Όταν ο Χελιγκένις σταματάει στο διπλανό μαγαζί

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Όταν ο Χελιγκένις σταματάει στο διπλανό μαγαζί

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 19 Ιαν 2022, 16:59

Αλλα 20 χρονια θα με τρως στη μαπα. :D

Και θα δουλευω και θα γραφω και θα κανω χειμερινα μπανια και θα σας κανω να πηζετε στα φορα. :laugh1:

.
1 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 19 Ιαν 2022, 18:16

Αρίστος έγραψε:Εμενα με εχει τουιταρει η ρωσικη πρεσβεια, τσακωνεται μαζι μου το hoaxes, εχω γραψει αρθρπ με 58000 αναγνωσεις και αλλο με 2000 κοινοποιησεις, εχει γραψει προλογους για τα βιβλια μου ο καθηγητης Βεργος, μου εχουν παρει δισελιδη συνεντευξη σε ημερησια εφημεριδα, εχουν βαλει εξωφυλλα αρθρα μου τα ΕΠΙΚΑΙΡΑ, με αγαπαει κοσμος σε δυο φορα και με υποστηριζει.

Γατάκια.
Εμένα τα νήματά μου χρησιμοποιούνται ήδη σαν πηγές από άλλα σάιτ. Ένα από αυτά είδα να το έχουν βάλει σε ηλεκτρονική πλατφόρμα με ονλάιν μαθήματα μεγάλου ιδιωτικού σχολείου, ενώ πρόσφατα με έβαλαν ως πηγή και στο μπουρδελα.κομ

Διδάσκομαι πλέον από τα σχολεία μέχρι τα μπουρδέλα αυτής της χώρας.
ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ :dirol: :yesyes:
1 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 19 Ιαν 2022, 20:34

Ρε παιδιά γιατί να ανταλλάσσουμε λόγια βαριά;
Δεν υπάρχει λόγος.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 19 Ιαν 2022, 20:40

Adminović έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Εμενα με εχει τουιταρει η ρωσικη πρεσβεια, τσακωνεται μαζι μου το hoaxes, εχω γραψει αρθρπ με 58000 αναγνωσεις και αλλο με 2000 κοινοποιησεις, εχει γραψει προλογους για τα βιβλια μου ο καθηγητης Βεργος, μου εχουν παρει δισελιδη συνεντευξη σε ημερησια εφημεριδα, εχουν βαλει εξωφυλλα αρθρα μου τα ΕΠΙΚΑΙΡΑ, με αγαπαει κοσμος σε δυο φορα και με υποστηριζει.

Γατάκια.
Εμένα τα νήματά μου χρησιμοποιούνται ήδη σαν πηγές από άλλα σάιτ. Ένα από αυτά είδα να το έχουν βάλει σε ηλεκτρονική πλατφόρμα με ονλάιν μαθήματα μεγάλου ιδιωτικού σχολείου, ενώ πρόσφατα με έβαλαν ως πηγή και στο μπουρδελα.κομ

Μήπως πήρε το μάτι σου κάπου εκεί γύρω και το δικό μου νήμα ''Η τέλεια σχέση'' ή το ''Συμπεριφορικός χοντροκωλισμός''. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 19 Ιαν 2022, 21:09

Αρίστος έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:
Για να καταλάβουμε.
Υπάρχουν βαριά ονόματα που δεν έρχονται εδώ γιατί ο Λαχ έχει κάψει το ''ελεύθερο'' και μένουν κάπου συγκεκριμένα που το περιβάλλον είναι άκαυτο; :fico:
Αυτό κάλλιστα θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να το ονομάσει τουλάχιστον αποκοπή από την πραγματικότητα. :D
Αρίστο φίλε μου μας δουλεύεις;

Δεν μου λες οταν ηρθαν ολοι απο το βυθισμενο μαγαζι εδω κρατησατε κανενα;

ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ.

Μαντεψε σε ποιων τις κωλοσυμπεριφορες οφειλεται αυτο.

Αρκετοι τις θυμουνται ακομη απο οτι μου ειπαν.

.

Σε κανενός τη συμπεριφορά δεν οφείλεται αυτό.
Απλά στο ''ελεύθερο'' κυριαρχεί διαφορετικό κλίμα από άλλους χώρους στο οποίο εγκλιματίζεται κάποιος άμεσα ή αφού καταλάβει ότι ο χώρος δεν τον αφομοιώνει και ότι λειτουργεί ως ξένο σώμα ψάχνει αλλού για ομόσταβλους του.
Αυτό συνέβη τότε και δεν είχε καμιά σχέση με καμιά ''κωλοσυμπεριφορά'' εκ των έσω.
Οι κωλοσυμπεριφορές όλες ανεξαιρέτως ήταν εισαγόμενες και μη ανεκτές πράγμα που ανάγκασε τους ''κωλοσυμπεριφοριστές'' να αναζητήσουν αλλού στέγη ή στάβλο.
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 19 Ιαν 2022, 21:17

Ραν ταν πλαν έγραψε:
Adminović έγραψε:
Γατάκια.

Μήπως πήρε το μάτι σου κάπου εκεί γύρω και το δικό μου νήμα ''Η τέλεια σχέση'' ή το ''Συμπεριφορικός χοντροκωλισμός''. :fico:

Το "ατυχήματα στο σεξ" έχει πιο μεγάλο σουξέ από τα δικά σου νήματα.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 19 Ιαν 2022, 23:30

Adminović έγραψε:Γατάκια.

Φαντασου, ακομα και σε αυτο ο μπαρμπαριστος ερχεται δευτερος. Και εσυ εχεις το φορουμ για χομπι και οχι για επαγγελμα οπως ο πυραμιδακιας.
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 20 Ιαν 2022, 00:01

ο κόσμος έχει τρελαθεί ρε σεις
δεν πάμε καλά
peace freedom love
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 20 Ιαν 2022, 01:03

Λαχουρένιος έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Εδω μεγαλοι ηθοποιοι του κινηματογραφου, καλλιτεχνες του τραγουδιου και του θεαματος πεινανε στη συνταξη, εγω θα αποτελεσω την εξαιρεση;

Nαι εσυ και ο Μπαρκουλης. Μετα το σπιτι του ηθοποιου θα φτιαξουμε για σενα το Σπιτι του Ψεκασμενου.

Γι' αυτο φροντιζω αυτον τον καιρο για τις δυσκολες μερες που ερχονται.

Οχι ρε μην αγχωνεσαι, μονο 65 εισαι, νωρις ειναι ακομα. Ζησε πρωτα την ζωη σου και μετα. Περιμενε μεχρι τα 80 να βγαλεις λεφτα :laugh1:

Κόντεψα να πνιγώ αφορισμένε :s_rofl
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 20 Ιαν 2022, 05:08

Λαχουρένιος έγραψε:
Adminović έγραψε:Γατάκια.

Φαντασου, ακομα και σε αυτο ο μπαρμπαριστος ερχεται δευτερος. Και εσυ εχεις το φορουμ για χομπι και οχι για επαγγελμα οπως ο πυραμιδακιας.

Σκεψου ποσο περισσοτερα νηματα θα χρησιμοποιουνταν σαν πηγες αν δεν υπηρχε καποιο βλαμμενο αγορακι να μπαινει σφηνα στα περισσοτερα και να γραφει 30 σελιδες για να την πει στον Αριστο. Ισως το ελευθερο μεινει στην ιστορια σαν το φορουμ ενος τυπου που η μονη του ζωη ηταν να τη λεει στον Αριστο.

Υπαρχουν βεβαια και χειροτερα. NikosVy ξερω γω που η ζωη του περιστρεφεται στο ποσες θεσεις ειχε η αιθουσα στο Χαλαντρι που καποτε εκανε εκδηλωση ο Αριστος (αυτος που δεν εχει προσωπικη ζωη ντε) με το Χαραλαμπιδη.

Ακομη και για τη σχεση μου με τις "πυραμιδες" (που ασχοληθηκα 2 μηνες σαν παρεργο της κανονικης μου δουλειας) καποιους τους εχει απασχολησει χρονια και αλλοι εχουν γραψει βιβλιο, ο Αριστος στη χωρα της πυραμιδας. :laugh1:

Τελος να μην ξεχασω και το Γιαννοπουλο. Ενα 20% της ζωης του το περασε για να ξεθαβει παλιες μου δημοσιευσεις. :D

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”