Μπαι μπαι ψεκομπολ,τα σχολια τους ειναι ολα τα λεφτα.
Ξαφνικές καρδιοπάθειες (ξαφνικίτιδες).
-
Perseus1966
- Extreme poster

Re: Ξαφνικές καρδιοπάθειες (ξαφνικίτιδες).
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
-
nemo
- Supreme poster

αναμεσα στις τοσες ξαφνικιτιδες ειχαμε και τρεις αυτοκτονιες ανηλικων αλλα το ευχαριστο για τον λαο μας ειναι
οτι δεν ειμαστε ναζι και φασιστες -
οτι δεν ειμαστε ναζι και φασιστες -
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
BaKXOS_Lysios
- Extreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Perseus1966 έγραψε:Ρε εισαι μαλακας? ειπες δεν υπεγραψες τιποτα ,μετα βγηκε η κοπελλα και ειπε οτι υπεγραψα 3 χαρτια και μετα θυμηθηκες.
Δεν υπεγραψα το χαρτι που αναφερεις οχι οτι δεν υπεγραψα τιποτα γενικα. Δεν σου βγηκε το παραμυθι που πηγες να βγαλεις με το χαρτι και τωρα προσπαθεις να βγαλεις λαγο διαστρευλωνοντας τα λογια μου.
Λοιπόν θα σας το ξεμπερδέψω εγώ. Το χαρτί με το ιατρικό ιστορικό που συμπληρώνεις πριν τον εμβολιασμό δεν απαιτεί υπογραφή. Επομένως το χαρτί που ανέβασε ο Λαχού (και επιβεβαιώνω κι εγω ότι συμπλήρωσα τουλάχιστον 10 φορές -για μένα 3 δόσεις κι άλλες τόσες για τους γονείς μου) είναι ένα χαρτί που συμπληρώνεται (με στοιχεία όπως ΑΜΚΑ, ιστορικό κλπ) και ΔΕΝ είναι χαρτί που υπογράφεις για συναίνεση.

1 .
-
BaKXOS_Lysios
- Extreme poster

-
BaKXOS_Lysios
- Extreme poster

Perseus1966 έγραψε:Μπαι μπαι ψεκομπολ,τα σχολια τους ειναι ολα τα λεφτα.
κοβιντνεκρ1.jpeg
κοβιντνεκρ.jpeg
OMG και τρία LOL
Μέσα σε ένα 75 % εμβολιασμένων πολιτών υπάρχουν ξαφνικοι θάνατοι. Τι δεν καταλαβαίνεις. Ποιο θα ήταν το ποσοστό των ξαφνικών θανάτων επί 75% πληθυσμού έστω αν ήταν ανεμβολιαστοι, για πες μας....; Το γνωρίζεις; Βέβαια οι γελοιοτητες του μποντιμπιλντερα ("αν πεθάνω σημαίνει ότι έχετε δίκιο") μπορεί να πει κανείς ότι σας δικαιολογούν αλλά επειδή αυτός ήτο κουφιοκεφαλος εσάς δεν σας κόβει; .... Ήταν σίγουρος αυτός και καλά ότι είναι υπόδειγμα άκρας υγείας (αθλητής γαρ) και δεν παίζει να πεθάνει ξαφνικά..... Κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι δεν θα τον βρει ξαφνικός θάνατος, ούτε ο πιο υγιής που ακολουθεί πιστά την πλέον υγιεινή διατροφή και άσκηση! Ο ξαφνικός θάνατος είναι ένα ποσοστό μέσα στο γενικό πληθυσμό πάρτε το χαμπάρι κι enjoy όσο στέκεστε κάθετα....

0 .
-
nemo
- Supreme poster

BaKXOS_Lysios έγραψε:Perseus1966 έγραψε:Μπαι μπαι ψεκομπολ,τα σχολια τους ειναι ολα τα λεφτα.
κοβιντνεκρ1.jpeg
κοβιντνεκρ.jpeg
OMG και τρία LOL
Μέσα σε ένα 75 % εμβολιασμένων πολιτών υπάρχουν ξαφνικοι θάνατοι. Τι δεν καταλαβαίνεις. Ποιο θα ήταν το ποσοστό των ξαφνικών θανάτων επί 75% πληθυσμού έστω αν ήταν ανεμβολιαστοι, για πες μας....; Το γνωρίζεις; Βέβαια οι γελοιοτητες του μποντιμπιλντερα ("αν πεθάνω σημαίνει ότι έχετε δίκιο") μπορεί να πει κανείς ότι σας δικαιολογούν αλλά επειδή αυτός ήτο κουφιοκεφαλος εσάς δεν σας κόβει; .... Ήταν σίγουρος αυτός και καλά ότι είναι υπόδειγμα άκρας υγείας (αθλητής γαρ) και δεν παίζει να πεθάνει ξαφνικά..... Κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι δεν θα τον βρει ξαφνικός θάνατος, ούτε ο πιο υγιής που ακολουθεί πιστά την πλέον υγιεινή διατροφή και άσκηση! Ο ξαφνικός θάνατος είναι ένα ποσοστό μέσα στο γενικό πληθυσμό πάρτε το χαμπάρι κι enjoy όσο στέκεστε κάθετα....
με την ανοσια τι παιζει;
0 .
-
BaKXOS_Lysios
- Extreme poster

nemo έγραψε:με την ανοσια τι παιζει;
Με την μυοκαρδιοπάθεια και τις ξαφνικίτιδες τι παίζει;
(Ενημερώσου εδώ: https://www.in.gr/2022/10/16/b-science/ ... a-emvolia/)
1 .
-
nemo
- Supreme poster

BaKXOS_Lysios έγραψε:nemo έγραψε:με την ανοσια τι παιζει;
εννοουσα αν πιστευεις οτι τα εμβολιασμενα ατομα δεν εχουν την απαιτουμενη προστασια -ανοσια
λογω εμβολιασμου -κατι που το υποστηριζουν πολλοι επιστημονες
0 .
-
BaKXOS_Lysios
- Extreme poster

nemo έγραψε:BaKXOS_Lysios έγραψε:Με την μυοκαρδιοπάθεια και τις ξαφνικίτιδες τι παίζει;
εννοουσα αν πιστευεις οτι τα εμβολιασμενα ατομα δεν εχουν την απαιτουμενη προστασια -ανοσια
λογω εμβολιασμου -κατι που το υποστηριζουν πολλοι επιστημονες
Ακόμα κι ο Ιωαννίδης -που στους εγχώριους επιστήμονες θεωρείται αιρετικός και τον πολεμούν - δεν λέει κάτι τέτοιο, άρα...
0 .
-
Perseus1966
- Extreme poster

BaKXOS_Lysios έγραψε:nemo έγραψε:με την ανοσια τι παιζει;
Δεν ισχύει ,παλι μαλακιες λες
0 .