Φασίστες στην κυβέρνηση Κούλη με ανύπαρκτα πτυχία;

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Re: Φασίστες στην κυβέρνηση Κούλη με ανύπαρκτα πτυχία;

Δημοσίευσηαπό itteithe » 02 Δεκ 2019, 18:04

Η ΕΣΗΕΑ είναι η ένωση συντακτών και έχει κυρίως συνδικαλιστικό ρόλο, ασχέτως αν -προς τιμήν τους- έχουν σαν βασικό σκοπό και την διασφάλιση της ποιότητας της δημοσιογραφίας στην Ελλάδα. Δεν είναι απαραίτητο (με ό,τι κι αν αυτό συνεπάγεται) όλοι οι αρθρογράφοι και δημοσιογράφοι που γράφουν σε διάφορα ΜΜΕ να είναι μέλη της ένωσης. Μάλιστα κάποιοι "δημοσιογράφοι" επιλέγουν εσκεμμένα να βρίσκονται εκτός ΕΣΗΕΑ, γιατί βάση του κώδικα δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ δεν τους επιτρέπεται να διαφημίζουν προϊόντα (π.χ. Ευαγγελάτος).
0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 02 Δεκ 2019, 18:09

Επομένως συμφωνούμε ότι ο Βαρώνος Μυνχάουζεν ήταν δημοσιογράφος, εφόσον δεν είχε καμία υποχρέωση να αποδείξει τίποτα.

Γι' αυτό το λόγο δεν πρόκειται ποτέ να ξαναγράψω το παραμικρό ποστ ή νήμα στο elefthero για την ΑΟΖ (και συναφείς πολιτικές και ελληνοτουρκικές εξελίξεις) και παραχωρώ τη θέση μου στον Κωστάκη και στον Μυνχάουζεν.

Θα συνεχίσω στο Κάπιταλ.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 02 Δεκ 2019, 18:17

NikosVy έγραψε:Επομένως συμφωνούμε ότι ο Βαρώνος Μυνχάουζεν ήταν δημοσιογράφος, εφόσον δεν είχε καμία υποχρέωση να αποδείξει τίποτα.

Γι' αυτό το λόγο δεν πρόκειται ποτέ να ξαναγράψω το παραμικρό ποστ ή νήμα στο elefthero για την ΑΟΖ (και συναφείς πολιτικές και ελληνοτουρκικές εξελίξεις) και παραχωρώ τη θέση μου στον Κωστάκη και στον Μυνχάουζεν.

Θα συνεχίσω στο Κάπιταλ.

Δυστυχώς, έτσι είναι η δημοσιογραφία. Και έτσι ήταν πάντα, απλά τώρα το έχουμε πάρει χαμπάρι επειδή ο κάθε τυχάρπαστος έχει τη δυνατότητα δημοσίευσης υποτιθέμενων ειδήσεων, μιας και το μεγαλύτερο ειδησεογραφικό μέσο στον κόσμο είναι ο παγκόσμιος ιστός.
0 .

Habemus filium

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 02 Δεκ 2019, 18:28

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Ρυθμίσεις • Επισήμανση όλων ως αναγνωσμένες

Το πάτησα ως αναγνωσμένο χωρίς να το κοιτάξω(κατεβάζοντας την μπάρα ώστε να φαίνεται μόνο το πλαίσιο "Γρήγορη Απάντηση" επειδή έχω αυτό το δικαίωμα. Δεν θα μου το επιβάλει να το κοιτάξω όποιος τεχνικά έχει τη δυνατότητα να μη μπαίνει σε παράβλεψη.

Γενικά έχω παρατηρήσει ότι σας τραβάνε κάτι τέτοια δημοσιεύματα και πέφτετε με τα μούτρα. Δεν θα σας χαλάσω την ευχαρίστηση, ούτε θα σας αποσπάσω την προσοχή σας με άλλα περί ΑΟΖ. Δικαίωμά μου να γράφω όπου θέλω, όπως δικαίωμά μου είναι να ανακοινώνω και που θα γράφω και αν δεν σας αρέσει κάντε ότι σας περνάει από το χέρι σας.

Επιβραβεύετε όσους προσπαθούν να κάνουν το elefthero ένα τοίχο Εξαρχείων γεμάτο graffiti. Κάντε το!
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 02 Δεκ 2019, 18:32

Ok, νόμιζα πως ξεπεράσαμε τον παλιμπαιδισμό και είχαμε μπει σε διάλογο. Συγγνώμη, λάθος μου. Βιάστηκες όμως να απαντήσεις χωρίς να διαβάσεις τι σου έγραψα. Εσύ εκτίθεσαι.
1 .

Habemus filium

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 02 Δεκ 2019, 18:50

Αρίστος έγραψε:Ειπε οτι θα το παρουσιασει η θα φερει στοιχεια και δεν το εκανε.

.

πηγη;
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: Φασίστες στην κυβέρνηση Κούλη με ανύπαρκτα πτυχία

Δημοσίευσηαπό vallon » 02 Δεκ 2019, 18:58

NikosVy έγραψε:
Αρίστος έγραψε: και απο Νικολακη Vy.

Κωστάκη δημοσιογράφε, τα δημοσίευσες και στα δημοσιογραφικά μπλογκς σου στα οποία συνωστίζονται οι αναγνώστες σου;

Ή εσύ ή οι αναγνώστες σου τρέφεστε με παλιά παρατραβηγμένα δικά σου δημοσιεύματα ανάλογου θέματος και ούτε τολμάτε να δημοσιεύσετε τίποτα για ΑΟΖ, πέραν των θριαμβευτικών συμμαχιών με το Ισραήλ που λίγο έλειψε να μας έλεγες τότε ότι θα έστελναν οι Ισραηλινοί στην ελληνική ΑΟΖ μια μεραρχία υπό τον Μωσέ Νταγιάν.
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ για το Κυπριακό έγραψε:........θα μπορουσαμε οχι μονο να κανουμε κομματακια τον Αττιλα αλλα να καταστρεψουμε με βομβαρδισμους ολοκληρες τουρκικες πολεις (και μετα τους δυο πρωτους βομβαρδισμους θα τελειωνε το παραμυθι)...

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ έγραψε:……τουλαχιστον οι εθνικιστες βρε καραγκιοζη….

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ έγραψε:…..το οποιο μυαλο του Παττακου ειναι 400 φορες καλυτερο απο το ακατοικητο δικο σου...

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ έγραψε: …το τι κερδισαμε και το τι χασαμε σ'αυτη την πορεια αφορα εμας...
οχι παντως τους τυπους σαν και του λογου σου που δεν θελουν συνορα καθως αυτα βλαπτουν τις "αγορες"...
ο τελευταιος που θα μπορουσε να μας κανει μαθημα για την Κυπρο ειναι ενα μειρακιο σαν και του λογου σου...

Έρχεσαι βαλτός από τους συντονιστές του άλλου βοθροφόρουμ (στο οποίο αρθρογραφείς και σε ακούν με σεβασμό) μόνο και μόνο για να δημιουργήσεις θόρυβο και να κληθούν οι συντονιστές εναντίον μου.

Περνάω από τη Ζησιμοπούλου επιστρέφοντας από το μπριτζ και σε βλέπω πως υποφέρεις εκεί μέσα με τις φωτογραφίες του Ωνάση που χαϊδεύεις συνεχώς το τσιγάρο στο χέρι σου αλλά δεν μπορείς να το καπνίσεις.

Με συγχωρείτε αλλά όσο και να ασχολούμαστε εδώ μέσα με τη γνησιότητα κάποιας είδησης, τέτοιου είδους δημοσιεύματα με ξεπερνάν.
Η ιντερνετική ηθική τέτοιων ανθρώπων με αφήνει άφωνο και δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία της αξιολόγησης τέτοιων γραπτών.

Όταν ο πολιτικός λόγος κάποιου βασίζεται στην λασπολογία και αποδόμηση του "αντιπάλου σε προσωπικό επίπεδο και δεν περιορίζεται στην αντιπαράθεση με αποδείξεις για το θέμα της συζήτησης, τότε καλύτερα ο καθένας να κάνει τις σκέψεις του.
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 02 Δεκ 2019, 19:28

Παροτι οι ερωτησεις μου τιθενται με επιθετικο, ανακριτικο και υστερικο τροπο...

δεν γαμιεται θα απαντησω.

ΕΣΗΕΑ θα χρειαζοταν να εχω γραφτει αν εγραφα σε ημερησιες εφημεριδες.

Εγω ΠΑΝΤΑ εγραφα σε μηνιαια περιοδικα.

Το πρωτο περιοδικο που με πληρωσε για να γραφω ηταν οι Ανιχνευσεις της Θεσσαλονικης τη δεκαετια του 90. Μετα ακολουθησαν και αλλα.

Ταυτοχρονα ομως εγραφα και στα τοπικα περιοδικα που κυκλοφορουσα εγω ο ιδιος για 17 χρονια.

Σε αυτα περα απο την ατελειωτη, κυριολεκτικα, αρθρογραφια (μεχρι και λαογραφικα αρθρα εχω δημοσιευσει) δημοσιευσα και ΠΑΝΩ απο 100 συνεντευξεις που πηρα απο υπουργους, δημαρχους, προεδρους οργανισμων, επωνυμους καλλιτεχνες και επωνυμους αθλητες.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 02 Δεκ 2019, 19:45

Η εγγραφή στην ΕΣΗΕΑ δεν είναι υποχρεωτική, όπου και αν δημοσιογραφεί κάποιος, αλλά προαιρετική όπως σε κάθε επαγγελματικό συνδικαλιστικό όργανο, ούτε δύναται το σωματείο λόγω της μη εγγραφής να ακυρώσει την ιδιότητα του δημοσιογράφου στα μη μέλη του..
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 02 Δεκ 2019, 19:47

Επιμενω
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Ειπε οτι θα το παρουσιασει η θα φερει στοιχεια και δεν το εκανε.

.

πηγη;
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”