Ραν ταν πλαν έγραψε:
Αυτό το ''θέλω να παντρευτώ για να μη μου φάνε την περιουσία'' δε μου 'κατσε καλά. Και αν μπορώ να το ερμηνεύσω θα έλεγα ότι θέλει να κουτουπώσει πρώτα τον Αρίστο και μετά να τον μοστράρει για μοβόρο άντρα που θα διεκδικήσει την περιουσία της από τα λυκόρνια τους συγγενείς της.
Δλδ κάτι του στυλ καθίστε καλά γιατί ο άντρας μου έχει κάτι ποντίκια σαν του Σβαρτσενέγκερ και ξέρει κουνγκ φου καλύτερα από τον Τσάκι Τσαν.
Και οπωσδήποτε το ''σιχάθηκα τους πολιτικούς'' δηλώνει άτομο απολίτικο που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τον υπερπολιτικοποιημένο φίλο μας.
Φαντάσου να θέλει ο Αρίστος να τρομπονιάσει εσένα και τον ΓΓ ή να γράψει τα άρθρα του για ''επίκαιρα'' κλπ και να έχει την απολιτίκ ξανθιά να θέλει τσάρκες σε χασαποταβέρνες και μεζεδοπωλεία ή, το χειρότερο απ' όλα, σεξ.
Θα τον καταντήσει σε δυο μήνες από διαμορφωτή της κοινής γνώμης και πρωτοπόρο κινηματία σε σκυλάκι κανίς με ροζ φιόγκο.
Επειδη ο γερος της ειχε παραχωρησει τη χρηση (και οχι την κυριοτητα) σε καποια κτηματα ωστε να τα καλλιεργουν συγγενεις και να του αποδιδουν τα συμφωνηθεντα, αυτοι πατανε σε ενα καθεστως ιδιοχρησιας και εχουν προσβαλει καποια απο τα κτηματα της διαθηκης.
Ειναι λογικο οτι το ζητημα θα λυθει με καποιο συμβιβασμο στον οποιο θα συνεχισει το προηγουμενο καθεστως. Αλλα θα περασει πρωτα η ιστορια απο χιλια κυματα.
Επισης υπαρχουν και αλλα ζητηματα, οπως η ανακαινιση ενος σπιτιου, η πωληση ενος αλλου, γενικα ενας φαυλος κυλκλος.
.