Και θα δουλευω και θα γραφω και θα κανω χειμερινα μπανια και θα σας κανω να πηζετε στα φορα.
.

Αρίστος έγραψε:Εμενα με εχει τουιταρει η ρωσικη πρεσβεια, τσακωνεται μαζι μου το hoaxes, εχω γραψει αρθρπ με 58000 αναγνωσεις και αλλο με 2000 κοινοποιησεις, εχει γραψει προλογους για τα βιβλια μου ο καθηγητης Βεργος, μου εχουν παρει δισελιδη συνεντευξη σε ημερησια εφημεριδα, εχουν βαλει εξωφυλλα αρθρα μου τα ΕΠΙΚΑΙΡΑ, με αγαπαει κοσμος σε δυο φορα και με υποστηριζει.

Adminović έγραψε:Αρίστος έγραψε:Εμενα με εχει τουιταρει η ρωσικη πρεσβεια, τσακωνεται μαζι μου το hoaxes, εχω γραψει αρθρπ με 58000 αναγνωσεις και αλλο με 2000 κοινοποιησεις, εχει γραψει προλογους για τα βιβλια μου ο καθηγητης Βεργος, μου εχουν παρει δισελιδη συνεντευξη σε ημερησια εφημεριδα, εχουν βαλει εξωφυλλα αρθρα μου τα ΕΠΙΚΑΙΡΑ, με αγαπαει κοσμος σε δυο φορα και με υποστηριζει.
Γατάκια.
Εμένα τα νήματά μου χρησιμοποιούνται ήδη σαν πηγές από άλλα σάιτ. Ένα από αυτά είδα να το έχουν βάλει σε ηλεκτρονική πλατφόρμα με ονλάιν μαθήματα μεγάλου ιδιωτικού σχολείου, ενώ πρόσφατα με έβαλαν ως πηγή και στο μπουρδελα.κομ
Διδάσκομαι πλέον από τα σχολεία μέχρι τα μπουρδέλα αυτής της χώρας.
ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ![]()

Αρίστος έγραψε:Ραν ταν πλαν έγραψε:
Για να καταλάβουμε.
Υπάρχουν βαριά ονόματα που δεν έρχονται εδώ γιατί ο Λαχ έχει κάψει το ''ελεύθερο'' και μένουν κάπου συγκεκριμένα που το περιβάλλον είναι άκαυτο;![]()
Αυτό κάλλιστα θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να το ονομάσει τουλάχιστον αποκοπή από την πραγματικότητα.![]()
Αρίστο φίλε μου μας δουλεύεις;
Δεν μου λες οταν ηρθαν ολοι απο το βυθισμενο μαγαζι εδω κρατησατε κανενα;
ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ.
Μαντεψε σε ποιων τις κωλοσυμπεριφορες οφειλεται αυτο.
Αρκετοι τις θυμουνται ακομη απο οτι μου ειπαν.
.

Ραν ταν πλαν έγραψε:Adminović έγραψε:
Γατάκια.
Εμένα τα νήματά μου χρησιμοποιούνται ήδη σαν πηγές από άλλα σάιτ. Ένα από αυτά είδα να το έχουν βάλει σε ηλεκτρονική πλατφόρμα με ονλάιν μαθήματα μεγάλου ιδιωτικού σχολείου, ενώ πρόσφατα με έβαλαν ως πηγή και στο μπουρδελα.κομ
ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ![]()
Μήπως πήρε το μάτι σου κάπου εκεί γύρω και το δικό μου νήμα ''Η τέλεια σχέση'' ή το ''Συμπεριφορικός χοντροκωλισμός''.

Adminović έγραψε:Γατάκια.
ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ![]()

Λαχουρένιος έγραψε:Αρίστος έγραψε:Εδω μεγαλοι ηθοποιοι του κινηματογραφου, καλλιτεχνες του τραγουδιου και του θεαματος πεινανε στη συνταξη, εγω θα αποτελεσω την εξαιρεση;
Nαι εσυ και ο Μπαρκουλης. Μετα το σπιτι του ηθοποιου θα φτιαξουμε για σενα το Σπιτι του Ψεκασμενου.Γι' αυτο φροντιζω αυτον τον καιρο για τις δυσκολες μερες που ερχονται.
Οχι ρε μην αγχωνεσαι, μονο 65 εισαι, νωρις ειναι ακομα. Ζησε πρωτα την ζωη σου και μετα. Περιμενε μεχρι τα 80 να βγαλεις λεφτα

Λαχουρένιος έγραψε:Adminović έγραψε:Γατάκια.
ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ![]()
Φαντασου, ακομα και σε αυτο ο μπαρμπαριστος ερχεται δευτερος. Και εσυ εχεις το φορουμ για χομπι και οχι για επαγγελμα οπως ο πυραμιδακιας.