Φασίστες στην κυβέρνηση Κούλη με ανύπαρκτα πτυχία;

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Re: Φασίστες στην κυβέρνηση Κούλη με ανύπαρκτα πτυχία;

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 02 Δεκ 2019, 20:13

Τα ψεμματα του Αριστου:
    Ψευδης τιτλος περι πλαστου πτυχιου
    Ψευδης τιτλος περι φασιστα
    Ψευδης αναφορα πτυχιου στην σελιδα του ΥΠΕΞ
    Ψευδης ειδηση οτι ο υφυπουργος υποσχεθηκε οτι θα φερει στοιχεια και δεν τα εφερε.
    Αυθαιρετη αναφορα οτι ο υφυπουργος εδωσε το βιογραφικο του στις εφημεριδες
    Μετετρεψε ρεπορταζ εφημεριδων σε λεγομενα του υφυπουργου

Στοχευμενα και κατα συρροη ψεμματα

Παμε τωρα παρακατω
Ο τυπος αρθρογραφει κοντα στα 40 χρονια
Αν ειναι φασιστας θα εχει αποτυπωθει στα γραπτα του
Ας τελεισει το παραμυθι με το μπανερ και ας παρουσιαστου γραπτα που δειχνουν οτι ειναι φασιστας
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 02 Δεκ 2019, 20:18

Bump

Τη δική του απάντηση στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος τον κάλεσε «να δημοσιοποιήσει το μεταπτυχιακό του» έδωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών Α. Διαματάρης.

Όπως αναφέρει ο υπουργός Εξωτερικών «πράγματι παρακολούθησα αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών, αλλά δυστυχώς λόγοι οικονομικοί δεν μου επέτρεψαν να αποκτήσω το σχετικό τίτλο σπουδών».

«Με ιδιαίτερη απογοήτευση διαπίστωσα σήμερα πως όσα αναφέρονται στο βιογραφικό μου σημείωμα, το οποίο είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εξωτερικών, αποτέλεσαν αφορμή για αρνητικό σχολιασμό» τόνισε αρχικά ο κ. Διαματάρης και συνέχισε: «Προς αποκατάσταση της αλήθειας, διευκρινίζω ότι στο βιογραφικό μου σημείωμα αναφέρω ότι σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων (Μ.Β.Α.) στο Πανεπιστήμιο Columbia, καθώς πράγματι παρακολούθησα αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών, αλλά δυστυχώς λόγοι οικονομικοί δεν μου επέτρεψαν να αποκτήσω το σχετικό τίτλο σπουδών».

«Λυπάμαι αν η ως άνω διατύπωση προκάλεσε οποιαδήποτε παρερμηνεία ως προς το ότι είμαι κάτοχος του τίτλου σπουδών, ιδίως μάλιστα όταν είναι γνωστή η επί δεκαετίες προσφορά μου στα ζητήματα του απόδημου Ελληνισμού», κατέληξε ο κ. Διαματάρης.
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/politiki/ti-a ... yhiako-toy

src
0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 02 Δεκ 2019, 20:19

Γιαννοπουλε δεν ηρεμησες απο τα τρομπονια;

Ας δουμε και το "μπανερ".

Εικόνα

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 02 Δεκ 2019, 20:21

itteithe έγραψε:Bump

Τη δική του απάντηση στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος τον κάλεσε «να δημοσιοποιήσει το μεταπτυχιακό του» έδωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών Α. Διαματάρης.

Όπως αναφέρει ο υπουργός Εξωτερικών «πράγματι παρακολούθησα αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών, αλλά δυστυχώς λόγοι οικονομικοί δεν μου επέτρεψαν να αποκτήσω το σχετικό τίτλο σπουδών».

«Με ιδιαίτερη απογοήτευση διαπίστωσα σήμερα πως όσα αναφέρονται στο βιογραφικό μου σημείωμα, το οποίο είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εξωτερικών, αποτέλεσαν αφορμή για αρνητικό σχολιασμό» τόνισε αρχικά ο κ. Διαματάρης και συνέχισε: «Προς αποκατάσταση της αλήθειας, διευκρινίζω ότι στο βιογραφικό μου σημείωμα αναφέρω ότι σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων (Μ.Β.Α.) στο Πανεπιστήμιο Columbia, καθώς πράγματι παρακολούθησα αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών, αλλά δυστυχώς λόγοι οικονομικοί δεν μου επέτρεψαν να αποκτήσω το σχετικό τίτλο σπουδών».

«Λυπάμαι αν η ως άνω διατύπωση προκάλεσε οποιαδήποτε παρερμηνεία ως προς το ότι είμαι κάτοχος του τίτλου σπουδών, ιδίως μάλιστα όταν είναι γνωστή η επί δεκαετίες προσφορά μου στα ζητήματα του απόδημου Ελληνισμού», κατέληξε ο κ. Διαματάρης.
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/politiki/ti-a ... yhiako-toy

src

:laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Ας απαντησει τωρα και πως σε τρεις εφημεριδες βρεθηκε να ειναι τελειοφοιτος του Κολουμπια με MBA πτυχιο.

Ο Αγιος Βασιλης εστειλε αυτα τα στοιχεια στις εφημεριδες η το πολιτικο του γραφειο;

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 02 Δεκ 2019, 20:22

Αυτιθαυμαζομαι καθως μετα απο τοσα ψεμματα που εγραψες ειμαι απολυτα ηρεμος

Να απαντησει για κατι που εγραψαν εφημεριδες;
Επικοινωνεις;
0 .
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 02 Δεκ 2019, 20:25

Ο Αγιος Βασιλης επισκεφθηκε και τις 3 εφημεριδες και ειπε να ενισχυσει το βιογραφικο του υφυπουργου μας.

.
0 .

.

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 02 Δεκ 2019, 20:26

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Τα ψεμματα του Αριστου:
    Ψευδης τιτλος περι πλαστου πτυχιου
    Ψευδης τιτλος περι φασιστα
    Ψευδης αναφορα πτυχιου στην σελιδα του ΥΠΕΞ
    Ψευδης ειδηση οτι ο υφυπουργος υποσχεθηκε οτι θα φερει στοιχεια και δεν τα εφερε.
    Αυθαιρετη αναφορα οτι ο υφυπουργος εδωσε το βιογραφικο του στις εφημεριδες
    Μετετρεψε ρεπορταζ εφημεριδων σε λεγομενα του υφυπουργου

Στοχευμενα και κατα συρροη ψεμματα

Παμε τωρα παρακατω
Ο τυπος αρθρογραφει κοντα στα 40 χρονια
Αν ειναι φασιστας θα εχει αποτυπωθει στα γραπτα του
Ας τελεισει το παραμυθι με το μπανερ και ας παρουσιαστου γραπτα που δειχνουν οτι ειναι φασιστας

Εικόνα
:laugh1: :laugh1: :P
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 02 Δεκ 2019, 20:29

:laugh1: :laugh1: :laugh1:

.
1 .

.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 02 Δεκ 2019, 20:34

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Αυτιθαυμαζομαι καθως μετα απο τοσα ψεμματα που εγραψες ειμαι απολυτα ηρεμος

Να απαντησει για κατι που εγραψαν εφημεριδες;
Επικοινωνεις;

Αυτογελοιοποιείσαι είναι η σωστή λέξη αλλά δε θα το κάνουμε θέμα τώρα. Αφού έτσι νομίζεις έτσι είναι. :D
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 02 Δεκ 2019, 20:37

Εγω παλι λεω οτι γελοιοποιειται οποιος αποδιδει ευθυνες στο υφιπουργο για πραγματα που εχουν γραψει εφημεριδες
Ειναι τοσο γελοιος οσο το υποστηριζει που του ευχομαι να γραψεικατι γι αυτον ο Βαξεβανης και να πρεπει να αποδειξει οτι δεν ειναι ελεφαντας
Θα το απολαυσω με μεγαλη ευχαριστηση
0 .
..

nrg wrote:

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”