Ξαφνικές καρδιοπάθειες (ξαφνικίτιδες).

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Re: Ξαφνικές καρδιοπάθειες (ξαφνικίτιδες).

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 13 Νοέμ 2022, 23:00

τι μαλακες που ειστε...

A cruise ship with hundreds of Covid-positive passengers docked in Sydney, Australia, after being hit by a wave of infections.

The Majestic Princess cruise ship was about halfway through a 12-day voyage when an outbreak of cases was noticed, Carnival Australia president Marguerite Fitzgerald told reporters in a media briefing on Saturday.

The ship had 4,600 passengers and crew on board at the time, according to CNN affiliate Nine News.

After mass testing 3,300 passengers, around 800 tested positive for Covid-19, as did a small number of crew, Fitzgerald said.

“All positive cases were mildly symptomatic or asymptomatic, and those guests isolated in their staterooms and then separated from non-impacted guests,” parent company Princess Cruises representative Briana Latter told CNN.

https://edition.cnn.com/2022/11/13/aust ... index.html
0 .

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 13 Νοέμ 2022, 23:02

κοβιντ1.jpeg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
1 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 14 Νοέμ 2022, 08:47

Perseus1966 έγραψε:οι περισσοτεροι ητανε βγαζανε και σελφις ελεγαν και εξυπναδες
και μια προσφορα για να μην τα τιναξετε

οι παρτιδες με τις χαμηλοτερες η περισσοτερες ξαφνικιτιδες ,πριν το μπουστερ ριξτε μια ματια.
https://knollfrank.github.io/HowBadIsMy ... Table.html

Ειχα ξεκοκκαλισει καθε θανατο που βαζατε στις πρωτες σελιδες. Σε ολες τις περιπτωσεις ο νεκρος δεν ηταν καν γνωστο αν ειχε εμβολιαστει ή και να ηταν εμβολιασμενος δεν υπηρχε η παραμικρη συσχετιση εμβολιου και θανατου.

Κανε μου την χαρη τωρα. Δε θα τρεχω πισω απο καθε μαλακια που ποσταρετε για να δω αν ισχυει ή οχι. Εχω κανει debunk τον καθενα απο εσας 100 φορες. Δε θα ασχολουμαι καθε μερα μαζι σας.
0 .

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 14 Νοέμ 2022, 10:01

Λαχουρένιος έγραψε:
Perseus1966 έγραψε:οι περισσοτεροι ητανε βγαζανε και σελφις ελεγαν και εξυπναδες
και μια προσφορα για να μην τα τιναξετε

οι παρτιδες με τις χαμηλοτερες η περισσοτερες ξαφνικιτιδες ,πριν το μπουστερ ριξτε μια ματια.
https://knollfrank.github.io/HowBadIsMy ... Table.html

Ειχα ξεκοκκαλισει καθε θανατο που βαζατε στις πρωτες σελιδες. Σε ολες τις περιπτωσεις ο νεκρος δεν ηταν καν γνωστο αν ειχε εμβολιαστει ή και να ηταν εμβολιασμενος δεν υπηρχε η παραμικρη συσχετιση εμβολιου και θανατου.

Κανε μου την χαρη τωρα. Δε θα τρεχω πισω απο καθε μαλακια που ποσταρετε για να δω αν ισχυει ή οχι. Εχω κανει debunk τον καθενα απο εσας 100 φορες. Δε θα ασχολουμαι καθε μερα μαζι σας.

Δεν εχω επιχειρηματα και λεω μαλακιες για να το παιξω ανετος,φυσιολογικη αντιδραση ,εχεις αποβλακωθει απο το εμβολιο.
Πες καλυτερα δεν διαβαζω αυτα που βαζετε μην λες μαλακιες 50 χρονων ανθρωπος
0 .

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 14 Νοέμ 2022, 21:57

Πριφτης ψυχιατρος στα Γιαννενα μας αφησε χρονους εκανε αστειακια.

πριφτης.jpeg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 14 Νοέμ 2022, 22:16

μπαμ και κατω!

kardiol.png
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 14 Νοέμ 2022, 22:25

58χρονος πληρως εμβολιασμενος κατεληξε - ο λαχου ειπε πως αν ηταν ανεμβολιαστος τα πραγματα θα ηταν πολυ χειροτερα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 15 Νοέμ 2022, 07:29

Perseus1966 έγραψε:Δεν εχω επιχειρηματα και λεω μαλακιες για να το παιξω ανετος,φυσιολογικη αντιδραση ,εχεις αποβλακωθει απο το εμβολιο.

Μετα τις πρωτες 100 φορες που απεδειξα οτι ποσταρετε φεικ νιουζ, τοτε ναι σταματησα να διαβαζω τι λετε γιατι σιγουρευτηκα οτι ολο λετε ψεματα και μαλακιες. Δεν ειναι η δουλεια μου να κανω fact checking, αλλα του συντονισμου.
0 .

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 15 Νοέμ 2022, 10:05

Λαχουρένιος έγραψε:
Perseus1966 έγραψε:Δεν εχω επιχειρηματα και λεω μαλακιες για να το παιξω ανετος,φυσιολογικη αντιδραση ,εχεις αποβλακωθει απο το εμβολιο.

Μετα τις πρωτες 100 φορες που απεδειξα οτι ποσταρετε φεικ νιουζ, τοτε ναι σταματησα να διαβαζω τι λετε γιατι σιγουρευτηκα οτι ολο λετε ψεματα και μαλακιες. Δεν ειναι η δουλεια μου να κανω fact checking, αλλα του συντονισμου.

Τιποτα δεν εχεις αποδειξει ,ολο μαλακιες λες .
0 .

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 15 Νοέμ 2022, 10:33

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΛΑΡΙΣΑ
Λάρισα: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 44 ετών ο πνευμονολόγος Θεόδωρος Γκέκας
Θλίψη στον ιατρικό κόσμο της Λάρισας και της Κατερίνης

20221115_103213.jpg
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”