Πολιτική Ανικανότητα - Φωτιές

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
sharp
Basic poster
Basic poster

Re: Πολιτική Ανικανότητα - Φωτιές

Δημοσίευσηαπό sharp » 31 Ιούλ 2018, 14:13

ΣΕ, να βρεις ένα αππ, να ποστάρεις σε πολλά φόρα με τη μία. :D
0 .

sharp
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό sharp » 31 Ιούλ 2018, 14:14

Για τον Αρίστο δεν υπάρχει αππ, έχει χαθεί κάθε ελπίδα ;)
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 31 Ιούλ 2018, 14:17

Εξαρταται πως εννοει ο καθενας την ελπιδα.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

sharp
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό sharp » 31 Ιούλ 2018, 14:19

Αρίστο, μέχρι τώρα διασκέδαζα με την εμμονή σου και το έχω γράψει, αλλά επειδή εδώ έχει θύματα, έχω αηδιάσει. Λυπάμαι πού στο λέω.
0 .

Άβαταρ μέλους
Dr Socrates
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Dr Socrates » 31 Ιούλ 2018, 14:22

Αρίστος έγραψε:
Nostalgia έγραψε:Τα ιδια λεει ολη η κοινωνια, εχετε φαει αναθεμα με το κιλο. Αυτο δεν αλλαζει οποια κι αν ειναι η Ανιτα Π.

H αποψη μου ειναι οτι η κοινωνια εχει παψει να δεχεται να χρησιμοποιει ο καθε αχρηστος τα πτωματα για να τσιμπησει ψηφους. Η συντριπτικη πλειοψηφια του κοσμου σε οσες κουβεντες εχω ακουσει (πλην ενος χρυσαυγιτη) δεχεται οτι η φωτια σε συνδυασμο με την ενταση του αερα και οτι το μεγαλυτερο μερος των δυναμεων ηταν στην Κινετα, δεν μπορουσε να αντιμετωπιστει.

Θα σας γυρισει μπουμεραγκ να υπερπροβαλετε τις φωτιες για να ριξετε τον Τσιπρα. Πολυ απλα ο κοσμος δεν ειναι κοροιδο και καταλαβαινει οτι οποιος κανει πολιτικη επι πτωματων δεν εχει σοβαρο πολιτικο προγραμμα και κρυβεται πισω απο τους νεκρους.

Ο Καραμανλης λιγες μερες μετα την πυρκαγια της Ηλειας που ειχε 74 θυματα εκανε εκλογες και τις κερδισε.

.

Δεν υπηρχε μνημονιο τοτε που κερδισε.Το ποσοστο του Συριζα θα ειναι πολυ χαμηλο στις εκλογες κατω απο 20%.
0 .

Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Nostalgia » 31 Ιούλ 2018, 14:23

Τα χειροτερα ερχονται, οι τυποι θα κανουν οτιδηποτε να μεινουν στην εξουσια....
0 .
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού .."

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 31 Ιούλ 2018, 14:23

sharp έγραψε:Αρίστο, μέχρι τώρα διασκέδαζα με την εμμονή σου και το έχω γράψει, αλλά επειδή εδώ έχει θύματα, έχω αηδιάσει. Λυπάμαι πού στο λέω.

Κι εγω λυπαμαι με οσους πανε να κανουν πολιτικη με τα πτωματα.

Φανταζομαι εχεις αηδιασει και με τη γυναικα του συμβουλου της ΝΔ που εμφανιστηκε να μιλαει εκ μερους της γυναικας που εχασε αντρα και παιδια προκειμενου να βρισει τον Τσιπρα. Ομως η παθουσα την αδειασε παροτι στο παρελθον ηταν φιλες.

Για μενα αυτο ειναι το πιο αηδιαστικο που εχω δει στην πολιτικη για χρονια και υποστηριζω πως αξιζει πολλες ροχαλες.

ΝΑΙ η ΟΧΙ;

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Dr Socrates
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Dr Socrates » 31 Ιούλ 2018, 14:26

Αρίστος έγραψε:
sharp έγραψε:Αρίστο, μέχρι τώρα διασκέδαζα με την εμμονή σου και το έχω γράψει, αλλά επειδή εδώ έχει θύματα, έχω αηδιάσει. Λυπάμαι πού στο λέω.

Κι εγω λυπαμαι με οσους πανε να κανουν πολιτικη με τα πτωματα.

Φανταζομαι εχεις αηδιασει και με τη γυναικα του συμβουλου της ΝΔ που εμφανιστηκε να μιλαει εκ μερους της γυναικας που εχασε αντρα και παιδια προκειμενου να βρισει τον Τσιπρα. Ομω η παθουσα την αδειασε παροτι στο παρελθον ηταν φιλες.

Για μενα αυτο ειναι το πιο αηδιαστικο που εχω δει στην πολιτικη για χρονια και υποστηριζω πως αξιζει πολλες ροχαλες.

ΝΑΙ η ΟΧΙ;

.

Απαραδεκτο πραγματι.
To ιδιο ομως εκανε και ο Συριζα τοτε που ειχαμε τους θανατους απο το μαγκαλι.
0 .

Άβαταρ μέλους
Leporello
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Leporello » 31 Ιούλ 2018, 14:29

Αρίστος έγραψε:Ο Καραμανλης λιγες μερες μετα την πυρκαγια της Ηλειας που ειχε 74 θυματα εκανε εκλογες και τις κερδισε.
Δϋο εκδοχές απαντήσεων:
1. Ρε συ, μπας και βοηθάει στις εκλογές να έχεις νεκρούς από φωτιά;

2. Μακάρι να κάνει εκλογές και ο Τσίπρας, λίγες μέρες μετά την πυρκαγιά
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 31 Ιούλ 2018, 14:36

Dr Socrates έγραψε:
Απαραδεκτο πραγματι.
To ιδιο ομως εκανε και ο Συριζα τοτε που ειχαμε τους θανατους απο το μαγκαλι.

Λαικισμος τυπου διχρονου παπιου απο το Συριζα και λαικισμος τυπου θωρακισμενης Μερσεντες απο Κουλη. Οι νεοδημοκρατες εχουν καταφερει εδω και καιρο να γινουν πιο αντιευρωπαιστες απο το Συριζα του 2014, πιο ρωσοφιλοι και πιο λαικιστες.

.
0 .

.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”