η ιδανική γκόμενα.

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.

η ιδανική γκόμενα.

20χρονο βούρλο.
2
20%
20-30 κάργα περπατημένη ελεύθερη.
2
20%
20-30 χαμηλοβλεπούσα που δίνει κώλο παντρεμένη.
1
10%
30-40 όλα τα μασάει και φτύνει τα κουκούτσια ελεύθερη.
1
10%
30-40 έχει πάρει τα δέντρα και τα φύλλα παντρεμένη.
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
40-50 παίρνει έναν, παίρνει δύο, παίρνει τρεις και άμα λάχει δεκατρείς ελεύθερη.
1
10%
40-50 έχει πάρει τον άπαρτο παντρεμένη.
2
20%
50-60 ξινή αραχνιασμένη που στην πιάνει με χαρτοπετσέτα και δε δίνει κώλο ελεύθερη
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
50-60 τα δίνει όλα πακέτο ψάχνοντας τεκνά στο ίντερνετ παντρεμένη.
1
10%

Σύνολο ψήφων: 10

Άβαταρ μέλους
Άρης Κλάρας
Extreme poster
Extreme poster

Re: η ιδανική γκόμενα.

Δημοσίευσηαπό Άρης Κλάρας » 04 Ιαν 2018, 18:49

Ρεκ_ _μας έγραψε:
Γύπας έγραψε:Ωστόσο η Πέπυ εμένα δικαιώνει κι αυτό στην προέκτασή του και με λογικά βήματα καθιστά πιο πιθανό το να μου κάτσει εμένα παρά σε οποιονδήποτε από σας. :s_yes

;)

ναι αλλά το πμ εγώ το πήρα. εσύ συριζαίε μείνε με την προέκταση.:D :fico:

Κωστακη (Ρεκ_ _μα):

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
Γύπας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Γύπας » 05 Ιαν 2018, 00:48

Λαχουρένιος έγραψε:
Γύπας έγραψε:Ωστόσο η Πέπυ εμένα δικαιώνει κι αυτό στην προέκτασή του και με λογικά βήματα καθιστά πιο πιθανό το να μου κάτσει εμένα παρά σε οποιονδήποτε από σας. :s_yes

Λέω στην προέκτασή του και κάνω λόγο για δομή λογικών βημάτων που πιθανά οδηγούν σε αυτό το βήμα. Όχι ότι θέτω άμεσα το να μου κάτσει η κοπέλα και να τη φέρω σε δύσκολη θέση. Άλλωστε το πόιντ μου εδώ δεν είναι αυτό, ένα πάτημα είναι αυτό μόνο για να σας πω το ουσιαστικό:

Είδατε ρε μαλάκες κουκουέδες πασαλειμμένοι με την αστική λίγδα που οι απόψεις σας είναι σακουλάκια με πασατέμπο; Είδατε με τα αδερφίστικα πως τοποθετήθηκε μία γκόμενα (που εν προκειμένω η Πέπυ είναι ο συμβολισμός της γκόμενας εδώ μέσα) και ήρθε από κοντά; Όταν εμείς μαθαίναμε να δουλεύουμε μεταξύ άλλων και το πουστριλίκι (ρε τεμπέληδες μονόχνοτοι και μονοδιάστατοι που δεν κουνήσατε τον κώλο σας να δείτε κι άλλες οπτικές), κάτι ξέραμε! Κορόιδα. Η συνταγή πάντα ανανεώνεται αλλά ο βασικός χαρακτήρας είναι πάντα ίδιος. Το πουστριλικι είναι κομμάτι του εαυτού σου αν θες να φας ψωμί. Χωρίς αδερφίστικα θα υπήρχε πολιτισμός ρε μαλάκες;

Βάλτε μια δόση στην καθημερινότητά σας :pardon: και θα δείτε καταπληκτικά αποτελέσματα σε λίγες μόνο εβδομάδες. Αρχίστε μόνοι σας με ένα απαλό αγγιγματάκι την πρώτη μέρα και πείτε το εδώ να σας δώσω τη συνέχεια

;)

Ποσο εισαι? 15?

Ότι αυτά που λες εσύ (οι πούστηδες το κάνουν για την αίσθηση στον κώλο, η γυναίκα θα σε περάσει για πστη άμα σου βάλει δάχτυλο και "δεν θέλω να μου βγει το όνομα"), είναι σκέψεις ώριμου ανθρώπου :s_no
0 .

itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις :yesyes: Τέλος!

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 05 Ιαν 2018, 16:36

Αρίστος έγραψε:
Στύγιος έγραψε:
Aυτά είναι , όλοι βλέπουν τις τέλειες αναλογίες ,την πλαστικότητα και την δυναμική του "Δαβίδ" του Μιχαήλ Άγγελου κι η άλλη έχει το μυαλό της στα τσιμπούκια :P

Eτσι μου ρχεται να το βαλω στην υπογραφη μου αυτο!

:LoL: :LoL: :LoL: :LoL: :LoL:

.

Μη γελάς ρε Αρίστο , κάθε χρόνο κάνω μάθημα υπερπαραγωγή για Αναγέννηση με power point ,video ,διαδικτυακές ασκήσεις ,τους κάνω εξπέρ σε Μποτιτσέλι , Μιχαήλ Άγγελο, Ντα Βίντσι κλπ και η άλλη η μαλάκω πάει στο αυθεντικό αλλά τσιμπούκια σκέφτεται :nono:
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 05 Ιαν 2018, 16:41

Γύπας έγραψε:Ότι αυτά που λες εσύ (οι πούστηδες το κάνουν για την αίσθηση στον κώλο, η γυναίκα θα σε περάσει για πστη άμα σου βάλει δάχτυλο και "δεν θέλω να μου βγει το όνομα"), είναι σκέψεις ώριμου ανθρώπου :s_no

15 χρονων που μολις εχεις αρχισει να ανακαλυπτεις το πουλι σου: οι γυναικες θελουν αγαπες και λουλουδια

18-35 η εποχη που χεις ριξει κανα 2 πουτσους μεχρι τοτε που φορας την κουλουρα: οι γυναικες θελουν μονο πουτσο

35-50 η εποχη που ζεις το παραμυθι του γαμου και εχεις καταληξει παντοφλακιας: οι γυναικες θελουν αγαπες και λουλουδια

50-θανατος η εποχη που εχεις παρει το 1ο ή 2ο διαζυγιο και ειδες οτι χαραμισες την ζωη σου σε μαλακιες: οι γυναικες θελουν μονο πουτσο

Εσυ εισαι ή 15-18 ή 35-50, διαλεξε :D
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 05 Ιαν 2018, 16:45

Λαχουρένιος έγραψε:
35-50 η εποχη που ζεις το παραμυθι του γαμου και εχεις καταληξει παντοφλακιας: οι γυναικες θελουν αγαπες και λουλουδια

Υπονοείς κάτι; :whistle: :whistle:
0 .

Love Ready's

Δημοσίευσηαπό Love Ready's » 05 Ιαν 2018, 16:50

Λαχουρένιος έγραψε:
Γύπας έγραψε:Ότι αυτά που λες εσύ (οι πούστηδες το κάνουν για την αίσθηση στον κώλο, η γυναίκα θα σε περάσει για πστη άμα σου βάλει δάχτυλο και "δεν θέλω να μου βγει το όνομα"), είναι σκέψεις ώριμου ανθρώπου :s_no

15 χρονων που μολις εχεις αρχισει να ανακαλυπτεις το πουλι σου: οι γυναικες θελουν αγαπες και λουλουδια

18-35 η εποχη που χεις ριξει κανα 2 πουτσους μεχρι τοτε που φορας την κουλουρα: οι γυναικες θελουν μονο πουτσο

50-θανατος η εποχη που εχεις παρει το 1ο ή 2ο διαζυγιο και ειδες οτι χαραμισες την ζωη σου σε μαλακιες: οι γυναικες θελουν μονο πουτσο

Εσυ εισαι ή 15-18 ή 35-50, διαλεξε :D

Πίστεψε με δεν προλαβαίνεις καν να είσαι παντοφλάκιας. Αμα έχεις πιτσιρίκια ,και οι άντρες και οι γυναίκες βασικά θέλουμε ΥΠΝΟ!
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 05 Ιαν 2018, 16:56

:D :D
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 05 Ιαν 2018, 16:57

ακυρον
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 05 Ιαν 2018, 16:59

ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε:
Πίστεψε με δεν προλαβαίνεις καν να είσαι παντοφλάκιας. Αμα έχεις πιτσιρίκια ,και οι άντρες και οι γυναίκες βασικά θέλουμε ΥΠΝΟ!

Για παντόφλες ΑΕΡΟΣ -ΑΕΡΟΣ μιλάμε :s_cool
1 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 05 Ιαν 2018, 17:06

ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε:Πίστεψε με δεν προλαβαίνεις καν να είσαι παντοφλάκιας. Αμα έχεις πιτσιρίκια ,και οι άντρες και οι γυναίκες βασικά θέλουμε ΥΠΝΟ!

Καλα να παθετε μαν :D

Σεξ μια φορα το μηνα να φανταστω?
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”