Το να εισαι μελος του ΣΥΡΙΖΑ δεν ειναι συκοφαντια ουτε εχει σημασια στην τελικη. Ουτε με νοιαζει αν πληρωνεσαι, αλλα δεν το ξαναλεω αφου σε πειραζει τοσο.
Ουτε υφισταται ''τιμη και υποληψη'' για ανωνυμες περσονες. Αν θιχτηκε τοσο η υποληψη του nrg κανε μηνυση και ασε τα απ'εξω απ'εξω.
Προσεχε εσυ τι λες για δημοσια προσωπα με ονοματεπωνυμο, οπως πχ για τον Γεωργιου οπου εκει οντως εχουν εφαρμογη τα περι τιμης και υποληψης και ασε την τιμη και την υποληψη του καθε ''nrg'', ''Λαχουρενιου'' και της καθε ψευδωνυμης περσονας για την οποια δεν ενδιαφερεται κανεις.
Πολιτικός σεισμός Part 2
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
stavmanr
- Extreme poster

Re: Πολιτικός σεισμός Part 2
Adminović έγραψε:ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Προσωρινη κρατηση=Πριν την εκδικαση
Προφυλακιση =Κατα την εκδικαση
Προσωρινή κράτηση = μέχρι την έκδοση της απόφασης του δικαστηρίου
Φυλάκιση ή κάθειρξη = μετά τη δικαστική απόφαση
Προφυλάκιση = that word does not exist (η προσωρινή κράτηση παλαιότερα λεγόταν προφυλάκιση)
Πολύ σωστός ο Admin.
Γ.Γ. δεν υπάρχει "ήπια προσωρινή κράτηση". Η προσωρινή κράτηση είναι συγκεκριμένη και συνήθως την αποκαλούμε "προφυλάκιση" γιατί μας θυμίζει ωραίες εποχές που συνήθως, οι έλληνες, γουστάρουμε να ακούμε.
0 .
-
stavmanr
- Extreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Οταν τα γαλαζια μποτ ελεγαν οτι απλα κοβουν τις σπαταλες, εσυ πηγαινες στο Συνταγμα με τον Αριστο και τον Σταβμαν και τους μουτζωνατε, τους λεγατε νενεκους και απειλουσατε οτι θα το σκασουν απο την χωρα με το ελικοπτερο. Τα θυμασαι αυτα φιλε nrg?
Εγώ πάντως δε με θυμάμαι να τα κάνω όλα αυτά.
Πάρ' το πίσω ευγενικά για να μη σε αναφέρω για συκοφαντία.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Ειναι ψεμα οτι οι συριζαιοι κατεβαινατε με τους αγανακτισμενους και μουτζωνατε την βουλη?
0 .
-
stavmanr
- Extreme poster

nrg έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:
Καλα σιγα μην κανω και τον Τζειμς Μποντ για να μαθω αν εχεις καρτα μελους του ΣΥΡΙΖΑ. Υπερ τους γραφεις συνεχεια εδω οποτε πολυ πιθανο να εισαι μελος τους.
Φανατικος υποστηρικτης τους σιγουρα παντως.
Κοίτα να δεις αγαπητέ. Τα γράφω αυτά για να σε προστατεύσω από κακοτοπιές τωρινές ή/και μελλοντικές.
Δεν σου ζήτησε κανείς να κάνεις τον Τζειμς Μποντ.
Σου ζήτησα να μάθω, για να ξέρω να προστατεύσω την τιμή μου και την υπόληψη μου, αν με κατηγορείς διότι έχεις στοιχεία ή/και αποδείξεις.
Δεν με ενδιαφέρουν οι πιθανότητες που δίνεις να είμαι κάτι.
Διότι ο καθένας θα μπορούσε να γράψει: ο Χ έχει πολύ μεγάλες πιθανότητες να είναι ψεύτης, άρα θα τον αποκαλώ ψεύτη.
Καταλαβαίνεις ότι δεν με ενδιαφέρει το άτοπο του επιχειρήματος της "πιθανότητας".
Με ενδιαφέρει λοιπόν αν έχεις στοιχεία ή/και αποδείξεις.
Αν ΔΕΝ έχεις, τότε με κατηγορείς άδικα για μέλος της Κουμουνδούρου ή/και ότι γράφω για αυτούς σκόπιμα. Και αν θυμάμαι καλά ήδη με έχεις κατηγορήσει ότι παίρνω 0,60 ευρώ, για κάθε δημοσίευση που γράφω.
Και φυσικά αυτό είναι σοβαρή κατηγορία διότι με κατηγορείς για χρηματισμό.
Οπότε επαναλαμβάνω και θέλω ξεκάθαρη απάντηση:Λαχουρένιος έγραψε:Φιλε nrg καποια στιγμη στην Κουμουνδουρου πρεπει να βρειτε δικες σας ατακες γιατι ολη σας η ρητορικη απο το '15 και μετα ειναι καρμπον η ρητορικη Αδωνι και Τρουθ Τημ της περιοδου Σαμαρα. Πρωτοτυπηστε επιτελους.
Με αυτήν την πρόταση που έγραψες για εμένα, κάνεις πλάκα ή έχεις αδιάσειστα στοιχεία ή/και αποδείξεις ότι γράφω ή/και ανήκω ως μέλος στην Κουμουνδούρου;
Κάνεις πλάκα λοιπόν ή το εννοείς κυριολεκτικά διότι έχεις στοιχεία ή/και αποδείξεις;
Αν κάνεις πλάκα. ΟΚ από εμένα, αρκεί να το παραδεχτείς.
Εγώ πάντως του το ζήτησα ευγενικά καθώς η πλάκα δεν έχει πια πλάκα. Το είπε μία, γελάσαμε, το είπε δύο χαμογελάσαμε ... Έχει φτάσει στην 65η.
0 .
-
stavmanr
- Extreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Ειναι ψεμα οτι οι συριζαιοι κατεβαινατε με τους αγανακτισμενους και μουτζωνατε την βουλη?
Σου έδωσα την ευκαιρία να ανασκευάσεις.
Τώρα είναι στα χέρια της διαχείρισης.
Συνεχίζουμε τη συζήτηση.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Καλως. Χαιρομαι παντως που ακομα και εσεις αρχιζετε να θεωρειτε προσβολη το να εισαι μελος του ΣΥΡΙΖΑ ή ''αγανακτισμενος''.
Περιμενω στοιχεια οτι ολες οι περικοπες του ΣΥΡΙΖΑ το '15-'18 ηταν περικοπη σπαταλων και οχι λιτοτητα. Ευκαιρια να κερδισει ο ΣΥΡΙΖΑ ψηφοφορο.
Περιμενω στοιχεια οτι ολες οι περικοπες του ΣΥΡΙΖΑ το '15-'18 ηταν περικοπη σπαταλων και οχι λιτοτητα. Ευκαιρια να κερδισει ο ΣΥΡΙΖΑ ψηφοφορο.
0 .
-
Πρετεντέρης
- Crazy poster

Αρίστος έγραψε:ΚΕΕΛΠΝΟ: Εντοπίστηκαν τα «εξαφανισμένα» έγγραφα, πληροφορίες για μάρτυρα – κλειδί
Σοβαρότατη αποκάλυψη γύρω από το σκάνδαλο του ΚΕΕΛΠΝΟ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκαν έγγραφα που δίνουν νέα διάσταση στο σκάνδαλο και υπάρχουν πληροφορίες για μάρτυρα – κλειδί που γνωρίζει πολλά για την υπόθεση. Κάποια από τα έγγραφα διευρύνουν και τον κύκλο των κατηγοριών.
https://www.documentonews.gr/article/ne ... ento-video
.
Στοκουμέντο ρούλζ!

0 .
Να γίνει το Κιναλ ο δεύτερος πόλος.
-
Πρετεντέρης
- Crazy poster

Λαχουρένιος έγραψε:Καλως. Χαιρομαι παντως που ακομα και εσεις αρχιζετε να θεωρειτε προσβολη το να εισαι μελος του ΣΥΡΙΖΑ ή ''αγανακτισμενος''.
Τοίχο- τοίχο θα πηγαίνουν οι ζαίοι.
.gif)
1 .
Να γίνει το Κιναλ ο δεύτερος πόλος.
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Aυτοδυναμια ρε θα παρετε μεσα απο τον Κορυδαλλο;

.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.