Εδώ θα κρατάμε το επίπεδο μας.

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Re: Εδώ θα κρατάμε το επίπεδο μας.

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 20 Νοέμ 2015, 12:01

Αν μπεις στη θέση του άλλου που πιθανόν να έκανε κάτι τέτοιο, δεν συμφωνείς ότι θα βαριόσουν να τα κάνεις αυτά; :D

Ο ίδιος πιθανόν να βαριότανε, αλλά αν μπεί στη μέση "μεροκάματο", για πολλούς ανθρώπους ο παράγοντας "βαριέμαι" φεύγει.

Είχε δίκιο στα ανωτέρω; Αν εξαιρέσεις την αγανάκτηση που είναι θέμα γούστου, στα υπόλοιπα δεν είχε και πολύ άδικο. Είναι αλήθεια ότι αρκετοί πολιτικοί πληρώνουν κυβερνοναύτες (νέους στην ηλικία συνήθως, αλλά όχι πάντα) για να προβάλλουν τα μηνύματά τους στα social media και σε ιστοσελίδες πολιτικού, οικονομικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος. Τους χρησιμοποιούν επίσης για να λοιδορούν τους αντιπάλους τους, αλλά και σε ρόλο αμυντικό όταν οι αντίπαλοί τους λοιδορούν τους ιδίους. Η ταρίφα είναι όντως ένα πεντακοσάρικο, αλλά άμα πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση μπορεί να λάβει μια αύξηση. Αν είναι ο άλλος τζιμάνι και τα λέει ωραία, αν είναι σαν την θεά Κάλι και μπορεί να χειρίζεται είκοσι λογαριασμούς για πλάκα και πάει λέγοντας. Το τρολάκι το καλό, ποτέ δεν χάνεται.

http://zeidoron.blogspot.gr/2014/11/blog-post_644.html

Τα εν λόγω τρολάκια, ήρθαν από τους μηχανισμούς που είχε στήσει ο Παπατζαφέρης όταν ήταν στα πάνω του. Άλλωστε και το ίδιο το εν λόγω φόρουμ τότε εμφανίστηκε και "γιγαντώθηκε", και μάλιστα με συμβολή αρκετών χρηστών που προέρχονταν απ' αυτόν τον χώρο, και που σε αρκετές περιπτώσεις γνώριζαν όλοι εκεί οτι έγραφαν με διπλοπρόφιλα (πχ Parabolan-Diabolo). To γιατί τους επιτρεπόταν, βέβαια, είναι άλλο θέμα. Όπως και άλλο θέμα είναι το γιατί "κόπηκαν" άτομα που συνέχισαν να πρόσκεινται στο ΛΑΟΣ ή πήγαν στη ΧΑ όταν ο Βορίδης και ο Άδωνις πήγαν στη ΝΔ. Τυχαίο?

Άλλωστε ακόμα και τώρα, γράφει εκεί ο Σατανικός Εγκέφαλος ως Call of Booty, εν γνώσει και ανοχή των συντονιστών/διαχειριστών. Το εν λόγω άτομο είχε φάει μόνιμο μπάν, παλιά, όταν έγραφε κατά ΛΑΟΣ-ΝΔ κλπ. Τώρα που άλλαξαν τα δεδομένα, και βρίσκονται στο ίδιο (μνημονιακό) στρατόπεδο, του επιτρέπεται να γράφει ανενόχλητος. Τυχαίο?

Για το άλλο που λέτε και επιμένετε περί "τεκνατζούδων", πάλι δεν βλέπω κάτι το μεμπτό αν πράγματι ισχύει.

Τίποτα το μεμπτό στο να απολαμβάνουν ορισμένα άτομα "προνόμια" έναντι των υπολοίπων, που τους παραχωρούνται για να μπορούν να κουτσομπολεύουν τους υπόλοιπους? ΟΚ, είναι ζήτημα θεώρησης της κοινωνίας, μάλλον, αλλά εγώ είμαι κατά των "προνομιούχων". Πρόσεξε, δεν μιλάμε για κάποια χρηστική ανάγκη, όπως το να έχουν οι συντονιστές/διαχειριστές κάποιο χώρο για να μπορούν να συσκέπτονται για θέματα του φόρουμ, μιλάμε για χώρο κουτσομπολιού εις βάρος άλλων μελών.

Αλλά εδώ που τα λέμε.... εσείς που το ξέρετε αφού ήταν κρυφό; :s_cool

Γιατί κάποτε τα καπάκια των υπονόμων σπάνε.

Υ.Γ. Ώστε κομμουνιστές όλοι εδώ λοιπόν! Χμμμ... αυτό είναι καλό τώρα; :rolleyes:

Φαίνεται πως ο όρος χιούμορ χάνεται σε κάποιους... :)
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 20 Νοέμ 2015, 12:56

Nakos έγραψε:Άφήστε που δε νομίζω ότι ο ιδιοκτήτης ενός φόρουμ θα δημιουργούσε μία τέτοια κρυφή ενότητα επειδή κάποιες του το παρήγγειλαν.
Αλλά εδώ που τα λέμε.... εσείς που το ξέρετε αφού ήταν κρυφό; :s_cool

εμείς είμαστε τα τεκνά ρε. και ξέρουμε τόσα όσα δεν ξέρει ούτε ο νοικοκύρης.:fico: :D
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 20 Νοέμ 2015, 13:03

Kauldron έγραψε:

Υ.Γ. Ώστε κομμουνιστές όλοι εδώ λοιπόν! Χμμμ... αυτό είναι καλό τώρα; :rolleyes:

Φαίνεται πως ο όρος χιούμορ χάνεται σε κάποιους... :)

από εμάς τους κομμουνιστές ποτέ. χιούμορ και αταλάντευτη ταξική πάλη είναι τα ατού μας :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 20 Νοέμ 2015, 15:08

Πάντως αν κρίνω από τα views και το μπανάρισμά μου στο βόθρουμ ενώ δεν έχω γράψει τίποτα εδώ και μήνες, μου φαίνεται οτι πάσχουν από χελωνοσία εκεί στο βόθρο.
Ειδικά τον Δείριο, με τα υπογλώσσια τον έχουν.

Το πιάσατε το υπονοούμενο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 20 Νοέμ 2015, 16:41

Λοιπόν Nakos για να μην το κουράζουμε δεν ξέρω γιατί ένας ιδιοκτήτης φόρουμ θα δεχότανε να έχουν κάποιοι διπλά και τριπλά και 4απλά προφίλ.
Δεν ξέρω γιατί οι συντονιστές σε ένα φόρουμ έχουν και προφίλ μελών και τα εναλλάσσουν.
Δεν ξέρω γιατί κάποιος παρανοϊκός ανοίγει νήματα και τσακώνετε μόνος του με τα διάφορα δικά του προφίλ προσπαθώντας να περάσει διάφορα μηνύματα.
Δεν μπορώ να ξέρω πόση τρέλα κουβαλάει ο καθένας μέσα του.
Δεν ξέρω αν είναι κάν τρέλα ΄ίσως να είναι κάτι άλλο.
Μπορώ να υποθέσω χιλιάδες λόγους για όλα αυτά , αλλά θα είναι όλα υποθέσεις.
Μέχρι τώρα σας έγραφα για γεγονότα τώρα με θέλετε να ξεκινήσω να υποθέτω;
Εδώ τα γεγονότα σας φαίνονται εξωπραγματικά πόσο μάλλον οι υποθέσεις.
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 21 Νοέμ 2015, 11:49

Ρε εδώ σε "επίσημο" σάιτ τους, που ανήκει σε "σοβαρούς" δημοσιογράφους, και βγάλανε μούφα είδηση την Πέμπτη 19/11, οτι την Παρασκευή το πρωί θα πήγαινε ο Τσίπρας στον Παυλόπουλο (να ζητήσει εκλογές). Φυσικά δεν συνέβη τίποτα τέτοιο, αλλά αυτοί για να δημιουργήσουν αίσθηση για λίγες έστω ώρες, το έβαλαν, και ας έγιναν ρεζίλι μετά. Για τέτοιους μπουνταλάδες μιλάμε.
Και δεν θα πληρώσουν 3-4 κακαντράκια να γράφουν 24/7 τις βλακείες τους σ' ένα φόρουμ, με 4-5 προφίλ ο καθένας? Φυσικά και θα πληρώσουν (άλλωστε δικά τους είναι? Κρατικό χρήμα είναι).
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 22 Νοέμ 2015, 11:46

Απο αυτα που λετε,πιο πολυ για μια παρεα βαρεμενων νεοδημοκρατων που κανουν αφιλοκερδως προπαγανδα υπερ της ΝΔ τους κοβω παρα για επαγγελματιες.Οι επαγγελματιες μποταδες δεν μπλεκουν σε προσωπικες κοντρες.
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 22 Νοέμ 2015, 15:07

Οι επαγγελματιες μποταδες δεν μπλεκουν σε προσωπικες κοντρες.

Από πού προκύπτει αυτό? Οι χρήστες Northern Spirit δεν μπλέκονταν ποτέ σε προσωπικές κόντρες. Τους έκοβες για επαγγελματίες?
Οι άντερ μπλέκονται συνεχώς σε προσωπικές κόντρες. Τους κόβεις για ερασιτέχνες?
Η "στρατολόγηση" μποτ, προφανώς γινόταν σε κάποια φόρουμ του πάλαι ποτέ Λάος (του κυρ Γιώργου).
ΓΙατί αποκλείεις να είναι ΚΑΙ καμμένα μπουμπουκιστήρια ΚΑΙ επαγγελματίες?

Τί καλύτερο από το να έχεις ως επάγγελμα κάτι που αγαπάς (ή εν πάση περιπτώσει να έχεις ως μια πηγή εισοδήματος και κάτι που αγαπάς).
0 .

Άβαταρ μέλους
fasistario
Mr Lamogio
Mr Lamogio

Δημοσίευσηαπό fasistario » 22 Νοέμ 2015, 15:18

Εγώ λέω να επαναλάβω την βασική μου άποψη, που είχα διατυπώσει και χρόνια πριν.
Έγραφα από το 2007. Με ένα όνομα, με έναν λογαριασμό, και έχοντας γνωρίσει προσωπικά αρκετούς από εκεί μέσα.
Δεν κρύφτηκα ποτέ για τις πολιτικές μου απόψεις, και αρκετές φορές μπήκα στην διαδικασία να συζητήσω σοβαρά, κατεβάζοντας σεντόνια.
Είναι ένας χώρος εκεί, που ευνοούσε τις κόντρες και ήθελε το τζέρτελο που δημιουργούνταν εξ αυτών.

Όταν η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει από τα πλαίσια που είχαν θέσει, τότε η κλίκα που κάνει κουμάντο αποφάσισε να "ξεκαθαρίσει" το τοπίο.
Μαλακίες περί "ακροδεξιών" δεν δέχομαι, για τον απλό λόγο ότι έχω λογοκριθεί πολλές φορές εκεί μέσα. Και η τελική απόφαση για αποχώρησή μου από εκεί ήταν ακριβώς λόγω της λογοκρισίας που υπήρξε, και μάλιστα στην επιλογή ψευδωνύμου μου.
Αλλά μιλάμε για μια κλίκα που είναι όλη την ώρα σε συνεννόηση μέσω σκάιπ, με διπλοτριπλολογαριασμούς, με προστατευόμενους και άτομα στην μπούκα.
υγ: την ξεχωριστή ενότητα για τις γυναίκες, δεν την θεωρώ αρνητικό. Ότι εκεί μέσα υπήρχαν και τύπισσες που κουτσομπόλευαν, είναι δικό τους θέμα.
Κατά τα άλλα, περισσότερο υποκριτικό είναι η διπροσωπία μερικών εξ αυτών των γύναιων, που εντάχθηκαν και στην "κλίκα", αλλά ταυτόχρονα καυλάντιζαν μια χαρά με αρκετούς.
υγ2: Στην τελική ανάλυση, θα δεχόμουν σχεδόν τα πάντα-τους πολλαπλούς λογαριασμούς, την διαχείριση των συζητήσεων έτσι όπως τους συμφέρει κλπ κλπ.
Την σκατοψυχία πολλών της κλίκας, δεν μπορώ να δεχτώ με τίποτα. Και μιλάω για σκατοψυχία που ευδοκιμεί στο εσωτερικό της χώρας, και ουχί στην αλλοδαπή ;)
0 .
Formerly known as lamogio88
"Let us have a dagger between our teeth, a bomb in our hands and an infinite scorn in our hearts."

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 22 Νοέμ 2015, 15:27

Oι πολλαπλοί λογαριασμοί είναι συνέπεια της σκατοψυχιάς, όπως και η διαχείριση συζητήσεων όπως τους συμφέρει. Όπως βέβαια και το μπανάρισμα ατόμων χωρίς να έχουν γράψει τα εν λόγω άτομα τίποτα εδώ και μήνες, όπως έκαναν στην περίπτωσή μου (πολύ γελάω πάντως με το ξεφτιλίκι τους).
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”