Βγήκε ο Κασσέλαρος;

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Βγήκε ο Κασσέλαρος;

Δημοσίευσηαπό nemo » 29 Σεπ 2023, 13:52

οποιος πει οτι το ον ειναι βλαμμενο να το ξανασκεφτει

0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 29 Σεπ 2023, 13:57

τι σημαινει family στα αγγλικα; ποιος θα μου το πει -μη πειτε οικογενεια σκετα
να εξηγήσετε και το πως εννοειται

στα ελληνικα σημαινει ή μαλλον βγαινει απο το οικος και γενος
που σημαινει σε αυτον τον οικο κατοικει ενα γενος ανδρας γυναικα και παιδια

οχι ανδρες και σκυλια παντως ....οχι δεν μου φταιει ο κασσελακης
αλλα τα σκατα που βγαινουν για να δικαιολογησουν
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 29 Σεπ 2023, 15:54

Στο ίδιο σχολείο ΑΜΕΑ ιδού η διαφορά στην πολιτική των δύο κομμάτων

FB_IMG_1695991873222.jpg

Τώρα καταλάβατε γιατί δεν ήθελε δίπλα του τον υπουργό της ΝΔ, ήταν βέβαιο ότι θα ξεβρακωνοτανε.

Τώρα αυτό το κτήριο ΑΜΕΑ που θεωρεί ακατάλληλο ο Στέφανος...

FB_IMG_1695992671868.jpg

Τόσο γελοίο λαϊκισμό κάνουν.

FB_IMG_1695993348810.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 29 Σεπ 2023, 19:13

κατι για τους ας τους πουμε αριστερους -δεν ξερω αν ισχυει γιατι το βρηκα ετοιμο

αλλα αν ισχυει τοτε μπραβο στον μαρξ
και ξεχασα να πω οτι αυτο ακριβως ειναι σημερα η δημοκρατια μας

«Αυτός που υποκύπτει σε κάθε ξένη επίδραση, ενώ της αντιστέκεται με τα λόγια… Καταφέρνει να συνδυάζει τη δημοκρατική φρασεολογία με τις ολιγαρχικές ιδέες… Έχει την ειδικότητα να φαίνεται πως επιτίθεται όταν υποχωρεί, και πως υπερασπίζεται αυτούς που προδίδει. Ξέρει να χειρίζεται δεξιοτεχνικά έναν επιφανειακό αντίπαλο και να σπρώχνει σε απελπισία έναν υποτιθέμενο σύμμαχο. Ξέρει να παίρνει στην αποφασιστική στιγμή το μέρος του δυνατού απέναντι στον πιo αδύνατο, και να το βάζει στα πόδια αλαλάζοντας όλο θάρρος και στόμφο… Και μέχρι σήμερα, η φιλία του υπήρξε πάντοτε το προμήνυμα σίγουρης καταστροφής…» (Καρλ Μαρξ, Για τον Πάλμερστον, 22/10/1853)
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 29 Σεπ 2023, 19:18

ειναι αστικο κομμα το κκε ; φυσικα και ειναι και ο συριζα που ανηκει;
στο αριστερο; ή σε κατι αλλο; .....για τον συριζα εχω να πω ενα μπραβο
οχι στα κομματικα σουργελα που νομιζουν οτι το κομμα τους ειναι αριστερο
και οτι υπηρετει τα συμφεροντα των αδυνατων

αλλα σε εκεινους του συριζα που αποφασισαν να κανουν πραξη και στα λογια
για το που ακριβως ανηκει ο συριζα
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 29 Σεπ 2023, 20:16

pluton έγραψε:Το βρίσκω φυσιολογικό να μη καταλαβαίνεις τι θέλουν να πουν όλα αυτά,

Όλα αυτά θέλουν να πουν ότι δεν γουστάρεις τους γκέι και ότι σου χαλάνε το τρίπτυχο πατρίς-θρησκεία-οικογένεια.
Αυτό και τίποτα παραπάνω δεν έχει να καταλάβω.

pluton έγραψε: είσαι ήδη έτοιμη να δεχτείς τα πάντα.....

Ποιος το λέει αυτό;

pluton έγραψε: Για τα ακροβατικά σε ΑΜΕΑ σχολείο το βρίσκεις φυσιολογικό;

Αρχικά θα σου απαντήσω ότι ο καθένας βλέπει αυτό που θέλει να "δει".
Η πραγματικότητα όμως είναι ως εξής. Ο Κασσελάκης δέχθηκε ξενάγηση σε ένα ειδικό σχολείο. Στην προσπάθειά του να προλάβει την εκπαιδευτικό που τον περίμενε στην τάξη βρήκε μπροστά του κάγκελα. Πιθανώς δεν είδε ίσως από πού ακριβώς ήταν η ράμπα ή οτιδήποτε άλλο υπήρχε εκεί και για να μη χάσει χρόνο και προσβάλλει την εκπαιδευτικό που περίμενε αποφάσισε να πάει από τα κάγκελα. Τελείως απόφαση της στιγμής. Πήγε να περάσει από πάνω... δεν του βγήκε και τελικά πέρασε από κάτω.
Λοιπόν αυτά είναι τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ και τίποτα παραπάνω ή παρακάτω δεν έγινε. Τώρα το πώς θα τα ερμηνεύσει ο καθένας περί "επίδειξης, ακροβατικών κτλ", τι απόχρωση θέλει να δώσει και το πώς αντιλαμβάνεται τελικά την πραγματικότητα είναι δικό του θέμα.

Τώρα αν το θεωρώ φυσιολογικό. Ναι το θεωρώ τέρμα φυσιολογικότατο όταν κάποιος επισκέπτεται ένα ειδικό σχολείο ή ακόμα και ένα τυπικό και δεν έχει καμία σχέση με έναν τέτοιο χώρο να μην ξέρει πώς να φερθεί και να αισθάνεται αμήχανα. Οπότε ναι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να υποπέσει σε κάποια γκάφα στην προσπάθειά του να φερθεί natural. Δεν το λέω με την κακή έννοια.
Και φαντάσου όταν πηγαίνεις και με έναν θεσμικό ρόλο και με κάμερες γύρω σου αισθάνεσαι διπλά και τριπλά αμήχανα.
Κάπως έτσι
Εικόνα

pluton έγραψε: Δεν πηγαίνεις ποτέ σε σχολείο παιδιών με αναπηρία επιδεικνύοντας τις σωματικές σου ικανότητες.

Μιλάς ως ειδικός παιδαγωγός ή απλά αναπαράγεις την οχετίλα που κυκλοφορεί στο ίντερνετ για το συγκεκριμένο θέμα;
Γενικά έχεις δική σου άποψη για κάτι;
Κοίτα φίλε μου. Γενικά δεν έχω πρόβλημα να έχεις όποια γνώμη θέλεις για τον Κασσελάκη και για τον Χ Κασσελάκη.
Αλλά να είναι κάτι δικό σου. Πχ δε μου αρέσει αυτό και αυτό που έκανε ή αυτό και αυτό που είπε. Αλλά να είναι κάτι που το είδες εσύ.
Τώρα έπεσε γραμμή να ασχοληθείτε με τον Κασσελάκη που περνάει κάτω από τα κάγκελα και αναπαράγετε όλοι τις ίδιες χαζομάρες, τα ίδια memes, τις ίδιες φωτό, τις ίδιες ατάκες, τις ίδιες απόψεις.
Γενικά έχεις κάποιο δικό σου φίλτρο; Έχεις κάποια δικιά σου κριτική σκέψη;
Θα το εκτιμούσα πολύ περισσότερο και θα το θεωρούσα πολύ πιο τίμιο αν κάτι πρόσεχες εσύ για Κασσελάκη και θα ήθελες να το συζητήσουμε.
Τώρα απλά σπαταλάς τον χρόνο μου.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 29 Σεπ 2023, 20:18

pluton έγραψε:Στο ίδιο σχολείο ΑΜΕΑ ιδού η διαφορά στην πολιτική των δύο κομμάτων

FB_IMG_1695991873222.jpg

Έλα εντάξει τώρα. Εδώ το τερμάτισες. Άντε βλακεία κατάντησε.
Τι είναι αυτά τώρα; Κάνεις κάποιον διαγωνισμό;
Δεν ντρέπεστε λίγο;
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 29 Σεπ 2023, 20:21

nemo έγραψε:οποιος πει οτι το ον ειναι βλαμμενο να το ξανασκεφτει

Τέρμα στημένο απλά για να γίνει viral και να μαζέψει views.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 29 Σεπ 2023, 20:29

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι είσαι διατεθειμένη να δεχτείς οτιδήποτε, έχω βάλει κείμενα ανθρώπων με βαρύνουσα άποψη, είναι ολοφάνερο ότι έχουμε να κάνουμε με ,,αποστραπτοντα τενεκέ,, θα το καταλάβετε όπως το καταλάβατε με πόνο στις εκλογές του 2023, το ζήτημα είναι να μη κάνει αυτός ο άνθρωπος την ίδια ζημιά η και χειρότερη από αυτή που έκανε η παρέα του Τσίπρα.

Αυτό όμως που με προβλημάτισε ήταν αυτό :

...Στην προσπάθειά του να προλάβει την εκπαιδευτικό που τον περίμενε στην τάξη βρήκε μπροστά του κάγκελα. Πιθανώς δεν είδε ίσως από πού ακριβώς ήταν η ράμπα ή οτιδήποτε άλλο υπήρχε εκεί και για να μη χάσει χρόνο και προσβάλλει την εκπαιδευτικό που περίμενε αποφάσισε να πάει από τα κάγκελα....

Δηλαδή υποστηρίζεις κάτι τέτοιο;

FB_IMG_1696008038188.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 29 Σεπ 2023, 20:35

Ραν ταν πλαν έγραψε:Συντασσόμενος με το ΚΚΕ.
Αυτό για λόγους που έχουν να κάνουν με την ατομική ικανότητα αναγνώρισης της ταξικής κενότητας
λόγου και πολιτικών θέσεων των υπολοίπων επιλογών που προσφέρει ο αστικός κοινοβουλευτισμός.
Κάθε άλλη επιλογή, εκτός ΚΚΕ, είναι καθορισμένη από τη διαμορφωμένη στο υποσυνείδητο ταύτισή σου
με το σύστημα.

Αν εσύ ψηφίζεις ΚΚΕ... εμένα γράψε μου.
:laugh1:
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”