Να απογραφηθω;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Re: Να απογραφηθω;

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 02 Δεκ 2021, 23:33

bizeli έγραψε:Ειλικρινά γράφω αλλά η θεματολογία είναι ό,τι να ναι. Είναι πιο ελαφράς κατηγορίας.
Ενώ εσείς γράφετε πιο στιβαρά θέματα (πολιτική και τέτοια).

Περισσότερο από τα άλλα θα με ενδιέφερε να διαβάζω για αυτά που συναντάς στο Σχολείο, στους μαθητές, στην Εκπαίδευση, στο πως μαθαίνει, πως συγκρατεί πράγματα η νεολαία, από τα λίγα που γράφεις κάθε τόσο.

Όμως είναι αυτά για τα οποία δεν έχω επαρκή πληροφόρηση. γι' αυτό και σηκώνω τα χέρια ψηλά όταν έρχονται για συζήτηση ή μου φαίνονται πολύ περίεργα.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 03 Δεκ 2021, 00:17

κάποιος θέλει να μάθει πως φτιάχνονται οι μολοτοφ
:D
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 03 Δεκ 2021, 01:18

NikosVy έγραψε:Περισσότερο από τα άλλα θα με ενδιέφερε να διαβάζω για αυτά που συναντάς στο Σχολείο, στους μαθητές, στην Εκπαίδευση, στο πως μαθαίνει, πως συγκρατεί πράγματα η νεολαία, από τα λίγα που γράφεις κάθε τόσο.

Όμως είναι αυτά για τα οποία δεν έχω επαρκή πληροφόρηση. γι' αυτό και σηκώνω τα χέρια ψηλά όταν έρχονται για συζήτηση ή μου φαίνονται πολύ περίεργα.

Νίκο αποφεύγω να μιλάω πλέον πολύ για τη δουλειά μου γιατί στο τέλος το μόνο που έμεινε είναι να βγάλω και μια φωτογραφία μου και να σας πω και σε ποιο σχολείο είμαι. Έχω ήδη πει πολλά.
Επίσης, ένας άλλος λόγος είναι ότι ο τίτλος του εκπ/κού είναι ένας εξαιρετικά βαρύς τίτλος που όλοι σε κρίνουν μόνο υπό αυτό το πρίσμα. Εδώ μέσα θέλω να ξεφεύγω λίγο από αυτή την ιδιότητα και να γράφω πρώτα ως μπιζέλι και αν το σηκώνει το θέμα να γράφω και με την ιδιότητα της εκπ/κού. Εδώ θέλω να είμαι ο εαυτός μου.
Τρίτον, έχω κουραστεί με αρκετά πράγματα στην εκπαίδευση και επειδή οι απόψεις μου μπορούν να ακουστούν λίγο "αιρετικές" σε κάποιους :D θέλω να αποφύγω τις συγκρούσεις.

Αλλά δεν κόβω τελείως τη δίοδο επικοινωνίας. Αν κάτι μου τη βιδώσει μπορεί να το μοιραστώ μαζί σας ή αν ανοίξετε εσείς κάποιο νήμα και έχω κάτι να πω θα συμμετέχω. Δεν είπα ότι έδωσα και όρκο ομερτά να μη μιλήσω ποτέ.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Δεκ 2021, 06:46

Ο ΝικοςΒυ μηπως κολλησε καμια μεταλλαξη?

Ειναι η πρωτη φορα που καποιο ποστ του δεν περιλαμβανει τις λεξεις ''παταρι'', ''κραχτης'', ''Κιβωτος'' και ''Περισσος'' :D
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 03 Δεκ 2021, 08:01

Λαχουρένιος έγραψε:Ο ΝικοςΒυ μηπως κολλησε καμια μεταλλαξη?

Ειναι η πρωτη φορα που καποιο ποστ του δεν περιλαμβανει τις λεξεις ''παταρι'', ''κραχτης'', ''Κιβωτος'' και ''Περισσος'' :D

τον έχουμε διαφθείρει
σε λίγο θα κατεβαίνει για διαδήλωση στο σύνταγμα
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 03 Δεκ 2021, 08:20

bizeli έγραψε:Όχι Βλαδίμηρε να μην απογραφηθείς.
Δεν παίζουμε με αυτά τα πράγματα.
Ο θεός σε φύλαξε και μας ρώτησες πριν γίνει το κακό.

ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
έλα χριστέ, τι άλλο θα διαβάσουμε;

Είναι φυσιολογικό να το σκέπτεται ... ο Βλαδήμηρος είναι ορίτζιναλ Πόντιος.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 03 Δεκ 2021, 10:57

Adminović έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:
Ναι ρε θα δηλώσεις ότι δεν έχεις μπάνιο στο σπίτι, δεν έχεις καζανάκι και ότι χέζεις στο μπαλκόνι. :D
Αυτά σε ρωτάνε.
Όλα τα υπόλοιπα τα ξέρουν.

Ε όχι και στο μπαλκόνι ρε βρωμύλε... :s_mad

Εγώ τα μαζεύω σε ειδικό συμπιεστή μαζί και με σκουπίδια κλπ και μετά τα χρησιμοποιώ σαν βιομάζα για θέρμανση (η απάντηση στο ερώτημα της θέρμανσης). :fico:

Δεν κάνω πλάκα.
Αυτοαπογράφηκα μέσω της πλατφόρμας και τα ερωτήματα, εκτός από τα βασικά (ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, Κατοικία) που τα ξέρουν έτσι κι αλλιώς, επικεντρώνονται στο πού χέζεις, αν έχεις καζανάκι, νερό, ηλεκτρικό, θέρμανση, μόνωση στο σπίτι και ηλιακό θερμοσίφωνα.
Δλδ ό,τι να 'ναι και πράγματα που θα είχε νόημα να ερωτηθούν τη δεκαετία του πενήντα που στις πόλεις έκαναν μπάνιο στη σκαφίδα και έχεζαν στο καθίκι και στην επαρχία δεν πλένονταν για να μη τους φύγει το λάδι της βάφτισης και έχεζαν στο βουνό σκουπίζοντας τον κώλο τους με τσουκνίδες.

Ομολογώ όμως ότι, ως ξύπνιος πατριώτης Καλαματιανός, αναρωτήθηκα για το ποια σκοτεινή πρόθεση κρύβουν πίσω από αυτά τα γελοία ερωτήματα αυτής της απογραφής και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι οι νεοταξίτες θέλουν να διαπιστώσουν σε ποιο βαθμό έχει προχωρήσει στην πατρίδα μας ''Η μεγάλη αντικατάστασις'' ώστε αν υστερούμε να εντείνουν τις προσπάθειες τους. :D
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 03 Δεκ 2021, 11:43

εδω μέσα παίρνουμε πολύ σκληρά ναρκωτικά...
όχι παίξε γέλασε..
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Δεκ 2021, 12:32

Οσο και αν ακουγεται τρολ επιβεβαιωνω τα λογια του Ραν. Εκανα και γω την απογραφη και οι περισσοτερες ερωτησεις ηταν του στυλ αν χρησιμοποιεις πιο πολυ ρευμα ή πετρελαιο για να ζεσταθεις, αν εχεις αυτονομη θερμανση, ποσα τ.μ. ειναι η κουζινα κλπ.
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 03 Δεκ 2021, 12:44

Λαχουρένιος έγραψε:Οσο και αν ακουγεται τρολ επιβεβαιωνω τα λογια του Ραν. Εκανα και γω την απογραφη και οι περισσοτερες ερωτησεις ηταν του στυλ αν χρησιμοποιεις πιο πολυ ρευμα ή πετρελαιο για να ζεσταθεις, αν εχεις αυτονομη θερμανση, ποσα τ.μ. ειναι η κουζινα κλπ.

Ελπίζω να τα απάντησες όλα ειλικρινώς, γιατί βάσει των στατιστικών της απογραφής χαράσσονται εν μέρει πολιτικές για καμιά 10 χρόνια.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”