Συμβουλες-Πληροφοριες

Γενικά θέματα που αφορούν την σχολή και την φοίτηση.
Άβαταρ μέλους
xristos
Rookie poster
Rookie poster

Re: Σημαντικές ανακοινώσεις της σχολής

Δημοσίευσηαπό xristos » 25 Αύγ 2016, 22:57

Admin έγραψε:Το πρόγραμμα θα βγει μάλλον εντός του Σεπτεμβρίου.
Κυρίως στο Συνταγματικό και τις Γενικές Αρχές Αστικού δώσε βάση.
Τη συζήτηση μας θα τη μεταφέρω στο άλλο νήμα, που ταιριάζει καλύτερα. Εδώ βάζουμε κυρίως ανακοινώσεις.

Καταλαβα. Ευχαριστω πολυ για το χρονο σου! Πολυ κατατοπιστικο φορουμ ειδικα για τους πρωτοετης, συνεχιστε ετσι! :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Συμβουλες-Πληροφοριες

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 26 Αύγ 2016, 00:10

George σε λιγο καιρο που θα σε πλευρισουν διαφορα μπλε,κοκκινα και πρασινα ανθρωπακια στη σχολη,μη διστασεις να απευθυνθεις σε μας για αναλυσεις πανω στην ελληνικη και διεθνη πολιτικη σκηνη καθως και στον εμφυλιο,ωστε να αποστομωνεις καθε φοιτητοπατερα :D :s_cool
0 .

Άβαταρ μέλους
xristos
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό xristos » 26 Αύγ 2016, 00:41

Καλησπερα! Χθες βγηκαν οι βασεις και περασα Νομικη Αθηνας, θα ηθελα να μου πειτε ποσο ευκολο ειναι να γνωρισεις νεα ατομα και να μπεις σε παρεες σε ενα τοσο"αγνωστο" περιβαλλον για να μην εισαι σαν τη μυγα μες στο γαλα; ;)
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 26 Αύγ 2016, 08:01

Λαχουρένιος έγραψε:George σε λιγο καιρο που θα σε πλευρισουν διαφορα μπλε,κοκκινα και πρασινα ανθρωπακια στη σχολη,μη διστασεις να απευθυνθεις σε μας για αναλυσεις πανω στην ελληνικη και διεθνη πολιτικη σκηνη καθως και στον εμφυλιο,ωστε να αποστομωνεις καθε φοιτητοπατερα :D :s_cool

Από αυτούς καλό είναι να κρατά και κάποιες αποστάσεις, εκτός αν θέλει να του ζαλίζουν τον γκιώνη με τηλέφωνα να κατεβαίνει στις συνελεύσεις. :D

xristos έγραψε:Καλησπερα! Χθες βγηκαν οι βασεις και περασα Νομικη Αθηνας, θα ηθελα να μου πειτε ποσο ευκολο ειναι να γνωρισεις νεα ατομα και να μπεις σε παρεες σε ενα τοσο"αγνωστο" περιβαλλον για να μην εισαι σαν τη μυγα μες στο γαλα; ;)

Συγχαρητήρια Χρήστο!
Συνήθως στις εγγραφές γίνονταν οι πρώτες γνωριμίες παλιά. Τώρα οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά από ό,τι ξέρω, οπότε υποθέτω στο πρώτο μάθημα θα κάνεις τις πρώτες γνωριμίες.
Εκεί που θα κάθεστε στα έδρανα, θα πιάσεις κουβέντα με τους γύρω σου.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
xristos
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό xristos » 26 Αύγ 2016, 10:12

Admin έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:George σε λιγο καιρο που θα σε πλευρισουν διαφορα μπλε,κοκκινα και πρασινα ανθρωπακια στη σχολη,μη διστασεις να απευθυνθεις σε μας για αναλυσεις πανω στην ελληνικη και διεθνη πολιτικη σκηνη καθως και στον εμφυλιο,ωστε να αποστομωνεις καθε φοιτητοπατερα :D :s_cool

Από αυτούς καλό είναι να κρατά και κάποιες αποστάσεις, εκτός αν θέλει να του ζαλίζουν τον γκιώνη με τηλέφωνα να κατεβαίνει στις συνελεύσεις. :D

xristos έγραψε:Καλησπερα! Χθες βγηκαν οι βασεις και περασα Νομικη Αθηνας, θα ηθελα να μου πειτε ποσο ευκολο ειναι να γνωρισεις νεα ατομα και να μπεις σε παρεες σε ενα τοσο"αγνωστο" περιβαλλον για να μην εισαι σαν τη μυγα μες στο γαλα; ;)

Συγχαρητήρια Χρήστο!
Συνήθως στις εγγραφές γίνονταν οι πρώτες γνωριμίες παλιά. Τώρα οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά από ό,τι ξέρω, οπότε υποθέτω στο πρώτο μάθημα θα κάνεις τις πρώτες γνωριμίες.
Εκεί που θα κάθεστε στα έδρανα, θα πιάσεις κουβέντα με τους γύρω σου.

Ευχαριστω πολυ, να 'σαι καλα
0 .

George
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό George » 27 Αύγ 2016, 14:16

Καλησπέρα παιδια!

Τις 2 αυτές μέρες μετά την ανακοίνωση των βάσεων βρισκόμουν Θεσσαλονίκη για την εύρεση φοιτητικού σπιτιου.Μου είναι μια πόλη τελείως άγνωστη και δυστυχώς δεν έχω και συγγενείς εκεί ώστε κάποιος να με εξυπηρετήσει καλύτερα.Ωστόσο οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι πάρα πολύ θετικες.Πραγματι, όπως προαναφέρθηκε αντιμετωπίσαμε μεγάλο πρόβλημα με τα σπίτια στη Θεσσαλονίκη και πολλές τιμές θα τολμήσω να τις χαρακτηρίσω κακιστες και απαράδεκτες.Ενοικιασαμε τελικά στις 40 εκκλησιες, μια περιοχή 10 λεπτά με τα πόδια απ'τα πανεπιστήμια και απ'το κέντρο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 27 Αύγ 2016, 16:06

πόσο;
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

George
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό George » 27 Αύγ 2016, 16:48

250.Είναι επιπλωμένο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 27 Αύγ 2016, 19:10

Είναι σε όροφο;
Επίσης, για πόσα m2 μιλάμε;
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 27 Αύγ 2016, 19:40

παλιά φτάνανε 400 κάτω από 400 και 350 δεν έφτανε
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool