Στύγιος έγραψε:Σκάσε Βαλλόν, ο μόνος αυθεντικός Συριζαίος στο φόρουμ είμαι και θα είμαι ..εγώ ,όλοι οι υπόλοιποι είναι καρικατούρες
Αυτός ο τιτλος ανήκει δικαιωματικά στον μακαρίτη Ρόκο και αφού χήρεψε η θέση, στον Άριστο
Ερχεσαι τρίτος

Στύγιος έγραψε:Σκάσε Βαλλόν, ο μόνος αυθεντικός Συριζαίος στο φόρουμ είμαι και θα είμαι ..εγώ ,όλοι οι υπόλοιποι είναι καρικατούρες

Λαχουρένιος έγραψε:Στύγιος έγραψε:Σκάσε Βαλλόν, ο μόνος αυθεντικός Συριζαίος στο φόρουμ είμαι και θα είμαι ..εγώ ,όλοι οι υπόλοιποι είναι καρικατούρες
Αυτός ο τιτλος ανήκει δικαιωματικά στον μακαρίτη Ρόκο και αφού χήρεψε η θέση, στον Άριστο
Ερχεσαι τρίτος
Να προσέξεις επίσης ότι η δήλωση δεν άρεσε στο φόρουμ ( κάπου 15 και βάλε χρήστες δεν ξαναμπήκαν)

Στύγιος έγραψε:Αντίστροφη ψυχολογία ρε , έχω θητεύσει στο esoterica, στο mavro, στο φρη του Πάγανου, στο ...., σε φόρουμ χριστιανοταλιμπάν,όλα έχουν κλείσει αλλά συνεχίζω απτόητος.
Cecily Anne έγραψε:Στύγιος έγραψε:Αντίστροφη ψυχολογία ρε , έχω θητεύσει στο esoterica, στο mavro, στο φρη του Πάγανου, στο ...., σε φόρουμ χριστιανοταλιμπάν,όλα έχουν κλείσει αλλά συνεχίζω απτόητος.
Μήπως είσαι ολιγον γρουσούζης;
, αλλά μιλάμε για φόρα που ξεκίνησαν απ' το 2003 και κάποια στιγμή , όταν δεν είχαν τίποτα άλλο να δώσουν ,έκλεισαν τον κύκλο τους και σταμάτησαν . Εγώ πάντως ακόμα τα θυμάμαι 

Υochanan έγραψε:πρεζοτέρικα και μαύρο φόρουμ...θυμάμαι τις μέρες που είχανε σκάσει οι πρόσφυγες απο το μαύρο στο ......στο μαύρο είχα μπει κανα δυο φορες για να διαβάσω γαλή και αρίστο. πρεζοτέρικα είχα γράψει κιόλας, νομίζω ήταν το πρώτο φόρουμ που έγραψα...