Η μυστική ατζέντα συμφωνιών με Ρώσους περιλαμβάνει Σύρο
-
Echelon
- Crazy poster

Re: Η μυστική ατζέντα συμφωνιών με Ρώσους περιλαμβάνει Σύρο
Η αλήθεια είναι ότι μου έλειψε το σύμπαν του Αριστου. Τα λέμε από βδομάδα. Go Marvel.
1 .
«Προφανείς και μεγάλες ευθύνες» της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή για την «φάκα του μνημονίου» απέδωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη συνέντευξή του στο Open.
Ερωτηθείς από την Έλλη Στάη για τις ευθύνες των δύο κυβερνήσεων εις ότι αφορά την είσοδο στα μνημονία, ο κ. Τσίπρας σχολίασε ότι η μεν κυβέρνηση Καραμανλή «μας έβαλε στη φάκα, όμως οι χειρισμοί που έγιναν στη συνέχεια δεν ήταν οι κατάλληλοι για να μας βγάλουν από τη φάκα».
«Είναι διαφορετικές οι ευθύνες αλλά εξίσου μεγάλες» ανέφερε ο κ. Τσίπρας.
Ερωτηθείς από την Έλλη Στάη για τις ευθύνες των δύο κυβερνήσεων εις ότι αφορά την είσοδο στα μνημονία, ο κ. Τσίπρας σχολίασε ότι η μεν κυβέρνηση Καραμανλή «μας έβαλε στη φάκα, όμως οι χειρισμοί που έγιναν στη συνέχεια δεν ήταν οι κατάλληλοι για να μας βγάλουν από τη φάκα».
«Είναι διαφορετικές οι ευθύνες αλλά εξίσου μεγάλες» ανέφερε ο κ. Τσίπρας.
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Λαχουρένιος έγραψε:Ποιον Ιβαν? Αυτος που ηταν φιλος σας και μεχρι πριν λιγους μηνες μας τον παρουσιαζες ως υγιη επιχειρηματια?
Αληθεια, ο Πανος ειναι ρωσοφιλος ναι ή οχι?
Απο τη στιγμη που αρχισε να παρεμβαινει στην εξωτερικη πολιτικη της χωρας υπερ της Ρωσιας εμεις παψαμε να τον εχουμε φιλο και τον καταγγειλαμε.
Και τοτε ηταν που η ΝΔ τον υιοθετησε και συνεργαστηκε μαζι του.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Echelon έγραψε:Η αλήθεια είναι ότι μου έλειψε το σύμπαν του Αριστου. Τα λέμε από βδομάδα. Go Marvel.
Σε περιμενω να μου δικαιολογησεις τα συλλαλητηρια που διοργανωνε η ΝΔ με τον Ιβαν, με ρωσοφιλους παπαδες και με τους (ετσι κι αλλιως ρωσοφιλους) Χρυσαυγιτες.
Και να μου πεις τι σχεση εχουν ολα αυτα με την ευρωπαικη γκλαμουρια που πουλαγε η ΝΔ.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
NikosVy
- Extreme poster

Τελικά, επειδή εγώ έχω χάσει την αρχή, πράγματι "η μυστική ατζέντα συμφωνιών με Ρώσους περιλαμβάνει Σύρο";
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".
-
Πρετεντέρης
- Crazy poster

Έχουμε κάνει νέο συκώτι με τις ξεφτίλες του Αρίστου.

0 .
Να γίνει το Κιναλ ο δεύτερος πόλος.
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Στύγιος έγραψε:Oποιαδήποτε ομοιότης με πρόσωπα είναι εντελώς συμπτωματική![]()
![]()
Σε όλη την Αραπιά συμβαίνουν αυτά..
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
Στύγιος
Ο μπροστινός σήμερα παραβίασε, λες και το είχε στοίχημα ο πστης, 3 κόκκινα στη σειρά , κι όταν του έκανα παρατήρηση στο επόμενο που αναγκαστικά σταμάτησε, με απείλησε . ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΕΣ ,ποτέ δεν θα αλλάξετε

0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Στύγιος έγραψε:Ο μπροστινός σήμερα παραβίασε, λες και το είχε στοίχημα ο πστης, 3 κόκκινα στη σειρά , κι όταν του έκανα παρατήρηση στο επόμενο που αναγκαστικά σταμάτησε, με απείλησε . ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΕΣ ,ποτέ δεν θα αλλάξετε![]()
Ο ΑΙΛΥΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΔΟΘΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΡΑΠΙΑ, ΧΑΡΗ ΣΤΟ ΜΑΙΓΑ ΑΛΑΙΚΣΑΝΔΡΟ!!!11!1
ΔΕΙΑΔΟΣΤΕ!

0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

.gif)