Μου πρότειναν συνοικέσιο, να δεχτώ;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Μου πρότειναν συνοικέσιο, να δεχτώ;

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 18 Φεβ 2019, 16:20

Ραν ταν πλαν έγραψε:
Αυτό το ''θέλω να παντρευτώ για να μη μου φάνε την περιουσία'' δε μου 'κατσε καλά. Και αν μπορώ να το ερμηνεύσω θα έλεγα ότι θέλει να κουτουπώσει πρώτα τον Αρίστο και μετά να τον μοστράρει για μοβόρο άντρα που θα διεκδικήσει την περιουσία της από τα λυκόρνια τους συγγενείς της.
Δλδ κάτι του στυλ καθίστε καλά γιατί ο άντρας μου έχει κάτι ποντίκια σαν του Σβαρτσενέγκερ και ξέρει κουνγκ φου καλύτερα από τον Τσάκι Τσαν.
Και οπωσδήποτε το ''σιχάθηκα τους πολιτικούς'' δηλώνει άτομο απολίτικο που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τον υπερπολιτικοποιημένο φίλο μας.
Φαντάσου να θέλει ο Αρίστος να τρομπονιάσει εσένα και τον ΓΓ ή να γράψει τα άρθρα του για ''επίκαιρα'' κλπ και να έχει την απολιτίκ ξανθιά να θέλει τσάρκες σε χασαποταβέρνες και μεζεδοπωλεία ή, το χειρότερο απ' όλα, σεξ.
Θα τον καταντήσει σε δυο μήνες από διαμορφωτή της κοινής γνώμης και πρωτοπόρο κινηματία σε σκυλάκι κανίς με ροζ φιόγκο. :fico:

Επειδη ο γερος της ειχε παραχωρησει τη χρηση (και οχι την κυριοτητα) σε καποια κτηματα ωστε να τα καλλιεργουν συγγενεις και να του αποδιδουν τα συμφωνηθεντα, αυτοι πατανε σε ενα καθεστως ιδιοχρησιας και εχουν προσβαλει καποια απο τα κτηματα της διαθηκης.

Ειναι λογικο οτι το ζητημα θα λυθει με καποιο συμβιβασμο στον οποιο θα συνεχισει το προηγουμενο καθεστως. Αλλα θα περασει πρωτα η ιστορια απο χιλια κυματα.

Επισης υπαρχουν και αλλα ζητηματα, οπως η ανακαινιση ενος σπιτιου, η πωληση ενος αλλου, γενικα ενας φαυλος κυλκλος.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 18 Φεβ 2019, 16:23

Αλλα το βασικοτερο ειναι οτι επειδη η περιοχη ειναι μισοαγροτικη-μισοαστικη, η εκπαιδευτικος φοβαται οτι αν παει ανυπαντρη θα την αντιμετωπισουν οπως σε χωριο, δηλαδη σαν ακαματα, ανοικοκυρευτη και το κουτσομπολιο θα πεφτει συννεφο ωστε να μην μπορει να σταθει.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 18 Φεβ 2019, 16:43

Καλα Αριστο το ζητημα ειναι να βαλεις κουλουρα για να φτιαξεις την ζωη σου, αν ειναι να παντρευτεις και μετα να μπλεχτεις για κληρονομικα που δεν σε αφορουν κιολας, αστα βραστα.

Συν οτι αμα μαθουν και δουν τι γραφεις για την Μακεδονια θα χεις και εξτρα προβληματα με τους καραβλαχους εκει :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 18 Φεβ 2019, 16:45

Ραν ταν πλαν έγραψε:Και οπωσδήποτε το ''σιχάθηκα τους πολιτικούς'' δηλώνει άτομο απολίτικο που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τον υπερπολιτικοποιημένο φίλο μας.
Φαντάσου να θέλει ο Αρίστος να τρομπονιάσει εσένα και τον ΓΓ ή να γράψει τα άρθρα του για ''επίκαιρα'' κλπ και να έχει την απολιτίκ ξανθιά να θέλει τσάρκες σε χασαποταβέρνες και μεζεδοπωλεία ή, το χειρότερο απ' όλα, σεξ.
Θα τον καταντήσει σε δυο μήνες από διαμορφωτή της κοινής γνώμης και πρωτοπόρο κινηματία σε σκυλάκι κανίς με ροζ φιόγκο. :fico:

0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 18 Φεβ 2019, 17:08

:laugh1:

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Αγις
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Αγις » 18 Φεβ 2019, 18:37

Ο Αρίστος το διασκεδάζει ολο αυτο το τουρλουμπουκι της συμφορας και αποκλειω να υπάρχει η παραμικρη πιθανότητα να το σκεφτηκε εστω και για μια στιγμη διαφορετικα.
0 .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 18 Φεβ 2019, 19:02

Η ζωη δεν ειναι για τους φυγομαχους.

.
1 .

.

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 18 Φεβ 2019, 20:02

Ραν ταν πλαν έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:
Λες να τον θελει για να της πληρωνει ΕΝΦΙΑ και στεγαστικα? :D

Αυτό το ''θέλω να παντρευτώ για να μη μου φάνε την περιουσία'' δε μου 'κατσε καλά. Και αν μπορώ να το ερμηνεύσω θα έλεγα ότι θέλει να κουτουπώσει πρώτα τον Αρίστο και μετά να τον μοστράρει για μοβόρο άντρα που θα διεκδικήσει την περιουσία της από τα λυκόρνια τους συγγενείς της.
Δλδ κάτι του στυλ καθίστε καλά γιατί ο άντρας μου έχει κάτι ποντίκια σαν του Σβαρτσενέγκερ και ξέρει κουνγκ φου καλύτερα από τον Τσάκι Τσαν.
Και οπωσδήποτε το ''σιχάθηκα τους πολιτικούς'' δηλώνει άτομο απολίτικο που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τον υπερπολιτικοποιημένο φίλο μας.

δηλ τι να θέλει ρε ραν;
το βράδυ που πέφτουν στο κρεβάτι οι άνθρωποι και αρχίζει και ζεσταίνεται η ατμόσφαιρα να θέλει να την αρχίσει ο αρίστος στην προπαγάνδα υπέρ του συριζα;
Το να περιμένει κουτούπωμα είναι το πλέον λογικότερο, τι άλλωστε θέλει μια γυναίκα όταν ξαπλώνει στο κρεβάτι με έναν άντρα;
να μάθει εάν ο τσίπρας θα ξανακερδίσει τις εκλογές;
:laugh1:
αλλού είναι η μπλόφα κύριοι..
δεν ξέρω γιατί δεν έχει απαντηθεί αυτό το ερώτημα..

vallon έγραψε:πόσο χρονών είναι Αρίστο η κοπελιά;

:whistle:
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 18 Φεβ 2019, 21:15

μίστερ μαξ έγραψε:
Χαμένος έγραψε:Να μας καλέσεις στον γάμο.

Εγώ θα έρθω με λιτό κουστούμι Μάο, το οποίο θα πλαισιωνω μόνο με μια κονκάρδα Κιλ Ιλ Σουνγκ-Κιμ Τζονγκ Ιλ.

Θα φέρω δώρο 3 μολοτωφ γεμισμένες με κηροζίνη (όχι νερωμένη) και το Θεος και Κράτος του Μπακουνιν.

Εν δυνάμει μπορεί να εξελιχθεί στον γάμο της χιλιετίας.

Αριστος θα βγαίνει από την εκκλησία εν μέσω βροχής μολότωφ, ακούσματος της Διεθνούς σε αναρχοπανκ διασκευή, ενώ παράλληλα άγημα σταλινικών θα κάνει σημειωτον βάδισμα χήνας.

Εγώ θα κάνω "looking at things" με σίγουρο, γεμάτο αυτοπεποίθηση βλέμμα, φορώντας μαύρο παλτό, με τα χέρια στις τσέπες. Προαιρετικά θα βγάλω κυάλια και θα αξιολογήσω την ακρίβεια ρίψης μολότωφ. Εννοείται για τις τζουφιες θα υπάρξουν κύρωσεις στους υπεύθυνους, μέχρι 7ο βαθμό συγγένειας.

Αν υπάρχουν νεοδημοκρατες συγγενείς, η περιφρούρηση του γάμου φυσικά και θα τους απομονώσει.
2 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 18 Φεβ 2019, 21:17

Vallon εγω δεν την ρωτησα αλλα συμφωνα με τη φιλη της αδελφης μου ειναι ενα χρονο μικροτερη μου.

Η απορια μου ειναι μπορει να παρει συνταξη απο τετοια ηλικια;

.
0 .

.

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”