τι σκέφτεσαι τώρα;
-
Στύγιος
Re: τι σκέφτεσαι τώρα;
Gastrenteritida diet,2.5 κιλά έχω χάσει και πάω για 4, θα είμαι έτοιμος για παραλία 

0 .
-
κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Extreme poster

Στύγιος έγραψε:Gastrenteritida diet,2.5 κιλά έχω χάσει και πάω για 4, θα είμαι έτοιμος για παραλία
κι εγώ θέλω..
δε θέλω και φέτος να μην πάω πάλι θάλασσα. βασικά φέτος έχω όρεξη για πολύ θάλασσα!
0 .
Μια ακατανίκητη,παθιασμένη,ασυγκράτητη,ακαταγώνιστη, ενθουσιώδης,παράφορη,ζωηρή ορμή μεταξύ των φύλων,που σχετίζεται με την επιθυμία να γίνουν ένα
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪
Είναι πολύ ευκολότερο να χαμογελάς...από το να είσαι ευτυχισμένος....
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪Είναι πολύ ευκολότερο να χαμογελάς...από το να είσαι ευτυχισμένος....
-
Στύγιος
Την Βανδή την είχα συμφοιτήτρια στη φιλοσοφική του ΑΠΘ ..και μου ζητούσε διαρκώς σημειώσεις το βλαμμένο 

0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Στύγιος έγραψε:Την Βανδή την είχα συμφοιτήτρια στη φιλοσοφική του ΑΠΘ ..και μου ζητούσε διαρκώς σημειώσεις το βλαμμένο
Για πε, ισχυει οτι ηταν μυξοπαρθενα τοτε και ο Ντεμης ηταν ο πρωτος της?

0 .
-
Στύγιος
Λαχουρένιος έγραψε:Στύγιος έγραψε:Την Βανδή την είχα συμφοιτήτρια στη φιλοσοφική του ΑΠΘ ..και μου ζητούσε διαρκώς σημειώσεις το βλαμμένο
Μπα,3ετής ήμουν εγώ ,πρωτοετής αυτή και ήδη άρχιζε να ξεφεύγει.Εγώ την είδα με ελαφρύ μύστακα στο άνω χείλος, σε 2 μήνες επήλθε ριζική αποτρίχωση, μετά άρχισε να τραγουδά σε κάτι μπουάτ ,πήγα κανα 2 φορές αφού με κάλεσε, μετά χαθήκαμε ( βρήκα γκόμενα).
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Στύγιος έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:
Μπα,3ετής ήμουν εγώ ,πρωτοετής αυτή και ήδη άρχιζε να ξεφεύγει.Εγώ την είδα με ελαφρύ μύστακα στο άνω χείλος, σε 2 μήνες επήλθε ριζική αποτρίχωση, μετά άρχισε να τραγουδά σε κάτι μπουάτ ,πήγα κανα 2 φορές αφού με κάλεσε, μετά χαθήκαμε ( βρήκα γκόμενα).
Εψηνες Δεσποινακι στις αρχες ή μου φαινεται??

0 .
-
Στύγιος
Λαχουρένιος έγραψε:Στύγιος έγραψε:
Εψηνες Δεσποινακι στις αρχες ή μου φαινεται??![]()
Είχα καλές σημειώσεις στην φιλοσοφία "του καλού παρά Πλωτίνω" , τα υπόλοιπα τα διαψεύδω.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Εψηνες Δεσποινακι στις αρχες ή μου φαινεται??![]()
Είχα καλές σημειώσεις στην φιλοσοφία "του καλού παρά Πλωτίνω" , τα υπόλοιπα τα διαψεύδω.
Παντως ειχε πεταξει μπηχτη και ο Κωστο σε μια συνεντευξη μαζι της οτι πηρε το ''βαπτισμα του πυρος'' απο τον Ντεμη. Αυτη ενιωσε αμηχανια και το αρνηθηκε αλλα δεν νομιζω να το πεταξε τυχαια ο αλλος

0 .
-
κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Extreme poster

βασικά το είχε πεί ότι ήταν ατιμέλητο κορίτσι κι ότι έπιασε δουλειά σε μπουάτ.κι έτσι ξεκίνησε το τραγούδι.
δεν το έκρυψε.
για το κουτσομπολιό της υπόθεσης ο μεσαίος αδερφός μου ήταν φαντάρος με τον ανιψιό της που ήταν ο κομμωτής στο στρατόπεδο.
μόλις το έμαθαν οι υπόλοιποι του συμπεριφερόντουσαν εντελώς διαφορετικά(στις αρχές τον κορόιδευαν και τον υποτιμούσαν) και τον έψησαν να τους κεράσει μπουκάλια στο μαγαζί που τραγουδούσε η Δέσποινα στην Θεσσαλονίκη τότε. κι έτσι έγινε.
είχε πει και τον αδερφό μου αλλά δεν ακουγε τέτοια μουσική και δε πήγε .
καλό παιδάκι και φιλότιμο.
0 .
Μια ακατανίκητη,παθιασμένη,ασυγκράτητη,ακαταγώνιστη, ενθουσιώδης,παράφορη,ζωηρή ορμή μεταξύ των φύλων,που σχετίζεται με την επιθυμία να γίνουν ένα
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪
Είναι πολύ ευκολότερο να χαμογελάς...από το να είσαι ευτυχισμένος....
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪Είναι πολύ ευκολότερο να χαμογελάς...από το να είσαι ευτυχισμένος....
-
Στύγιος
Λαχουρένιος έγραψε:Στύγιος έγραψε:
Παντως ειχε πεταξει μπηχτη και ο Κωστο σε μια συνεντευξη μαζι της οτι πηρε το ''βαπτισμα του πυρος'' απο τον Ντεμη. Αυτη ενιωσε αμηχανια και το αρνηθηκε αλλα δεν νομιζω να το πεταξε τυχαια ο αλλος
Δεν πηδιόταν βρε ,μάλιστα "έβγαζε νύχια" σε όποιον της την "έπεφτε". Εμένα με έβλεπε σαν αδερφό .
0 .