουμερα που λενε νουμερα παντα θα υπαρχουν
0 .

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 17 Μαρ 2021, 23:22

nemo έγραψε:
Οργισμένος έγραψε:Εκει ομως που πεφτει το χοντρο γελιο ειναι με οσους προσπαθουν να παντρεψουν χριστιανισμο με ελληνισμο. Δεν ντρεπεστε λιγακι ρε τσοπανηδες;;;;

οταν ημουν αντιχριστιανός ειχα ενα φιλο πιστο χριστιανο αυτος μαλιστα θεωρουσε τον χριστο και απολλωνα
και εγω ειχα τοσες πολλες αποδειξεις να το υποδειξω οτι δεν ηταν ετσι
(εχεις δικιο σε μερικα σημεια ) αλλα στην ουσια το παντρεμα εγινε και υπαρχουν χιλιαδες αποδειξεις

και αυτο ζουμε - τα νουμερα που λενε νουμερα παντα θα υπαρχουν

Ti pantrema;;; Μην χρησιμοποιεις εκφρασεις τυπου μαζωξη. Κανενα παντρεμα. Φωτια και τσεκουρι για να εγκαθιδρυθει βιαιως η σκοταδιστικη θρησκεια και αντιγραφη και παραχαραξη ολων των αρχαιοελληνικων γιορτων για να καταπιει πιο ευκολα το χαπι ο λαουτζικος. Ως εκει. ΚΑτα τα αλλα οι αβρααμικες θρησκειες αντιπροσωπευουν τα ακριβως αντιθετα με την αρχαιοελληνικη οπτικη και θρησκεια.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Επιστροφή σε “Κοινωνία”