Υπερβολές σχετικά με τον κορονοϊό

Τα άρθρα των μελών του ιστότοπου.
vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: Υπερβολές σχετικά με τον κορονοϊό

Δημοσίευσηαπό vallon » 27 Αύγ 2021, 05:25

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
nemo έγραψε:
πως μπορει καποιος που ισχυριζεται οτι δεν μπαινουν λαθρο ή ζηταει δεδομενα που δεν υπαρχουν
να ειναι δικαιος και στα υπολοιπα που γραφει ; δεν γινεται οταν εγω ηθελημενα ειμαι αδικος σε κατι
θα ειμαι και αλλου δεν μπορει να εχω δικιο σε κατι και συγχρονως να κανω τα στραβα ματια
σε οτι δεν μου αρεσει ...απο μενα ο γιαννους εχασε καθε αξιοπιστια

Tι εγινε με τα 4 εκ Αφγανους που θα μπουν στην Ελλαδα;
Ηρθαν η ακομη;

οχι ρε

είδανε το χουντοχοφιδη που πήγε στον έβρο για καφέ και τρομάξανε
:laugh1: :laugh1:

nemo έγραψε:88 θανάτους στην Κάλυμνο το εξάμηνο την προηγούμενη δεκαετία. Το προηγούμενο εξάμηνο του 2021 που συμπίπτει με την επιχείρηση "Ελευθερία" η Κάλυμνος κατέγραψε 284 αιφνίδιους θανάτους από "φυσικά αίτια" δηλαδή 322% πάνω από το μέσο όρο της δεκαετίας και όλοι εμβολιασμένοι. Όλοι εμβολιασμένοι!

πηγη;
Ασε ειδα
Ολοι οι δρομοι οδηγουν στο pronews

σας τον στριμώχνει το προ και τρέμετε νεοφίλια
:madwoman:
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 27 Αύγ 2021, 11:00

nemo έγραψε:88 θανάτους στην Κάλυμνο το εξάμηνο την προηγούμενη δεκαετία. Το προηγούμενο εξάμηνο του 2021 που συμπίπτει με την επιχείρηση "Ελευθερία" η Κάλυμνος κατέγραψε 284 αιφνίδιους θανάτους από "φυσικά αίτια" δηλαδή 322% πάνω από το μέσο όρο της δεκαετίας και όλοι εμβολιασμένοι. Όλοι εμβολιασμένοι!

πηγη;
Ασε ειδα
Ολοι οι δρομοι οδηγουν στο pronews

Εδώ αναπόφευκτα τίθεται το ερώτημα, γιατί το αντιεμβολιαστικό αφήγημα το προωθούν σάιτ που είναι απόλυτα ταυτισμένα με την πιο ανορθολογική έκφραση, κάθε μορφής και σε κάθε επίπεδο, της ελληνικής κοινωνίας;
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 27 Αύγ 2021, 13:40

Δεν εχω γνωρισει αντιεμβολιαστη που να μην ειναι θρησκοληπτος, ψεκασμενος ή ακροδεξιος. Μετρημενες στα δακτυλα του ενος χεριου οι εξαιρεσεις.
1 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 27 Αύγ 2021, 18:40

Λαχουρένιος έγραψε:Δεν εχω γνωρισει αντιεμβολιαστη που να μην ειναι θρησκοληπτος, ψεκασμενος ή ακροδεξιος. Μετρημενες στα δακτυλα του ενος χεριου οι εξαιρεσεις.

Εντάξει να σου πω κάτι; Δεν ξέρω ο καθένας για ποιο λόγο δεν κάνει το εμβόλιο, πάντως παρατηρώ ότι πολλοί από αυτούς έχουν κάψει φλάντζα.
2 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 29 Αύγ 2021, 11:00

μολις πριν μια ωρα ψεκ επιμενει οτι οσοι κανανε το εμβολιο σε λιγα χρονια θα πεθαινουν σαν τις μυγες
στην ερωτηση μου οτι δεν προκειται να συμβει γιατι τοτε θα μιλαμε για εκατομμυρια
μου ειπε οτι προαποφασισμενο να ελαττώσουν τους λευκους στην ευρωπη
για να ενσωματωθουν οι λαθρο και να βρουν επιτελους ελευθερια κινησεων και οι ιδιοι καιτα αφεντικα
που θα βγουν διπλα οφελημενοι και σε γεννησεις και σε υποτακτικοτητα

τι απανταμε οταν λεμε συμβει 1% στο εκατομμυριο ; υπαρχει καποιος υπεύθυνος; οχι λεμε
αλλο αν εσεις εισαστε τα αφεντικα τι θα θελατε; εναν πληθυσμο με υπερανεπτυγμενο το εγω του
που δεν εργαζεται και εχει αυξημενες απαιτησεις ενω δεν τεκνοποιει;
ή ενα πληθυσμο που υπακουει και τεκνοποιει συνεχως ;

τα παραπανω τα γραφω σε συναρτηση με αυτα που ακουσα το πρωι στο φεις
μεγαλοκοπελες και μεγαλοανδρες να λενε οτι ειναι μικροι ακομα για δεσμευσεις
στα 40 τους !!!!!! και με εκαναν να αναρωτηθω μηπως εχασα επεισοδια
μηπως εγινε ο πληθυσμος ημιθεοι και εγω παρεμεινα θνητος;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 29 Αύγ 2021, 23:32

bizeli έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Δεν εχω γνωρισει αντιεμβολιαστη που να μην ειναι θρησκοληπτος, ψεκασμενος ή ακροδεξιος. Μετρημενες στα δακτυλα του ενος χεριου οι εξαιρεσεις.

Εντάξει να σου πω κάτι; Δεν ξέρω ο καθένας για ποιο λόγο δεν κάνει το εμβόλιο, πάντως παρατηρώ ότι πολλοί από αυτούς έχουν κάψει φλάντζα.

H Ελλάδα που αντιστέκεται, η Ελλάδα που επιμένει.
1 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 30 Αύγ 2021, 08:26

bizeli έγραψε:

Και οχι μονο αυτο μας τα εχουν κανει μπαλες με τις μαλακιες τους.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 30 Αύγ 2021, 11:43

Προέλλην έγραψε:H Ελλάδα που αντιστέκεται, η Ελλάδα που επιμένει.

Ουστ βρωμοψεκασμένοι!!!1!1!!1 :s_mad :s_mad :angry:

Εγώ έκανα το εμβόλιο Μπάιντεν, όπως και ο κύριος στο βίντεο, κι από τότε νιώθω ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΑ. :yesyes:

0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 30 Αύγ 2021, 11:51

Λαχουρένιος έγραψε:
bizeli έγραψε:Εντάξει να σου πω κάτι; Δεν ξέρω ο καθένας για ποιο λόγο δεν κάνει το εμβόλιο, πάντως παρατηρώ ότι πολλοί από αυτούς έχουν κάψει φλάντζα.

Ναι αλλά με διαφορετικό, ενίοτε και χαριτωμένο, τρόπο λόγω των ''ιδεολογικών'' τους διαφορών και της προσωπικής κοσμοθεωρίας τους. :D
Αν και έχουν κοινή αφετηρία τον ανορθολογισμό (ή και βλακεία) άλλου τύπου αρχιδοζαλίστρας είναι ο οπαδός των διεθνών συνωμοσιών, άλλου ο αρνητής της ύπαρξης της πανδημίας, άλλου ο θρησκόληπτος που σκιάζεται το τσιπάρισμα, άλλου τύπου ο 5Gστής, άλλου ο ''αντικειμενικός'' με πηγές από ''επιστήμονες εγνωσμένου κύρους'' και άλλου τύπου ο γνωστός ακροδεξιός ''πατριώτης''.
Υπάρχουν και οι αμιγείς εντελώς κουκουρούκου ψυχιατρικές περιπτώσεις αλλά αυτές εντάσσονται σε άλλη κατηγορία. :fico:
2 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 30 Αύγ 2021, 13:00

Ραν ταν πλαν έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

Ναι αλλά με διαφορετικό, ενίοτε και χαριτωμένο, τρόπο λόγω των ''ιδεολογικών'' τους διαφορών και της προσωπικής κοσμοθεωρίας τους. :D
Αν και έχουν κοινή αφετηρία τον ανορθολογισμό (ή και βλακεία) άλλου τύπου αρχιδοζαλίστρας είναι ο οπαδός των διεθνών συνωμοσιών, άλλου ο αρνητής της ύπαρξης της πανδημίας, άλλου ο θρησκόληπτος που σκιάζεται το τσιπάρισμα, άλλου τύπου ο 5Gστής, άλλου ο ''αντικειμενικός'' με πηγές από ''επιστήμονες εγνωσμένου κύρους'' και άλλου τύπου ο γνωστός ακροδεξιός ''πατριώτης''.
Υπάρχουν και οι αμιγείς εντελώς κουκουρούκου ψυχιατρικές περιπτώσεις αλλά αυτές εντάσσονται σε άλλη κατηγορία. :fico:

:laugh1:

+ζαιος που περιμενει γραμμη απο τον Τσιπρα για να εμβολιαστει ή ειναι κατα των εμβολιων επειδη ο Μητσοτακης ειναι υπερ.
1 .

Επιστροφή σε “Άρθρα Μελών”