Χριστο, απλα με ρεγουλα τα πιθανον αξιοποινα ποστ. Ισως στην εχουν στημενη οι ρουφιανοι απο τα παλια σου φορουμ για μηνυσεις.
Αν εισαι καλυμενος νομικα, γραψε ο,τι θες.
Στηρίζουμε πατέρα Κλεομένη
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
Χρίστος Έλ
- Extreme poster

Re: Στηρίζουμε πατέρα Κλεομένη
Όχι, φαίνεται πως 99,9% δεν γνωρίζει.
Ας τον ενημερώσει κάποιος τον Πάτερ ότι η ηγεσία της χρυσής αυγής είναι σατανιασμένη. Πως επικοινωνούν μαζί του;
Είμαι σίγουρος ότι ο Πάτερ μόλις το αντιληφθεί θα ρίξει κατάρες και αναθέματα έξω από τα γραφεία της χρυσής αυγής.
Διαφορετικά, με μεγάλη λύπη και πόνο θα αναγκαστώ να απαρνηθώ το ίνδαλμά μου ως ψευδόχριστο προφήτη
Είμαι σίγουρος όμως ότι ο Πάτερ ως αληθινός χριστιανός προφήτης θα ρίξει τις κατάρες του στους μασώνους του χρυσαυγίτικου τάγματος.
Ας τον ενημερώσει κάποιος τον Πάτερ ότι η ηγεσία της χρυσής αυγής είναι σατανιασμένη. Πως επικοινωνούν μαζί του;
Είμαι σίγουρος ότι ο Πάτερ μόλις το αντιληφθεί θα ρίξει κατάρες και αναθέματα έξω από τα γραφεία της χρυσής αυγής.
Διαφορετικά, με μεγάλη λύπη και πόνο θα αναγκαστώ να απαρνηθώ το ίνδαλμά μου ως ψευδόχριστο προφήτη
Είμαι σίγουρος όμως ότι ο Πάτερ ως αληθινός χριστιανός προφήτης θα ρίξει τις κατάρες του στους μασώνους του χρυσαυγίτικου τάγματος.

0 .
..
-
Χρίστος Έλ
- Extreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Χριστο, απλα με ρεγουλα τα πιθανον αξιοποινα ποστ. Ισως στην εχουν στημενη οι ρουφιανοι απο τα παλια σου φορουμ για μηνυσεις.
Αν εισαι καλυμενος νομικα, γραψε ο,τι θες.
Δεν βγάζω άκρη τί λέει εδώ(αξιόποινο ποστ;;) αλλά θα σου απαντήσω ειλικρινά.
Δεν αναγνωρίζω κανένα ανθρώπινο νόμο, πέρα από τους φυσικούς νόμους που όρισε ο Θεός των Ελλήνων ο Ήλιος.
Όλα ακάλυπτα στο Φως του Ήλιου λοιπόν για το μέγα Ηλιακό Δικαστήριο της Τελικής Κρίσης.
Ενάντια σε σκοτεινή μασωνία αλλά και σε ψεύτικους άγγελους φωτός, δηλαδή χρυσαυγίτες.
Δεν χρειάζομαι κάλυψη, έχω τον Θεό Πατέρα Ήλιο/Δία που είναι ο δυνατότερος από όλους.
Ούτε ο Κλεομένης χρειάζεται να παραταχθεί με θνητούς ψευτόχριστους και ψεύτικους ήλιους για να προστατευτεί, αν έχει ως στήριγμα τον αίωνιο Θεό Θεών και Κύριο Κυρίων, Ιησού Χριστό Ήλιο Νοητό.
Εναντίον όλων λοιπόν με την προστασία του Πατέρα Ήλιου Διός, του Ακτινοβόλου Υιού Ιησού Χριστού και της Φλόγας του Αγίου Πνεύματος.
0 .
..
-
Άρης Κλάρας
- Extreme poster

Χρίστος Έλ έγραψε:Δεν αναγνωρίζω κανένα ανθρώπινο νόμο, πέρα από τους φυσικούς νόμους που όρισε ο Θεός των Ελλήνων ο Ήλιος.
Όλα ακάλυπτα στο Φως του Ήλιου λοιπόν για το μέγα Ηλιακό Δικαστήριο της Τελικής Κρίσης.
Ενάντια σε σκοτεινή μασωνία αλλά και σε ψεύτικους άγγελους φωτός, δηλαδή χρυσαυγίτες.
Δεν χρειάζομαι κάλυψη, έχω τον Θεό Πατέρα Ήλιο/Δία που είναι ο δυνατότερος από όλους.
Ούτε ο Κλεομένης χρειάζεται να παραταχθεί με θνητούς ψευτόχριστους και ψεύτικους ήλιους για να προστατευτεί, αν έχει ως στήριγμα τον αίωνιο Θεό Θεών και Κύριο Κυρίων, Ιησού Χριστό Ήλιο Νοητό.
Εναντίον όλων λοιπόν με την προστασία του Πατέρα Ήλιου Διός, του Ακτινοβόλου Υιού Ιησού Χριστού και της Φλόγας του Αγίου Πνεύματος.
Έχω και τη παναγια Gangsta αν θέλεις..

0 .
-
Χρίστος Έλ
- Extreme poster

Σατανική προσβολή της Υπεραγίας Θεοτόκου!!! Συγχαρητήρια για την προσβολή στην Παναγία που με τον Χριστό οδηγούσαν τα ελληνικά στρατεύματα κατά των Ιταλών.
ΥΓ
ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡ ΚΛΕΟΜΕΝΗ ΝΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΑΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ
ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΥΓ
ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡ ΚΛΕΟΜΕΝΗ ΝΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΑΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ
ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
0 .
..
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Χρίστος Έλ έγραψε:Δεν βγάζω άκρη τί λέει εδώ(αξιόποινο ποστ;;) αλλά θα σου απαντήσω ειλικρινά.
Δεν αναγνωρίζω κανένα ανθρώπινο νόμο, πέρα από τους φυσικούς νόμους που όρισε ο Θεός των Ελλήνων ο Ήλιος.
ΟΚ, δεν αναγνωριζεις τον νομο, αλλα τον αναγνωριζουν τα δικαστηρια.
Δε λεει να πληρωνεις τζαμπα προστιμα για μαλακιες.
0 .
-
Διάδοχος
- Danchō

Μάλλον θα την γλιτώσει με νοσηλεία σε ψυχιατρείο αντί για φυλακή. Ποιος πραγματογνώμονας ψυχίατρος θα υπογράψει ότι έχει σώας τας φρένας; 

0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
-
Άρης Κλάρας
- Extreme poster

20 Ιουλίου 2017
Ομόφωνη αποδοκιμασία του «Πατήρ Κλεομένη» από το Περιφερειακό Συμβούλιο.

Στην ομόφωνη αποδοκιμασία του ρασοφόρου που βεβήλωσε το Μνημείο του Ολοκαυτώματος στη Λάρισα προχώρησε το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας στην πρόσφατη συνεδρίασή του την περασμένη Τρίτη 18/07/2017. Συγκεκριμένα αποφάσισε:
«Αποδοκιμάζουμε τις παράνομες πράξεις που είναι άσχετες προς τον λόγο αγάπης και πραότητας, αποδοκιμάζουμ το φανατισμό, τη μισαλλοδοξία και το ρατσισμό. Πιστεύουμε και στηρίζουμε τις αρχές της δημοκρατίας, του σεβασμού της ετερότητας, της ισονομίας και ισοπολιτείας για όλους».
http://www.onlarissa.gr/2017/07/20/omof ... symvoulio/
Χρίστος Έλ έγραψε:Ας τον ενημερώσει κάποιος τον Πάτερ ότι η ηγεσία της χρυσής αυγής είναι σατανιασμένη. Πως επικοινωνούν μαζί του;
Χεστηκε η Φοραδα στ' αλωνι για τις καταρες και τα αναθεματα, ασε που ο Τυπος πουλαει τρελα και κονομαει απο το Youtube.

0 .
-
Άρης Κλάρας
- Extreme poster

Χρίστος Έλ έγραψε:Σατανική προσβολή της Υπεραγίας Θεοτόκου!!! Συγχαρητήρια για την προσβολή στην Παναγία που με τον Χριστό οδηγούσαν τα ελληνικά στρατεύματα κατά των Ιταλών.
21/7/2017
Τις ημέρες που ο Χριστός ήταν βρέφος και καθόταν
να τους ζωγραφίσουν μαζί νοσταλγεί η Παναγία!!!

Ανάστατη και φανερά στεναχωρημένη εμφανίζεται τις τελευταίες ημέρες η Παναγία, καθώς σιγά-σιγά βαδίζουμε προς τα φετινά Χριστούγεννα.
Η μητέρα του Ιησού Χριστού, δεν μπορεί να κρύψει την απογοήτευση και τη δυσφορία της απ' το γεγονός πως ο μοναχογιός της ακόμη την αποφεύγει, αφού δεν θεωρεί πως είναι πρέπον για έναν Θεάνθρωπο να περνάει χρόνο με την μητέρα του, ιδιαίτερα σε δημόσια θέα. Μάλιστα, η σύζυγος του Ιωσήφ αποκάλυψε πως νοσταλγεί τις ημέρες της Βηθλεέμ, όταν ο μικρός Χριστούλης καθόταν στην αγκαλιά της για να τους ζωγραφίσουν μαζί στις αγιογραφίες.
«Το παραδέχομαι, οι μέρες που είχα τον μικρό να τρέχει συνέχεια μέσα στα πόδια μου, μου έχουν λείψει. Κάποτε καθόταν με τις ώρες στην αγκαλιά μου και τον έπαιρνα γλυκά ο ύπνος όσο μας ζωγράφιζαν. Μετά μεγάλωσε, άφησε μαλλί και μούσια κι άρχισε να κάνει παρέα με τους φίλους του, ξεχνώντας εντελώς την μητέρα του. Το περίμενα, αυτή είναι η μοίρα της μητέρας, όμως δεν μπορώ να πω ότι δεν στεναχωριέμαι», μας λέει η Παναγία και συνεχίζει:
«Πλέον τόσες χιλιάδες χρόνια μετά, κι ενώ στον Παράδεισο βρισκόμαστε χιλιάδες μέτρα μακριά από ζωγράφους και φωτογράφους, τουλάχιστον ζωντανούς, ο Ιησούς συνεχίζει να με αποφεύγει. Μόνο σε γενέθλια, γιορτές και κάθε Πάσχα με θυμάται, απλά για μερικές αναμνηστικές πόζες. Μόλις πάω να του χαϊδέψω λίγο το φωτοστέφανο όμως, αμέσως τρέχει».
Κλείνοντας, η Παναγία δεν έκρυψε πως εξετάζει το ενδεχόμενο υιοθέτησης ενός παιδιού, συζητώντας με τον Θεό και τον Άγιο Πέτρο τις φυσικές και νομικές προεκτάσεις μιας τέτοιας ενέργειας.

0 .
-
Χρίστος Έλ
- Extreme poster

Δεν μιλάνε για φυλακή οι ΗΔΗ φυλακισμένοι.
Είστε τρομοκρατημένοι, λοβοτομημένοι, ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΟΙ, φυλακισμένοι, αριθμοποιημένοι, τσιπαρισμένοι σκλάβοι 24 ώρες το 24ωρο 365 ημέρες το χρόνο. Είτε το τσιπάκι που λέει ο Κλεομένης έχει τον αριθμό 666 ή το 498 ή το 234 ή το 113...
Τουτέστι welcome to the γκρικ ντιμοκρασυ οβ οξενς!
Εδνική Ελάντος!!! ΓΚΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛ!!!!!!!!!!!
Τώρα έχω παλιό υπολογιστή και δεν μπορώ πλέον να γράψω μήνυμα στο youtube.
Όποιος έχει λίγο τσίπα πάνω του να πάει εδώ
https://www.youtube.com/channel/UCEXaNm ... discussion
και να στείλε αυτό το link στον Κλεομένη
http://alturl.com/heoq5
ζητώντας σήμερα κιόλας κατάρες και αναθέματα έξω από τα γραφεία της χρυσής αυγής...
Με στρατόκαυλα ρομποτάκια, καθυστερημένους φουσκωτούς, τατουαζιάρηδες μαχαιροβγάλτες και καραφλούς σατανιασμένουςπου υμνούνε ηγέτες μασώνους, δεν μπορεί να έχει καμμιά σχέση ο αγώνας του Κλεομένη.
Σαν να λέμε χούντα εναντίον χούντας, μασωνία εναντίον μασωνίας, Σατανάς εναντίον Σατανά
γκια μια ελεφτερι ελλαντα

Είστε τρομοκρατημένοι, λοβοτομημένοι, ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΟΙ, φυλακισμένοι, αριθμοποιημένοι, τσιπαρισμένοι σκλάβοι 24 ώρες το 24ωρο 365 ημέρες το χρόνο. Είτε το τσιπάκι που λέει ο Κλεομένης έχει τον αριθμό 666 ή το 498 ή το 234 ή το 113...
Τουτέστι welcome to the γκρικ ντιμοκρασυ οβ οξενς!
Εδνική Ελάντος!!! ΓΚΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛ!!!!!!!!!!!
Τώρα έχω παλιό υπολογιστή και δεν μπορώ πλέον να γράψω μήνυμα στο youtube.
Όποιος έχει λίγο τσίπα πάνω του να πάει εδώ
https://www.youtube.com/channel/UCEXaNm ... discussion
και να στείλε αυτό το link στον Κλεομένη
http://alturl.com/heoq5
ζητώντας σήμερα κιόλας κατάρες και αναθέματα έξω από τα γραφεία της χρυσής αυγής...
Με στρατόκαυλα ρομποτάκια, καθυστερημένους φουσκωτούς, τατουαζιάρηδες μαχαιροβγάλτες και καραφλούς σατανιασμένουςπου υμνούνε ηγέτες μασώνους, δεν μπορεί να έχει καμμιά σχέση ο αγώνας του Κλεομένη.
Σαν να λέμε χούντα εναντίον χούντας, μασωνία εναντίον μασωνίας, Σατανάς εναντίον Σατανά
γκια μια ελεφτερι ελλαντα

0 .
..