LavrentisBeria
@LavrentisBeria4
·
36 λ
To σενάριο-όνειρο για τους αγωνιστές της αριστεράς είναι να πεθάνει απεργός πείνας και να κολλήσουν κορονοϊο 100,000 το επόμενο διήμερο. Για το καλό σας.
Θα εχουμε παλι λοκνταουν?
-
pluton
- Supreme poster

Re: Θα εχουμε παλι λοκνταουν?
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
pluton
- Supreme poster

ВладимирВладимирович έγραψε:Εχω ισχυρη αισθηση του deja vue γιατι ακριβως δεκα χρονια πριν ανταλλάσσαμε παρόμοιες κουβέντες με τα γκρουπι του ΠΑΣΟΚ στο σαπιταλ και στο μογγολαδικο
Εγώ πάλι πιστεύω ότι πρέπει να βάλεις αυτόν στο αβατάρ σου να πηγαινοέρχεται την διαδρομή Μόσχα - Ελβετία να κάψει θερμίδες.
Έχει κάποια σοβαρότητα η ανάρτηση για να το λέει η πρώτη σε ψήφους στην Θεσσαλονίκη του ΣΥΡΙΖΑ.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

ВладимирВладимирович έγραψε:Εχω ισχυρη αισθηση του deja vue γιατι ακριβως δεκα χρονια πριν ανταλλάσσαμε παρόμοιες κουβέντες με τα γκρουπι του ΠΑΣΟΚ στο σαπιταλ και στο μογγολαδικο
Ολοι αυτοι οι εμμισθοι λενε τα ιδια ακριβως λογια μονο που αλλαζουν τα ονοματα. Ο Πλουτωνας μας λεει ο,τι ελεγε ο Αριστος μεχρι προπερσυ και το αναποδο.
0 .
-
denplirono
- Extreme poster

5.9, παλι κουνησε δυνατα......κουλη.....αφορεσμένε......ποσο ακομα θα υπομενουμε τις 10 πληγες του Φαραω-Κουλη;
σωσε τον λαον σου και παραιτησου ρε.....
σωσε τον λαον σου και παραιτησου ρε.....
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
-
denplirono
- Extreme poster

γαμ' την κορωνολαλακια ρε...
Τσικνοπεμτη και ξιστα πελε σου με γκασμα...
να βαλω και ενα παλιοτερο αφιερομενο σε οσους εχουν γενεθλια σημερα ονοματα δε λεμε, θα μας κοπει το ιντερνετ
Τσικνοπεμτη και ξιστα πελε σου με γκασμα...
να βαλω και ενα παλιοτερο αφιερομενο σε οσους εχουν γενεθλια σημερα ονοματα δε λεμε, θα μας κοπει το ιντερνετ
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
-
nemo
- Supreme poster

ολοι το λεγαμε οτι αν ειναι πανδημια δεν την σταματας με 15μερες λοκνταουν ουτε και με εκατο
για να πετυχει πρεπει να ειναι τα παντα κλειστα και να κυκλοφορουν μονο μοναδες ασφαλειας στους δρομους
και ημουν πολυ επιφυλακτικος για τα πρωτα μετρα και για την δηθεν επιτυχια του κουλι
τωρα ! ας σκασουμε ολοι ! κριμα μονο σε αυτους που δεν εχουν εργασια και ευρω και ελπιδα
για να πετυχει πρεπει να ειναι τα παντα κλειστα και να κυκλοφορουν μονο μοναδες ασφαλειας στους δρομους
και ημουν πολυ επιφυλακτικος για τα πρωτα μετρα και για την δηθεν επιτυχια του κουλι
τωρα ! ας σκασουμε ολοι ! κριμα μονο σε αυτους που δεν εχουν εργασια και ευρω και ελπιδα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
denplirono
- Extreme poster

nemo έγραψε:ολοι το λεγαμε οτι αν ειναι πανδημια δεν την σταματας με 15μερες λοκνταουν ουτε και με εκατο
τα ελεγε απο την αρχη ο Ιωαννιδης. Δεν ηξερε αυτος ηξεραν οι Τσιορδηδες οι μαγιορκινιδηες η αλλη η φωφω το τερας και ο χαρδαλιας....οκ....καλα κρασια μαγκες, εγω δεν λυπαμαι κανεναν που ψηφισε νδ και κανεναν που την ημερα των εκλογων ειπε, ε ολοι ειναι ιδιοι και πηγε παραλια....ας φαει παραλια τωρα
.gif)
0 .
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε: Το περσυνο lockdown ειχε κρατησει το 1/3 απο οτι το τωρινο με πολυ καλυτερα αποτελεσματα για την υγεια.
Η κινητικοτητα παντως δεν διεφερε πολυ απο το πρωτο λοκνταουν. Εκτως απο τα παρκα, αλλα δεν πιστευω οτι ακομα και τοσο φουλ αψεκαστος οπως εσυ θα πιστεψει οτι κολλανε μαζικα στα παρκα

Source: https://twitter.com/k_farsalinos/status ... 2655514627
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
denplirono
- Extreme poster

εσυ ελληνα κανε Lockdown πληρωνε λογαριασμου και ενοικια και οι σελτζουκοι τουρκοι να σπανε τα ξενοδοχεια...
δειτο βινετακι
https://www.facebook.com/EPOIKISMOS/vid ... 350490775/
και μετα ολοι μαζι ας φωναξουμε
Μη - τσο -τ α- κης !!!!!
Δειτε το βιντεο τους σελτζουκους τουρκους στην σπαρτη
ΥΓ: 2019 Νομος Λακωνίας ΝΔ : 49.91 %. πηγή https://ekloges.ypes.gr/current/v/home/
καλα να πάθετε πρόβατα στις επομενες εκλογες 60% ΝΔ αυτο σας αξιζει
δειτο βινετακι
https://www.facebook.com/EPOIKISMOS/vid ... 350490775/
και μετα ολοι μαζι ας φωναξουμε
Μη - τσο -τ α- κης !!!!!
Δειτε το βιντεο τους σελτζουκους τουρκους στην σπαρτη
ΥΓ: 2019 Νομος Λακωνίας ΝΔ : 49.91 %. πηγή https://ekloges.ypes.gr/current/v/home/
καλα να πάθετε πρόβατα στις επομενες εκλογες 60% ΝΔ αυτο σας αξιζει
0 .
ληγμενα ητανε;