Λαχουρένιος έγραψε:Προέλλην έγραψε:Προφανώς αν ο άλλος είναι 35 και δεν δουλεύει μακροχρόνια υπάρχει πρόβλημα. Μετά απο κάτι τέτοιο δεν υπάρχει επιστροφή.
Σιγουρα. Οταν μιλαω για καθυστερησεις το λεω στα πλαισια του λογικου και οχι να ειναι ο αλλος κατεστραμενος. Πρεπει να σαι τελειως ρεταλι για να εχεις φτασει σε τετοια ηλικια και να μην εχεις ενσημα.Magdap35 έγραψε:Εγώ 19 είμαι και αυτό που ήθελα ήταν κάτι σοβαρό αλλα δεν έχω αυτήν την απαίτηση δηλαδή να τα έχει ο άλλος έτοιμα από την αρχή , θέλω να έχουμε σχέση και να τα κάνουμε μαζί .
Κοιταξε, εξ ορισμου η σχεση σας δε θα φτασει καπου πολυ μακρια λογω ηλικιας. Σε αυτην την φαση απλα θα πηγαινετε τις βολτες και τα ταξιδια σας και αντε να συγκατοικησετε σε 2-3 χρονια αν τυχον ειστε ακομα μαζι. Ρεαλιστικα δε θα κανετε οικογενεια ουτε εσυ απο τα 20 ουτε αυτος απο τα 25. Οποτε κοιταξε την δικη σου εξελιξη, βοηθησε και το αγορι σου στα δικα του και κοιταξτε να περνατε καλα. Δεν εχει νοημα να αγχωνεσαι τοσο πολυ για τα επαγγελματικα σας γιατι απεχετε παρα πολυ μεχρι να κανετε δικο σας σπιτικο.
Αν τυχον κολλησετε τοσο πολυ και ειστε μαζι τα επομενα 5-6 χρονια τοτε βλεπεις πως θα το προχωρησετε. Παντως δεν το λεω για να σε στεναχωρησω αλλα στις ηλικιες που εισαι ελαχιστες σχεσεις κρατανε τοσο πολυ.Όμως δυστυχώς εγώ έχω δει από συνομήλικες μου ότι κοιτάνε ο άλλος να έχει αμάξι και σε μεγαλύτερες ηλικίες πχ 25 το θεωρούν δεδομένο . Δυστυχώς φίλες και ξαδέρφες μου με έχουν κρίνει πολύ για το αγόρι μου , ότι είναι πίσω για την ηλικία του κ χίλια δυο ενώ οι ίδιες έχουν ή είχαν σχέση με άτομα που δεν έχουν σπουδάσει ή είχαν έτοιμη επιχειρήση από γονείς . Δε λέω πως είναι κακό αλλά διαμορφώνεται αλλιώς η ζωή του ανθρώπου με τις σπουδές και ειδικά τόσο δύσκολες . Τα έχουμε συζητήσει και παρά την διαφορά ηλικίας που έχουμε (όχι πολύ μεγάλη ) συμπίπτουν οι στόχοι μας και στηρίζουμε ο ένας τον άλλον .
Οι ιδιες τι προσοντα εχουν και κρινουν τοσο αυστηρα. Καλα κανεις που δεν επηρεαζεσαι και να ξερεις καποιες απο αυτες μπορει να τα λενε απο ζηλια. Αν εσενα σου φερεται καλα, περνατε καλα μαζι και κυριως σου αρεσει σαν αντρας (ερωτικα, σεξουαλικα) τοτε προχωρα και αστους να λενε. Δικη σου ειναι η ζωη. Αν ζεις για την γνωμη των αλλων θα βγεις χαμενη.
Γιατί να μην είμαστε μαζί σε τόσα χρόνια ? Το γνωρίζω ότι κρατάνε λίγο οι σχέσεις σε αυτήν την ηλικία ακριβώς επειδή τα άτομα δεν κοιτάνε το μέλλον κ θέλουν να περάσουν τώρα καλά , εγώ δεν το έχω αυτό . Και το αγόρι μου είναι πολύ της σχέσης, άρα αν δεν προκύψει κάτι γιατί να μην κρατήσει ?