stavmanr έγραψε:Χρίστος Έλ έγραψε:Θα καταργήσουμε το μάθημα της φιλοσοφίας, όταν ξαναγίνει η Ελάδα εληνική.
Αυτό το διαρκές τρολάρισμα κάπου το ξέρω...![]()
Αυτά τα ορθογραφικά "λαθάκια" που μπαίνουν έντεχνα στο λόγο, ενώ πιο πριν έγραφες "ανθέΛΛηνες"...
Είσαι γνωστούλης.![]()
Δεν καταλαβαίνω τίποτα. Κάτι είχα πει νομίζω για το hell, ότι δεν γουστάρω να ταυτίζεται το Hell με την Ελλάδα που την λένε Hellas οι ξένοι.
Αλλά τώρα που το σκέφτομαι κανένα πρόβλημα. Είμαστε η Κόλαση, να τα μαζέψουν όλα οι ξένοι και να φύγουν γιατί τώρα θα ξεσπάσει Κόλαση.
Εδώ μόνο Ελλάδα. Εδώ μόνο Ορθοδοξία.
Όχι στην ανθελληνική και άθεη φιλοσοφία.
Να σταματήσουν λοιπόν το τρολλάρισμα οι ξένοι και να σοβαρευτούν. Η Ελλάδα δεν είναι χωνί και κωλαχανείο πολιτισμών. Μόνο Ελληνική μόρφωση, οι φιλόσοφοι που είναι άθεοι και πανθειστές δεν μπορούν να αφεθούν ελεύθεροι να καταστρέψουν την εθνική συνείδηση και ενότητα!!! Οι φιλόσοφοι να πάνε στην Αμέρικα να διδάξουν δημόσια.
Πως θα το κάνουμε δηλαδή; Τόσα μέρη έχει η Γη. Όλα τα έθνη στο μικρό κρατίδιο της Ελλάδας θα έρθουν; Δεν μας χωράει και τους δυο ο τόπος!
Και το αστείο δεν ήρθαν ως φιλοξενούμενοι αλλά ως κατακτητές και ως αφεντικά που θα μας αλλάξουν μυαλά με το έτσι θέλω!!! Δεν θέλουμε την δικιά τους μόρφωση, θέλουμε την δικιά μας. Πάντα η Εκκλησία στο τιμόνι της μόρφωσης. Έξω η και ο , τα είδαμε τα γεννήματά τους, η σύγχρονη Δύση που είναι η μισή Ασία και η μισή Αφρική. Κατάντια...
Στις ΗΠΑ πρέπει να πάνε που είναι μεγάλο κράτος!!! Εκεί ας είναι όσο Βαβυλώνα γουστάρουνε. Στις ΗΠΑ και στο Ισραήλ είναι το δίκαιο, δηλαδή σε αυτούς που τους βομβάρδισαν και τους κλέψανε την χώρα, αφού πρώτα φέρανε τους δήθεν εμφυλίους!
Εδώ τί ήρθαν να κάνουν;;; Εκεί εκεί στην Γ' εθνική!!!