ΟΥΤΙΣ έγραψε:Σε είχα για μερικές τάξεις σοβαρότερο από τον Σατανικό σημιτόφιλο...
Άρπα το ζοβιράξ και τρέχα για εντριβές στον ποκοπίκο

ΟΥΤΙΣ έγραψε:Σε είχα για μερικές τάξεις σοβαρότερο από τον Σατανικό σημιτόφιλο...

vallon έγραψε:Σε όλους αυτούς που ευαγγελίζονται το νεοφιλ μοντέλο με την ανάπτυξη και συρρίκνωση του δημοσίου έχω να προσθέσω το παράδειγμα της αμερικανικής οικονομίας
Ανύπαρκτος δημόσιος τομέας και απίστευτο ύψος δανεισμού
Άρα να μην πουλάμε φούμαρα και καραμέλες ότι θα μας έρθει η κούλα και θα ζήσουμε τρομερούς ρυθμούς ανάπτυξης γιατί το κακό δημόσιο θα συρρικνωθεί και θα εξαφανιστεί. Στην αμερική πως δεν τα κατάφεραν και θα τα καταφέρει ο κούλης στην ψωροκώσταινα ελλάδίτσα;
επόμενος

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:ΟΥΤΙΣ έγραψε:Σε είχα για μερικές τάξεις σοβαρότερο από τον Σατανικό σημιτόφιλο...
Άρπα το ζοβιράξ και τρέχα για εντριβές στον ποκοπίκο
.gif)

Εθνικοφιλελευθερος έγραψε:εχω κλασει στο γελιο με τις διαφοροποιησεις του μνημονιου μεταξυ νδ και συριζα![]()
το περιθωριο διαφοροποιησης και ελευθεριας ειναι ακριβως το ιδιο που εχει ενας φυλακισμενος να προαυλιζεται μια φορα τον μηνα παραπανω ή να τρωει ενα κομματι κουραμανα περισσοτερη με καθε πιατο

Λαχουρένιος έγραψε:Εθνικοφιλελευθερος έγραψε:εχω κλασει στο γελιο με τις διαφοροποιησεις του μνημονιου μεταξυ νδ και συριζα![]()
το περιθωριο διαφοροποιησης και ελευθεριας ειναι ακριβως το ιδιο που εχει ενας φυλακισμενος να προαυλιζεται μια φορα τον μηνα παραπανω ή να τρωει ενα κομματι κουραμανα περισσοτερη με καθε πιατο
Εθνι με συγκινεις ρε μπαγασα
Πρεπει να το κανεις ''εθνικομπολσεβικος'' καποια στιγμη

Λαχουρένιος έγραψε:Εθνικοφιλελευθερος έγραψε:εχω κλασει στο γελιο με τις διαφοροποιησεις του μνημονιου μεταξυ νδ και συριζα![]()
Εθνι με συγκινεις ρε μπαγασα
Πρεπει να το κανεις ''εθνικομπολσεβικος'' καποια στιγμη
.gif)

Αίγαγρος έγραψε:sys3x έγραψε:Επίσης φίλε να ξέρεις ότι για μένα έχει νόημα να μιλάμε, έχει μεγάλη πλάκα αν μη τι άλλο να μιλάς με λογικούς που γαμάνε την λογική γιατί έτσι.
(:
Για πες λοιπόν εσύ μέγα ερημίτη της λογικής σκέψης που αναδεικνύεις τις αντιφάσεις σαν σύγχρονος Σωκράτης, τι υποστηρίζεις ;
Χρυσαυγή και έτσι ;;

Είναι άδικο να είσαι σήμερα νέος και να μην σε αφήνουν να αποδείξεις τι πραγματικά αξίζεις. Είναι άδικο να είσαι σήμερα νέος και κάποιοι να πιστεύουν ότι μπορούν να σε κοροϊδεύουν. Είναι άδικο να είσαι σήμερα νέος, να θες να δουλέψεις, να βρίσκεις με μεγάλη προσπάθεια μια θέση εργασίας και κάποιοι να σε εκμεταλλεύονται και να σε πληρώνουν για τις μισές ώρες από αυτές που εργάζεσαι. Είναι άδικο να είσαι νέος, να θες να φτιάξεις τη δική σου δουλειά και να πέφτεις στο τείχος της υπερφορολόγησης και της γραφειοκρατίας. Και είναι πολύ άδικο να είσαι νέος και να σου έχει κοπεί η διάθεση να προσπαθείς για κάτι καλύτερο στη ζωή σου, στις σπουδές σου, στην οικογένειά σου, στην παρέα σου, στην δουλειά σου. Παντού.
Να το πω πολύ απλά: Είναι άδικο να σου κόβονται τα φτερά πριν καν ανοίξουν, ενώ θέλεις να πάρεις τη ζωή σου στα χέρια σου και να τα αλλάξεις όλα. Είμαι εδώ για να σας πω ότι μπορείτε να τα αλλάξετε όλα και θα τα αλλάξουμε μαζί. Γι’ αυτό είμαι στην πολιτική.

sys3x έγραψε:πχ σου λέει κάποιος, οποιοσδήποτε, κάτι εν πολλοίς αυτονόητο, ότι πχ όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις τα κάναν πουτ.. εχμ όπως τα ξέρεις σήμερα τα πράματα άρα πως λοιπόν θα μπορούσε ένας λογικός άνθρωπος να τους ξαναεμπιστευτεί(;) η πρώτη απάντηση είναι αντ χόμινεμ με σάλτσα είσαι νεοναζί(;).