Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Δημοσίευσηαπό pluton » 27 Φεβ 2022, 17:35

British foreign secretary Liz Truss told the BBC on Sunday she would support British volunteers who wanted to go and fight Russia in Ukraine. "That's something people can make their own decisions about," said Truss. "The people of Ukraine are fighting for freedom and democracy, not just for Ukraine but for the whole of Europe. Absolutely, if people want to support that struggle I would support them in doing that."

https://euobserver.com/tickers/154445

Κάτι σαν την Ισπανία, Διεθνείς ταξιαρχίες.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 27 Φεβ 2022, 17:37

Λαχουρένιος έγραψε:
Adminović έγραψε:Το ΝΑΤΟ επί δεκαετίες μετατοπίζεται προς τη Ρωσία.
Απλά κάποτε η Ρωσία ήταν αδύναμη ή δεν είχε ηγέτες να αντιδράσουν.
Την Ουκρανία τη χρησιμοποιούν οι ΗΠΑ για να κόψουν αντιδράσεις και για να διαλύσουν κάθε σχέση μεταξύ ΕΕ και Ρωσίας.
Το αποτέλεσμα θα είναι καταστροφικό και για την Ουκρανία και για την Ευρώπη και για τη Ρωσία.

Συμφωνω. Οπως ειχα γραψει και σε προηγουμενο ποστ, οι μακροπροθεσμα κερδισμενοι θα ειναι ΗΠΑ και Κινα. Η Ρωσια θα εχει μονο βραχυπροθεσμα μικρα ωφελη και η ΕΕ θα ειναι ο μεγαλος λουζερ. Θα γινει εντελως πουτανακι των ΗΠΑ και το ενεργειακο της κοστος θα παει στον θεο μετα την απομακρυνση απο τα ρωσακια.

Μην προτρέχετε.

Κατά τα άλλα, τα νέα της στιγμής:
Japan joined Western allies to block many Russian banks from SWIFT. Japan's Prime Minister Fumio Kishida said that Japan will put sanctions on Russia's dictator Putin and extend $100 million in emergency humanitarian aid to Ukraine

Eίστε γελασμένοι αν πιστεύετε ότι οι Ρώσοι στηρίζουν τις παλαβομάρες. Παρ όλη την καταπίεση και τα εξαφανίσματα σε ανήλιαγες υπόγες, η Ρωσία βράζει απο μεγάλες διαδηλώσεις, αγανάκτισαν με τον δικτάτορα

Big anti-war rally in St.Petersburg

https://twitter.com/Liveuamap/status/14 ... 5318639616]

και με το mine-me του παραδίπλα
Protesters in Minsk have encircled the building of the General Staff of the Defence Ministry of Belarus and are chanting "Glory to Ukraine"

https://twitter.com/Liveuamap/status/14 ... 5564924931
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 27 Φεβ 2022, 17:41

Οκ εμένα μου φαίνεται λίγο κουλό ως όρος για κάποιον λόγο αλλά αφού είναι έτσι.

Συζητούσα με έναν φίλο μου, που λέτε, το ίδιο θέμα και του λέω "Γιατί ρε συ να μην μπει η Ουκρανία στο ΝΑΤΟ;" και μου λέει "Είσαι τρελή; Και να βάλει το ΝΑΤΟ στρατιωτικές βάσεις δίπλα στη Ρωσία;"

And I was like
Yeah why not?
Εικόνα

Οκ μάλλον είναι κακιά ιδέα αφού το λέτε κι εσείς.
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 27 Φεβ 2022, 17:41

pluton έγραψε:
British foreign secretary Liz Truss told the BBC on Sunday she would support British volunteers who wanted to go and fight Russia in Ukraine. "That's something people can make their own decisions about," said Truss. "The people of Ukraine are fighting for freedom and democracy, not just for Ukraine but for the whole of Europe. Absolutely, if people want to support that struggle I would support them in doing that."

https://euobserver.com/tickers/154445

Κάτι σαν την Ισπανία, Διεθνείς ταξιαρχίες.

Ε όχι, μόνο οι δικτάτορες θα στέλνουν τους Τσετσένους τους :dunno:
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 27 Φεβ 2022, 17:41

πλουτωνα οταν λεμε σιταρι εννοουμε ολα τα παρεκλομενα του κυκλου
της τροφης απο τον ανθρωπο μεχρι στα ζωα και στα πτηνα
η πτηνοτροφεια βασιζεται αποκλειστικα στην ουκρανια
και τα βοωδη μας και τα αιγοπροβατα μας
τα παντα τα εισαγουμε απο ουκρανια με συμπληρωμα απο βουλγαρια
αν η ουκρανια δεν εξαγει τοτε ολα τα αγροτικα προιοντα
των γειτονων μας θα πανε σε πιο ακριβες αγορες στην δυση
και εμεις δεν θα μπορεσουμε να ανταποκριθουμε σε αγορες
με αποτελεσμα το κρεας το γαλα και τα αγροτικα μας προιοντα θα καταληξουν να τριπλασιαστουν οι τιμες ή να ξεφυγουν
προς τα πανω εντελως
αφου θα εχουμε μεγαλη μειωση σε ζωα και πτηνα

ειναι αυτο που σας λεγαμε σε ενα νημα για την επερχομενη
επισιτιστική κριση -που εγω το τονιζα σαν πρωτο και ο αριστο ελεγε
για την ενεργεια
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 27 Φεβ 2022, 17:43

bizeli έγραψε:Οκ εμένα μου φαίνεται λίγο κουλό ως όρος για κάποιον λόγο αλλά αφού είναι έτσι.

Συζητούσα με έναν φίλο μου, που λέτε, το ίδιο θέμα και του λέω "Γιατί ρε συ να μην μπει η Ουκρανία στο ΝΑΤΟ;" και μου λέει "Είσαι τρελή; Και να βάλει το ΝΑΤΟ στρατιωτικές βάσεις δίπλα στη Ρωσία;"

And I was like
Yeah why not?
Εικόνα

Δεν ειναι ηθικο θεμα, αλλα θεμα συμφεροντων. Τους νατοικους τους συμφερει να μπουν οι ουκρανοι στο ΝΑΤΟ, τους ρωσους οχι. Ο ισχυροτερος θα επικρατησει.
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 27 Φεβ 2022, 17:44

bizeli έγραψε:Οκ εμένα μου φαίνεται λίγο κουλό ως όρος για κάποιον λόγο αλλά αφού είναι έτσι.

And I was like
Yeah why not?

Εικόνα

Έτσι ακούσαν να λένε, έτσι λένε.
Μέχρι τα πρόσφατα συμβάντα, το ΝΑΤΟ είχε ελάχιστη παρουσία στην Α. Ευρώπη. Ούτε 1000 νοματαίους σε όλες τις χώρες μαζί, να πίνουν καφέδες. Ούτε φυσικά είχε το παραμικρό επιθετικό όπλο εγκατεστημένο, μόνο δύο ραντάρ αντιπυραυλικής άμυνας, ένα σε Πολωνία και ένα σε Ρουμανία.
Μόνο τρελός ή αφηγηματίας του ρώσικου καθεστώτος μπορεί να φαντάζεται ότι το ΝΑΤΟ είχε μαζέψει στα σύνορα της Ρωσίας ορδές και πυραύλους και απειλούσε την Μόσχα.
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 27 Φεβ 2022, 17:44

Προέλλην έγραψε:
Ψέμα.

:angry: :closed33:
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 27 Φεβ 2022, 17:46

Προέλλην έγραψε:Έτσι ακούσαν να λένε, έτσι λένε.
Μέχρι τα πρόσφατα συμβάντα, το ΝΑΤΟ είχε ελάχιστη παρουσία στην Α. Ευρώπη. Ούτε 1000 νοματαίους σε όλες τις χώρες μαζί, να πίνουν καφέδες. Ούτε φυσικά είχε το παραμικρό επιθετικό όπλο εγκατεστημένο, μόνο δύο ραντάρ αντιπυραυλικής άμυνας, ένα σε Πολωνία και ένα σε Ρουμανία.
Μόνο τρελός ή αφηγηματίας του ρώσικου καθεστώτος μπορεί να φαντάζεται ότι το ΝΑΤΟ είχε μαζέψει στα σύνορα της Ρωσίας ορδές και πυραύλους και απειλούσε την Μόσχα.

Ρε μλκ ημαρτον. Μην γινεσαι ο δυτικος Αριστος. Το σιγουρο ειναι οτι το ΝΑΤΟ δεν επεκτεινεται ανατολικα για να κανει τουρισμο.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 27 Φεβ 2022, 17:46

Μέσα στα μέσα που θα χρησιμοποιήσει η Δύση πια είναι και:

Α Θα ξεσηκώσει τους πολίτες της Ρωσίας και Λευκορωσίας.

Β Θα δημιουργήσει μέσα στην Ρωσία αυτονομιστικα κινήματα, και εδώ υπάρχει πολύ έδαφος.

Γ Κάποια στιγμή θα ανοίξει το ίντερνετ και εκεί μπορεί να γίνει τεράστια προπαγάνδα

Δ Θα απομονωθεί διπλωματικά και θα δαιμονοποιηθει η Ρωσία.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Επιστροφή σε “Διεθνή”