Perseus1966 έγραψε:Στην αρχη λες δεν ειχες υπογράψει τιποτα και με ειπες ψευτη ,μετα θυμήθηκες οτι υπηρχε ενα χαρτι αλλα δεν το ειχες υπογραψει ,μετα το μπιζελι σου λεει οτι υπεγραψε και στα τρια και μετα εχεται ο λυσιας να σας πει οτι υπηρχαν χαρτια αλλα σαν του λαχουρενιου ,δεν ξερετε τι σας γινεται και λετε εμενα ψευτη ,ενω το εμβόλιο σας εχει αποβλακωσει
Περσέα διάβαζε καλύτερα τι έγραψα σε παρακαλώ. Ο λυσίας δεν πρόσθεσε κάτι καινούριο αλλά αυτό που είπα κι εγώ.
Το χαρτί που έβαλε συνημμένο ο λαχουρένιος στην προηγούμενη σελίδα είναι αυτό που υπογράψαμε όλοι. Κι εγώ και ο λυσίας και ο λαχουρένιος. Τέλος πάντων όλος ο γενικός πληθυσμός.
Δεν αμφισβήτησε κανείς ότι στη μητέρα σου δόθηκε διαφορετικό χαρτί αλλά η μητέρα σου είναι άλλη κατηγορία. Όλοι οι υπόλοιποι υπογράψαμε διαφορετικό χαρτί από αυτό που έδωσαν στη μητέρα σου. Αυτό σου επισημαίνουμε.
Είμαι καλοπροαίρετο άτομο και θέλω να πιστεύω ότι μπερδεύτηκες λίγο. Άμα ήμουν κακοπροαίρετο θα έλεγα ότι προσπαθείς να δημιουργήσεις σκόπιμη σύγχυση κάνοντας ότι δεν καταλαβαίνεις.

.gif)