Αυτό που η πρώην μου...

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Αυτό που η πρώην μου...

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 29 Νοέμ 2019, 07:45

vallon έγραψε:Για παράδειγμα, έχω μια πολύ καλή φίλη που ήταν πρώην μου, την συμβουλεύω για την στάση της στις επόμενες σχέσεις και το αυτό κι εκείνη. Όπως και να το κάνουμε η γνώμη κάποιου από το αντίθετο φύλλο είναι πολύ πιο κοντά στην πραγματικότητα.

:whatever45:

Μλκ τωρα καταλαβα γιατι μπλεκεις με κατι πυροβολημενες περιπτωσεις :D
0 .

Άβαταρ μέλους
tensor
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό tensor » 04 Δεκ 2019, 17:21

Adminović έγραψε:...μου στέλνει μια στο τόσο μηνύματα ότι κοίταζε παλιές φωτογραφίες και είδε τυχαία και κάποιες που ήμασταν μαζί και με θυμήθηκε και ρωτάει να μάθει πώς είμαι και τί κάνω (και κυρίως την ενδιαφέρει να μου πει εκείνη για τα προβλήματα που έχει στο γάμο της), πώς να το εκλαβω;

Βλέπω ότι γράφτηκαν ήδη πολλά και δεν τα έχω διαβάσει, οπότε δεν ξέρω αν η ερώτηση έχει ήδη απαντηθεί.

Εγώ θα το έβλεπα με καχυποψία. Οι παλιές φωτογραφίες που είδε, όλως τυχαίως βέβαια :yesyes: , το ότι έτσι με θυμήθηκε και κυρίως το ότι θέλει να μου μιλήσει για τα προβλήματα που έχει στο γάμο της, θα είχαν σημάνει συναγερμό. Το πώς θα το χειριστείς είναι βέβαια δική σου υπόθεση.
1 .

Άβαταρ μέλους
Αγις
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Αγις » 09 Δεκ 2019, 14:04

Adminović έγραψε:...μου στέλνει μια στο τόσο μηνύματα ότι κοίταζε παλιές φωτογραφίες και είδε τυχαία και κάποιες που ήμασταν μαζί και με θυμήθηκε και ρωτάει να μάθει πώς είμαι και τί κάνω (και κυρίως την ενδιαφέρει να μου πει εκείνη για τα προβλήματα που έχει στο γάμο της), πώς να το εκλαβω; :hmmm

Ότι μου την πέφτει;
Ότι απλά έχει πήξει με την τωρινή της ζωή και ψάχνει να βρει κάποιον να μιλήσει;
Ότι ισχύουν και τα δύο;
:hmhmhm:

Κλασικη περιπτωση - ολες μα ολες οι πρωην γκομενες της παρεας μου - των ανυποτακτων- μετα απο 6 εως το πολυ 10 μηνες μετα το γαμο επανεμφανιζονταν -αι.
Εκτος του σεξ πιο πολυ θελουν την ζωη που ειχαν σαν ελευθερες με παρεα που γνωριζαν.
1 .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”